Bursdagsfeiring

God kveld dere! Gurimalla, jeg har nå ikke blogget på 3 dager(!). Kan faktisk ikke huske at jeg noen gang har gått tre dager uten å blogge, men sånn ble det nå bare. Jeg skulle egentlig poste antrekksbilder igår, men det ble ikke noe av fordi det ikke ble et eneste velykket bilde, haha! Uansett var jeg på bursdagsfest for et kjærestepar igår – det var like moro som alltid 😀 Skal virkelig godt gjøres og ikke få en bra kveld med disse folka!

Som dere kanskje ser ble det en del latter, og jeg gleder meg ihvertfall supermye til neste fest! Vi startet kvelden med taco, og gikk videre over til å danse, snakke, ga gaveåpning og bare ha en herlig kveld. På natta gikk vi også en liten tur ut, og la oss på isen for å se på stjernen (rettere sagt èn stjerne, haha!)

Hva gjorde det igår?


On Wednesday We Wear Pink

Eller hva? Haha! Vel, ærligtalt bruker jeg ikke noe rosa idag, selv om jeg prøvde å finne noe i klesskapet. Idag skal jeg være på jobb fram til kvart på åtte på grunn av personalmøte på kvelden. I tillegg har jeg lederdag i barnehagen idag, noe jeg sikkert oppdaterer om imorgen hvordan gikk! Ovenfor ser dere litt nydelig, rosa inspirasjon midt i uka! Kun to dager til helg nå, wiho 😀

Liker du rosa?


Derfor ELSKER jeg livet!

Vi er alle forskjellige, og vi har alle ulikt syn på livet. Noen synes hver dag er et helvete, noen kommer seg greit igjennom, mens jeg er ekstremt takknemlig over å kunne si at jeg elsker livet! Selvfølgelig har jeg dårlige dager som alle andre, men stort sett klarer jeg å holde meg positiv. I tillegg har for det meste alt gått min vei de siste årene. Jeg sier ikke at det alltid har vært sånn, eller at det alltid kommer til å være sånn, men akkurat nå – så elsker jeg livet!

Jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg som gjør meg lykkelig, og som (forhåpentligvis) vil meg godt. Jeg har to jobber som jeg trives i, jeg er fornøyd med meg selv og stolt over ting jeg har klart å oppnå. Selvom det har skjedd en liten ting her og der, så lar jeg meg ikke knekke. Jeg vil si at til og med når ting ikke går min vei, så går det min vei – haha, rart?

Det er dessverre alt for mange der ute som ikke elsker livet, og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne trylle alle til å gjøre det. Dessverre kan jeg ikke det, men jeg ønsker at alle der ute tar vare på seg selv, og finner mennesker de har det bra sammen med!

Hva tenker du om livet? 🙂


Canon Selphy CP910

Idag tenkte jeg å tipse dere om trolig en av de beste gavene jeg noen gang har fått! Kort sagt: Canon Selphy er en printer som du superlett kan printe ut bilder fra! Her snakker vi med ordentlig fotopapir i tillegg – gurimalla jeg elsker dette, haha 😀 Du kan printe ut fra mobilen, fra minnekortet i kameraet og også fra PC.

FÅ TAK I PRINTEREN HER.

Dette er også faktisk utrolig underholdende å se på. Først går fotopapiret ut fra skriveren, så kommer den tilbake i gul format, før den gjør det samme og kommer tilbake i rød format, til slutt kommer den ut i en litt blåere format, og avslutter til slutt med det ferdige resultatet. Her kan dere se at jeg enkelt printer ut fra mobilen med en app.

Jeg har allerede printet ut 18(?) bilder tror jeg siden julaften, og begynt å lime de inn i denne boken som jeg ikke ante hva jeg skulle bruke til. Under skriver jeg når/hvor bildet er tatt og pynter med litt klistremerker! Syntes faktisk det blir sikkkelig søtt, og du føler deg så lykkelig når du kan se tilbake på disse bildene og mimre tilbake på gode stunder.

Har du hørt om denne herligheten?♥


Point Me To The Party

På slutten av ifjor dabbet det virkelig av med det å lakke neglene, men endelig er jeg igang igjen! Jeg har jo så utrolig mye, og jeg klarer ikke slutte å kjøpe det heller, så nå må jeg bare bruke det, haha 😀 Igår lakket jeg neglene med en lysegul lakk fra Ciaté og toppet det med denne confetti-neglelakken fra China Glaze, som heter “Point me to the Party”. Føles nesten ut som jeg har godteri på neglene.

Passer jo ganske bra med tanke på at jeg skal på bursdagfest i helgen, noe jeg gleder meg masse til! Er så gira på litt fest nå at jeg kribler fra fingertuppene og ned til tærne, haha! Neida, ikke helt, men jeg vil absolutt si at jeg virkelig gleder meg♥

Likte du neglelakken?


25.januar, 2014-2016

25.januar 2014:

Dette antrekket digger jeg faktisk fortsatt for å være helt ærlig, haha! Dette var tydeligvis en lørdag hvor jeg hadde vært på senteret med noen venninner – en ganske normal lørdag på den tiden altså, hehe. I tillegg hadde jeg visst klart å sove til halv to, noe jeg faktisk aldri gjør lenger. På denne tiden gikk jeg på VG1 på helse- og oppvekstlinja og hadde blogget i litt over et halvt år.

