Antrekk fra Mars

1: The Red Shirt

2: Pink Roses

3: White Leather Skirt

4: Casual Spring

5: Yellow Flower Top

6: Snekkerbukse

7: Pink Peplum Top

8: Chill as fuck

Vi er i siste dagen av mars allerede, og vi går over i den siste vårmåneden! Nå har det vært veldig opp og ned med vårværet i det siste, men jeg håper virkelig vi snart får en smakebit på sommeren. Jeg merker ihvertfall at vi allerede er i lysere tider med tanke på at jeg nå har tatt flere antrekksbilder enn jeg har gjort i mørkemånedene.

Hvilket antrekk likte du best?

“Har du baby i magen?”

Heihei dere! Ok, jeg skal innrømme at jeg har festet på meg et lite smil på disse bildene, for egentlig har dette vært en litt kjip dag. Jeg var i ganske godt humør på starten av dagen på tross av at jeg var utrolig trøtt. Etterhvert på jobb ble jeg dessverre bare mer og mer sliten, noe som også førte til at jeg ble i litt verre humør. Rett før jeg sluttet var det også et av barna som tok på magen min og spurte om jeg hadde baby i magen, fordi jeg tydelivis hadde så stor mage. Til vanlig ville jeg for det meste bare ledd av dette, men ettersom jeg var så ekstremt sliten knakk jeg heller bare sammen.

Nå har jeg fått snakket litt med kjæresten på mobilen og venninner, så det går egentlig ganske fint igjen. Kommer nok bare til å le av dette i ettertid, men akkurat når man er så sliten og nesten ikke klarer å tenke klart, går det heller den motsatte retningen. Nå skal jeg straks løpe ut døra på trening, så får jeg bruke kvelden på å samle krefter til siste dag før helg imorgen!

Hvordan har deres dag vært til nå?

NLY Shoes

Heihei♥ Wiii, for en stor hverdagsglede det var idag da to par sko jeg bestilte her om dagen dukket opp på posten! Jeg har ønsket meg et par hvite sandaler lenge, og dagen etter jeg så på disse var det 2 for 1 på sko på nelly. Heldigvis var disse hvite med i salget, og ettersom jeg da kunne få med enda et skopar på kjøpet tok jeg sjansen. Så nå har jeg altså enda to par sko til, ups!


HVITE SANDALER – Utsolgt (sier ifra om de kommer inn igjen)

Begge disse skoene var faktisk enda finere i virkeligheten enn det jeg trodde. Begge virker også veldig greie å gå i, men jeg skal ikke si noe sikkert før jeg har prøvd de ute, hehe!


SVARTE BOOTS – 499kr

Hva synes du om skoene? 😀

Caviar Pearls

Hallo dere! Da var vi allerede igang med 2.arbeidsdag etter påske. Kan ikke si at jeg overlykkelig over at ferien er over, men det er litt godt å komme inn i rutiner igjen. Igår tok jeg meg tid til å lakke neglene, der jeg endelig tok i bruk caviar perler. Jeg synes disse er utrolig vanskelig å påføre, og få fint på, men det ble vel helt ok 😀 Disse neglene lyser ihvertfall av sommer, så vi kan jo late som det er det, haha!

Caviar Pearls fra Ciaté, Lemon Fizz  //  Oransj farge fra China Glaze, Home Sweet House Music

Hva synes du om dette negledesignet?

Vinnere av linkerunde

Heisann dere! Jeg kom plutselig på at jeg satte igang en linkerunde for en og en halv måned siden, haha! Så, nå var det jammen meg på tide å kåre noen vinnere. Det var virkelig vanskelige å velge vinnere, men jeg har valgt ut ifra hva som interesserer meg, hvor ofte bloggerne oppdaterer og variasjon.


