TODAY’S OUTFIT: Leather Pants

Heisann♥

Da har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og jeg kom tilbake med fire venninner. Som jeg nevnte igår skal vi ha filmkveld, noe som sikkert blir utrolig koselig! Ida var så utrolig snill at hun ble med meg ut for å ta antrekksbilder. Denne buksa er helt ærlig fra mammas klesskap (haha, ups), men så lenge hun ikke nekter meg å låne den sier jeg ikke neitakk. Prøver nemlig å finne en skinnbukse, men er ikke barebare å finne den perfekte. Derimot syntes jeg denne er perfekt, men jeg tviler på at hun går lei den med det første.

De venninnene som er med meg hjem er i denne “sanggruppa” vår, så vi tenkte å prøve å ta noen nye bilder. Vi pleier som regel å få 1 fint bilder ut av 400 hvis vi er heldige, men nå skal de først få en pizza. Familien min skulle ha laks idag, og ettersom jeg virkelig elsker laks (fun fact), så venter jeg heller til senere ikveld. Men, det er ikke bare sunnhet ute og går her – Ida bakte brownies igår som hun tok med hit, i tillegg til at vi var innom en godtebutikk i byen idag.

Hva har dere gjort idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #clohtes #weekend #filmkveld #venner #venninner #skjønnhet #beauty

Innkjøp av kopper

Hei, og god fredagskveld skjønne lesere♥

Planen for idag var egentlig å kjøpe 2 mummikopper, men jeg vet virkelig ikke hva som går av meg for tiden. Har fått helt dilla på kopper, og jeg elsker nesten alle kopper jeg kommer over for tiden! Blir ikke noe drikking av glass fremover her, nei. Så, jeg dro innom kitchn, tok med meg de to mummikoppene jeg hadde planlagt å kjøpe, dro opp til Søstrene Grene for å lete etter noe, før jeg kom over koppen med det fine sitatet på, og tok med meg det, før jeg helt til slutt dro innom TGR og fant enda en kopp der, som jeg lenge har sett på. Jaja, skal ikke kjøpe kopper på lenge nå… jeg lover…

Mummikoppene jeg bestemte meg for å kjøpe idag var en Lille My-kopp som gikk ut av produksjon nå i 2014, det kommer en ny i år, men jeg er så glad i gult at jeg bare måtte ha denne! Samtidig fikk jeg med meg 70års jubileumskoppen, som jeg ble helt forelsket i fra første gang jeg så den. Har ikke helt vært inne i dette med mummikopper før jeg fikk min første til jul – så nå har jeg 3 i samlingen. Kan tro det blir flere – de er jo så fine!

Nå blir det rett og slett å slappe av resten av kvelden. Imorgen skulle jeg egentlig på ski, men været strider imot, og da er det ikke så veldig moro å gå på ski. Men, jeg har selvfølgelig andre planer også. Jeg og noen venninner skal en liten tur til byen, før vi drar til meg for å ha en god gammeldags filmkveld! Blir sikkert koselig det også, hihi♥

Liker du kopper? Samler du på mummikopper? 🙂


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #innkjøp #newin #new #kopper #mug #mummi #mummikopper #kitchn #tgr #søstrene grene #shopping

TODAY’S OUTFIT: Eye of the Tiger

Heihei♥

Jeg har jo da fortsatt fri, noe som er så utrolig deilig! Derfor skal jeg ta meg en liten tur på senteret idag for å skaffe meg noen flere mummikopper. De koster nå nemlig 149kr på Kitchn. De koster vanligvis 199kr, så det er ikke et stor tilbud, men jeg tenkte å kjøpe to stykker, og da sparer man jo 100kr. Og 100,- når man ikke har egne innteker kan faktisk komme til nytte, haha! I tillegg skal jeg se etter noen andre småting, og jeg tenkte å gå innom dyrebutikken bare for å kikke på undulatene der. Jeg har nemlig av en eller annen grunn blitt helt obsessed med undulater nå, og da gjør det det ikke bedre at foreldrene mine hadde det da de var unge og har en del søte bilder av dem!

