NEW IN 29.11.14

Ok, hvis jeg skal være ærlig nå så er jeg litt skjelven, og irritert. Jeg stod nede, hadde satt kameraet oppå mitt nye kamerastativ, og var klar til å ta bilder. Jeg skulle bare løfte opp Bik Bok-posen, for å finne frem de to toppene jeg hadde kjøpt, før jeg plutselig hører et smell bak meg. Bik Bok-posen hadde tydeligvis lagt seg under kamerastativet, og hadde dermed falt ned i det jeg skulle løfte posen. Det eneste jeg så var at kameraet og objektivet ligge hver for seg. Heldigvis er det ingen store skader som har skjedd. Noen bittesmå deler har falt av inni objektivet, og jeg må holde objektivet inn for at den skal gidde å fokusere. Skjermen vil heller ikke trykkes helt inn, og ja, jeg kommer nok mest sannsynlig til å spare til et nytt objektiv.

Som dere skjønner er det ikke noe “big deal”, men jeg er allikevel så utrolig lei meg, med tanke på at jeg fikk nytt kamera 3.september i år, til bursdagen min. Først trodde jeg fokuset var helt borte, men fant heldigvis ut at jeg bare måtte holde objektivet ekstra inn. Derfor fikk jeg heldigvis tatt litt bilder til dere, og akkurat nå er jeg bare kjempeglad for at kameraet tar bilder. Så her kommer innkjøpene mine fra igår 🙂


BIK BOK, 199kr (SALG: 99kr)


BIK BOK, 199kr (SALG: 99kr)

Som dere sikkert vet var det Black Friday på fredag, men på Bik Bok var det faktisk også igår, på lørdag. Derfor måtte jeg ta med meg et par godbiter hjem, og jeg gleder meg til å vise dere det i et helt antrekk. Litt usikker på om det blir så lett med antrekksbilder fremover pga. objektivet, men jeg krysser fingrene.


LEFDAL, 449kr

Her er mitt herlige kamerastativ. Det å ta bilder nå kommer til å bli så mye enklere, og jeg er virkelig overlykkelig over å endelig ha kjøpt ett!


GAVER TIL NOEN I KLASSEN

Som dere sikkert forstår, kan jeg ikke vise dere gavene her på bloggen, hehe. Nå er jeg ihvertfall igang med julegavene, og imorgen er det 1.desember – wii, endelig!

Hvordan har helgen deres vært?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #new #newin #gaver #kamera #kamerastativ #foto #bikbok #salg #blackfriday #topp #shopping #helg #weekend

Få en GRATIS kalender med egne bilder!

Hei dere! Idag tenkte jeg å tipse dere om den perfekt julegaven til en du kjenner! Da jeg gikk på appen “Dagens app”, hvor det kommer en ny, gratis app hver dag, fant jeg en app som het “PhotoCal”. Denne koster vanligvis 17kr, men var gratis idag. Med denne appen kan du (kun idag), lage din helt egne minikalender (til venstre nederst i dette innlegget), og få den i din postkasse gratis!

Last ned appen “PhotoCal”, lag din helt egne minikalender og skriv inn koden “minical2014”, så får du din helt egne gratis kalender. Husk at dette bare gjelder den lille kalenderen (til venstre nedenfor), og ikke den store. Men, du kan derimot få 40% rabatt (koster vanligvis 217kr) på den store (til høyre nedenfor), med koden “appturbo40”, hvis du bestiller innen 31.12.2014.

Det er den til venstre ovenfor som du kan få gratis. Den til høyre kan du få 40% rabatt på.
TIPS: hvis du vil ha flere bilder, kan du jo lage en collage med masse bilder til minikalenderen.

Hvis ikke dette er den perfekte julegaven for deg, en venn eller et familiemedlem, så vet ikke jeg! Jeg skal ihvertfall ta sjansen og bestille en hjem til meg.

Skal du bestille en minikalender?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #kalender #gratis #julegave #jul #christmas #gift #app #calender #foto #tips

Bang bang all over you…

Hei hei kjære lesere! Beklager at jeg ikke har blogget før idag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Da jeg stod opp tok jeg meg litt frokost, før jeg tok meg en dusj, fikset meg og dro til byen. Skulle egentlig blogge før jeg dro, men da jeg gikk ut for å ta antrekksbilder fant jeg med en gang ut at kameraet ikke var samarbeidsvillig idag. Derfor tenkte jeg å oppdatere dere litt når jeg kom hjem istedenfor. Nå har jeg som dere sikkert skjønner kommet hjem, fått spist og tatt litt bilder.

