WANTS FROM SHEINSIDE

Hei dere! 🙂 Ny uke igjen, og jeg er superinspirert til både et sunt kosthold og treninga! Men, litt kos må man ha, og jeg koser meg ved å se på litt klær på nettet. Idag tok jeg turen innom sheinside.com, som har helt fantastisk mye fint! I tillegg er det superbillig, noe som vil si at du nesten alltid slipper å betale toll. Man får også gratis frakt hvis man kjøper over ca.180kr, og ettersom tollgrensa er på noe rundt 200kr i Norge, er det jo perfekt! Sheinside har også veldig ofte salg, og det er faktisk veldig sjeldent jeg ser klær til fullpris. Her har jeg samlet sammen en collage av klær og tilbehør jeg gjerne skulle hatt derifra.


NR.1 HER
  //  
NR.2 HER  //  NR.3 HER  //


NR.4 HER  //  NR.5 HER  //  NR.6 HER  //  NR.7 HER


NR.8 HER  //  NR.9 HER  //  NR.10 HER  //  NR.11 HER  //  NR.12 HER  //  NR.13 HER

Har du hørt om sheinside? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #shopping #sheinside #sommer #sommerferie #nettshopping #wants #kjoler #dresses

Søndagsjogging = OVERSTÅTT!

Hallo lesere! 🙂 Huff, kjenner det er noen uker siden jeg tok meg en skikkelig joggetur nå. Var utrolig tungt i starten, men den bygget seg heldigvis sakte, men sikkert oppover. Jeg overlevde dermed idag også, og jeg føler meg superstolt som klarte å komme meg ut, til tross for at det er sommerferie. For vi vet vel alle hvor lett det er å bli lat i sommerferien? Jeg skal uansett prøve å holde både styrke og kondisjon vedlike, slik at jeg ikke er helt på bunn igjen når sommerferien er over.

Nå sitter jeg og koser meg med en fruktskål, med eple, banan og vannmelon. Får alltid så lyst på friske, og sunne matvarer etter en treningsøkt – så der har vi jo en positiv ting ved trening 🙂 Visste dere forresten at forbrenninga øker med 25% utover dagen hvis du tar deg en treningstur før frokost?

Imorgen har jeg ingen planer, utenom å trene styrke. Aller siste time med BodyPump på Fresh Fitness imorgen, så det må jeg selvfølgelig få med meg! På tirsdag har jeg hørt at det skal være en BodyShop-lansering i Torggata i Oslo, der VOE skal være. Tror det er en slags “førstemann til mølla”-greie, så får se om jeg får noe plass! Skal ihvertfall ta turen for å sjekke det ut 🙂

Hva har dere brukt denne søndagen på? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #mat #frukt #søndag #helg #jogge #eple #banan #vannmelon #sommer #sommerferie #thebodyshop

12 tips til hva DU kan blogge om!

Noe som interesserer deg – Det første du må tenke på når det gjelder det å blogge, er at du skriver om noe som interesserer deg. Hvis du skal skrive et innlegg om sminke, men egentlig ikke er interessert i sminke i det hele tatt, kan det være lurt å finne på noe annet å blogge om.

Antrekksbilder – Alle liker vel å se antrekksbilder, og få litt inspirasjon til hva man selv kan bruke?

Oppskrifter – Oppskrifter på både sunne og usunne ting til forskjellige anledninger, er alltid fint å lese om. Hvis du lager en smoothie – del den gjerne med oss, hvis du lager verdens beste sjokoladekake – del den!

Dine favoritter – Dette kan for eksempel være dine favoritter fra nelly.com, ebay.com, bikbok.no, månedens favoritter eller dine favoritter innenfor et spesielt tema. Vi liker alltid å se litt på hva andre liker, og kanskje få øye på noe nytt.

Video – Videoer er ihvertfall noe av det morsomste jeg vet om, hvis det er en interessant video selvfølgelig. Video er noe alle bør ha litt innimellom, men det er selvfølgelig ikke et must. Hvis du vil lage en video, kan du for eksempel lage en sminkevideo, antrekksvideo, DIY-video, en video med fakta om deg selv, en utfordringsvideo (f.eks: 25 random tag, TMI), romvideo.

Tips og anbefalinger – Hvis du for eksempel har kjøpt et produkt denne måneden som du er utrolig fornøyd med, kan dette bli et eget blogginnlegg. Lag et innlegg om dagkremen du bruker, og som du elsker! Eller et tips med hvordan du kan lage et spesielt negledesign. Alle liker å få tips/anbefalinger til nye ting de kan prøve.