Det er speilblankt enkelte steder på bakken ute, og nå driver det og snør bittelitt innimellom, og da er det umulig å se hvor det er glatt, noe som er utrolig irriterende! Idag tok jeg i bruk den nye t-skjorten jeg kjøpte på Carlings på 3 for 99kr-salget de hadde. Føles faktisk ekstra godt å bruke det når jeg bruke så lite penger på den, haha! Da slipper man å ha dårlig samvittighet for at “pappa betaler”, eller hva? 

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #skjønnhet #beauty #foto #bilder #shopping #innkjøp #helg #weekend

Treningsøvelser #1

Heihei! :))

Her om dagen tok jeg noen bilder av ulike treningsøvelser man enkelt kan gjøre hjemme, uten bruk av vekter, men bare ved hjelp av sin egen kropp. Det å kun bruke sin egen kropp til ulike øvelser kan ofte være den aller beste treningsmetoden fordi du da også får kontakt med muskler man kanskje ikke visste at man hadde. Jeg trener veldig mye med vekter, men merker at det virkelig hjelper på kroppen når jeg trener øvelser kun med egen kroppsvekt. Så her har jeg samlet sammen 3 ulike øvelser du kan gjøre hjemme eller på treningsstudio.

HIP THRUST
Trener:
Rumpe, hofter, mage, lår, sete, rygg
Hvordan:
Løft rumpa så høyt du klarer ved å ha tyngden på hælen og stramme rumpe og mage. Gjerne hold der litt, eller gjør det i ulikt tempo. Ikke legg deg helt ned når du kommer ned, men la heller rumpa være like over gulvet, før du går opp igjen.
__________________________________________________________________________________________________________________

PLANKEN
Trener: Mage, rygg, litt rumpe/lår
Hvordan:
Løft kroppen mens du har tærne og albuene i gulvet. Her er det viktig at kroppen er rett: ikke for langt ned og ikke for langt opp. For å gjøre dette rett er det viktig at man strammer mage og lår (strammer du lårene hjelper det på at du kjenner det ekstra godt i mage og dermed retter kroppen), og ikke legger all tyngden fram på armene. Se også gjerne rett frem – dette vil også hjelpe på å holde kroppen rett.
__________________________________________________________________________________________________________________

BICYCLE CRUNCH
Trener:
Mage (oppe, nede, siden)
Hvordan:

Metode 1 (som på bildet): Løft annenhvert bein opp slik at motsatt kne og albue møter hverandre (kne og albue ikke møtes), mens det andre beinet står rett ut så lavt/høyt du klarer. Akkurat som du skulle syklet liggende, for å sammenligne det med noe.
Metode 2: Sitt normalt oppreist, og balanser kroppen på rumpa. Gjør så det samme som på bildet, forskjellen er bare at overkroppen er lenger opp.
__________________________________________________________________________________________________________________

Vil dere har flere slike innlegg?


#hverdag #blogg #traning #trenings #treningsøvelser #exercise #livsstil

2 bilder, 2 redigeringer

Hallo der♥

Disse bildene tok jeg sist fredag, og sol og snø er en av de beste omgivelsene etter min mening, å ta bilder i. Derfor elsker jeg å mikse å trikse litt med lyset, og på picmonkey.com er det et “filter” man kan legge på som heter “Cross Process”, som både finnes i grønn, blå og rød. Jeg elsker virkelig den grønne, men disse bildene passet godt til blå også, syntes jeg. Så derfor tenkte jeg å vise dere disse to filterene med to ulike bilder (nr.1 og 3: blå, nr.2 og 4: grønn).