Gjett hva jeg fikk vite igår a’! Jeg har endelig vunnet en Personlig Almanakk! Har meldt meg på såå mange konkurranser, og endelig vant jeg en. Jeg bestilte den med en gang jeg fikk vite det, og nå er det bare å vente. Dette blir den perfekte juegave til meg selv, hehe 🙂 Enda en gladmelding jeg har er at jeg endelig har fått meg kamerastitiv! Har ikke ord på hvor lenge jeg har ventet på at det skal skje – guri, det å ta bilder kommer til å bli så mye bedre nå! Nå må jeg bare skaffe meg en fjernkontroll, så er alt perfekt 🙂

Jeg kjøpte meg også 2 topper på Bik Bok, og fikk kjøpt noen julegaver. Da var vi endelig igang med julegaver dere, woho! Tenkte å vise dere det imorgen. Nå er Vicky hos meg, og vi skal vel egentlig bare slappe av resten av kvelden. Håper alle får en super helg videre, kos dere♥

Hva har dere gjort idag?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #shopping #helg #weekend #personligalmanak #konkurranse

BLACK FRIDAY – Bik Bok

Hei dere♥ Endelig fredag, woho!! Og, som sikkert flere av dere har fått med dere er det jo en litt spesiell fredag; det er nemlig BLACK FRIDAY! Personlig skal jeg ingenting, men det kan jo hende at det dukker opp noe på nettet som jeg bestiller. Hvis dere har lest bloggen min en stund vet dere at jeg er storfan av Bik Bok, og halve klesskapet mitt er sikkert med klær derifra. Derfor måtte jeg selvfølgelig sjekke ut salget der nå, for å se om det var noen bra tilbud. Jeg fant masse fint, og tenke nå å dele noen av mine favoritter!


HER
   //   HER   //
   HER   //    HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________

HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________


HER
   //   HER   //   HER   //   HER   //  
HER   //   HER   //   HER   //   HER

__________________________________________________________________________________________________________________

HER   //   HER   //   HER   //   HER   //   HER

Ikveld etter at jeg har vært på trening, skal jeg til venninnen min ettersom hun var alene hjemme idag. Jeg skal se på Idol, noe hun også skal ettersom kjæresten hennes skal spille trommer der ikveld. Kommer vel enda en liten oppdatering ikveld. Ønsker dere alle er superherlig helg!

Fant du noe du likte? Personlig digget jeg det første og siste antrekket♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clohtes #blackfriday #friday #helg #weekend #bikbok #shopping

Gavekalenderen er klar!

Heisann! Da har jeg endelig kommet hjem. Idag var hele barne- og ungdomslinja i Ringsaker i Hamar for å besøke Prøysenhuset. Vi har nettopp hatt et Prøysen-prosjekt, så som en avslutning dro vi dit. Kan ikke si at jeg gledet meg til 5 timer buss tilsammen tur-retur, men dette ble faktisk overraskende nok høydepunktet med turen. Tror aldri en busstur har vært så avslappende og morsom før. Det var bare så utrolig deilig, i tillegg til at vi hadde verdens kuleste bussjåfør som snakket om Prøysen og ba oss synge for ham. Det ble dermed en del allsang idag. Allsang er ikke alltid helt min greie, men noen ville gjerne at jeg skulle ta mikrofonen foran i bussen og synge, noe jeg takket pent nei til, hehe.

Igår ble jeg ferdig med å pakke inn gavene til julekalenderen min. Som sagt bestilte jeg en pakke med masse sminke fra makeupmekka (HER), og ettersom jeg visste hva som var i pakka, lurer jeg meg selv ved å legge de i pappesker med forskjellig form – smart eller hva? Alle produktene var herlige, så jeg kan ikke vente med å begynne å åpne dem!

Vet det har vært litt tynt på bloggfronten nå de siste dagene, men har hatt så mye å gjøre, så er ikke så mye tid jeg får til blogging. Må allikevel si tusen takk til alle dere som fortsatt følger med, og henger på! Takk for alle flotte kommentarer, dere er herlige♥

Hva syntes du om gavekalender?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #sminke #makeup #beauty #julekalender #adventskalender #julegaver #jul #christmas

BANANPANNEKAKER

Heihei♥ Da har jeg nettopp fått tatt meg en liten dusj, ettersom vi har gym i siste time på onsdager. Gash så trøtt og sliten jeg var idag! Gymmen løsner selvfølgelig litt opp, men når man tar bussen alene i mørket kan jeg love dere at man blir søvnig. Nå skal jeg bare slappe av og jobbe litt med skole resten av dagen, før det nærmer seg en spennende finaleuke i farmen!

Igår laget jeg meg noen herlig bananpannekaker – disse er såå gode! Jeg syntes personlig de er best når de er varme,
så jeg anbefaler å spise de varme, med litt herlig frukt eller bær.

Jeg har postet denne oppskriften før, men jeg tenkte å dele den igjen ettersom de er så utrolig gode, enkle og sunne!

OPPSKRIFT:
– 2 egg
– 1 neve havregryn
– 1 banan

HVORDAN:
Blend alt sammen i en blender, og stek. Hvis du lager de for store faller de mest sannsynlig bare fra hverandre,
så jeg anbefaler å lage små rundinger.