25.januar 2015:

SKITUR! Ååh, dette var den første gangen på sikkert 5år at jeg hadde gått på ski, og jeg har ikke gjort det siden. Mest fordi jeg ikke har egne ski, og nesten aldri tar meg tid til det. Men, jeg liker virkelig godt å gå på ski, og har skikkelig lyst til å ta en tur så snart som mulig 😀 På denne tiden gikk jeg på VG2 på barne- og ungdomsarbeiderlinja, og var allerede ganske klar for vinterferie om jeg ikke husker feil, haha!

25.januar 2016:

Og her er vi altså 1-2år etterpå. 25.januar – nok en gang! Jeg blir rett og slett redd av tanken på hvor fort tiden går og hvor sykt mye som bare har skjedd siden ifjor. 2015 var et år hvor det skjedde veldig mye positivt for min del, så dette er nok et år jeg spesielt kommer til å se tilbake på. Denne dagen blir nok som en helt normal mandag – har nettopp kommet hjem fra jobb, skal spise middag og slappe av før jeg har gruppetime på Fresh Fitness klokka åtte ikveld 😀Det er så fint å ha bloggen til å kunne se tilbake på ting, og spesielt kunne gå tilbake til en bestemt dato. Synes dere slike innlegg er spennende?

Husker du hva du gjorde på denne tiden ifjor?


OUTFIT: Green Fringe Top


Heisann dere! Igår var det tid for å fikse seg litt opp igjen, for da var det nemlig jentekveld med tre av mine bestevenninner 😀 Denne toppen fikk jeg i posten forrige helg, og det er klart jeg måtte ta den i bruk allerede i igår, haha! Skoene fikk jeg i posten her om dagen, noe dere som følger bloggen min kanskje har sett, og fysøren elsker virkelig begge delene. Ihvertfall hadde jeg en super kveld igår med skikkelig bra photoshoot med venninnene mine (HAHA), burger, godteri og masse prating!

Skoene kan du finne HER, toppen kan du finne HER.

Hvordan var deres lørdag?


Casual Outfit


Jabbadabadooo!!! Endelig fredag, igjen 😀 Jeg startet dagen 0520 – egentlig en halvtime forsent, kom på jobb litt før sju og fikk igang dagen der med litt frokost! Litt før elleve gikk plutselig strømmen på jobb, i barnehagen, og ble borte i flere timer. Det ble derfor bestemt at barnehagen skulle stenges et par timer før ettersom vi ikke visste når vi fikk strømmen tilbake. Dermed fikk jeg gå en og en halv time før jeg egentlig skulle – uæh, så herlig! Utrolig hvor glad man kan bli av sånne småting, haha 😀

Idag kjørte jeg på med et ganske basic antrekk: svarte jeans og en grå genser med en hvit bluse under! I tillegg fikk jeg på Daniel Wellington-klokka oppå det, haha, følte meg plutselig som alle andre. Neida, men det er greit å kjøre det lett innimellom, og det er jo også veldig fint 😀

Hvordan er din fredag til nå? 😀


After Training

Aah, da kan jeg endelig slappe av! Det har nesten gått i ett siden jeg startet dagen. Jeg hadde ingen grunn til å stresse på jobb idag, men jeg klarte allikevel ikke å slappe av. På vei hjem var det jo rett og slett pisskaldt, noe som gjør meg i dårlig humør, haha! Da jeg kom hjem var jeg ganske sliten, men jeg dro allikevel rett på trening slik at jeg skulle ha hele kvelden foran meg. Nå har jeg fått trent, spist, og skal slappe av videre 🙂

Denne lille “flaska” med smoothie er jo bare helt fantastisk! Hvis man skal tro på det som blir sagt om den; kun frukt, ikke fra konsentrat, så bør det jo ikke være noen lurerier? Vel, uansett er den skikkelig god, og ekstremt deilig etter trening.

Jeg var sykt sulten etter trening, så jeg stekte et par egg med fiskepudding. Har blitt helt frelst av fiksepudding de siste månedene – på brødskiva, med egg, det er bare såå godt!

Hva liker du å kose deg med etter trening?♥


My New Shoes

Wihoo, sjekk hva jeg fikk melding om at jeg kunne hente på posten igår! Jeg er alltid like spent når jeg bestiller ting på nettet, og denne gangen ble det faktisk et veldig vellykket kjøp! Jeg var veldig fornøyd med begge skoene, og i tillegg kjøpte jeg en playsuit som du kan se HER. Denne får jeg nok ikke brukt før til sommeren, så kan trygt si at jeg gleder meg til varmere dager nå, hihi 🙂


Disse skoene virker faktisk helt fantastiske å gå ut! De er bare sååå fine og jeg gleder meg skikkelig til å bruke dem 😀 Kjøp dem på salg HER til 189kr.


Jeg har ønsket meg et par røde sko utrolig lenge nå, rett og slett fordi det kan piffe opp etthvert antrekk! Disse fikk jeg tips om at var veldig store i størrelsen, så jeg kjøpte en størrelse mindre og merker fortsatt at de er litt store. Men, med noen geleputer i fungerer det nok veldig fint 🙂 Du kan kjøpe skoene på salg HER til 279kr.

Likte du skoene?