friday selfies

Heisann skjønne lesere! Idag har jeg vært en tur i Tønsbeg med familien. Nå har jeg ikke vært der siden vinterferien i Februar, og det føles faktisk ut som at det er ganske lenge siden, noe som kanskje er åpenbart siden det er 5mnd siden. Allikevel er det enkelte ting som føles ut som nettopp skjedde selv om det er lenge siden… Jeg syntes dette med tiden er så utrolig rart, haha!

Jaja, uansett; vi gikk først en liten tur i gatene før vi tok oss en tur opp på senteret. Jeg er egentlig frelst av butikken New Yorker, men det var faktisk ikke noe å rope hurra for der akkurat idag for min del. Allikevel kjøpte jeg noe – ikke bare der men også i andre butikker. Jeg tenkte å vise dere disse innkjøpene imorgen hvis dere er interesserte? Jeg er ihvertfall fornøyd med mine nye innkjøp!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #selfie #selfies #skjønnhet #beauty #tønsberg #shopping #innkjøp #newin

Keep Calm and Buy Shoes

Inneholder annonselinker

Herregud, jeg klarer bare ikke holde meg unna sko! Ok, jeg har ikke kjøpt noen nye, heldigvis, men det er like før fingrene mine trykker på “Kjøp”. Sko er virkelig min “guilty pleasure”, og jeg blir overrasket hvis jeg ikke ender opp med hundre par sko når jeg dør. .


1 HER | 2 HER | 3 HER | 4 HER | 5 HER | 6 HER | 7 HER | 8 HER | 9 HER

Jeg har faktisk telt over de jeg har fra før av og tallet var mye høyere enn det jeg trodde. Tydeligvis har jeg over tretti par sko – hvor i huleste kom disse fra!? Jeg bruker jo ikke alle disse, men allikevel har jeg ikke hjerte til å kaste dem… Uff, men jeg vil fortsatt ha fler, haha! Nedenfor har jeg samlet sammen noen av mine favorittsko fra nelly.com

Likte du noen av disse skoene? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #sko #shoes #nelly #shopping #mote #fashion

OUTFIT: Black Leather Backpack

God kveld 😀 Når dette innlegget publiseres sitter jeg forhåpentligvis i kinosalen og ser på Magic Mike XXL. Noen som har sett den – hva syntes dere i så fall? Uff, jeg var så glad for at sola og varmen endelig tittet frem istad, men plutselig pøset det ned – hørte til og med et par brak. Heldigvis ser det ut til at det kun var et lite skur, men jeg tror jeg ble bortskjemt med fjorårets sommervær, for i år er det virkelig ille iforhold!

Så, har dere sett Magic Mike?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #kino #magicmike #sommer #summer #sommerferie

Summer Breakfast

Heisann dere!♥ Okei, det er kanskje ikke helt innafor å kalle et måltid på denne tiden av døgnet frokost, men jeg tror de fleste forstår at det er sommerferie, og jeg er en som liker å ligge lenge i senga. Men, idag kom jeg meg faktisk opp rundt halv tolv, og dro rett på treningssentert til tross for at jeg var ganske trøtt. Så jeg er altså allerede ferdig med dagens treningsøkt som ble intervaller og sykling, og har nettopp tatt meg en dusj og kost meg med denne herlige frokosten!

Jeg har seriøst ikke spist disse sunne pannekakene (Oppskrift HER) på over en måned, noe som er helt uvanlig for meg, haha! Så dere kan tro det smakte litt ekstra godt nå. Jeg toppet det med cottage cheese og druer og ananas, og to pannekaker holdt i massevis for min del!

I kveld skal jeg på kino med mange gode venninner for å se Magic Mike XXL. Jeg har dessverre ikke fått sett den første filmen, men håper på at det går bra allikevel! Så, ikveld får dere mest sannsynlig noen antrekksbilder, så det er bare å følge med 🙂

Hva skal dere idag?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #oppkrift #sommer #summer #pannekaker #sunt #sunn #kosthold #trening #training #kino #magicmike

Rydding av klesskapet

Hallo dere!♥ Onsdag allerede? Jeg tror jeg henger en dag etter her altså, for dagene går virkelig for fort! Denne dagen har både vært dårlig og bra. Jeg startet dagen med å være litt nedfor, og været gjorde det virkelig ikke noe bedre. Mens jeg satt og ryddet i klesskapet kastet jeg meg plutselig med noen venninner som skulle til Starbucks. Dette gjorde selvfølgelig dagen mye bedre, og jeg skal snart gjøre en siste finish på dagen med en treningsøkt!