Jeg fikk også et tips fra en leser (Sara, tattavkvinnene.blogg.no), om at hun syntes disse to bildene var veldig fine, og hun hintet vel litt til at hun ønsket disse som header. Hihi, hun er så herlig, tusen takk, Sara♥ Uansett, så tenkte jeg på det, og jeg har planer om å prøve å lage en header ut av en av disse bildene eller begge. Jeg har jo hatt den foreløpige headeren en liten stund, og det skader jo ikke med en oppfriskning. Kunne dere også tenke dere en av disse bildene som header?

Hvilken redigering likte dere best?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #bilder #foto #redigering #editing #header #design #blogg

Breakfast-Love

Image and video hosting by TinyPic

Good morgen!

Eller, ikke helt god morgen, men som jeg har nevnt en del ganger tidligere liker jeg å kalle dette morgenen når jeg har fri. Det å ha fri restenav uka på grunn av prøveeksamen er absolutt ikke feil, og jeg kjenner at det var utrolig godt å ligge ekstra lenge i senga idag! Da jeg stod opp stekte jeg meg to speilegg, ristet ett brød og smørte på med kaviar. I tillegg drysset jeg litt blåbær på siden av tallerkenen – mmh!

Image and video hosting by TinyPic

I det siste har jeg testet ut dette polaroidkamera en del, og i det siste har bildene begynt å bli veldig ufokuserte og lyset blir rart, noe som irrterer meg. Men, jeg har hørt at dette er en treningssak, så jeg får vel bare prøve meg frem. Dessverre er film ganske dyrt, så jeg kan ikke bruke opp alle heller – også fordi dette egentlig er mammas kamera. Jeg får kjøpe litt film fra ebay – for dette blir litt rimeligere ihvertfall 🙂

Image and video hosting by TinyPic

Dagen idag har jeg tenkt til å bruke på å rydde litt. Har masse klær strødd utover gulvet på rommet, noe jeg aldri har, og klesskapet ser helt bomba ut! Uff, jeg blir helt rotete i hodet, ettersom jeg egentlig er ganke ryddig av meg. Men, det er ikke så lett når man ikke helt hvordan man skal organisere klærne i klesskapet. Vil gjerne gjøre noe nytt hver gang, men det er ikke alltid like lett. Jeg får finne litt inspirasjon på nettet, så får vi se.

Hvordan liker du å tilbringe en lang morgen?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #frokost #breakfast #egg #blåbær #blueberries #kosthold #sunt #mat #foto #bilder #fri

Ny treningstopp

Halloisen! 🙂

Åh, for en utrolig deilig følelse å trene! Det var bare supermoro idag, fordi alt funket så bra 🙂 Jeg var på BodyPump idag, hvor man trener med vekter på hele kroppen. Da fikk jeg også muligheten til å prøve ut min nye treningstopp. Egentlig skulle mamma ha denne, men hun ga den til meg, og sa jeg kunne få den. Hallo, hvem sier vel neitakk til en ny treningstopp? Ihvertfall ikke jeg! Denne har et ganske kult mønster, samtidig som den er rosa – woho!


Gina Tricot, 199,- HER

Idag har jeg også fått tatt litt bilder av ulike treningsøvelser man lett kan gjøre hjemme, uten noe bruk av vekter. Mange liker jo ikke å være på treningssentere med masse folk, noe jeg kan forstå, så jeg tenkte å komme med litt tips til trening man kan gjøre hjemme! Har hatt slike innlegg før, men tenkte å vise litt av de samme øvelsene, og litt nye øvelser ettersom vi er kommet inn i et nytt år. Så følg med, så får dere kanskje noen ideer til ulike treningsøvelser 🙂

Har du trent idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #training #newin #new #innkjøp #mote #fashion #foto #bilder

Prøveeksamen – overstått!

