Halloween Makeup

Bøøøhh, wææh! Hallo alle skrekkelige halloween-venner! Haha, som dere ser er jeg nå klar til halloween-selskap med min spontane, amatørmessige sminke. Jeg kjøpte disse tatoveringene forrige helg, fordi jeg rett og slett ikke hadde en anelse om hva jeg ville være på halloween. De funket helt fint for min del – skvatt faktisk i speilet da jeg hadde glemt at jeg hadde tatt de på, haha!

Jeg fikset også neglene, noe som ikke funket like bra. Men, ettersom det ikke ble så bra, bestemte jeg meg for å søle litt rundt neglene med vilje. Det som er så flott med halloween er at det virkelig ikke gjør noe hvis sminken blir litt sølete, det er rett og slett lov til å være litt stygg.

Det vanskeligste var kanskje antrekket. Så, jeg bestemte meg bare for å ta en svart kjole som jeg fant i skapet, og svarte pumps! Jeg lover å vise dere alt hvis jeg får tatt noen bilder ikveld. Blir ikke så veldig formelt, men håper det blir en flott kveld allikevel 🙂

Ønsker alle en skrekkelig kveld! Skal dere på halloween-fest?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #halloween #makeup #sminke #skjønnhet #fest #sår #red #lipstick

HALLOWEEN INSPIRATION

Nå er jo halloween like rundt hjørnet, og noen er til og med på fest idag. Hvis du fortsatt mangler litt inspirasjon for morgendagens eller lørdags halloween-fest, kan du kanskje få en liten “siste inspirasjon” fra bildene nedenfor. Jeg liker generelt halloween veldig godt, selvom det aldri blir noe spesielt “formelt”, men liker veldig godt kostymene, alt det oransje, spøkelsene, gresskar og skumle ting.Håper dere får noe ut av bildene 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hva er deres halloween-planer?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #halloween #fest #party #gresskar #kake #mat #kostyme #sminke #makeup

SANGVIDEO

Hei dere! Som jeg har pratet om i det siste, har jeg og venninnene mine forberedt oss på å opptre på Cafeteateret i Oslo på Open Xpression. Igår gjorde vi det. Det var en helt annen opplevelse enn det jeg hadde ventet, og det var veldig mye frem og tilbake. Da vi kom fikk vi vite at vi ikke kunne opptre før halv elleve, noe som ble alt forseint med tanke på at venninnene mine skulle på skolen imorgen. Derfor måtte vi gå bort igjen en halvtime etterpå for å “be på våre knær” om å få opptre litt tidligere. Heldigvis fikk han flyttet oss til halv ti, noe som passet perfekt! Derfor ble opptredenen heldigvis gjennomført.

Dette er første gang vi opptrådte som en gruppe, så vi er ganske fornøyde med opptredenen til å være vår første gang. Hvis du liker det du ser nedenfor, hadde vi satt stor pris på om du likte oss på facebook HER, eller fulgte oss på Instagram HER. Vi skal nå jobbe fram mot å legge ut enda en sangvideo, bare ikke live.

SE OSS VED Å SPOLE TIL 19:00!!!

Fra venstre: Ruth, Victoria, Ida og Vilde (meg).

Hva syntes dere? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #sang #sangvideo #video #live #gruppe #facebook #wideopen #wideopenofficial

The show must go on!

Hei der! Nå skriver jeg i full fart her. Skal nemlig snart løpe ut døra til bussen – nå er endelig dagen her; jeg og venninnene mine skal opptre ordentlig sammen for første gang 😀 Vi skal først ta bussen ned til byen for å kjøppe med oss en Starbucks, før vi tar turen til togstasjonen og kjøper billetter til Oslo. Klokka åtte starter showet. Blir vel ikke mer enn å synge en sang, før vi får ta turen hjemover igjen. Venninne mine har skole imorgen, så må ta hensyn til det også.

Jeg har derimot fri resten av uka. Hvor deilig er det vel ikke at helgen starter nå? Har OD-dag imorgen, og på fredag er det planleggingsdag i barnehagen jeg er i praksis i, så da får jeg fri! Gud, hvor deilig det skal bli å få slappet av 🙂 Men først, gleder jeg meg til å opptre! Vi skal filme det, så får vi se om jeg kanskje viser det senere!

Hva bruker dere onsdagen deres på? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #skjønnhet #opptre #klær #clothes

Unposted pictures

Noen ganger er det ikke alle bilder som får plass i innleggene mine, så derfor tenkte jeg å samle sammen noen av disse bildene i et eget innlegg. Som dere kanskje ser er det ikke så veldig mange, og noen av dem blir rett og slett bare liggende uten å bli brukt. Noen har jeg også kuttet ut, slik at jeg kan bruke dem til senere blogginnlegg, etter rett og slett fordi det ikke passet så godt inn. Så, her kan dere få se noen få upostede bilder.


Se dette antrekket HER.


Se antrekk HER.


Flere bilder HER.


Flere bilder HER.


Se dette antrekket HER.

Hva syntes dere om bildene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #bilder #mote #fashion #unposted #pictures #outfit #antrekk #ootd

Ukens inspirasjon

Halluu 🙂 Nå som det er ny uke tenkte jeg at dere kanskje trengte litt påfyll med inspirasjon – inkludert meg. Det er vel ikke noe hemmelighet at vi alle tenker “ny uke, nye muligheter”, hver uke, selv om vi aldri gjør noe spesielt, men kanskje denne inspirasjonen vil få deg på rett vei? Her har jeg ihvertfall samlet litt bilder av mat, mote, sminke og diverse. For min del er dette veldig inspirasjonsfylte bilder – finnes virkelig ikke noe bedre!

