DAGENS ANTREKK // Den svarte, lange jakka

Heihei! For en fin mandag! Jeg tror jeg har begynt å like starten på nye uker – selv om jeg ikke liker at skolen begynner igjen. Det kunne godt vært en dag mellom lørdag eller søndag, eller så kunne vi gjerne hatt fri på fredag. Idag hadde vi naturfagsframføringen spm både jeg og gruppa har slitet ganske mye med. Allikevel tror jeg vi var en av de beste gruppene – læreren hadde ihvertfall ikke noe negativt å si til oss. Da jeg kom hjem laget jeg også litt middag: karbonader, ovnsstekte poteter + grønnsaker. Har laget en kostholdsliste for uka, noe jeg aldri har gjort før. Idag har jeg ihvertfall klart å følge den, og noe jeg virkelig elsker med denne planen er at jeg vet hva jeg skal ha i matpakka mi. Da slipper jeg altså å kun ha slappe og tørre brødskriver, og den blir heller litt spennende.  

Jeg må si at jeg begynner å bli grundig lei av å kun ta bilder nede i hagen vår. Derfor bestemte jeg meg for å gå en liten tur for å ta bilder. Problemet er at jeg ikke har noen som kan ta bildene, og heller ikke et kamerastativ. Derfor fant jeg en stein å sette kamera på i en skog nede ved meg, og gikk frem og tilbake for å ta på selvutløseren, og kikke på bildene. Det som var litt skummelt, var at det var en mann fra et hus noen meter unna som sto og kikket på meg kontant. Han sto i hagen, døra, og sto der rett og slett helt åpenbart og så på meg. Jeg tenkte at han likevel ikke skulle gjøre meg noe, og at han bare fikk kikke. Men da jeg nesten var ferdig, så jeg plutselig i øyekroken at han kom bort til meg. Det var da pulsen begynte å stige, og beina begynte å gå så fort som mulig hjemover. Heldigvis rakk han ikke snakke til meg eller noe, men jeg ble helt ærlig redd for at han skulle komme nærmere, eller følge etter meg. Høres sikkert veldig komisk ut hele greia, men jeg er virkelig pysete på det området – spesielt midt i skogen, haha! 

//  Jakke fra Bik Bok  //  Bluse fra Bik Bok  //  Bukse fra H&M  //  Sko fra Bianco  //

Hva syntes dere? 🙂 Hvordan har deres mandag vært?

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #mote #fashion #antrekk #ootd #jakke #natur

Sunday is Funday

Haalluuuen! 😀 Da har jeg nettopp kommet inn døra fra en lang dag ute med ei venninne. Da jeg sto opp fikset jeg det siste på naturfagspresentasjonen vi har imorgen. Deilig å bli ferdig med den, men ikke så morsomt å tenke på at vi allikevel skal ha fremføring tirsdag, torsdag og fredag i tillegg. Jeg får bare overleve og gjøre så godt jeg kan! 🙂 Litt senere utpå dagen møtte jeg venninna mi. Alt vi har gjort er egentlig å henge ute og spise både is, slush og pommes frites. Haha, huff, sunneste søndagen noen gang! Da vi gikk rundt fant vi også en basketball, og en basketballkurv, så vi måtte jo selvfølgelig ta noen runder. Vi hadde en slags “førstemann til å treffe kurven 10 ganger”. Jeg vant 10-4 – følte meg ganske proff!  

Har funnet ut at jeg i utgangspunktet liker søndager, men jeg liker bare ikke tanken på at jeg må på skolen imorgen – samtidig som nesten alle butikker er stengt, noe som er helt jordet! Idag har heldigvis sola skint, og jeg kan virkelig føle at våren er her. Det er meldt fint vær hele neste uke, så jeg skal prøve å utnytte det så mye som mulig. Kanskje jeg får tatt meg en lang joggetur i skogen? Jaja, nå tenkte jeg å prøve og sette opp en kostholdsplan for neste uken – ønsk meg lykke til, for jeg sliter virkelig med å finne på forskjellige ting. 

