Saturday Selfies


Hallo dere, liten oppdatering denne lørdagen! Nå skal jeg løpe ut døra på bursdagen til venninna mi – håper på at det slutter å regne før det blir mørkt så jeg får tatt litt antrekksbilder, for så bra som jeg føler meg akkurat nå har jeg ikke følt meg på lenge! Sykt digg, så nå skal jeg bare ha en skikkelig bra kveld med mine bestevenninner 😀 Ha en fin lørdag!

Hva skal dere idag?

April Favourites

Mai er like rundt hjørnet, og april er da altså over! Skal ikke snakke om hvor fort tiden går, for blir bare helt satt ut over det, haha. Nå tenkte jeg å vise dere denne månedens favoritter hos meg – da blant skjønnhet og mote!


Foundation fra REVLON (farge: 150 BUFF)HER
En foundation som holder huden matt, dekker godt, og har perfekt farge for huden min!


Primer fra REVLON – HER
Det at sminken min nå holder bedre enn før kan også ha noe med denne primeren å gjøre. Veldig fin å påføre under sminken!


Øyenskygger fra Maybelline – HER
Elsker dette palettet, så utrolig mange fine farger og kombinasjoner! Holder også veldig bra. Anbefales 😀


Parfyme av One Direction, You & I
Denne dufter skikkelig godt, og se så søt flaske!


Hvite sandaler fra nelly.com – utsolgt
Overraskende gode å gå i, og se så utrolig nydelige! Uæææh♥


Halskjede fra Ebay – HER
Superfint halskjede som kan piffe opp et hvert ellers kjedelig antrekk.


Deksel fra Ebay – HER
Digger dette dekselet, skikkelig stilig, eller hva?

Har du noe av dette? 😀

ANTREKK: Snekkerbukse

Halloisen! Er det mulig, er klokka bare sju!? Denne dagen har gått sykt treigt; både på jobb fra 0730-1500, og tida jeg har vært hjemme. Nå har jeg hvertfall fått tatt litt antrekksbilder og vært på trening, og nå skal jeg ta en dusj før jeg tenker å slappe av. På tirsdag fikk jeg strøket litt merker på russebuksa mi, woopwoop, gleder meg til å få brukt den! Jeg er jo lærling i år, og går ikke på skole, så derfor blir ting litt annerledes. Skal allikevel prøve å få til noe med venninner, og få brukt den litt.


Nå gleder jeg meg masse til helg igjen, og det er faktisk bare 4(!) arbeidsdager igjen før det er langhelg, wii! Om en uke skal jeg på tusenfryd med gode venner, noe jeg gleder meg supermasse til!!! Denne helga skal jeg i bursdag til Ruth, med to andre venninner, noe som sikkert blir veldig kos♥

Hvordan har deres dag vært? 😀

8 ting menn ikke forstår med kvinner

Det er mange ting menn ikke forstår med oss kvinner. Det er selvfølgelig veldig individuelt og forskjellig fra person til person, og jeg sier ikke at dette er en fasit, men i mange tilfeller kan dere nok kjenne dere igjen i punktene nedenfor!

Kilde: side2.no HER.

1. Lange samtaler
Vi jenter overanalyserer alt og kan ha lange samtaler om alt mulig rart som menn derimot hadde snakket om i 5min.

2. Klesstørrelser
Altså, det er nærmest umulig å si at man kun er én størrelse, fordi det er så utrolig opp og ned fra butikk til butikk, fra topp til topp og alt! Menn har ikke alltid så mye opp og ned med alle mulige størrelser, og slipper å prøve en genser i fire ulike størrelser for å se hvem som er best.

JENTER gjør mye som gutter ikke forstår.

3. Frykt for å bli angrepet
Vi kvinner er ofte redd for å bli angrepet, spesielt etter det har blitt mørkt. Ikke alle, men i stor grad er nok kvinner reddere for dette enn menn. Det er godt mulig menn forstår det i teorien, men i praksis skjønner de ofte ikke redselen i praksis.

4. Shopping
Hallooo, shoppiiing!!! Vi kvinner kan plutselig ville bruke flere tusen på et par sko som vi nesten aldri kommer til å bruke, mens menn rister på hodet og blir oppgitt over oss. Aner ikke hvorfor det er sånn, men merkelig nok er vi kvinner stort sett mye mer glad i shopping enn menn.

5. Mensen
 
Gutter kan være så søte og støttende de vil når vi har mensen, BUT THEY WILL NEVER UNDERSTAND THE PAIN! The struggle is real! Haha, så, la oss alle bare satse på en gutt som en supersøt og holder kjeft når vi har mensen 😀

6. Pupper i veien
Nå er det veldig forskjell på puppestørrelsen til oss kvinner, men for mange er de veldig i veien. Det er selvfølgelig også mange fine ting med pupper, men de er i veien når vi trener, ligger på magen, vasker osv.

7. Grining av rørende TV-klipp
Mange kvinner kan gråte av de rareste ting, enten det er en rørende, morsom eller trist scene på TVen. Noen ganger gråter vi uten at det er noe til og med. Japp, det er egentlig litt rart.