Denne uken har jeg virkelig gledet meg til lenge. Imorgen skal jeg og venninnene mine (ville satt stor pris på om dere likte oss på facebook HER) opptre i Oslo, og det blir spennende! På torsdag er det OD-dag, så da skal jeg være hjemme for å samle inn litt penger, mens på fredag skulle jeg egentlig vært i barnehagen i praksis, men da er det planleggingsdag, så da har jeg fri! På fredag er det jo også Halloween, så det blir gøy 🙂

Hva er deres planer for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #inspirasjon #inspiration #skjønnhet #makeup #foto #weheartit #bilder #food #mat

Ukens blogg #6 + ny påmelding

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Denne gangen ble det ELF.BLOGG.NO som ble ukens blogg! Eline på 16 år er fra Vestlandet, og man kan vel si at hun har en moteblogg fylt med masse bilder. Denne bloggen er for deg som foretrekker å få inspirasjon ut ifra bilder, noe jeg kan love dere at dere får her! Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker stilen hennes, og hver gang hun legger ut en antrekkspost kan jeg ikke annet enn å digge det, og få inspirasjonsmåleren fylt opp. Noen ganger er det også litt innspill av andre ting, men dette er stort sett en blogg hvor du kan kose deg med utrolig enkle, men fasinerende bilder og stilige antrekk!


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #ukensblogg #ukens #påmelding #inspirasjon #inspiration #ootd

Gleder meg alt for mye til jul!

Heihei! 🙂 Ja, det stemmer, jeg gleder meg virkelig alt for mye til desember – kan ikke vente til det starter! Men, da jeg ifjor også gledet meg alt for tidlig, hadde jeg brukt opp all julestemningen innen julen kom, så jeg prøver nå å unngå jul så mye jeg kan. Allikevel leter jeg allerede febrilskt etter en julekjole, kikker på julekalenderen til Ciaté, og planlegger hvilke juleserierer jeg skal se på i år, haha!

Jeg ser at mange allerede kommer med bilder av julen, tips til julegaver, har kjøpt inn julegaver og i noen butikker har de til og med begynt å pynte til jul. Alt dette klarer jeg virkelig ikke å gjøre før desember har begynt, ellers føles det bare helt galt.

Det er virkelig en glede hver gang man våkner en desemberdag – ihvertfall for meg! Men, jeg håper virkelig vi får snø litt tidligere i år, for dette gir prikken over i’en for meg på julestemnigen. I fjor hadde vi nesten ikke noe snø, så for min del føltes det ut som vi hadde hoppet over desember. Noe jeg også gleder meg til er kosen med å bake julekaker, og høre på julemusikk hele kvelden!

Flere enn meg som gleder seg alt for mye til at desember skal starte?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #jul #christmas #desember

Organiser filmene alfabetisk!

Nå tenkte jeg å komme med et tips som jeg kan love dere at er nyttig! Har du alle filmene dine spredt rundt i huset, og hver gang du skal finne en film må du lete deg halvt igjel før du finner den? Ikke noe problem! Samle dem sammen og organiser dem alfabetisk, etter sjanger eller hva nå enn som funker for deg. For min del er det å organiserer dem etter bokstav smartest. Jeg hadde egentlig filmene mine hulter til bulter i bokhylla, men fant ut at jeg trengte en liten forandring. Denne metoden kan selvfølgelig også brukes til CDer eller bøker.

Jeg er klar over at de aller fleste bruker nettet til å se på filmer idag, og det gjør jeg ofte selv, men allikevel er det noe jeg liker ekstra godt ved DVDer! Det er veldig sjeldent jeg kjøper det lenger, så over 50% av filmene mine er kjøpt for flere år siden. Derfor har jeg veldig mange barnefilmer, men jeg liker faktisk veldig godt å se tilbake på filmer jeg så på da jeg var mindre – kan vel ikke bare være meg som syntes det er koselig?

Her kan dere se at jeg har fordelt lapper med alle bokstavene i alfabetet rundt om på gulvet, for så å ha lagt filmene rundt omkring der de tilhører. Først samlet jeg alle filmene på en stor klump på gulvet, før jeg nesten snurret rundt meg selv for å plassere de rundt omkring. Etterpå organiserte jeg også hver DVD på hver bokstav, alfabetisk. Haha, jeg vet virkelig ikke hvorfor, men jeg liker faktisk å organisere ting. Jeg valgte å ta alle julefilmer på “J”, slik at jeg har alle de samlet på ett sted.

Var dette et godt tips? 🙂


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #tips #DVD #filmer #film #organisert #helg #weekend #filmkveld

I Shake it Off

God morgen ale sammen! Eller, kanskje ikke god morgen, men jeg håper ihvertfall dere hadde en god morgen 🙂 Idag startet jeg morgenen med årydde litt småting, i tillegg til at jeg driver og organiserer filmene mine i alfabetisk rekkefølge, haha! Og, ettersom det er helg måtte jeg lage meg noen rundstykker, og kose meg litt ekstra! Jeg hadde en superkoselig og morsom dag igår både på senteret og hjemme hos meg etterpå.

Nå skal jeg og venninne mine øve til opptredenen vi skal ha i Oslo på onsdag. Gleder meg utrolig mye, blir første gang vi opptrer ordentlig sammen, og vi har jobet hardt, så håper virkelig alt går som det skal! Så, hvis du ikke har noen planer onsdag, klokka 20:00, så kom gjerne på Cafeteateret i Oslo på Open Xpression. Man kan opptre der med masse forskjellig, så det kommer til å bli mange forskjellige type opptredener der.

Hvordan startet du din søndag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #frokost #breakfast #helg #weekend #musikk #music