BREAKFAST

Heisann!♥ For en koselig filmkveld jeg hadde igår! Jeg og de jeg var med brukte vel sikkert tre timer på å finne ut hvilken film vi skulle se. Til slutt falt valget på Taken 3. Jeg kan ikke si at jeg elsket filmen, men den var ganske bra! Nå hadde ikke jeg sett den første og den andre, men jeg fikk ikke inntrykk av at dette gjorde noe. Utenom litt filmkos spiste vi pizza, kake og godteri – altså en komplett kveld!

Så, etter gårsdagen tenkte jeg å toppe alt med en super frokost. Derfor stekte jeg to rundstykker, laget litt eggehakk og fant frem appelsinjuicen. Namnamnam, det blir ikke en bedre start på dagen enn dette!

I dag skal jeg se på Pitch Perfect 2 med tre venninner. Jeg husker vi, pluss to andre, så på den første da den kom ut i september 2012 – altså over to og et halvt år siden! Personlig digget jeg filmen, så jeg håper virkelig at toeren lever opp til forventningene. Hvis ikke, skal jeg uansett ikke angre på at jeg så den. Uten om kino har jeg to skoleoppgaver jeg må gjøre ferdig – blæh! Jaja, er jo bare noen få dager igjen nå.

Hva er deres planer for idag?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #frokost #breakfast #egg #mummikopp #filmkveld #kino #pitchperfect

Today’s Outfit


Hei dere♥ Uff så det pøser ned ute! Jeg blir rett og slett i dårlig humør av dette været, og det faktum at dette er den kaldeste mai-måneden siden det forrige århundre gjør det enda verre. Det høres veldig ille ut, men det er faktisk sant, haha! Igår hadde jeg både en drittdag, men på den andre siden en veldig bra dag. Rart hvordan trening kan løfte humøret ditt fra ti til hundre prosent!

I dag skal jeg ha filmkveld med ei venninne, kjæresten hennes og en annen gutt. I går hadde vi en evig lang diskusjon over facebook om hvilke filmer vi skulle se, haha! Til slutt ble vi enige om at vi skulle snakke om det idag istedenfor. Jeg har en følelse av at vi aldri kommer til å bli enige uansett… Haha, umulige folk!

Så, ettersom det regnet idag tok jeg først noen bilder inne, men etter å ha surret med det i en time ga jeg opp og tok nye bilder ute. Sykt irriterende, men sånn får det bare være.

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #vær #filmkveld #skjønnhet #beauty #makeup

5 sunne og raske frokosttips

Dette innlegget er blitt publisert tidligere, men jeg publiserer det igjen for dere som trenger inspirasjon!

Jeg vet at det er mange som ikke spiser frokost fordi de rett og slett ikke har matlyst på morgenen. Men, for dere som faktisk liker frokost, men er lei av det samme kjedelige hele tiden, har jeg noen anbefalinger. Disse tipsene jeg har her er både sunne, lette å lage, og utrolig gode! Alt her er mye bedre enn tørr brødskive, med svett ost – det kan jeg love dere.

DETTE TRENGER DU:
– 1 banan
– 3 egg
– 1dl havregryn
– Litt kanel
– Frosne blåbær

SLIK GJØR DU:
Bland alt sammen i en blender, og kjør blenderen helt til det er blitt en litt tykk, glatt røre uten klumper. Lag pannekakene som vanlig, men legg over frosne bær på den ustekte siden, før du snur pannekaken. Disse smaker helt fantastisk godt, også uten blåbærene.

 

DETTE TRENGER DU:
– 2 egg
– Ost
– Kalkunkorv
– Gressløk
– Pepper
– Salt

SLIK GJØR DU:
Knus eggene, og tilsett 1ss vann per egg. Tilsett pepper, salt og gressløk. Stek omletten, og ta på osten og kalkunkorven (evt. annet tilbehør), før du snur den.