Heisann, mine trofaste lesere♥

Beklager at det ikke ble noen blogging igår, men det kom rett og slett av at vi hadde prøveeksamen. Jeg satt festet til boka og PCen i hele går for å bli ferdig. Dette er en eksamen vi garantert kommer opp i, fordi vi går barn og ungdom. Den foregår slik at vi er en gruppe på fire, som lager fire ulike aktiviteter ut ifra temaet vi får tildelt. På fremføringsdagen trekker vi en av disse fire aktivitetene, og får 30min på å forberede oss. Så er det tid for å vise inntil 10min av aktiviteten. Jeg fikk samlingsstund hvor vi sang og danset. Er så utrolig rart å sitte foran klassevenninner og late som de er barn, haha! Etter dette skal vi individuelt snakke i 20minutter om aktiviteten vi gjorde, med begrunnelse med masse fagstoff. Var selvfølgelig nærvøs, men alt gikk helt supert, og hvis det er lov til å skryte fikk jeg faktisk toppkarakter!♥

Uansett, nå er 2 tonn løftet av skuldrene mine, og jeg er ihvertfall forberedt på eksamen som kommer til sommeren. Nå skal jeg ikke på skolen før på mandag (say whaat?), på grunn av denne prøveeksamen – gaah, hvor deilig er ikke det? Hodet og kroppen min sier ihvertfall at den trenger det, så jeg skal virkelig utnytte det. Senere idag skal jeg trene, og ettersom jeg droppet treningen igår skal jeg også trene på onsdag (noe jeg vanligvis ikke gjør). Skal bli deilig å ta seg en dusj etter trening etterpå, jeg føler meg som et svin! Blir som å vaske av seg all slitsomheten, haha.

Har dere hatt prøveeksamen?


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #foto #eksamen #skole #bilder #trening #training

Skitur

Heisann :))

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra min første skitur på sikkert rundt 7år! Det var utrolig moro, selv om det var litt vanskelig i svingete nedoverbakker, men jeg er ganske fornøyd med tanke på at det er lenge siden jeg har gått på ski. Jeg vil veeldig gjerne gå igjen, og få inn litt av de teknikkene, slik at det kan bli enda morsommere å gå! Jeg gikk med pappa, som er ganske god, så hvis jeg fortsetter med det får jeg nok en del tips 🙂 Nå har jeg bare satt meg ned med en kopp kakao, og gud så utrolig godt det var – lenge siden jeg har smakt en så god kakao, haha 😀

Vet ikke om dere husker den gangen jeg hadde mistet kamera i bakken og linsen ble litt vimsete fordi noen biter falt ut? Ja, linsen min begynner å bli litt tullete nå, så jeg må nok bare få skaffet meg en ny. Er så utrolig irritert på meg selv for at jeg klarte å miste den i bakken da den stod fast på kamerastativet, men det er ikke noe å gjøre med det nå! Får bare håpe at det kun er linsen det er noe galt med, og ikke kamera.

Ah, jeg bare elsker polaroidkameraet til mamma! Dette bilde ble litt i ufokus, men jeg syntes på en måte at det ble litt stilig allikevel. Tenkte å kjøpe en egen pakke fra ebay til 300kr, hvor jeg får hele 50filmer! Her i Norge koster det 200kr for 20filmer, så vil nok si at det virkelig er et kupp hvis selgeren holder det den lover. Hallo, hvem elsker vel ikke å ta bilder med slike polaroidkameraer?

Hva har dere gjort idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #ski #kakao #cocoa #polaroid #foto #kamera #søndag #sunday #weekend #vinter #winter

Ukens blogg #11 + ny påmelding

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Okei, så var vi tilbake til ukens blogg igjen! Denne gangen var det faktisk veldig vanskelig å velge, så fortsett å melde dere på. Uansett falt valget på… ISELINNANDERSEN.BLOGG.NO! Fysøren for en glede det var å sette sammen collagen nedenfor. Iselinn er nemlig over gjennomsnittet interesser i foto, og det kan man lett se på bloggen hennes. Hun har alltid utroolig flotte bilder, som man ikke vil gå forbi! Hun har som oftest hverdagsinnlegg, samtidig som hun også skriver litt om mote, reise og mat. Anbefaler alle å ta en tur innom denne herlige bloggen 🙂


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering