Innkjøp fra Tønsberg

ALT ER FRA NEW YORKER!


SKJØRT, 199KR


GENSER, 149KR


BOYFRIEND-JEANS, 399KR


PUSH-UP BH, 99KR

Uff, er det virkelig søndag imorgen? Denne vinterferien har gått alt for fort – kan jeg få en uke til? Jaja, jeg kan trøste meg med at det kun er 1måned til påskeferie, og de to neste ukene bringer mye spenning på grunn av UKM. På onsdag skal jeg og venninnene mine på generalprøve, og lørdag om to uker er selve showet. Vi har nok liten sjanse til å komme videre, men det er uansett veldig moro å opptre. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvlden, kanskje med en film 🙂

Likte du noen av innkjøpene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #shopping #innkjøp #newin #new #newyorker #tønsberg

OUTFIT: Leather and Red Lips

Heihei♥

For en bra kveld det var igår! Jeg og venninnene mine koste oss skikkelig, og ettersom det var en stund siden alle hadde vært sammen var det ekstra moro. Selvfølgelig når alle samles blir det alltid diskusjoner om ting, men det er bare hvordan vi er. Det er alltid 3 av oss som diskuterer, og 3 av oss som er utenfor – men igår var faktisk alle med på diskusjon om Fifty Shades of Grey, haha! 2 var på feministiske siden, 2 (blant annet meg) støttet filmen, mens de to andre var litt nøytrale.

//   Genser fra Monki   //   Bukse fra Vero Moda   //   Sko fra Nelly   //

Idag har jeg ingen andre planer enn å spise på subway med noen venninner. Jeg stod opp rundt tolv idag, ettersom jeg var ganske død etter igår, men jeg er klar for å nyte den nest siste feriedagen. Imorgen må jeg egentlig jobbe med en presentasjon jeg skal ha på mandag, som jeg ikke har begynt på, men akkurat idag skal jeg prøve å unngå å tenke på det. Nå skal jeg bare nyte lørdagen!

Hva skal dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #leather #skinn #shopping #venner #jentekveld #nelly #monki #redlips

My New Traning Buddy

ASICS GEL-NIMBUS 16

Hallo!♥

Æhh, igår kom mine nye, skjønne, herlige, fabelaktige joggesko i posten! Haha, okei, kanskje jeg overdriver, men, fysøren jeg bare elsker de! Vi har jo alle veldig forskjellig smak på joggesko, men for meg som elsker gult og rosa kunne ikke disse vært mer perfekt. Jeg prøvde dem ut allerede idag på treningssentert og de virker veldig bra. Det er utrolig bra demping på hælen og de sitter veldig godt på foten.

Jeg har faktisk slitt litt for å få disse skoene. Jeg prøvde de først for nesten 1 måned siden på senteret, og da falt jeg for dem med en gang. Allikevel har jeg drøyd det alt for lenge, og da jeg tenkte å kjøpe dem var de plutselig på salg på XXL.no. Da tok jeg selvfølgelig sjansen, og kjøpte dem, men det skjedde en feil slik at bestillingen ikke kom igjennom. Derfor sjekket jeg hvor jeg kunne få tak i dem i butikk i min størrelse, og da fant jeg ut at de fantes i Tønsberg. Plutselig dagen før mamma og jeg skulle til Tønsberg var de borte, men så fantes de plutselig på nettet igjen – og da slo jeg til, og nå ligger de i treningsbagen min hjemme.

Hva syntes du om joggeskoene?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #traning #joggesko #sko #shoes #asics #gul #yellow

Gold Details

Heihei♥

Da er det like før jeg og mamma tar toget til Tønsberg. Har allerede vært en gang i Tønsberg i år – tror nesten det er en slags erstatning for Oslo, haha! Neida, men det kan være greit å shoppe litt andre steder enn Drammen. Gleder meg virkelig til å dra på New Yorker, ettersom dette er en av mine favorittklesbutikker som vi har her i nærheten.

Mamma og jeg drar ikke på tur sammen så veldig ofte, så når det først skjer er det utrolig koselig! Det kjedeligste er nok togturen, men det er verdt det når man først kommer fram! Dessverre er det ikke så veldig fint vær idag, men jeg syntes Tønsberg er utrolig vakkert allikevel.

Hva gjør dere idag?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #shopping #tønsberg #clohtes #newyorker

Golden Oat Pancakes

Hei og hå! 🙂

Dagens lunsj ble havrepannekaker – noe som kanskje mine faste lesere vet jeg er litt for glad i. Hvis du ennå ikke vet hva du skal spise ikveld, så lag det gjerne enkelt og greit selv med 2 egg, 2dl havregryn og bittelitt melk. Sikkert veldig godt med friske bær også, men min personlige favoritt er jordbærsyltetøy og cottage cheese, så det var rett og slett det jeg toppet det med!

Istad hadde jeg en treningsøkt på hele kroppen – tok alle slags mulige øvelser fra A til Å. Skikkelig deilig med en treningsøkt – like greit når man uansett ikke ar noe å gjøre. Imorgen skal jeg derimot til Tønsberg som jeg har nevnt før, og det blir sikkert veldig deilig. Liker å komme meg litt bort fra Drammen når jeg har fri og muligeten til det.

Hva gjorde/gjør du i vinterferien?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mat #oppskrift #sunt #lunsj #vinterferie #ferie #tønsberg #trening #traning

OUTFIT #240215

God dag♥

Før jeg dro til Oslo igår tok jeg noen bilder av antrekket jeg hadde på meg. Et ganske enkelt antrekk, med en liten rocka vri med skinnvesten. Jeg elsker virkelig magetopper selv om jeg ikke har den flateste magen, og når jeg liker noe bryr jeg meg svært lite om hva andre tenker! Jeg merker at våren kommer nærmere og nærmere nå, og jeg gleder meg virkelig til å kunne gå i skjørt, kjoler og shorts hver dag 🙂

Idag har jeg ingen planer utenom å dra på Fresh Fitness å trene litt. Igår hadde jeg egentlig planer om å kanskje løpe ut døra med en gang jeg kom hjem for å dra på BodyPump, men det var avlyst, så da ble jeg like gjerne hjemme ettersom jeg var ganske sliten etter Osloturen. Så, idag tenker jeg egentlig bare å trene fullkropp styrke, også får vi se hva som skjer resten av dagen.

Igår fikk jeg bestile noen joggesko fra XXL på nettet som jeg har sett på lenge. Egentlig bestilte jeg dem for en uke siden, men det gikk igjennom, også var det plutselig utsolgt, så jeg hadde egentlig gitt opp håpet. Men plutselig igår fikk de inn størrelsen min igjen, og da måtte jeg bare slå til! Gleder meg mye til de kommer, viser dem nok til dere med en gang de ankommer.

Kjenner du at våren nærmer seg?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #trening #traning #oslo #shopping #joggesko #vår

 

NEW IN #240215

Heisann♥

Da er jeg hjemme fra en liten shoppingtur i Oslo, og det sitter nå ett stykk glad-Vilde som fikk med seg 5 godbiter hjem! Jeg fant litt både på Monki og H&M, og det beste av alt; tre av plaggene var på salg, og de to andre var ganske billige! Vil ikke si at fem plagg for 515kr er så ille. Nedenfor kan du se hva jeg fikk med meg!


Langermet topp fra Monki, 180kr


T-skjorte fra H&M, Originalpris: 149kr, Salg: 100kr


Kjole fra Monki, Originalpris: 300kr, Salg: 60kr


T-skjorte fra Monki, 100kr


T-skjorte fra H&M, Originalpris: 149kr, Salg: 75kr

Haha, egentlig skulle jeg bare kjøpe en av t-sjortene fra H&M, men jeg klarte ikke velge en favoritt, så jeg tok like gjerne med meg begge, selv om det er en viss likhet i dem. Kjolen fra Monki kostet jo kun 60kr, og jeg syntes den var utrolig søt, så den måtte jeg jo bare ha med! Den langermede toppen og t-skjorta fra Monki var egentlig ikke “meningen” at skulle være noe fine – tok de helt ærlig med fordi jeg ville prøve noe, og jeg likte dem litt. Men da jeg tok dem på ble jeg plutselig helt forelsket, hehe 🙂

Likte du noe av dette?♥


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #mote #fashion #innkjøp #newin #new #hm #monki #oslo #sale #salg

NAIL ART: Mashed Up Neon

Heihei♥

Når dette innlegget publiseres er jeg mest sannsynlig i Oslo med to venninner. Nå som det er vinterferie må vi jo gjøre noe, så da bestemte vi oss for å ta en shoppingtur til Oslo. Jeg har helt ærlig ingen planer for onsdagen, men på torsdag skal kanskje jeg og mamma til Tønsberg, og på fredag er det jentekveld!

Igår fikk jeg helt spontant lyst til å lakke neglene før spillkvelden begynte, ettersom hun ene var så sein. Så, jeg fant fram to neon-farger, ettersom dette er min absolutt favoritt innenfor neglelakk, og bruke en buete teip til å bare lakke en del av neglen. Planen var egentlig å bruke diamanter nederst, men jeg endte opp med å bare ta litt glitter over. Faktisk ble jeg ganske fornøyd – noe jeg ikke har vært på lenge innenfor negledesign.

Rosafarge fra Ciaté   //   Gulfarge fra China Glaze   //   Glitter fra Ciaté

Den du ser i midten laget jeg enkelt og greit ved at jeg tok en stripe gult i midten og en stripe rosa på hver side, så brukte jeg en tannpirker til å blande det litt sammen – kult eller hva?

Har du noen planer for uka? 🙂


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #negler #nails #nailart #nailpolish #neglelakk #skjønnhet #neon #oslo #ferie

Tannlege, trening og spillkveld

07:00: Våknet, stod opp, fikset meg og spiste min favorittfrokost.

08:15: Hadde tannlegetime – kun ett hull, woho! Er vant til å kanskje ha to hull og flere påbegynte, så kun ett hull er fest for meg.

10:15-11:45: Dro på trening. Startet med å jogge 5km på tredemølla, etterfulgt av knebøy (8×4), benkpress (8×4), hip extension (maskin) (8×4), nedtrekk (8×4), bicepscurl (8×4), triceps-pushups (16×2), mageøvelser og uttøying.

Jeg har ikke jogget “langt” på et halvt år nå, så jeg hadde ingen forventninger til løpeturen på 5km, men ble faktisk ganske fornøyd med å klare det på trettito og et halvt minutt.

Etter trening dro jeg en tur innom butikken for å kjøpe med noe frukt + cottage cheese ettersom noen venninner kommer hit kveld for å ha spillkveld. Hehe, venninnen min bare skøyt ut igår “ja, så kan vi ha spillkveld imorgen”, og jeg syntes selvfølgelig det hørtes ut som en god plan ettersom jeg ikke hadde noen planer for kvelden. Nå er jeg nydusjet, har spist litt mat, og skal bare slappe av helt til venninnene mine kommer.

Har du vinterferie nå? 🙂


__________________________________________________________________________________________________________________

#hverdag #blogg #trening #traning #ferie #vinterferie #tannlege #frokost #breakfast #mat #spillkveld

Ukens blogg #13 + ny påmelding

VIL DU VÆRE MED I NESTE RUNDE? SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET.

Denne uken, som de aller fleste andre uker, var det nok en gang vanskelig å velge kun en blogg, så derfor håper jeg dere fortsetter å melde dere på! Uansett; til slutt falt valget på SKILLBERG.BLOGG.NO! Kvinnen bak denne bloggen heter Karianna Skillberg, er 26år og bor i Trondheim. Hun interesserer seg for mote, skjønnhet og interiør, noe som vises veldig godt på bloggen hennes! På Karianna sin blogg er det mye inspirasjon og hente, og antrekksbildene hennes er virkelig elsk! I tillegg er det masse sunne oppskrifter å finne – ta en titt da vel!


Trykk på bildet for å komme til bloggen. Sjekk ut kategorien “Ukens blogg” for å se tidligere vinnere. 

Vil du være med i neste runde? (Kårer en vinner annenhver søndag)


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #anbefaling #tips #ukensblogg #antrekk #outfit #bloggvurdering