8 gode grunner til å trene

Mer energi
Tro meg, som regel gir trening deg mer energi. Eller, for min del kan jeg ofte være dødssliten etter en jobbdag, men etter trening er jeg som regel full av energi! Så nei, du blir ikke mer sliten av å trene (som regel, det er selvfølgelig varierende).

Bedre humør
Personlig hjelper trening også veldig på humøret, og hvis du har en dårlig dag kan faktisk trening hjelpe litt (for å friske opp humøret kan du f.eks gjøre noe du vet du får til)

Terapi
Det er faktisk mange med psykiske lidelser som bruker trening som terapi, og ofte kan det hjelpe! Selvfølgelig er det også veldig fin terapi for alle andre også.

Mestringsfølelse
Når du holder på med en treningstype vil du som regel en eller annen gang oppleve noe du blir skikkelig stolt over – og den følelsen er virkelig herlig.

Du lever kanskje lenger
Det er jo en kjent sak at trening forebygger mange sykdommer, det går hjertet til å pumpe, og med det er det også mulig at vi lever noen ekstra år!

Mindre sykdom
Immunforsvaret kan variere veldig fra person til person og komme av gener, men noen ganger hjelper trening også. Personlig er jeg nesten aldri syk, og jeg trener jo også en del – har det en sammenheng mon tro?

Du kan unne deg litt ekstra
Hallo, hvis du har trent en time, så får du ikke like dårlig samvittighet over å ta den sjokoladebiten, eller hva?

Du har noe å skryte om
Hvor morsomt er det ikke å kunne sende svette snap’er, og vise fram hvor stolt du er over å ha trent? Med mindre du står med mobieln gjennom hele treningsøkten da…

Trener du, og evt. hvorfor? 😀

NLY Trend by Lisa Olsson

Heihei dere! Woho, endelig fredag 😀 Fysøren nå er jeg helt utslitt, så nå skal jeg bare kaste meg på sofaen fram til jeg har BodyPump-time halv seks ikveld. Senere skal jeg på overnatting hos noen fram til søndag, noe som sikkert blir veldig moro!

På nelly.com idag kom jeg over en ny kolleksjon av Lisa Olsson. Jeg syntes ihvertfall det var veldig mye fint her, og tenkte å dele det med dere!

HER for å sjekke ut kolleksjonen.

Var det noe av det ovenfor du likte?

Effektiv hjemmetrening

Heisann hoppsann dere, haha! Okei, jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg har pltuselig masse energi. Mest sannsynlig fordi jeg fikk en skikkelig bra treningsøkt hjemme idag. Jeg trener virkelig aldri hjemme, men idag følte jeg at jeg trengte en pause fra treningssenteret, så jeg logget meg inn på mamma sin bruker til SatsElixia og brukte deres online trening. Her trente jeg en time kalt “21 Minute Body”, en hard kondisjons- og styrkeøkt. Jeg er ikke noe spesielt fan av trening på skjerm, men denne funka kanonbra! Etter det satte jeg på litt musikk og fant på min egen koreografi på en step-kasse.

Og det beste med å trene hjemme: man kan gå i hva man vil – så derfor droppet jeg treningstoppen idag. Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle føle meg komfortabel i det, men det gjorde faktisk ingenting når man var alene 😀

Har dere trent idag?

12 Nail Arts


Hallo dere! Da tenkte jeg å gi litt inspirasjon på neglefronten igjen, og med det deler jeg mine 12 siste negledesign med dere. Noen av dem er helt fra sommeren, men pyttpytt, de funker fortsatt, eller hva? Det kjipeste for min del er ofte at neglelakken blir ødelagt allerede dagen etter fordi jeg jobber i barnehage (og muligens fordi jeg har en tendens til å rive det av, haha!). Håper dette kan inspirere dere – det inspirerte hvertfall meg, noe jeg absolutt trenger!


Ut ifra disse 12 negledesignene klarer jeg faktisk ikke velge én favoritt. Jeg har jo fikset dem selv, så ville naturligvis ikke påført noe jeg ikke likte, haha! Jeg er absolutt ingen proff, men ser godt at øvelse gjør det bedre (hvis man hadde sett 2 år tilbake, haha). Hvis du vil se flere kan du trykket på kategorien “Negler” her på bloggen.


Hvilken likte du best? 😀

Monday Sunshine

Og der kom kveldsgjespen, ja, haha! God kveld dere, hvordan har deres start på uka vært? For min del gikk det som vanlig: stå opp fem, sminke meg og spise, og komme meg på jobb. Kvart på tre: ferdig på jobb, halv fire: endelig hjemme! Akkurat nå har jeg sovet en time – jeg klarer meg virkelig ikke uten når jeg må opp fem på morgenen. Om en time har jeg BodyPump-time på trening, noe som ikke frister supermye idag, allikevel vet jeg at jeg alltid blir i godt humør etterpå!

Idag kjørte jeg på med gul bluse og mine nye fake skinnbukse. Tro meg; det å føle seg bra gjør hverdagen så mye lettere! Også må jeg bare nevne dette dekselet om dere ikke allerede har lagt merke til det, haha, eeelsker det 😀 (For å ikke glemme mine kjære mummikopp selvfølgelig, hihi!)