Skal du prøve ut denne enkle oppskriften?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #sunn #sunt #recipe #bananpannekaker #havrepannekaker #pannekaker #frukt #fruit

TODAY’S OUTFIT #251114

Hei dere!♥ Jeg klarte bare ikke motstå å ta antrekksbilder selv om det egentlig er alt for mørkt til det. Det er virkelig irriterende hvordan jeg kommer alt for seint hjem til å få tatt fine antrekksbilder i sollyset som var her før idag. Jaja, får bare leve med det, og gjøre det beste ut av det! Vi var på kjøkkenet halve dagen på skolen idag, og laget grønnsaksuppe og rundstykker. Ettersom jeg går på barne- og ungdomslinja kommer det noen barn vi skal lede en 20minutters aktivitet imorgen for – spennende 🙂

Åh, snart skal jeg få stusset håret mitt litt igjen. Begynner å bli ganske lei av det slitte helt nederst nå, så skal få gjort det så fort som mulig! Jeg skal ihvertfall bli fin til jul, hehe 🙂 Kan ikke tro hvor fint, glatt og rent håret føles etter man har vært hos frisøren. Uansett hva slags produkter man bruker eller hva man gjør blir følelsen aldri den samme!

Idag kom sminken fra makeupmekka som jeg hadde bestilt! Igår laget jeg istand litt “papp” i ulike former, slik at jeg skal slippe å se hva jeg får hver dag, ettersom jeg vet hva slags sminke pakken inneholder (har kjøpt DENNE). Etterpå skal jeg nok pakke inn litt av disse, slik at det er gjort, også skal jeg nok også ta en tur på treningssenteret 🙂

//   Topp fra Monki   //   Dressjakke fra H&M   //   Bukse fra H&M   //   Sko fra Bianco   //

Hva gjør dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #klær #clothes #jul #christmas #makeup #makeupmekka

lefse m/ philadelphia og laks…

Mmh, nå har jeg nettopp kost meg med denne herlige kveldskosen, nemlig lefse med philadelphia og laks! Har sett veldig mange bloggere tipse om denne oppskriften, men har ikke prøvd det før nå, da jeg så at mamma prøvde det ut. Det var faktisk overraskende godt, og jeg kommer garantert til å lage meg dette igjen! Godt, lettvint, i tillegg til at du får i deg fisk 🙂

Det eneste du trenger er lefse, philadelphia og laks (jeg har en pakke oppskåret fra First Price, som jeg personlig syntes er like gode som alle andre, hvis ikke bedre), og smøre på det du ønsker. Hvis du vil kan du gjerne ta på grønnsaker og dill, eller litt krydder, men vi hadde ikke noe som passet – men tro meg, jeg skal prøve det igjen!

Det eneste som mangler nå, er stemningen; sett deg ned i sofaen og slapp av, sett på musikk eller se på TVen, eller kanskje nyt lefsene med venner og familie. Håper dere får en fantastisk uke – nyt siste uke i november 2014, hehe 🙂

Hva er dine planer for uka?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #oppskrift #mat #food #lefse #jul #christmas #laks #fisk

Makeup Organiser

Heisann! Hvor deilig er det vel ikke å få ryddet litt opp på nattbordet/sminkebordet eller hvor nå enn du har sminken din? Makeup Organiseren som dere kan se øverst til høyre hadde jeg allerede fra før av, og kjøpte på TGR til 50kr. I ettertid fant jeg ut at jeg gjerne skulle hatt enda en slik, og jeg har sett flere på ebay. Allikevel har jeg ventet litt på at den skal komme tilbake på TGR igjen. Idag kom jeg plutselig over denne organiseren på TGR igjen, og gjett om jeg var rask til å rive en med meg, og gå til kassa! Disse er så geniale, og gjør alt så mye mer ryddig med en gang!

Så, som dere kan se på det nederste bilde har jeg nå to stykker, og ser ikke det mye mer ryddig ut? Nå har jeg til og med plass til å ha ting man faktisk skal ha på et nattbord, haha! Det er ikke sånn at jeg faktisk bruker alt dette på daglig basis (selvfølgelig), men jeg pleier å variere litt, spesielt når det kommer til lepper og øyenskygge, så her har jeg litt forskjellig fremme.

Nå har jeg jo bestilt en slags julekalender fra makeupmekka, så det blir vel litt nye sminkekoster (woho!), og kanskje noen nye favoritter, og da kan det godt hende at noe av dette blir lagt til side.

Har du organisert sminken din?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #makeup #beauty #organiser #sminke #rom #rommet #skjønnhet

Ukens blogg #8 + ny påmelding

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Denne ukens blogg ble… tattavkvinnene.blogg.no! Bak denne bloggen står 22år gamle Sara Karlengen. Sara studerer medier og kommunikasjon, og går på høyskole. Hun blogger mye om hverdagen sin, legger ut oppskrifter, mote, og rett og slett det som interesserer henne. Jeg har fulgt bloggen hennes i over et år nå, og hun virker som en herlig jente! Jeg har faktisk veldig lyst til å møte henne i virkeligheten en gang, for det tror jeg ville vært kjempekoselig. Sara har en veldig fin blogg med mye variasjon, og jeg elsker både bildene, bildekvaliteten og innholdet! Håper hun fortsetter å blogge i laang tid♥


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering