Outfits of September

Herregud(!), det er allerede oktober imorgen! Er det ikke sykt? Fysøren, 9/12 måneder i 2015 overstått – allerede!? Jaja, tiden går fort, og nettopp derfor må vi huske å leve her og nå. Men, vi må jo også mimre litt tilbake, så her har jeg samlet denne månedens antrekk. Det har vært få antrekksposter denne måneden, men på den andre siden er jeg veldig fornøyd med bildene. Kvalitet ovenfor kvantitet, eller hva?

FLYING BIRDS

FRINGE KIMONO

CLASSY CHICK

PINK UMBRELLA

WHITE LEATHER SKIRT

Hvilket antrekk likte du best fra september? 😀


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #foto #bilder #photo #skjønnhet #beauty

10 ting å gjøre når du kjeder deg

LAKK NEGLENE
Hvor moro er det vel ikke å mikse og trikse litt med neglelakk, og gjøre neglene sine fine?

TA BILDER
Det er ihvertfall veldig sjeldent jeg får tid til å ta meg en fototur, men når jeg først gjør det ender jeg opp med mange spennende bilder! I tillegg kan du bli bedre kjent med innstillingene på kameraet ditt, og fange opp vakre øyeblikk.

RYDD KLESSKAPET
Jeg tror vi alle er enig i at klesskapet trenger en opprydning innimellom, men hvor ofte setter vi faktisk av tid til det? Når du kjeder deg igjel, er det vel like greit å gå på en slik jobb, eller?

NETTSHOPPING
Hvis du har litt penger til overs som kan brukes er jo nettshopping perfekt! Eller så kan du finne noe du ønsker deg i det minste. Jeg liker veldig godt å ta turen innom nelly.com, ebay.com, makeupmekka.no, bikbok.no og hm.com. Hvilke er dine favoritt nettshopping-sider? 

DIY-PROSJEKT
Det er alltid moro å lage noe helt selv til pynt på rommet eller noe man kan gi til andre. Her har jeg funnet et glass som jeg brukte til å samle minner i, i 2014. Les innlegget HER.

GÅ EN TUR
Hvorfor ikke få litt mosjon når du ikke har noe bedre å gjøre? Når du går tur kan du ofte oppdage nye steder og spennende ting – bare pass på å ikke gå deg bort, hehe 🙂

PLANLEGG ANTREKK
Vi kjenner alle til frustrasjonen over å ikke ha noe å ha på seg en mandags morgen, og hvor lurt er det da ikke å ha bilder på mobilen av ulike antrekk?


FINN NY MUSIKK
Jeg har ihvertfall personlig begynt å gå lei av mye av musikken jeg hører på, så jeg tror jeg må sette av tid til å finne noe ny musikk snart.

PRØV ULIKE FRISYRER
Prøv ut noen nye frisyrer – kanskje finner du en ny favoritt!

SE PÅ FILM
Ingenting er mer deilig enn å bare sette seg ned foran TVen og slappe av med en god film!

Ga dette deg noen nye ideer? 😀


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #tips #skjønnhet #beauty #mote #fashion #musikk #music #foto #bilder

SUNSET

Hei dere! 🙂 Hvordan har mandagen behandlet dere til nå? Jeg merker ihvertfall at jeg har fått en fin start på uka! Dagen startet som vanlig klokka fem på morgenen, med litt musikk og stelling. Jeg merket at jeg var ganske overtrøtt på morgenen idag, så det var lett å stå opp. På den andre siden ble jeg helt død da jeg jobbet på starten av dagen, hehe. Noen som kjenner seg igjen?

Da jeg kom hjem klokka tre fikk jeg spist litt havrepannekaker til middag, før jeg slappet av og dro på trening! Så nå sitter jeg her og skal straks hoppe i dusjen, for så å slappe av og se litt på TVen. Solnedgangen var nyydelig igår og idag, så jeg måtte bare vise dere litt bilder – se så vakkert!