Vilja Norin  //  Maria Jansen  //  Eline Fløtre  //  Henriette Celin

Leser du noen av disse bloggene?

goodiebag

Da har jeg nettopp kommet meg hjem etter ca.to timers (ganske rolig) trening. Det var utrolig godt å røre litt på kroppen etter å ha slappet max av de siste dagene! Det er jo litt deilig å merke at man savner trening, eller hva?

Idag fikk jeg en stor goodiebag av moren til venninna mi for å ha hjulpet venninna mi med å sende inn noe. Det er jo helt utrolig hyggelig, og jeg ble ihvertfall ekstremt takknemlig over alle disse produktene. Litt usikker på hvordan jeg skal få brukt alt, men det er jo også mulig å gi litt bort til andre, eller kanskje han en konkurranse her på bloggen(?) 😀

Er det noen av disse produktene du bruker/har brukt?

Chill as fuck


De siste dagene har virkelig vært chill as fuck. Jeg har fått i meg så mye usunn mat, godteri og snacks at jeg egentlig føler meg ganske ukomfortabel. Denne uka har det også kun blitt to(!) treningsøkter, så ja, man kan si at jeg ikke føler meg i toppform akkurat nå, haha! Allikevel, så lenge jeg ikke er i en vanlig hverdag, klarer jeg ikke komme meg ut av disse uvanene. Så nå skal jeg bar nyte de siste påskedagene med masse mat, så går vi i full gang til vanlige rutiner på tirsdag.

Disse jeansene har jeg ikke brukt på eeevigheter, og det er nokså mange år siden jeg kjøpte dem. Hullene har nok også forstørret seg en del, og det er ikke favorittbuksene mine, men kule og behagelige – det er de absolutt!

Hvordan har det gått med kostholdet deres i påsken, hehe?

Påskefrokost

God morgen til dere! For min del startet ihvertfall dagen 12:50 – hater egentlig å ligge så lenge i senga, men jaja, sånn er det. Nå har jeg nettopp spist en deilig påskefrokost, fordi hallo, det er jo påskeaften! Egentlig er ikke dette en “big deal” for meg, men jeg liker å unne meg en skikkelig fin frokost allikevel (og litt godteri utover dagen, hihi). Idag har jeg skuffende nok ingen planer, så vi får se hva jeg får ut av dagen. Disse feriedagene går jo så fort at jeg føler jeg må gjøre noe! 

Hva hadde du til påskefrokost idag? 🙂

Familiemiddag

Heihei dere! For en avslappende og deilig morgen. Egentlig hadde jeg planer om å dra rett på trening da jeg stod opp, men ettersom jeg ikke skal noe i hele dag drøyde jeg det litt, og tenker å dra snart. Igår latet jeg meg hele dagen fram til vi fikk gjester klokka fem. Det ble en veldig koselig kveld, og ser dere hvordan jeg er i rette påskestemning med den gule blusen min? Haha!

Idag er det alllerede langfredag og det er en uke siden jeg gledet meg stort over at det var siste dag på jobb før litt ferie! En uke har gått enormt fort, men jeg skal nyte de siste fire feriedagene også. Eneste planene jeg har er overnatting med venninner fra søndag til mandag, noe som sikkert blir supermoro – som alltid!

Har dere noen spesielle planer videre i påsken?

Innkjøp 23.mars

Heisann dere! Som jeg nevnte igår var jeg på en liten shoppingtur, og her kan du se alt jeg gikk med hjem. Fikk et par spørsmål om hvor jeg hadde fått tak i samlepakken med 53 disney-klassikere, og som jeg har skrevet her fikk jeg den på Lefdal til 25% rabatt. Sånn ellers var jeg også veldig fornøyd med alle de andre innkjøpene, hehe 😀


BIK BOK 129KR PER DEL HER OG HER


BIK BOK 179KR HER


CUBUS 199KR HER (99KR)


H&M 299KR


GLITTER 99KR


LEFDAL ORG.PRIS: 2495KR, 25% RABATT: 1871KR HER


TGR 100KR

Var det noe her du likte?