Oppskrift på Cake Pops

Dette innlegget har vært publisert før, her, men ettersom Cake Pops er så godt, deler jeg det igjen!

 

STEG 1: Først må du steke en sjokoladekake, akkurat som vanlig. Jeg brukte en ferdigpakke fra TORO. Når sjokoladekaken er avkjølt, finner du frem en bolle, og lager smuler av halve sjokoladekaken. Når du har gjort dette, tilsetter du litt og litt glasur, og rører det inn med hendene dine. Hvis du vil bruke hele kaken må du kjøpe to tuber med glasur, eller lage din egen. For meg ble det litt lite glasur, så jeg tilsatte litt kaffe for å få deigen fast.

Deigen skal være fast, slik at den ikke smuldrer opp når du lager små kuler av den.

STEG 2: Lag middelsstore kuler ut av deigen, og legg det på et stekebrett. For meg ble det 20 kuler til sammen. Kulene skal ca. være på størrelse med golfballer. Sett brettet med kuler kjølig i 15 minutter.

STEG 3: Mens disse kulene står kjølig, smelter du sjokoladen du har valgt i et vannbad. Jeg valgte melkesjokolade, og hvit sjokolade fra freia, men du kan ta hvilken som helst sjokolade du ønsker!

STEG 4: Finn frem grillspydene, og klipp/del hver pinne i to, slik at de ikke blir så lange. Dypp én og én pinne oppi 1-2cm av den smeltede sjokoladen, og putt den så i én og én kule. Dytt den ca. 1-2cm ned her også. Du kan enten velge å legge de oppned på et stekebrett, eller du kan feste pinnene i isopor, hvis du har dette tilgjengelig. Når du har gjort dette på alle, kan du la kulene stå kjølig helt til kulene har stivnet til pinnen.

STEG 5: Mens kulene nok en gang står i kjøleskapet, kan du gjøre klart strøsselet, og la sjokoladen forbli smeltet. Nå kommer den morsomme og litt krevende delen. Etter alle kulene er stivnet til pinnen, tar du de ut fra kjøleskapet. Ta deretter og dypp en av kulene i den valgfrie sjokoladen, og bruk en skje til å dekke hele kulen. Prøv deretter å få av litt slik at ikke alt renner av, og du bruker unødvendig mye sjokolade. Før sjokoladen stivner finner du frem et valgfritt strøssel og tar det over kulen. Legg den så oppned på et stekebrett, eller fest pinnen i isopor.


STEG 6: Sett de kjølig over natten, eller til sjokoladen har stivnet.

STEG 7: Når de har stivnet, er de klar til servering! Disse kan jeg love deg at faller i smak i alle aldersgrupper. Jeg serverte dem en gang til noen i familien, og de syntes de var supergode, og ble veldig nysgjerrige på hvordan man laget disse. Dette kan garantert bli festens høydepunkt! Dette er enkelt og greit sjokoladekake og glasur most sammen, med sjokolade og strøssel 🙂 Disse skal jeg servere til til venninnene mine som kommer idag!

Har du prøvd å lage cake pops noengang?


__________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #oppskrift #kake #mat #sjokolade #cakepops #bursdag #jentekveld #fest

Back to the 50’s

Halloisen! Da var det ny uke igjen. Alllerede to uker siden sommerferien var over.  På den ene siden har det gått utrolig fort, på den andre føled det ut som jeg har vært lærling der jeg er nå i laang tid. Men, som jeg har sagt før er tiden en merkelig greie. Idag, som alle andre mandager hadde jeg tidligvakt i barnehagen, noe som er utrolig deilig, utenom at jeg må stå opp klokka fem selvfølgelig.

Nå skal jeg få spist litt mat og slappet av før jeg skal på BodyStep på Fresh Fitness. Det ble utrolig dårlig trening fra min side forrige uke, men denne uka skal jeg prøve å få til den vanlige treningsrutinen så lenge jeg ikke blir dårlig igjen. Denne uka har jeg bursdag på torsdag, noe som selvfølgelig er litt ekstra stas, så det gleder jeg meg til! Håper alle får en flott uke♥

Hvordan har din mandag vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #50s #bursdag #birthday #monday

Cupcakes på 1-2-3

Okei, hvem liker vel ikke disse herlighetene? Cupcakes er virkelig perfekt; det er fint å se på og smaker fantastisk! Her kommer en veldig enkel oppskrift på cupcakes som smaker fantastisk!

Til muffinsene trenger du:
2 pakker TORO Lyse Muffins

Til kremtoppingen trenger du:
200g kremost naturell
2ts vaniljesukker
50g flytende stekesmør
6dl melis
Evt. sitron for smak
Strøssel

Start med å steke muffinsene som anvist på pakken, og la de kjøle seg ned. Bland sammen alle ingredisene til kremtoppingen slik at det blir en myk og luftig blanding. Sett gjerne denne også litt kjølig slik at det ikke smelter når du legger det på muffinsene. Bruk en sprøytepose etc. til å dekorere kremtoppingen på muffinsene, og strø over ønsket strøssel/pynt.

Sett de så gjerne kjølig slik at de holder seg flotte, og slik at toppingen ikke smelter! Klar til servering – nyt til dessert, i bursdager eller selskaper♥

Liker dere cupcakes?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #cake #cupcake #cupcakes #mat #food #dessert #oppskrfit #recipe

Birthday Celebration

Hei dere!♥ Nå sitter det et stykk fornøyd jente her etter gårsdagens bursdagsfeiring. Det var supermoro og koselig, selv om det alltid ender med at alle blir skikkelig trøtte, haha! Vi startet kvelden med å åpne en flaske Prosecco fra venninnen min, før vi fikk bestilt to store pizza. Det ble selvfølgelig også litt dansing, og da snakker vi ikke om å twerke og hoppe opp og ned, men derimot meg og mine venners merkelig dance moves – fysøren, ler like mye hver gang!