Hvordan har dere startet uka?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #foto #bilder #bilde #sunset #solnedgang #trening #training

UKEN SOM GIKK…

Ukens opptur
Etter en veldig stressende uke var det veldig moro å avslutte uka fredags kveld med ny rekord på oppmøte på BodyPump-timen min på Fresh Fitness. Jeg er fortsatt i oppstarsprosessen, så rekorden min var 5stk, men på fredag kom det 11! Det var virkelig moro 😀

Ukens antrekk
Se flere bilder HER.

Ukens låt
Denne uka har jeg faktisk stort sett blitt lei av alt jeg hører på, men jeg har heldigvis klart å samle meg litt over helga, hehe! Denne ukens låt må nok bli ”Shut up And Dance” av WALK THE MOON.

Ukens innkjøp
Denne uka har jeg som nevnt tidligere kjøpt meg MacBook Pro! Så dette er nok ukens store innkjøp 😀

Ukens lættis
Det må nok ha vært på lørdag, da jeg kom opp med min fantastiske rap. Ja, i venninnegjengen er jeg den som absolutt er en elendig rapper og aldri klarer å være kul uansett hvor mye jeg prøver, så da kommer jeg likegjerne opp med teite rapper. Rappen var som følger: “Yo bror! Maisen er tettpakka i en jævla bolle mann, og chipsen ligger rett ved siden av KNASK KNASK KNASK, jeg tok den siste biten av papprika’n mann, sverger på walla!” før det etter dette skulle komme inn et kor og synge “Sverger på walla..”. Jeg er 110% på at 3/4 venninner nå rister på hodet og facepalmer, mens 1/4 holder på å dø av latter. Vi lo så utrolig mye av dette at begge begynte å gråte og såvidt fikk puste, men jeg skal vedde på at nesten ingen andre enn oss kan le av noe sånt, huff, haha!

Ukens negledeisgn

Hvordan har din uke vært?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ukensomgikk #skjønnhet #beauty #mac #macbook #innkjøp #newin

Fresh på håret!

Hei dere! 😀 Endelig igår fikk jeg tatt meg turen til frisøren igjen. Sist jeg var hos frisøren var i desember, og etter det besøket har jeg bare drøyet det lenge. Da klippet nemlig frisøren så utrolig mye (for meg), noe både jeg og flere rundt meg la merke til. Det var altså ærligtalt ikke så moro for min del. Nå prøvde jeg derimot en billigfrisørsalong, som moren min hadde vært på før. På Ekko Frisør, som den heter, virka alle veldig hyggelige og dyktige! Jeg måtte visstnok snakke engelsk, men det var ikke noe problem.

Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd, i tillegg til at frisøren hørte på det jeg ville. Sykt deilig å få bort det slitte, og nå føler jeg meg virkelig skikkelig fresh!

Hva pleier du å gjøre når du er hos frisøren?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #hår #hair #frisør #skjønnhet #beauty

MacBook Pro

Wow, jeg kan ikke tro det, endelig sitter jeg med en MacBooc Pro foran meg! For rundt et år siden ville jeg egentlig ikke ha det engang, men etterhvert som tiden har gått har jeg blitt mer og mer forelsket i den. Og ettersom jeg hadde min første lønningsdag på fredag, dro jeg allerede igår og kjøpte den, hehe. Jeg skal ærlig innrømme at det er mye å sette seg inn i, og er det noe som irriterer meg så er det at det ikke går an å lagre bildene man redigerer til picmonkey til bilder, men at man må lagre dem på nedlastninger. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dette fungerer, haha! Hvordan lagrer du bildene dine med mac?

Sjekk denne herligheten a’! Nå skal jeg nyte en deilig søndagsfrokost, før jeg prøver å sette meg enda litt mer inn i mac’en. Det er ikke barebare med ny PC, eller Mac som det nå er. Nå gleder jeg meg bare til en avslappende søndag, med null stress og gjøremål.


Har du Mac eller PC?