Hva har dere brukt søndagen deres på? 🙂 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #antrekk #mote #fashion #sommer #denim

NYTT DESIGN OG NY HEADER

Hallo!! Nå har jeg endelig fått skaffet meg et nytt design og en ny header! Jeg har lenge vært på let etter et gratisdesign som var litt enkelt, men samtidig ikke for enkelt. Forsåvidt er jo dette designet ganske enkelt, men jeg liker at fargene er litt “lilla-aktige”, istedenfor helt grått. Kvelden har jeg brukt på å fikse en header som passer designet, og nå skal jeg også finne et profilbilde 🙂 For meg er det selvfølgelig også viktig at dere lesere liker designet. Hvis dere ikke liker det er det ikke noe stort vits i å ha det heller. For at dere skal trives med bloggen min, har jo designet også mye å si, og etter min mening er ihvertfall dette designet ryddig, enkelt og fint! 

Gratisdesignet har jeg funnet hos KvDesign. Du kan finne hennes gratisdesign HER

HEADEREN JEG HAR SKIFTET TIL: 

HEADEREN JEG HADDE FØR:

Hva syntes dere om mitt nye design, og den nye headeren? 😀

__________________________________________________________________________________________________________________

#header #bloggdesign #design #blogg

My New Lady


På onsdag da jeg var i Oslo med klassen, kom jeg over denne nydelige vesken her fra Monki. Den kostet 200kr, men på Monki har de en “kampanje” der man får 10% hvis man smiler til den ansatte i kassa. Derfor kom veska på 180kr, istedenfor 200. Woho, 20kr spart, haha! Uansett er den jo bare såå fin! Den er ganske liten, og er det noe alle vil ha, så er det en liten svart veske. Denne vesken ser heller ikke ut som noe billiggreier, og kunne nesten like gjerne vært en litt dyrere veske. Elsker at den er veldig “fast”, og ikke som en slappfisk, som mange andre vesker er! 

Jaja, idag skinner solen nok en gang, og jeg skal prøve å finne på noe morsomt. Har ikke veldig mye penger, men må en tur til byen for å kjøpe ny eyeliner allikevel. Dessuten kan man ikke gå glipp av dette fine været, og spesielt ikke når man nesten er frisk igjen, og livet smiler til deg! Håper dere får en suuperflott lørdag alle vakre lesere♥

Hva syntes du om vesken? 😀 

__________________________________________________________________________________________________________________

#mote #veske #bag #fashion #hverdag #håndveske

TODAY’S OUTFIT: Sunshine Reggae


Heei!

Så deilig – sola skinner, forkjølelsen kjører bare sitt eget løp uten å gjøre meg slapp og det er helg! Jeg må ærlig si at denne uka har vært nesten litt “grusom”. Alle småting har gått imot meg, jeg har vært syk, har ikke fått trent, mye å gjøre på skolen, og ja, en ulykke kommer aldri alene. Som i dag morres for eksempel; jeg skulle rekke bussen 07:15. 06:55 kommer faren min inn på rommet og vekker meg, fordi jeg ikke har stått opp. Selvfølgelig hadde jeg klart og tatt mobilen på lydløs, så alarmen ringte ikke. Jeg måtte bare kaste meg ut døra, og løp i all fart opp bakkene. Da jeg først kom til bussen lukket bussjåføren døra og ristet på hodet, før han åpnet den igjen og sa til meg: “Du må lære deg å stå opp”. Heldigvis slapp han meg inn, men hallo, hva slags menneske sier det? Jeg vet jo at bussjåfører ikke er de mest serviceinnstilte menneskene i verden, men begynner å bli lei av at de alltid tror de er bedre enn alle andre. Så takk til dere fåtall av bussjåfører som viser respekt!

 Nå sitter jeg her og jammer til grease-musikk før jeg skal ta turen til BodyPump. Woho, har ikke vært på Fresh Fitness siden sist fredag, og nå skal det virkelig bli deilig å ta turen dit! Det er høyst uvanlig fra meg å ikke være på treningssenteret på en uke, så dette skal bli deilig 🙂 Var forresten hos tannlegen idag, gjorde heldigvis ikke like vondt som forrige gang, men måtte sitte like lenge som sist. Måtte ta to bedøvelser fordi jeg ikke merket den første, så det føles nesten ut som jeg har tatt botox i leppa, haha! Gleder meg til å ta en sjokoladebit bare bedøvelsen har gått ned♥ 