Foto – Mange legger ut innlegg med et bilde de har tatt, uten at de trenger å skrive noe i det hele tatt. Slike innlegg er noe ihvertfall jeg liker. Se på et vakkert bilde som dere har tatt, og bare fundere over det.

Throwbacks – Kanskje har du noen bilder fra en ferie ifjor, eller en jentekveld som var forrige uke. Dette kan du skrive om, og vise bilder av, og fortelle om hvordan du hadde det akkurat da.

Fakta om deg selv – Leserne liker alltid å få vite noe om deg som de ikke visste fra før av. For eksempel at du elsker ananas, eller at du alltid må dobbeltsjekke at du har låst døra før du drar noe sted. 

Ønskeliste/must haves – Vi har alle noe vi ønsker oss innimellom, og det å lage en bildecollage med masse ting du ønsker deg kan være spennende for oss lesere. Eller så kan du lage et innlegg med ting du bare må ha, og gjerne sende oss link til hvor vi også kan finne det.

Latest insta – Hvis oss gjerne dine siste instabilder, og skriv ned din konto – nye følgere er alltid moro. Kanskje kan du be andre også skrive deres, slik at du kan følge dem!

DIY (Do it Yourself) – Jeg elsker å se på noe jeg kan gjøre selv. At jeg for eksempel kan gjøre om en kopp til et sminkestativ, eller få noe til å se helt nytt ut! Hvis du har noe kreativt inni deg som du lengter etter å få ut, så hvis det til oss! 

Har du noen tips til hva man kan blogge om? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #bloggtips #foto #outfit #ønskeliste #throwbacks #instagram #DIY #video #oppskrift #favoritter

INSTASELFIES – favoritter

Heihei! 🙂 Så, hvor mange selfies har du på mobilen? Jeg tørr ikke tenke på hvor mange det ville vært tilsammen hvis jeg hadde samlet de. Her har jeg funnet 6 av mine favorittselfies fra i år (ihvertfall av de jeg har lagt ut på instagram, hehe). Kan nok love dere at det kommer til å kommer enda flere selfies iløpet av året. Hvis du vil følge meg på instagram, så heter jeg vildesinspiration 🙂

Skriv hva du heter på instagram, så følger jeg deg! 


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #instagram #selfies #favoritter #bilder #foto #mote

TODAY’S OUTFIT – Flower Shoes

//   Skinnvest fra Bik Bok   //   Bluse fra Gina Tricot   //   Bukse fra Bik Bok   //   Sko fra Dr. Martens   //

Hallo! 🙂 Gaash, jeg bare elsker Dr. Martens, de er så utrolig stilige! Etter å ha kjøpt disse med blomster på, hadde jeg ikke hatt noe imot å ha et svart par også. Føles ut som evigheter siden jeg fikset meg, og ikke gikk i daffeklær hele dagen, men egentlig er det kun noen dager siden. Uansett føles det alltid godt å ha sminket seg og kledd på seg. Idag skal jeg sitte barnevakt med et venninne for noen i familien hennes. Vet ikke helt hvordan det blir, men greit å ha ett eller annet å gjøre allikevel!

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #skjønnhet #sko #drmartens #shoes #nelly #skinnvest #blomster #flower #barnevakt

FESTIVAL #2

Heiheei! 😀 Noen av dere husker kanskje det siste innlegget med et festivalantrekk (HER), og at jeg sa jeg kom til å poste flere videre utover sommeren? 🙂 Ja, her har jeg da samlet sammen et til, litt annerledes enn det andre. Det eneste som er litt likt er at jeg valgte å ha med litt aztec-mønster i denne også, i tillegg til litt brunt. Denne gangen tok jeg også med en superstilig hatt, og en vest med frynser, samtidig et maxiskjørt. Regner vel med at det ihvertfall kommer to innlegg til, hvis dere liker dem!

Festival #2

 

Aztec tank
lookbookstore.co

Mango pink vest
315 NOK – mango.com

Glamorous long maxi skirt
240 NOK – zalando.co.uk

Miz Mooz brown sandals
550 NOK – infinityshoes.com

Chan Luu white wrap bracelet
1.100 NOK – calypsostbarth.com

Monki black hat
250 NOK – monki.com

 

Vil dere har flere slike innlegg? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________

Jente- & spillkveld!

Hei alle lesere♥ Gårsdagen gikk virkelig alt for fort. Jeg startet dagen med å skrive ned oppskriften på Cake Pops til dere (HER), før jeg begynte å lage noen fruktspyd til jentekvelden jeg skulle ha. Mens lynet slo ned, det buldret fra tordenet og regnet pøste ned, kom de tre venninnene mine én etter én. Hun ene hadde blitt klissvåt bare ved å gå rundt 60m, haha! Da alle hadde kommet, startet vi kvelden med fruktspyd og snakking, før vi bestemte oss for å spille kort. Her skal jeg si dere det var ganske morsomt. Jeg vant nemlig alle de fire rundene med IDIOT, og kom på 2.plass i hopp i havet (eller “ta selvmord“, som Vicky kalte det, da hun var liten).

Etter at vi hadde tatt noen runder med kortstokken, fant vi frem et gammelt monopol-spill! Monopol tar virkelig 100år å spille, så jeg bestemte meg etterhvert for å gå konkurs nesten med vilje. Men ganske gøy var det jo, så lenge det varte. Elsker alle pengessedlene man har framfor seg i monopol, haha 🙂 Cake Popsene jeg serverte falt også selvfølgelig i smak, heldigvis! Spesielt de med hvit sjokolade.

Vi avsluttet kvelden med noen runder med Twister. Litt ekstra gøy må vi jo også ha det, men skal si dere at det gjorde ganske vondt også, selv om jeg ikke fikk like store utfordringer som de andre. Vi fant også ut at dette er et perfekt spill for jenter, men også et perfekt spill for gutter å se på, haha!

Hva syntes du om spillkvelder? 🙂


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #spillkveld #jentekveld #spill #twister #kortspill #kort #monopol #idiot #hoppihavet #cakepops #frukt #fruktspyd #mat

CAKE POPS

STEG 1: Først må du steke en sjokoladekake, akkurat som vanlig. Jeg brukte en ferdigpakke fra TORO. Når sjokoladekaken er avkjølt, finner du frem en bolle, og lager smuler av halve sjokoladekaken. Når du har gjort dette, tilsetter du litt og litt glasur, og rører det inn med hendene dine. Hvis du vil bruke hele kaken må du kjøpe to tuber med glasur, eller lage din egen. For meg ble det litt lite glasur, så jeg tilsatte litt kaffe for å få deigen fast.

Deigen skal være fast, slik at den ikke smuldrer opp når du lager små kuler av den.

STEG 2: Lag middelsstore kuler ut av deigen, og legg det på et stekebrett. For meg ble det 20 kuler til sammen. Kulene skal ca. være på størrelse med golfballer. Sett brettet med kuler kjølig i 15 minutter.

STEG 3: Mens disse kulene står kjølig, smelter du sjokoladen du har valgt i et vannbad. Jeg valgte melkesjokolade, og hvit sjokolade fra freia, men du kan ta hvilken som helst sjokolade du ønsker!

STEG 4: Finn frem grillspydene, og klipp/del hver pinne i to, slik at de ikke blir så lange. Dypp én og én pinne oppi 1-2cm av den smeltede sjokoladen, og putt den så i én og én kule. Dytt den ca. 1-2cm ned her også. Du kan enten velge å legge de oppned på et stekebrett, eller du kan feste pinnene i isopor, hvis du har dette tilgjengelig. Når du har gjort dette på alle, kan du la kulene stå kjølig helt til kulene har stivnet til pinnen.

STEG 5: Mens kulene nok en gang står i kjøleskapet, kan du gjøre klart strøsselet, og la sjokoladen forbli smeltet. Nå kommer den morsomme og litt krevende delen. Etter alle kulene er stivnet til pinnen, tar du de ut fra kjøleskapet. Ta deretter og dypp en av kulene i den valgfrie sjokoladen, og bruk en skje til å dekke hele kulen. Prøv deretter å få av litt slik at ikke alt renner av, og du bruker unødvendig mye sjokolade. Før sjokoladen stivner finner du frem et valgfritt strøssel og tar det over kulen. Legg den så oppned på et stekebrett, eller fest pinnen i isopor.


STEG 6: Sett de kjølig over natten, eller til sjokoladen har stivnet.