Som jeg nevnte ryddet jeg kleskapet, og som dere ser kan man si at det var nødvendig. I det siste har jeg virkelig følt at jeg ikke har hatt noe å ha på meg fordi alt bare er kaos i skapet, men nå håper jeg på at det kommer litt ny inspirasjon!

Når ryddet du sist klesskapet ditt?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #rydding #klesskap #klær #starbucks

1 skirt, 3 outfits

Pink-I Promise
Gold Details
Chill Summer

Chill Summer by vilde-unnli featuring tennis shoes
Topshop crop top, 180 NOK / Pleated skirt, 130 NOK / Adidas Originals tennis shoes, 660 NOK / Green handbag, 2.100 NOK / Tech accessory, 125 NOK / Linda Farrow square glasses, 5.025 NOK

Hvilket antrekk likte du best?♥


__________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #klær #clothes #sommer #summer

NAIL ART: Pearls

Heihei dere!♥ Da var det starten på en ny uke igjen da. For akkurat en uke siden hadde jeg spist en herlig hotellfrokost, og akkurat i dette øyeblikk gikk jeg rundt i Trondheims gater – føles ut som det var igår! Uansett håper jeg dere har hatt en bra helg, og at dere som har ferie har en fin ferie til nå? For min egen del har det gått sykt fort til nå, og jeg har gjort noe hver eneste dag, det er faktisk helt sykt! Og idag er ingen unntak – jeg skal nemlig på senteret med noen venninner for å få kjøpt inn en ny ansiktsskrubb og en krem til håret.

Rød lakk fra China Glaze – Red-y To Rave  |  Perler fra Ciaté – Girl With a Pearl

Her er dagens negledesign. For å være ærlig aner jeg ikke hva jeg har gjort, haha! Egentlig skulle jeg bare ha perler rett opp på langefingren, men bestemte meg plutselig for å ta det ut på siden. Vet ikke helt om jeg liker det eller ikke… Hva syntes dere?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #skjønnhet #beauty #neglelakk #nailpolish #nailart #negledesign #pears #ciate #chinaglaze #makeup

 

Trening og kino


Hallo, hallo!♥ Hvordan har søndagen deres vært? Min er definitift veldig fin til nå, og jeg skal snart toppe det hele med kino sammen med ei venninne som har vært bortreist på ferie i 3 uker nå! Vi skal se Paper Towns, noen som har sett den? Uten om det startet jeg dagen med en treningsøkt. Jeg trente bein, biceps og mage på fredag, så idag trente jeg bryst, rygg, triceps, skuldre og litt mage igjen. Nå er det bare litt over en uke til gruppetimer på Fresh Fitness starter opp igjen, og jeg gleder meg masse til å komme tilbake til BodyPump – woho!

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #kino #venner #trening #training #papertowns

OUTFIT: Light Pink


Heihei!♥ Når dette innlegget publiseres er jeg nok på filmkos hos noen venner. Som kanskje noen av dere har fått med dere er bloggen 2år i år, noe som egentlig betyr en del for meg – derfor skal jeg skåle for meg selv ikveld, hehe! Jeg håper det er innafor, eller hva? Jaja, her er ihvertfall dagens jubileumsantrekk!

Hva gjør dere idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

BLOGGEN 2 ÅR


Wow dere, idag er det faktisk en litt stor dag for min del, hehe! Bloggen er nemlig 2år idag – hurra!!! Okei, jeg kan virkelig ikke tro at jeg har blogget i to år, nesten hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen. Sykt. Jeg skal ikke skrive et langt referat om hvordan dette har vært, men jeg må selvfølgelig takke leserne mine, for uten dere hadde ikke denne bloggen gått rundt  så tusen hjertelig takk til dere søtnoser♥

Sånn ellers har jeg tittet litt på gamle bilder. Wow, jeg har forandet meg sykt. Det er faktisk flere bilder jeg ikke tørr å vise fram engang fordi… nei, jeg er faktisk pinlig berørt over hvordan jeg så ut før, haha! Nesten så jeg sletter det fra bloggen, men det blir jo den jobben. Men, man vil vel alltid syntes slik at seg selv uansett, eller hva? Jeg har også utviklet meg innvendig også, og er blitt en mye mer selvsikker person, og også mye lykkeligere! Her har jeg ihvertfall samlet litt ulike bilder for å minnes disse to årene – og flere år skal det forhåpentligvis bli, eller hva?

I tillegg har jeg selvfølgelig forbedret bildene også. Nå er det vanskelig for dere å se her, men det er klart man blir en bedre fotograf når man tar bilder flere ganger i uka, hver dag i to år. Jeg har prøvd å tatt de eldste øverst på hver collage, før det blir nyere og nyere for hver rad.

Hvor lenge har du fulgt bloggen min, og hvor lenge har du blogget?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #foto #photo #bilder #blogger