Hvordan har deres uke vært? Hva skal dere i helgen? 😀

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #antrekk #mote #fashion #sol #sunshine

OUTFIT: Classy Flower Power

God kveld søte lesere♥

Hvorfor kan det ikke være en magisk kur som gjør mennesker friske på et blunk? Idag har forkjølelsen vært verre enn den har vært de andre dagene. På starten av dagen virket det som at jeg ikke var særlig slapp, men jeg fant fort ut at sansene mine tok feil. Ettersom vi skulle på Teknisk Museum i Oslo med klassen, satt jeg på bussen og prøvde å slappe av litt. Det gikk ganske greit da vi hadde kommet frem, og etter omvisningen. Men da vi skulle gå for oss selv rundt i sentrum var det iskaldt, og jeg følte meg som en vandrende zombie til slutt. Bussturen tilbake til drammen virket faktisk ganske kort, men jeg kan love dere at det var en sliten jente på sofaen da hun kom hjem rundt fire. Jeg la meg rett ned og sov i ca. to timer. Nå håper jeg bare at jeg snart kan bli frisk slik at jeg får trent denne uka!

Jeg vet ikke helt hva jeg gjør imorgen. Jeg lurer på om jeg kanskje skal komme litt senere på skolen, ettersom jeg og ei annen skal til ei venninne etter skolen (vi  jobbe med en fremføring). Kommer til å være helt utslitt i slutten av uka! Ikke spør meg hvordan jeg kom meg opp for å ta antrekksbilder. Jeg skal fortelle dere at det var et stort slit. Gikk først ut, men fant ut etter en stund at det ikke funket på grunn av mørket. Etter dette måtte jeg finne et ledig sted inne, der jeg kunne ta antrekksbilder, og lett var det heller ikke uten kamerastativ. Okei, haha, nå har jeg klaget alt for mye! 
Jeg skal prøve å få oppdatert dere så mye som mulig, så lenge jeg har overskudd til det, og dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på leserne mine, så hold ut♥

Hva har dere gjort idag? 🙂 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #outfit #antrekk #ootd #flower #mote #fashion

National Waffle Day

Hold dere fast, og spenn fast setebeltene – DET ER DEN OFFISIELLE VAFFELDAGEN! Woho, vafler overalt, vafler til frokost, lunsj, middag og kvelds! Neida, bare tuller. Kanskje ikke lurt å leve en hel dag på vafler, men på vaffeldagen må det være lov til å unne seg noen vafler. I tillegg når man er syk er det virkelig lov, føler jeg! Heldigvis er jeg bare forkjølet, og jeg slapp derfor å være hjemme fra skolen idag. Men selvfølgelig skal vi ha mye å gjøre på skolen nå som jeg har blitt forkjølet. Det er rett og slett ikke noe snakk om å ikke jobbe på skolen, nå man bare gjøre det, ellers går hele fritiden bort.  

Skal ikke klage, de aller fleste har nok å gjøre nå rett før påskeferien. Det er alltid nå alle oppgavene kommer, og etter påskeferien er det nesten ingenting. Jeg får bare stå på, og holde tunga rett i munnen. Imorgen skal klassen heldigvis til Oslo, på teknisk museum. I tillegg får vi 3 timers fritid i sentrum – gleder meg til å kose meg med en starbucks, hihi 🙂 

Solen skinner ute nå, så jeg utnyttet det likegjerne, og tok litt bilder med naturlig lys av vaflene. For en stund tilbake hadde vi kjøpt en ferdigpakke med vafler, og ettersom vi hadde den, kunne vi like gjerne bruke den. Helt ærlig har jeg lyst til å smake grove vafler, men det får bli en annen gang!♥ Nå skal jeg slappe av litt, så forkjølelsen ikke tar helt overhånd, og etterpå tenker jeg å jobbe med litt skolearbeid. Litt usikker på om jeg skal trene idag – jeg bør ikke, men jeg trenger det virkelig. Får se hvordan det er i kveld, håper jeg på mystisk vis blir frisk! 