 

DETTE TRENGER DU:
– 2 rundstykker
– 2 egg
– Selvvalgt grønnsaker

SLIK GJØR DU:
Varm opp/rist to rundstykker, mens du steker eggene. Legg de stekte eggene oppå rundstykkene, og ha over ønskede grønnsaker (salat, paprika, agurk)…

 

DETTE TRENGER DU:
– 2dl havregryn
– 4dl melk
– 1dl vann
– 1/2ts salt
– Frosne blåbær
– Evt. sukrin og kanel

SLIK GJØR DU:
Kok opp havregrøten, med havregrynen, melken og vannet. Når havregrøten er ferdig tilsetter du saltet og blåbærene og rører rundt. Når blåbæren er fordelt utover er den klar til og spises. Tilsett litt sukrin og kanel, hvis du ønsker det.

 

DETTE TRENGER DU:
– 200g frosne jordbær
– En håndfull druer
– Kjøttet fra 2 kiwi
– 2dl valgfri juice
– Valfri: Bringebær
– 2ss melis

SLIK GJØR DU:
Bland alt i en smoothiemaskin, og kjør til smoothien er klumpfri. Smak til etter hvordan du liker den. Holder til to glass.

Er det noen av disse oppskriftene du kommer til å prøve? 😀


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #oppskrift #mat #kosthold #sunt #frokost #tips #blogg #smoothie #omelett #pannekaker #havrepannekaker #havregrøt

12 jentefilmer

Heihei♥ Da var det fredag, og jeg er sikker på at noen av dere iløpet av helga skal ha en jentekveld, være med ei venninne eller i det minste se en film. Derfor tenkte jeg å finne litt ulike jentefilmer til dere som ikke vet hva dere skal se, men ønsker å se en skikkelig jentefilm fylt av drama, kjærlighet og morsomheter. Håper dere blir inspirert og finner noe dere liker!

Jeg har vel sett alle disse filmene, uten om The Notebook. Jeg elsker alle disse filmene, og klarer ikke velge en favoritt! Pitch Perfect 2 går på kino nå, og jeg og venninnene mine har planlagt å se den så fort som mulig. Freaky Friday gikk faktisk på TVen på søndag, og den er jo bare morsom, hehe! Thirteen er også en film jeg virkelig anbefaler. Den er full av spenning og vi kan se hvor fort ting kan snu i ungdomstiden, både positivt og negativt.

Har du en favoritt blant disse filmene? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #movie #film #jentefilmer #jentekveld #helg

Bokeh Selfies

Heihei alle sammen♥ Da har jeg nettopp kommet hjem fra dagens treningsøkt. Idag var det virkelige vanskelig å komme seg ut – kanskje på grunn av været. Heldigvis har jeg ei treningskompis som jeg nå ikke hadde trent med på 3 uker. Derfor hang jeg meg på, og fikk unnagjort en treningsøkt idag også #stolt! Nå skal jeg ta en velfortjent dusj og spise litt!

Idag er det som sikkert mange av dere ver Paradise Hotel-finale! Er vel ikke bare jeg som følger med, eller? Hehe – jeg er helt slavisk ihvertfall. Aner ikke hvorfor, men noe er veldig underholdende med det. Imorgen er det siste dag i praksis i barnehagen jeg har vært i dette halvåret, noe som sikkert blir ganske rart. Men, bare om 2 måneder skal jeg jo jobbe fast i barnehage i ett år, så tror det er godt med en liten ferie 🙂

Rosa kjøkkenutstyr

Hvis du er litt jentejente som meg, og liker rosa, synes vel du også at rosa kjøkkenutstyr er sykt søtt? Det kan selvfølgelig bli for mye, men noen rosa detaljer på kjøkkenet slår aldri feil. Nedenfor har jeg samlet noen rosa favoritter fra ellos.no som du kan ha på kjøkkenet. Litt uvanlig innlegg fra min side, men litt variasjon er vel bra!