8. Smykker og flash tattoos
Gud, jeg aner ikke hvor mange ganger kjæresten min har irritert seg over ringene og generelt smykkene mine – de er jo bare i veien, haha! Og disse flash tattoosene er ihvertfall merkelige greier…

Kjenner du deg igjen i noe, eller har noe mer å tilføye?

17.mai-tre

Hei dere! Idag har jeg utført en aktivitet med barna i barnehagen hvor vi lagde 17.mai-trær! Jeg tenkte å tipse dere om det samme så dere kanskje kunne bli litt inspirert til å gjøre noe lignende selv. Dette hadde sikkert vært veldig fint å male selv også, kanskje med noen enklere farger, og henge opp et sted hjemme. Hvis du har barn selv kan det jo også være koselig å gjøre med dem 🙂

DU TRENGER:

– A3-ark

– Maling

– Pensler

– Noe å ha maling i/på (jeg brukte papptallerkener)

– Små brusflasker

Start først med å male et tre, før du går videre til å dyppe bunnen av brusflaska ned i maling, for så å ta det på arket. Ettersom det snart er 17.mai brukte vi her rødt, hvitt og blått. La det så tørke, og heng opp hvis du ønsker 🙂

Kommer du til å prøve dette?

OMELETT

Gjett hvem som nettopp har kost seg med en skikkelig god omelett til middag! Som regel når jeg lager omelett kaster jeg bare to egg oppi stekepanna og slenger på noen fiskepuddingskiver. Nå bestemte jeg meg heller for å tilsette litt mer så det ble litt mer spennende og mye mer mettende.

3 egg – 3 skiver fiskepudding – kokt brokkoli – 1/3 paprika – 3 skiver ost – valgfritt krydder

Det jeg gjør er rett og slett å knuse tre egg oppi en liten stekepanne, og tilsette fiskepudding, paprika, brokkoli og ost. Så skrur jeg ned varmen på plata og legger et passende lokk over i et par minutter. Strø så litt valgritt krydder/salt over omeletten. Ta-da, dagens middag er klar!

Liker du omelett? 😀

Ny header

Føler at jeg kommer med overskriften “Ny header” hver sesong, så her har vi da vår/sommer headeren. Hvem vet, kanskje blir det byttet ut enda en gang i sommer. Jeg var ihvertfall veldig klar for å fjerne headeren med snø i bakgrunnen, for nå er jeg ferdig med det! Håper dere også liker den nye headeren, så kan vi få et lite, nytt, friskt preg på bloggen.

Likte du den nye headeren?

My Weekend…

Da var det visst allerede søndag kveld og jeg er nå tilbake på vei hjem fra gjøvik. Det er helt sykt, føles ut som jeg nettopp skrev her at jeg akkurat var kommet til gjøvik. Jaja, nå skal jeg slappe av på hjemturen, og tenke på den herlige helga jeg har hatt! Har gjort egentlig ganske lite nyttig, men jeg må lære meg at man ikke absolutt må gjøre noe nyttig hele tiden. Det at jeg har slappet av denne helga belønner seg forhåpentligvis neste helg.

På fredag lagde vi pizza og slappa av. Ble ganske tidlig natta på oss begge siden vi var så slitne etter uka. På lørdag var det grillfest med en del ukjente folk, ganske koselig og alltid like moro å le av de som har det ekstra gøy med litt for mye i blodet!

Idag bestemte jeg og Lars oss for å ta en tur ut å spise, hvor vi endte opp på restauranten Salt & Pepper – veldig mye spennende og god mat, anbefales 😀

Har dere hatt en bra helg?

OUTFIT: Spring Feelin’


God kveld dere! Da var faktisk lørdagen snart over, og egentlig har jeg ikke gjort noe særlig nyttig for dagen. Jeg startet dagen med å ligge lenge i senga, før jeg og Lars stod opp for å ta oss en dusj og spise frokost. Litt etterhvert fant vi ut at vi skulle gå ut og spise, noe som endret seg da de han bor med skulle få besøk og grille. Så nå er huset fylt med litt ukjente mennesker, og jeg sitter her og blogger – wow, skikkelig sosial! Neida, skal gå ut igjen med en gang jeg trykker publiser… som blir nå! Håper dere har hatt en fin lørdang 😀

Hva har dere gjort idag?

Pizza and Chill


Heisann dere! Nå har jeg kommet meg opp på gjøvik til kjæresten, wii! Idag fikk jeg sitte på med besteforeldrene mine opp fordi de skulle oppover den veien i helga. Helt greit for meg, selvom jeg liker tog like så godt med tanke på at det er nett der og ganske behagelig, hehe! Uansett, nå har vi nettopp laget pizza – ok, jeg innrømmer at det var ferdigbunn men lenge leve latskapen. I tillegg er dette et hus med fire gamer-dudes, og de eier verken mel eller andre bakevarer. Så, nå sitter vi og ser på en av de som bor her game, og senere skal jeg og Lars sikkert kikke på en film.

Hva gjør dere ikveld? 😀