Yellow Flower Playsuit


Heisann!♥ Jippii, endelig har sommerværet kommet! Jeg skal være ærlig å si at jeg tåler virkelig ikke sterk varme, men sånn som det er nå kan jeg leve med. Planen for idag var egentlig å gå md bukse, men planene ble fort endret da jeg stod opp. Idag har jeg nemlig vært en liten tur i byen; drukket starbucks og jeg fikk med meg to godbiter fra H&M! Kan nok med stor sikkerhet si at disse blir vist fram i en antrekkspost i nærmeste fremtid.Denne playsuiten kjøpte jeg nesten for et halvt år siden på nelly.com, og ettersom den var ubrukt måtte jeg nesten prøve den ut idag. Må vel få si at den er perfekt i denne sommervarmen, og jeg elsker fargene. Har også en ny rød playsuit fra sist uke som jeg ikke har brukt ennå, så den kommer vel i bruk snart den også! Men nå må jeg stikke for nå skal jeg gjennomføre dagens treningsøkt 🙂

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #shopping #starbucks #nelly

5 ting vi bloggere lyver om

At vi leser et magasin
Tror du vi legger fram magasiner for bloggbildenes skyld, eller fordi vi faktisk leser dem? Ok, kanskje begge, men jeg skal innrømme at jeg ofte har funnet frem et magasin bare for at bloggbildene skal bli mer spennende, for å kanskje kikke i magasinet i ettertid.

Danderer maten
Nei, vi bloggere spiser ikke bare mat som “ser bra ut”. Vi har bare funnet ut at hvis maten ser bedre ut på bilder, vil flere klikke seg inn på innlegget. Det er ikke så mange som får lyst til å klikke seg inn på et innlegg med middagsoppskrifter om det ikke ser noe godt ut.

Går i høye hæler
Trodde du at bloggere gikk i de skyhøye hælene på jobb fordi de var i antrekksposten? Tro om igjen! Som oftest tar vi antrekksbilder med de skoene vi faktisk bruker, men innimellom ønsker vi å se litt freshere ut, og da tar vi på oss de høye hælene! Ta bildet nedenfor for eksempel. Disse skoene er helt umulig å bruke en hel dag ute, men ettersom de passet så godt til antrekket, tok jeg dem på mens bildene ble tatt!

Spiser kun sunt
Jeg skal innrømme at det ikke er ofte jeg deler at jeg spiste den lefsa til kvelds, eller den sjokoladen jeg spiste på fredag. Vi bloggere liker heller å inspirere dere med det sunne vi spiser, og velger å vise det ovenfor det usunne.

Null rot og skrot
Neida, vi bloggere er ikke perfekte her heller. Alle mennesker har litt rot rundt seg til tider, men her gjør vi også i stand slik at dere lesere skal bli fornøyd. Mye flottere med et bilde hvor alt er fint og ryddig, ovenfor å se sure sokker på skrivebordet.

Noen som kjenner seg igjen?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #bloggere #foto #bilder #mat #interiør #mote #shoes

Ny kameralinse

God kveld kjære lesere! Woho, gjett hvem som har fått seg ny kameralinse! Dette er en Canon EF 50mm f/1.8 II kameralinse, og skal gjøre slik at bakgrunnen på bildene blir enda mer uklare. Jeg har dødd etter å kjøpe denne lenge nå fordi den er perfekt når man tar antrekksbilder! Jeg har sett noen forskjeller med og uten, og antrekksbildene blir mye finere med denne linsa. Nedenfor har jeg også prøvd å vise forskjelle, og som dere ser bør dette blir bra!


Bildet til venstre er tatt med vanlig 18-55mm linse, og dette er det meste jeg kan få “blurry” bakgrunn. Bildet til høyre er tatt med 50mm 1.8 linse, og som du ser kommer hundene mye mer i fokus.

Denne linsa er kjøpt HER.

Denne linsa egner seg best for bilder hvor bare enkelte ting skal være i fokus. Det negative med den er vel at det ikke går an å zoome, og at man må ta bilder veldig langt unna. I tillegg bråker autofocuset litt. Sånn ellers er jeg spent på å prøve den videre!

Har du prøvd denne kameralinsa? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #photo #bilde #bilder #kamera #linse #objektiv #kameralinse #tips #innkjøp #newin

Ukens treningsplan

Heihei♥ Nå som sommerferien er her, er det veldig lett å skli ut av vanene sine, og for å holde treningen oppe prøver jeg meg på en treningsplan. Jeg vet at hvis jeg bestemmer meg for noe, så får jeg det til. Trening er også noe jeg elsker for min del, men det er allikevel ikke alltid like lett å komme seg over dørstokken en varm sommerdag. For det meste skal jeg prøve å komme meg ut på morgenen, slik at jeg da har hele dagen foran meg.


(Trykk her for å lese om 45×15-intervallen)

Idag har jeg allerede gjennomført mandagens plan, noe som var utrolig deilig! Imorgen skal jeg få til en styrkeøkt selv om jeg også skal på Starbuck med noen venninner. På onsdag er planen å ta en joggetur ettersom det er noen uker siden sist. Torsdagen får vi se hva kroppen har lyst til, i tillegg til at jeg skal til noen venner på kvelden. Til slutt er planen å ha en avsluttende styrkeøkt på fredag. Altså 50/50 utholdenhet og styrke, med mindre jeg også får inn en styrkeøkt på torsdag.

