Nyttårsantrekk 2014

Heei dere!

Da er jeg ferdigfikset, og er klar for å få en fantastisk nyttårsaften (forhåpentligvis). Det er like før jeg skal dra ned til venninnen min, jeg måtte bare få ønske dere lesere et godt nyttår først! I år, som ifjor kjørte jeg bukse og en fin topp ovenfor en kjole. Jeg skulle egentlig ha en kjole, men fant ikke “den perfekte”, så jeg så derfor ingen grunn til å kjøpe en ny. Syntes også bukse og topp var like greit, ettersom jeg ikke ville bruke noen av kjolene i skapet heller.

Nå er det kun noen timer til vi er inne i 2015, og jeg skal absolutt ikke bruke de siste timene av 2014 til å være sur. Jeg har ikke noe grunn til det heller, så derfor: smil og vær glad! Ingen skal få ødelegge ditt liv, uansett hva – så bare overvinn det negative, og finn fram det positive!

Håper alle får et fantastisk nytt år – GODT NYTTÅR!♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #nyttår #nyttårsaften #nyttårsantrekk #newyearseve #2014 #2015

Endelig 2XU-tights!

Heiiisaan!♥

Dette er faktisk siste dag av 2014, for dere som ikke har fått med dere det. Jeg føler meg veldig klar for et nytt år, med nye muligheter og alt det der! Igår kjøpte jeg meg endelig en 2XU-tights – WOHO! Har hørt så mye bra om den, og jeg merker også at den sitter utrolig godt på, og jeg kan nesten ikke vente med å prøve den ut på neste treningtur! For å være ærlig har jeg ovelevd 2 år med kun én treningstights, noe som er veldig kjipt til tider, når man trener 3-6 ganger i uka. Derfor er jeg ekstremt glad for at denne tightsen endelig har blitt min!

I kveld skal jeg til ei venninne for å feire litt av nyttårsaften der, før jeg kommer hjem litt før midnatt. Vi har nemlig så utrolig god utsikt, så det er virkelig en tradisjon å se på nyttårsrakettene fra balkongen. 2014 har nok vært det beste året hittil i mitt 17årlige liv, og ettersom det har vært slik hvert år, håper jeg på at 2015 blir enda bedre! Nå skal jeg tørke og krølle håret, før jeg lakker neglene og fikser meg istand. Litt må man jo pynte seg siste dag i året!

Liker du 2XU-treningstightsene?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #2xu #treningstightsen #nyttår #nyttårsaften

NELLY SALG: Kjoler, sko og vesker

Heihei! :))

Som alle andre nettbutikker har romjulssalget også startet på nelly.com! Her er det opptil 70% på massevis av fashiongoodies. Jeg har allerede tatt en titt, og det ser ut til at det er sykt mange godbiter der! Har allerede funnet litt jeg skal bestille så fort som mulig – guud, så jeg elsker nelly♥ Nå tenkte jeg å ta for meg mine favoritter av kjoler/jumpsuits, sko og vesker fra salget, og ellers kan du trykke HER for å komme til hele salget. Kanskje du finner noe fint og rimelig til din garderobe!

KJOLER/JUMPSUITS:

KJOLE NR.1   //   KJOLE NR.2   //   KJOLE NR.3   //   KJOLE NR.4

KJOLE NR.5   //   KJOLE NR.6   //   KJOLE NR.7   //   KJOLE NR.8

KJOLE NR.9   //   KJOLE NR.10   //   KJOLE NR.11   //   KJOLE NR.12
__________________________________________________________________________________________________________________

SKO:

SKO NR.1   //   SKO NR.2   //   SKO NR.3   //   SKO NR.4   //   SKO NR.5   //  SKO NR.6   //   SKO NR.7   //   SKO NR.8
__________________________________________________________________________________________________________________

VESKER:

VESKE NR.1   //   VESKE NR.2   //   VESKE NR.3   //   VESKE NR.4   //   VESKE NR.5   //   VESKE NR.6   //   VESKE NR.7

Dette var da noe av det dere kan finne på salget på nelly.com, men hvis ingenting av dette var helt din stil, så kan du gå inn på linken øverst i innlegget for å komme til resten av salget. Her har jeg tatt utgangspunkt i mine favoritter, i tillegg til at jeg har prøvd å ha med litt forskjellig, men selvfølgelig er det vanskelig å tilpasse sånne innlegg til alle og enhver. Uansett så håper jeg du fant noe du likte! Jeg klarer virkelig ikke velge favoritter her, for jeg likte virkelig alt kjempegodt!

Fant du noe du likte?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #collage #nelly #salg #shopping #sale #nelly.com #nettshopping #kjoler #dress #dresses #vesker #bag #sko #shoes

Days like This

Good morgen!♥ Som jeg pleier å si på denne tiden av døgnet når jeg har ferie… Jeg stod opp rundt kvart over tolv, før jeg laget meg et herlig ostesmørbrød og tok meg et glass appelsinjuice. Er så deilig med en slik morgen – spesielt når man vet at det er mandag! Én uke igjen med ferie for oss heldige elever. Neste skoleår (3.året) kommer jeg til å gå ut i lærling, hvor jeg da ikke har like mye ferie lenger. Skal bli moro å se på alle venninnene mine ha ferie mens jeg jobber, ettersom de skal gå 3 år på skole. Jaja, jeg får ihvertfall betalt da, haha.