Skal dere kose dere med vafler idag? 😀 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #vafler #vaffeldagen #mat #skole

S.Y.K

Heihei 🙂

“Ny uke, nye muligheter” – høh? Har helt ærlig ikke hatt en særlig fresh start på uken. Våknet til at jeg var helt tett i nesa, slapp og svimmel. Tenkte allikevel at jeg skulle ta turen til skolen, for å sjekke om det ble noe bedre, men det endte opp med at jeg dro hjem rundt klokken ett. Da jeg var kommet hjem rundt halv to, fikk jeg tatt meg en lang lur på sofaen. Føler meg fortsatt ikke helt bra, men tror det hjalp litt å komme seg under teppet i sofaen allikevel! 

Det har seg slik at både jeg og ei annen venninne er syk, så derfor bestemte vi oss for å se på film, og være syke sammen. Det finnes ikke noe kjedeligere enn å sitte alene i sofaen, med PCen i fanget, så derfor tok vi oss heller en liten tur i butikken, halvveis døde som vi var, og kjøpte noe godt. Beste medisinen i verden – det beste er at det faktisk hjelper litt! Nå skal vi se på en film kalt “Stick It”, ganske gammel, men har ikke sett den. 

Er dere syke? 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #syk

RUN FOR IT!


Heei! 😀 

Åh, jeg er såå lei skolearbeid nå! Har en stor oppgave som skal leveres innen 10:00 imorgen, og jeg er ikke ferdig i det hele tatt. Alle venninnene mine er enten ferdig, eller snart ferdig, mens jeg virkelig sliter. Typisk er det også at jeg idag har vært helt tett i nesa og hodet. Har bare sitti med oppgaven og prøvd å gjøre litt. Har heldigvis fått gjort litt, men har fortsatt masse igjen. Må nok sitte litt oppe i natt. Merkelig nok fikk jeg en merkelig lyst til å trene, og fikk derfor dratt med meg to venninner på en morsom “lek” ute i skogen. Jeg kan lage et innlegg om den kreative treningsmetoden imorgen, men akkurat nå må jeg rett og slett bare jobbe med oppgaven. 

Forresten må jeg bare beklage for at jeg ikke har hatt mer tid til å blogge i helgen, men har ikke hatt tid eller energi til det. Håper dere har hatt en fin helg! 🙂

Hva har dere brukt helga på? 

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #trening #run

Nyeste innkjøp fra Oslo

God kveld, vakre dere!!♥

Da har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo, og fått spist litt mat 🙂 Jeg har ikke fått tid til å blogge før nå, ettersom jeg måtte ta bussen kvart over tolv, for å rekke toget til Oslo idag. Det var veldig deilig å bare kikke, prøve masse fint, og kjøpe litt! I tillegg kan jeg ikke annet enn å elske Chocolate Cream Chip på Starbucks – skulle gjerne drukket det hele tiden! Det er som at, hvis én person fra Paradise Hotel er i Oslo, er pltuselig alle det. Så Casper og Audun fra i år (i tillegg til at jeg hørte om noen som hadde sett flere), pluss at jeg så bygdegutten fra ifjor. Merkelig altså, menmen, alle er vel en tur i byen på lørdager. Jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg noe i Oslo, og nedenfor kan du se alle godene jeg fikk med hjem 😀 


Denne t-skjorten fant jeg på Monki for 100kr. Jeg har planer om å bruke den til skjørt, i tillegg til at den er super til høytlivsbukser 😀 


Denne jakken var jeg litt i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke. Den kostet originalt 599,- og er fra Bik Bok, men den var på tilbud, og kostet derfor 299,- 🙂 Akkurat nå er jeg superfornøyd med at jeg kjøpte den! 


Ups, der ble det visst enda en treningstopp i skapet. Jeg bør egentlig invistere i en treningstights, ettersom jeg nå har rundt 5-6 treningstopper, og kun én treningstights. Får kjøpe det neste gang! Denne toppen er fra Gina Tricot, og kostet 149,-. 


Hvit neglelakk fra Cubus, 25,-. Lipgloss fra H&M, 59,-. Har faktisk ikke en hvit neglelakk, og for å lage DipDye-negler trenger jeg det – får se om jeg får det til 🙂 

Har du kjøpt noe nytt i helgen? 😀 

__________________________________________________________________________________________________________________

#innkjøp #klær #skjønnhet #trening #mote #fashion #jakke #oslo #helg