Har dere planer om å trene denne uka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #trening #training #plan #treningsplan #styrke #utholdenhet #intervall

Sommerens hotteste badetøy

Hei dere!♥ Det ble en litt sen oppdatering idag fra min side. For bare rundt en time siden kom jeg hjem fra overnattinga jeg har vært på i helgen. Wow, for en lat helg! Haha, jeg tror jeg aldri har sett så mye på TV en helg. Iløpet av helgen har vi rukket å se på konsert med P!NK, The Kardashians, Tina og Bettina – The Movie og alle tre High School Musical-filmene. Selv om jeg ikke kan være stolt over å ha vært i aktivitet, kan jeg ihvertfall med hånda på hjertet si at det er deilig og koselig å ha slike helger innimellom. Og nå som er sommer gjør det vel ingenting?

Apropos sommer, flere som hadde fint vær igår? Her var det nydelig, og hvis det fortsetter slik skal jeg ihvertfall slutte å klage over været. Så nedenfor har jeg samlet sammen noen av sommeren hotteste bikinier og badedrakter fra nelly.com.

(Psssst! Det er 15% på altnelly.com idag)


1 2 3 4 5 6

 


1 2 3 4 5 6

Var det noe her du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #bikini #badedrakt #sommer #summer #badetøy #nelly #shopping

girlsnight

God kveld! 🙂 Hvordan er lørdagen deres til nå? For min del har jeg faktisk brukt dagen på å være med to venninner og se på TV. Haha, spennende? Rart hvor opphengt man kan bli av The Kardashians… I tillegg til dette har vi spilt en Pop Quiz, hvor vi kunne svaret på kanskje 20% av spørsmålene. Akkurat nå har jeg kost oss med litt taco, og morer oss med P!nk-konsert på TV2 Bliss – fysøren, hu er så rå! Jeg skal innrømme at jeg hører svært lite på henne, men hun er virkelig superflink. 

Etterpå skal vi kose oss med litt snacks. Håper virkelig for vår del at vi ikke spiser opp alt – noe som nok er ganske lite sannsynlig. For å pynte litt på det skal det sies at vi spiste et fat med frukt istad, så litt sunne har vi vært denne lørdagen, haha! 

Hva har dere gjort idag?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #girlsnight #jentekveld #venner #venninner #mat #food

Saturday Inspo

God dag, kjære lesere! Jaja, da var det visst lørdag igjen. Ikke at det har sånn veldig stor betydning for oss som har sommerferie, men det er allikevel litt ekstra stas når helgen kommer, eller hva? Idag skal jeg på overnatting med to venninner, så jeg ser frem til en skikkelig jentekveld! Her kan dere se litt på noen bilder jeg har samlet fra weheartit – kjenner jeg blir glad bare av å se på de, hehe 🙂

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #skjønnhet #beauty #inspo #inspiration #summer #sommer

OUTFITS OF JUNE

Okei dere, jeg kan heller ikke tro det, men vi er faktisk snart i juli! Jeg har fortsatt ikke helt den sommerferiefølelsen, men jeg håper den kommer til onsdag når den ultimate sommermåneden begynner. Nedenfor ser dere en samling av denne månedens antrekk.

OUTFIT IN FROGNERPARKEN

OUTFIT: LEATHER SKIRT

OUTFIT: GREEN PURSE

OUTFIT: PATTERNED SKIRT

OUTFIT: FLASH TATTOOS

OUTFIT: NEON PURSE

Hvilken var din favoritt? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #june #outfits

NAIL ART: Brocade Parade


Heisann! 🙂 Igår var jeg en tur i Oslo med kusina mi. Åh, så koselig det var å se henne igjen – har sikkert ikke funnet på noe med henne på nesten et år! Sykt hvor fort tiden går, selv om det også føltes ut som en evighet siden. Vi tok først en tur opp til slottet og tok selfies med alle gardene vi fant (haha, stakkars!). Etter dette tok vi en tur rundt på Karl Johan og kikket litt. Selv fikk jeg tak i en superstilig frynse-jumpsuit som jeg har sett på lenge nå. Den var på salg til 100kr, så da slo jeg til med glede! Til slutt tok vi en tur på Aker Brygge og spiste en softis.

Idag skulle jeg egentlig stå opp halv åtte for å levere PCen på skolen, ettersom det må gjøres noen oppdateringer på den for at den skal funke nå som jeg ikke skal på skolen neste år. Heldigvis fikk jeg pappa til å levere den for meg, så jeg koste meg lenge i senga istedenfor! Derfor har jeg ikke gjort noe med nyttig idag enn å lakke neglene. Senere idag skal jeg på siste gruppetime før sommerferen. Det er bare borte i Juli, og jeg skal nok klare å komme meg på trening allikevel.


Rosa lakk fra Ciaté, Electronica // Sølv lakk fra Bik Bok // Glitterlakk fra Ciaté, Brocade Parade

Hva skal dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish #makeup #sminke #trening #oslo

SALE – 70% off

Annonselinker

Wow, har dere fått med dere salget på nelly.com nå? Det er salg helt opptil 70%, og nedenfor har jeg samlet noen av mine favoritter ut ifra disse. Nå kan du også få 10% ekstra på salget med koden “EXTRA10”, så da er det vel bare å slå til? Jeg skal ihvertfall vurdere å bestille noe 🙂


1 |  23 4 5 6 7


1 2 3 4


12 3 4 5

Fant du noe du likte? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #klær #clothes #nelly #shopping #salg #sale