Idag er planen å skaffe en vegghylle som jeg skal henge opp på rommet – klør i fingrene etter å få en liten oppdatering, og litt mer ryddig. Eller, det er ikke så ille, men jeg har så mye ting at det ser litt rotete ut. Etter jeg har skaffet meg dette, skal jeg til ei venninne for å bake noe – vi ender sikkert opp med en ferdigpakke fra TORO. Nå skal jeg bare glede meg over at det fortsatt er en uke ferie igjen, og nyte det!

Har dere fortsatt ferie?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #frokost #breakfast #ferie #jul #christmas #skole

Some Pictures

Hallo! 🙂 Igår var jeg på senteret med to venninner, noe som endte med å være en utrolig morsom og lattermild tur! Jeg fant ikke noe spennende, utenom det jeg skulle ha – på tross av at romjulssalget har startet mange steder. Jeg foretrekker heller romjulssalg på nett. Finner alltid mye mer fint der, enn i selve butikkene.

Uansett; igår da jeg skulle ta et par bilder til dere, så gikk jeg plutselig helt amok med kameraet. Når jeg skal ta et par bilder til bloggen, tar jeg som oftest kanskje 8 bilder før jeg kanskje godkjenner 2 av dem. Men, igår ble plutselig alle bilder, uansett hva jeg gjorde, utrolig bra! Jeg endte til slutt opp med over 30 bilder, og ettersom alle ble vellykket, beholdt jeg like gjerne alle – og gud, for en deilig følelse det er! Det er virkelig ikke ofte det skjer. Her har jeg samlet sammen noen av mine favoritter, og mine aller største favoritter er kanskje bilder nr.4 og 6.

Idag kommer to klassevenninner for å ha filmkveld med meg! De kommer rundt tre, og planen er å se på julefilmer, hvor vi blant annet har bestemt oss for å se “Julenissen”. Det blir nok en del mat, godteri og julekaker; “Det er bare jul én gang i året” – “Jau, de e bærre lækkert“! Jeg gleder meg uansett veldig mye, for filmmaraton slår aldri feil 🙂

Har du også noen dager hvor alle bilder du tar blir vellykket?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #pictures #bilder #outfit #ootd #antrekk #shopping

JULEGAVER 2014

Heihei :))

Etter julaften er det alltid sånn at man får 100 spørsmål om “Hva fikk du i julegave?”, og siden jeg selv også liker å se på hva andre har fått i julegave, tenkte jeg at kanskje noen av dere andre likte det også. Så derfor har jeg laget sammen et innlegg med alle julegavene jeg fikk i år. Jeg laget video ifjor, men fant ut at jeg ikke gidder det i år – så her får dere bilder av alle mine julegaver 🙂


BOK: “Styrkebibelen for jenter” av Anne Marte Sneve   //   BOK: “101 smoothier” av Eliq Maranik   //   FILM: “The Fault in Our Stars”


2 bokser med Toffifee, kjeks fra TGR, sjokolade og tyggegummi.


Gaveboks med parfyme og dusjsåpe: You & I, One Direction♥


One Direction Kalender (elsker denne – bildene av dem individuelt er seriøst i menneskestørrelse♥)   //   Krølltang fra BaByliss Paris♥


To nøkkelringer  //  Smykke fra Bik Bok  //  Markeringstusjer  //  Telysholder og telys  //  To øredobber  //  Mummikopp: Mymlan


En boks   //   Pakke med dusjsåpe, badesåpe og BodyLotion   //    Armbånd   //   Pads


En pakke med masse herlige produkter: neglelakkfjerner, noe til håret, balsam, shampoo, bodylotion og neglelakk.

Hva fikk du i julegave? 🙂


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #julegaver #gifts #presents #christmas #onedirection #krølltang #bøker #mummi #smykker #skjønnhet #beauty

JULAFTEN 2014

God dag!♥

Igår viste jeg dere bilder med julekjolen min (HER), og fortalte litt om min julaften. Ettersom jeg fortsatt har litt bilder på lager tenkte jeg å bare vise dere litt ekstra bilder fra min julaften. Her kan du se både maten, gavene og litt diverse. Igår var jeg hos venninnen min, i tillegg til at jeg så Alene Hjemme 2 på TVen. Idag stod jeg ikke opp før ti over halv ett, og halv to dro jeg på Fresh Fitness med venninnen min, Linn, for å ta en treningstur! Var faktisk overraskende mange der – men bare vent til januar; da kommer det til å være stappa!


Den øverste gaven her var til meg; og gjett hva som skjulte seg der – en krølltang! Woho, endelig kan jeg også blafre med flotte krøller 🙂


Sånn ellers var nok de fleste gavene under treet her til meg (sånn blir det når man er minstemann), og jeg tenkte å vise dere alle de flotte julegavene jeg fikk, enten idag eller imorgen.