1  |  10  |  11

Fant du noe du likte? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #interiør #design #rosa #pink #kjøkken #kjøkkenutstyr #ellos #shopping

NAIL ART: Turquoise Zebra


Heisann!♥ Det er lillelørdag, og nå kommer uka til å gå unna som et olja lyn (haha, sier man det?). Idag hadde vi en veldig rolig men innholdsrik dag på skolen! Jeg går på barn og ungdom, og idag fikk vi besøk av fjerdeklassinger. Vi hadde ulike aktivteter med dem, og laget laksetaco. Hvis dere liker laks vil jeg anbefale på det sterkeste å prøve det ut, selv om jeg også ble litt skeptisk da jeg først hørte det! Etter dette var alle bokstavelig talt døde, og vi var virkelig ikke klar for gym i siste time. På den andre siden var allerede karaktere satt, så jeg tror det var svært få som brydde seg.

Etter jeg hadde spist da jeg kom hjem la jeg meg ned på sofaen og tenkte at jeg skulle slappe av litt. Med andre ord sov jeg i to timer, haha! Som regel pleier jeg bare ligge noen minutter og komme meg opp igjen, men siden onsdager er den ene hverdagen hvor jeg unner meg fri fra trening ble jeg liggende litt lenger enn forventet. Jaja, sånn er det noen dager!


Hva har dere gjort idag? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #nail #nails #negler #nailart #negledesign #neglelakk #nailpolish #zebra


Audrey Hepburn Mug

Hei dere! 🙂 Sjekk denne Audrey Hepburn-koppen fra Platekompaniet! Har sett på den lenge, men har aldri giddet å kjøpe den, før jeg fant ut at Platekompaniet her i byen skulle legges ned, så alt skulle bort! Som nevnt tidligere elsker jeg kopper, og jeg digger Audrey Hepburn. Denne koppen er perfekt! 

Det er vel ikke bare jeg som føler at det tirsdag idag? Men, jeg er overlykkelig over at det faktisk er onsdag! Da er kortere tid til helg, og i tillegg vet jeg at det kun er noen få “ordentlige” skoledager igjen. Utenom er det tur til Oslo, fri, eksamen osv. Deilig å tenke på at sommeren er så nærme, eller hva?

Liker dere Audrey Hepburn? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kopp #mug #interiør #design #audrey #hepburn #platekompaniet #shopping #innkjøp #newin #new

Kremen som hjelper mot tørr hud!

Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har tipset om denne kremen før nå. Jeg fikk den i bursdagsgave i september ifjor, og siden da har jeg vært frelst over hva den har gjort med huden min!

Før hadde jeg utrolig tørr hud, da spesielt i ansiktet. Det flasset, og var igrunn bare en stor irritasjon. Til min glede oppdaget jeg denne kremen. Jeg begynte å bruke den hver morgen, og på kort tid kunne jeg se og føle tydelig forandring – ihvertfall på min hud.
Sist jeg sjekket så jeg den på Apoteket, og da kostet den litt, men holder lenge, og gjør faktisk det den lover! Anbefales på det sterkeste til dere som sliter med tørr hud!


Vil bare informere om at dette ikke er reklame. Dette er bare et produkt jeg er utrolig fornøyd med!

Sliter du med tørr hud?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #hud #skjønnhet #beauty #tørr #krem

Uken som gikk…

Ukens fristende bilde
Hehe, nam! Dette var så godt! Sjekk ut oppskrfiten på disse sunne pannekakene HER.

Ukens sang
Sist uke satte jeg en sang fra 80-tallet som “ukens sang”. Nå skal vi gå litt tilbake i tid, men bare 2 år! Sangen jeg digget sist uke må være Popular Song av Mika ft. Ariana Grande.

Ukens negledesign

Ukens gladnyhet
Okei dere, hold dere fast! Det kommer en facepalm-emoji – yeei! Hehe, det er noe jeg virkelig trenger. Hvis dere er nysgjerrig på hvilke andre nye emojier som skal komme, kan dere sjekke det ut HER.

Ukens styggeste bilder
Man finner ikke finere personer enn meg altså…

Er dere klare for en ny uke? 😀


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #ukens #skjønnhet #beauty #nails #negler #musikk #mat #food #oppskrift