Hva har dere gjort idag?

9 Outfits Inspo

God dag til dere! Så, igår fikk jeg plutselig en ekstrem antrekksinspirasjon, og hadde det ikke vært for at det var glatt ute hadde jeg hoppet rett inn i det høyhælte skoene nå. Dessverre er det ganske glatt ute, og det er ganske vanskelig å ha en interesse for mote når man jobber i barnehage… Uansett bestemte jeg meg for å prøve på litt forskjellige klær og ta bilde, til en dag hvor inspirasjonen ikke er like stor.

Hvis dere ser på bilde nr.2 og nr.6 kan dere se at jeg bare har forskjellig jakke – utrolig hvordan en sånn liten ting kan gjøre antrekket helt forskjellig! Det samme gjelder bukse/skjørt på bilde nr.3 og nr.7 🙂

Hvilke av disse antrekkene likte du best?

Vinterens første skitur


God kveld, god kveld♥ Endelig – første skituren denne vinteren! Jeg kjøpte meg nye ski for 3 uker siden, så nå var det på tide. Jeg gikk også på ski for ett år siden, og før det var det sikkert 6år siden sist. Jeg syntes egentlig det er veldig moro å gå på ski, og ettersom jeg har pappa som er ganske interessert og flink til å gå på ski så prøver han å lære meg litt. På den ene siden vil jeg bare at snøen skal dra sin vei, men på den andre siden vil jeg gjerne få noen skiturer til før den blir borte!

Nå har jeg nettopp kost meg med et par hjemmebakte rundstykker og en kopp kakao med krem. Mmh, det er sykt herlig! Var iskald på rumpa etter turen, men nå har jeg heldigvis fått varmen tibake, hihi 🙂 Nå skal jeg nyte de siste timene av søndagen, sikkert til å ta en dusj og se på Sex and the City. Merker jeg gjerne skulle hatt en fridag til, men jaja!

Hva har dere gjort idag?

Oppskrift på grove rundstykker

Mmh, her er søndagskosen i full gang med nybakte rundstykker! Idag føler jeg virkelig for å få noe ut av dagen, så hvorfor ikke starte med å lage rundstykker? Disse med skikkelig fine og store om jeg får si det selv, og var veldig gode. Selvom det tar litt tid med heving så er det absolutt verdt det!

DU TRENGER:
3,5dl lunkent vann
50g gjær
2ts sukker
1ts salt
3ss smeltet smør (eller olje)
350g sammalt hvete, grovmalt
300g hvetemel

Stekes på 225grader i 10-15min. Jeg fikk 10 store rundstykker.

Start med å blande sammen gjær og lunkent vann (HUSK: ikke bruk for varmt vann, da hever ikke baksten). Tilsett så sukker og salt, og smøret. Blant dette litt sammen, før du til slutt tilsetter melet. I oppskriften stod det 250g sammalt mel og hvetemel, men jeg måtte tilsette en del mer mel enn dette. Legg så bollen med deigen i varmt vann til deigen får dobbel størrelse (ca.30min). Rull ut deigen og del opp ut ifra hvor store rundstykker du selv ønsker. Hev de så litt til slutt, og sett de inn i ovnen i 10-15min. 

Hva koser du deg med denne søndagen? 😀

OUTFIT: Red Flower Top


Hei der! 😀 Hvordan har lørgen behandlet dere til nå? Personlig har jeg bare slappet av. Det er så rart hvordan det bare er stress å skulle gjøre noe tidlig på en lørdag, men om du ikke skal noe før på kvelden går du rundt og funderer på hva du skal finne på. Uansett, jeg skal snart stikke ut, ettersom det er julebord med den ene jobben min idag (haha, ja, dere leste riktig: julebord). Vi skal først på vorspiel, og etter det drar vi ut for å spise god mat og drikke 😀

Topp fra Bik Bok  //  Bukse fra nelly.com (HER)  //  Sko fra nelly.com (HER)


Hva skal dere ikveld?

The Nudes from Maybelline

God kveld herlige lesere! Idag avspasserte jeg en og en halv time på jobben, rett og slett fordi jeg har vært ganske sliten denne uka, og følte at jeg trengte en liten motivasjon. Det var utrolig deilig å komme hjem rundt kvart over to, lage seg litt mat og sove litt før jeg tok turen og trente to timer. Dessverre var beina mine skikkelig tunge idag, så uansett hvor mye jeg ønsket å gi klarte ikke kroppen og hodet å henge sammen.

Heldigvis fikk jeg en liten oppmuntring da jeg var på posten og hentet dette palettet fra seven.no. Seven.no har utrolig mye kosmetikk, både sminke, hudprodukter og negleprodukter – i tillegg til en helt normal pris! Elsker denne siden, og selv om jeg ikke har sjekket den ut før nå, har de nok fått seg en ny kunde. Kjøp dette palettet fra Maybelline HER.

Har du prøvd denne? 😀