STEG 7: Når de har stivnet, er de klar til servering! Disse kan jeg love deg at faller i smak i alle aldersgrupper. Jeg serverte dem en gang til noen i familien, og de syntes de var supergode, og ble veldig nysgjerrige på hvordan man laget disse. Dette kan garantert bli festens høydepunkt! Dette er enkelt og greit sjokoladekake og glasur most sammen, med sjokolade og strøssel 🙂 Disse skal jeg servere til til venninnene mine som kommer idag!

Har du prøvd å lage cake pops noengang?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #kake #mat #sjokolade #cakepops #bursdag #jentekveld #fest

Innkjøp fra NELLY.COM

Heihei! 🙂 Som jeg har nevnt tidligere har jeg bestilt noe fra nelly.com, og endelig kunne jeg hente mine herlige innkjøp på hentestedet! Ble så glad, samtidig som jeg hater å ha høye forventninger til ting jeg kjøper på nettet. Da jeg rev opp posen med alt i, og fikk prøvd én og én ting, løftet smilebåndet seg bare enda mer for hver ting som ble prøvd! Jeg elsker virkelig alt jeg fikk tak i fra salget denne gangen. Det meste er allerede borte, men skal legge igjen link til det som fortsatt finnes!


Dette supersøte undertøysettet har jeg blitt helt forelsket i. Den har en neon-rosa farge, med søte sløyfer og diamanter på seg. Samtidig er den utrolig behagelig å ha på! BH’en kostet 114kr, mens trusa kostet 59kr, og er fortsatt på salg HER.


Disse skoene var nok det innkjøpet jeg var mest spent på. De er fra merket nly, og fra tidligere erfaring likte jeg de ikke så godt. Disse var derimot utrolig stilig, og kjempegode å gå i! Har helt ærlig sett på disse på hvert eneste salg nelly har hatt, og endelig havnet de på føttene mine♥ Disse koster originalt 599kr, men koster nå 299kr, og du kan få dem HER.


Endelig har jeg også fått meg er par med Dr. Martens! Woho 😀 Elsker disse – de er bare så utrolig søte! Samtidig kan de jo brukes til alt slags vær. Disse kostet originalt 1199kr, men jeg fikk dem til 599kr. De er dessverre utsolgt, men du kan gjerne følge med HER, for å se om de får dem inn igjen.

Hva syntes du om innkjøpene? Har du bestilt noe fra salget på nelly.com?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clohtes #sko #shoes #drmartens #nly #nelly #salg #shopping #salg #sale #undertøy

Ny hatt fra Bik Bok

Hallo!! 😀 Idag har jeg dessverre ikke hatt tid til å blogge før nå, rett og slett fordi jeg, bestevenninna mi og kjæresten hennes gikk opp til et sted som heter landfalltjern for å bade. Det var mye kaldere idag enn det, det var sist jeg var der oppe – men allikevel er det jo alltid deilig å bade. Imorgen skal vi på tusenfryd, noe som skal bli supergøy! Hvem elsker vel ikke tusenfryd?

Som jeg sa fikk jeg tak i en hatt igår som jeg har kjempet for å få tak i. Denne hatten har jeg tenkt på i kanskje rundt 2 måneder, men endelig da jeg hadde planer om å kjøpe den, var det selvfølgelig tomt overalt. Jeg hadde egentlig gitt opp håpet, før jeg kom på den idéen at jeg kunne ringe rundt og spørre om de hadde den. Jeg ringte først til fem Bik Bok-butikker i Oslo, men ingen av de jeg fikk tak i hadde den. Så prøvde jeg meg på Sandvika storsenter uten hell. Etter dette hadde jeg egentlig gitt opp, men ettersom jeg ble så utrolig skuffet fant jeg frem enda flere. Etter å tilsammen ha ringt åtte butikker, ringte jeg til trekanten i Asker. Endelig var det noen som sa de hadde én igjen! Dere kan tro jeg ble helt i lykkerus da jeg endelig hadde funnet hatten. Høres jo helt merkelig ut å bli så opphengt i en hatt, men har dere aldri følt det slik at dere bare må ha noe?

Hatten er som dere sikkert skjønte veldig vanskelig å få tak i, og kostet egentlig 349,-. Heldig som jeg er, var den på salg, og kom istedenfor på 175,-! Før jeg fant denne hatten lette jeg også litt på ebay for å se om jeg fant en lignende, men fant faktisk ingen som var lik denne.

Hva syntes dere om hatten?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #hatt #hat #bikbok #shopping #salg #tusenfryd #tilbehør