Her har vi cupcakesene og cake popsene jeg laget, i tillegg til at jeg fikk en hjemmelaget brownies av ei venninne – det står til og med 18 på den, hihi 😀

Min herlige bestevenninne, Ida, som også var gårsdagens fotograf av antrekksbildene, som du kan se HER!

Dette var den ene gaven fra venninnen min – se så fin flaske, haha! Denne var faktisk ganske god, så absolutt til å anbefale. Jeg hadde egentlig kjøpt inn to champagnier, men ingen av dem ble brukt, så da får vi spart den til en annen anledning 😀 Faktisk har jeg kanskje tenkt til å feire bursdagen min med noen andre venner neste helg, så kanskje en av dem kommer i bruk da?

Hvordan var din lørdag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #birthday #bursdag #bursdagsfeiring #celebration #balonger #balloons #venner #prosecco

BIRTHDAY OUTFIT

Heisann, dere!♥ Nå er jeg klar for bursdagsfeiring med gode venninner, og jeg merker allerede at dette kommer til å bli en superkoselig kveld! Hele dagen til nå har blitt brukt på å pynte litt rundt i huset og fikse alt mulig. Sjekk de utrolig fine ballongene, haha – gi meg en bunke ballonger så blir jeg lykkelig! Så nå får jeg stikke så kan bursdagsfeiringen starte! Jeg blir nemlig 18 til torsdag, hihi 😀

Hva gjør dere denne lørdagen?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #dress #kjole #birthday #bursdag #party #foto #bilder

Bursdagsforberedelser

Som nevnt tidligere skal jeg feire bursdagen min imorgen, og ettersom det er min 18årsdag er det jo litt ekstra stas! Jeg fyller ikke 18 før på torsdag, men det var bare denne helga det passa, så derfor ble det slik. Her om dagen kjøpte jeg inn litt diverse pynt, og nå er jeg også i full gang med bakinga! Jeg skal bake Cupcakes og Cake Pops – to ting som er veldig populært blant mine venninner ihvertfall!

Som dere kan se jukser jeg litt på bakefronten. Jeg orker virkelig ikke lage alt fra bunnen av, i tillegg til at jeg syntes disse kakene fra TORO er veldig gode! Så nå skal jeg bake og fikse videre før jeg er klar for en skikkelig bra bursdagsfest imorgen!

Liker du å gjøre litt ekstra stas til din egen bursdag? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #kake #kaker #mat #dessert #bursdag #birthday #helg #weekend

Høstens Festkjoler


1 |  2 |  3 |  45

Selv om sommeren er over er jeg sikker på at det står flere bursdager, fester og andre selskaper for tur i høst! Og man har vel alltid bruk for en ny kjole en eller annen gang? Her har jeg samlet noen av høstens favorittkjoler fra nelly.com – kanskje du finner noe nytt!

Nå kan du også få 30% rabatt t.o.m 29/8 kl. 10.00!


12 3 45


1 |  2 3 |  45


1 |  23 |  45

Fant du noe du likte?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #kjole #kjoler #dress #nelly #shopping #høst

OUTFIT: Casual Girl

Hallo alle søte lesere!♥ Guri, nå merker jeg at jeg er glad for at det er fredag imorgen! Jeg våknet med sår hals i morges, og følte meg kvalm og slapp på starten av jobbdagen. Tror nok jeg brygger på en forkjølelse, håper bare ikke at det er noe mer – vel, sånn er det å jobbe i barnehage! Det er ihvertfall slitsomt å starten, men når man kommer inn i rutiner håoer jeg på at det blir bedre.

Til helga skal jeg feire bursdagen min med mine beste venninner! Jeg fyller egentlig ikke 18 før 3.september, men ettersom alle helgene fremover er opptatt må jeg feire den helga før. Det er altså akkurat 1 uke til jeg fyller 18år idag, hihi 😀

Hvordan har deres torsdag vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

Innkjøp fra IKEA

Halloisen!♥ Igår tok jeg og familien turen inn til IKEA. Jeg skulle egentlig på et kurs i Ullevål, men det ble ikke noe av, og ettersom familien min hadde tenkt seg på IKEA ble jeg med dit. Selv om vi bare skulle kikke litt er det alltid fristelser rundt en hver krok. Så her er noen av mine innkjøp fra gårsdagens handletur. I tillegg til dette ble det litt annet diverse, og selfølgelig deres fantastiske kanelboller!

Et hvitt brett som dette har jeg ønsket meg lenge – det er jo supert å servere på, spesielt siden jeg og venninnene mine ofte sitter nede, mens kjøkkenet er oppe. Litt gavepapir, post it-lapper og skrivebøker går jo alltid med, og disse blomstene farger opp et hvert rom! Jeg syntes også kubbelysene var skikkelig søte, så de måtte jeg bare ta med, hihi!

Er du glad i IKEA? 😀


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #IKEA #innkjøp #newin #interiør

Ny header!

NY:

Da har jeg fått fikset en ny header til bloggen! Jeg syntes egentlig både den gamle og den nye er like fine, men følte at bloggen trengte noe nytt, hehe 🙂 Som dere ser har headeren akkurat samme “prinsippet”, og det er ikke store forskjellen, men jeg håper dere liker den!

GAMMEL:

Likte du den nye headeren? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #foto #bilde #bilder #header #design #bloggdesign