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mac #pc #newin #innkjøp #apple #macbook #macbookpro

OUTFIT: White Leather Skirt

Heisann dere! Denne lørdagen må jeg virkelig si at jeg har vært produktiv, hehe! Dagen startet med en rask frokost, før jeg fikset meg og kom meg ut døra for å dra til frisøren. Jeg har en merkelig skrekk for å dra til frisøren, rett og slett fordi ingen hører på det jeg ønsker, men endelig var det en som ikke klippet 10cm når jeg sa hun skulle klokke 2cm! Så jeg er superfornøyd 😀

Videre dro pappa og jeg til Elkjøp for å kjøpe mac! Hihi, jeg fikk nemlig lønn igår, og jeg har hatt planer om i flere måneder nå og bruke min første lønn på det – blir man mer blogger nå, haha? Til slutt dro jeg innom byen en tur for å kjøpe gave til Ida som feirer bursdagen sin idag. Og, her sitter jeg altså nå, hehe! 

Hva har dere gjort idag? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #blazer #yellow #fest #bursdag #birthday #weekend

HØSTANTREKK


ANTREKK NR.1  –  1 HER  |  2 HER  |  3 HER 4 HER
ANTREKK NR.2  –  1 HER  2 HER  |  3 HER4 HER
ANTREKK NR.3  –  1 HER  |  2 HER  |  3 HER4 HER
ANTREKK NR.4  –  1 HER  |  2 HER  |  3 HER4 HER


ANTREKK NR.1  –  1 HER  |  2 HER  |  3 HER  |  4 HER
ANTREKK NR.2  –  1 HER  |  2 HER  |  3 HER 4 HER
ANTREKK NR.3  –  1 HER  |  2 HER  3 HER  |  4 HER
ANTREKK NR.4  –  1 HER  |  2 HER  |  3 HER  |  4 HER

Fant du noe du likte? 🙂


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #høst #fall #autumn #nelly #shopping #klær #clothes

Sunne Vafler

Da var det allerede torsdag, og imorgen er det altså fredag – what, allerede!? Denne uka har gått fort, men nå ser jeg frem til litt helg. Idag har faren min bursdag, noe som betyr eplekake! Vi har nemlig som “tradisjon” å lage eplekake på bursdagen hans, og det er jo godt – spesielt mamma sin, hehe! Allikevel prøvde jeg ut noen sunne vafler til middag idag. Har hatt lyst til å prøve disse lenge, og endelig tok jeg meg tid til å prøve dem!

TIL FIRE VAFLER TRENGER DU:
3 egg
4ss mager kesam
120g havremel
1ts kardemomme, kanel og bakepulver
Litt vann/melk til passe konsistens

Disse vaflene var faktisk skikkelig gode – spesielt når jeg fikk på Cottage Cheese og jordbærsyltetøy. Enda bedre hadde det vel vært med friske bær, men det hadde vi ikke. Mektige er de også, så disse vil jeg absolutt anbefale!

Har du smakt sunne vafler før? 😀


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mat #food #sunt #sunn #vafler #waffles #oppskrift #recipe #kos

OUTFIT: Pink Umbrella

Hallohallohallo! 😀 Hvordan har deres onsdag vært? Jeg skal ærlig innrømme at det gikk i ett store deler av tiden på jobben idag, noe som er deilig med tanke på at man slipper å kjede seg, men det blir jo også ganske slitsomt. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra to timers trening – 1035 kalorier forbrent, wiho, så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å slappe av og få i meg noe mat!

Sjekk denne freshe paraplyen forresten! Mamma kjøpte en i rosa og en i gul da vi var en tur i Sverige i sommer, og de er skikkelig fine! Jeg skal ærlig innrømme at det ikke regnet da disse bildene ble tatt, men jeg kunne jo ikke unngå å få med denne på bildene. Selvom gul er min absolutt yndlingsfarge, ligger rosa høyt oppe på lista, selvfølgelig!

Hva har dere gjort idag?♥


___________________________________________________________________________________________________________________
#hverdag #blogg #mote #fashion #antrekk #outfit #umbrella #pink #trening #training