Er det bare jeg som allerede har begynt å tenke på 2015, og tenke på hva jeg skal gjøre mer av? Jeg tenker å lage en liste over litt mål på treningsfronten, og ting jeg gjerne vil gjøre mer av. Det kalles kanskje nyttårsforsett, men personlig liker jeg bare å late som det er en veldig uformell liste, ellers blir det alt for formelt for min del, også når jeg det aldri.

Hva har du gjort 1.- og 2.juledag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #christmas #julegaver #juledag #julaften #2014 #trening #training

Ciaté Julekalender – LUKE 19-24

Heisann! 😀

Da var alle 24. lukene i kalenderen åpnet, og jeg har fått helt utrolig mange fine lakker i Ciaté sin julekalender. For alt jeg vet så kjøper jeg den neste år også, som isåfall blir 3.året. Men, det er jo fortsatt 1 år til, så det er ihvertfall ikke noe å stresse med. I forhold til ifjor så var det mye løst glitter, i tillegg til at jeg fikk 4 som var i fjorårets kalender, men de ga jeg bort til ei venninne.

LUKE 1-6   //   LUKE 7-12   //   LUKE 13-18

//   Main Stage   //   Frozen Daydream   //   Fair Isle Style   //   Cream Soda   //   Ladylike Luxe   //   Celestial   //

Som dere kanskje kan se er nr.24 dobbelt så stor som alle de andre. I fjor fikk jeg en stor flakse med rødt glitter i den siste luka, og i år fikk jeg sølvglitter, noe som egentlig er bra med tanke på at jeg bruker mye av dette. Uten om den var nok nr.19 min favoritt denne gangen, i tillegg til at nr.23 også var veldig fin 🙂 Nr.20 er forresten løst glitter.

Hvilken var din favoritt denne gangen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #negler #nails #ciate #julekalender #jul #christmas

CHRISTMAS DRESS 2014

Haalloo, skjønne lesere! Da var julaften over for 2014, men du trenger ikke legge julen helt bak deg ennå, for vi har jo fortsatt romjula foran oss 🙂 Hadde dere en fin dag igår? Det hadde ihvertfall jeg! Jeg startet som nevnt før, dagen med å se på Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen. Mens jeg så på Reisen til Julestjernen lakket jeg neglene, slik at de var helt tørket når jeg skulle fikse meg. Etter dette så jeg på enda en film, nemlig En Muppet Julefortelling – digger The Muppets, hehe 🙂

Etter at jeg hadde sett alle disse filmene var det tid for å gjøre seg litt istand! Så jeg sminket meg, tok på meg kjolen og tok litt bilder sammen med juletreet. Her kan dere se noen av bildene jeg tok!

Etter at jeg hadde tatt bilder slappet jeg bare av, helt til julemiddagen var klar. Ah, det var såå utrolig godt! Jeg husket virkelig ikke at julemiddag var godt, haha! Etter å ha latt maten synke litt, tok vi desserten; nemlig riskrem. Jeg fikk som vanlig ikke mandelen, men jaja! Så var det på tide å bare slappe av litt, mens vi så på 24.episode av alle julekalenderne vi har fulgt med på. På slutten av kvelden åpnet vi pakker, og du kan tro jeg fikk masse flott! Dere får vel se det litt senere 😀

Resten av kvelden ble rett og slett brukt til å slappe av, se på TV, og ta en titt på alle gavene igjen. Idag er det jo 1.juledag, og jeg er invitert til bestevenninnen min, Ida, for å spise en slags julelunsj, og selvfølgelig bare være med henne. Så blir det selvfølgelig julemiddag senere ikveld også, og sikkert enda flere julefilmer – hihi, jeg liker julefilmer litt for godt!

Hvordan var deres julaften, og hva gjorde dere? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #jul #christmas #dress #kjole #nelly #shopping #gaver #presents #julefilmer

Julemorgen…

Good julemorgen dere!

Kan ikke tro at det er julaften idag! Nå har jeg nettopp sett på Tre nøtter til Askepott, og nå skal jeg snart sette meg ned i sofaen for å se på Reisen til Julestjernen også. Senere må jeg lakke neglene og fikse meg, slik at jeg kanskje rekker å ta bilder ute før det blir mørkt! Så er det tid for julemiddag, og alle godene som julekvelden har i vente 🙂 Vet ennå ikke hvordan jeg skal lakke neglene, så må nok prøve på kjolen og greier, for å se hva jeg ender opp med.

Sjekk disse to søte julemusene, hehe! Når nettene blir lange og kulda setter inn, så sier vesle musemor til ungeflokken sin… Jeg har faktisk veldig lite planer for resten av jula – blir nok å slappe av, og ja, finner vel på et eller annet! Kanskje jeg er så flink at jeg ihvertfall får meg én treningstur, men det får vi se på, hihi 🙂

Hvordan var deres julemorgen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #jul #christmas #julemorgen #julaften #foto #bilder