Klar for konsert


Halloisen! Titter bare en liten tur innom for å si at jeg nå er på vei til Oslo Spektrum – ikveld er det nemlig 5 Seconds of summer-konsert! Jeg er egentlig utrolig sliten og trøtt men hallo, man dropper ikke en konsert, haha! Satser på at det går bra, så fpr jeg bare kjøpe noe drikke før jeg går inn, det er utrolig viktig i denne varmen hvertfall haha 😀

Skal du på konsert?
 

This or That Tag

SMINKE
Blush eller bronzer? Bronzer
Lipgloss eller leppestift? Lipgloss
Eyeliner eller mascara? Tror nesten eyeliner er viktigere for meg
Foundation eller concealer? Bruker begge, men ville nok valgt foundation da
Naturlig eller fargerik øyenskygge? Naturlig
Svamper eller koster? Koster

NEGLER
OPI eller Essie?
OPI
Lange eller korte negler? Lange
Falske eller ekte? Ekte
Lys eller mørk neglelakk? Lys neglelakk
Dekor på neglene eller ikke? Gjerne dekor

FASHION
Joggebukse eller jeans?
Jeans
Kjole eller skjørt? Skjørt
Striper eller prikker? Striper
Høye hæler eller flate sko? Høye hæler
H&M eller Cubus? H&M
Bik Bok eller Monki? Ååh, denne er faktisk umulig! Kan ikke velge…

Kjente du deg igjen i noe? 😀

OUTFIT: Fringe Kimono


Halloo dere! Da var en times trening gjennomført, jeg har sminket meg, krøllet håret, funnet dagens antrekk og er klar for fest. Idag er det duket for sommerfest med Fresh Fitness-kollegaer, håper på super stemning – noe det alltid pleier å være. Jeg er alltid klar for en skikkelig fest, så nå gleder jeg meg masse, samtidig som jeg også gruer meg litt fordi det er så innmari mange mennesker. Det er ikke noe hemmelighet at jeg ikke er superkomfortabel rundt masse mennesker, men jeg tror nok jeg overlever, haha 😀Hva er deres planer for kvelden? 😀

4 kakefavoritter!

God dag, fra kakemomsen Vilde, haha! Neida, men den siste tida har jeg faktisk spist en del kake på grunn av konfirmasjon og avslutning i barnehage. Dette fikk jeg meg til å tenke på kakeoppskrifter jeg har delt på bloggen. Jeg baker egentlig ikke så mye, og nå er det veldig lenge siden jeg sist bakte en ordentlig kake faktisk. På den andre siden vet jeg absolutt hva jeg skal få prøvd ut snart, så bare vent og se! Da jeg gikk tilbake i arkivet fant jeg noen favoritter, da blant annet skolebrød som jeg laget i påsken ifjor, hasselnøtt- og kaffekaka som venninna mi laget ifjor sommer, en ostekake som er helt fantastisk og en stor favoritt hos meg: cake pops. Om du trenger litt inspirasjon til kaker så sjekk gjerne ut disse 😀


SKOLEBRØD  –  HASSELNØTT- OG KAFFEKAKE  –  OSTEKAKE  –  CAKE POPS

Noe her du kommer til å prøve, eller liker?

Sunne og enkle pannekaker!

Hallooo! Da har jeg nettopp skypet med Lars i et par timer – guri, tida går så fort når man snakker med folk man er glad i 😀 Vi brukte sikkert halvparten av tiden til å stalke bloggen min, haha! Han har egentlig ikke vært noe særlig på bloggen min, men plutselig begynte han å scrolle nedover mange måneder. Veldig moro å se tilbake på for meg også forsåvidt, men er jo koselig når kjæresten din synes bloggen din er underholdende.

Nå har jeg nettopp endelig fått i meg litt mat. Var skikkelig sulten, og da Lars fikk besøk fikk jeg endelig lagt på skype og funnet meg noe mat – nemlig BANANPANNEKAKER, NAMNAMNAM! De er så luftige og gode, er veldig enkle å lage og er også sunne! Prøv dem ut 😀 Nå tenkte jeg å slappe av litt til før jeg skal ta meg en joggetur ikveld. Trives best med å jogge på kvelden av en eller annen grunn, så da gjør jeg det.

SJEKK OPPSKRIFT HER.

Har du smakt bananpannekaker?

OUTFIT: Orange Shorts

Gjett hvem som nå har overspist seg på kake og koser seg i sofaen etter avslutning for skolestarterbarna i barnehagen a! Fysøren jeg har spist skikkelig mye kake nå, men det er vel lov når det er lillelørdag? Haha! Idag fikk jeg en del fine komplimenter på antrekket mitt, så tenkte å dele det med dere til inspirasjon. Denne shortsen har jeg jo også kjøpt i svart og et i hvitt med blomster på – noe jeg ikke angrer på, for de er superbehagelige, og ikke minst fine 😀

Nå tenkte jeg å skype litt med Lars som har eksamen og gjerne tar imot litt hjelp og støtte. Eksamen er jo sykt stressende, og sikkert noe av det verste og krevende gjennom skoleåret så da er det fint å hjelpe litt igang de som evt. skulle trenge det. Den beste følelsen i verden er jo å føle at man er til hjelp med noe, synes jeg hvertfall! Enig?

T-skjorte fra MONKI // Shorts fra New Yorker // Klokke fra HERFRA // Sko fra Chilli (flere år gamle)

Hvordan har deres lillelørdag vært?

T U E S D A Y

Eey, sjekk hvem som rakk å blogge a gitt! Idag har jeg vært på jobb fra halv ni på morgenen til ca. åtte på kvelden. Samme blir det imorgen, så tror jeg kommer til å være passe sliten på torsdag, haha! Torsdager er alltid de dagene jeg er mest sliten fra før av også, men vi håper det går fint. Idag var det personalmøte, mens imorgen er det avslutning med skolestarterbarna. Da får jeg hvertfall kake, så da går det fint – haha!!!

Idag hadde jeg egentlig i tankene å velge et ganske enkelt antrekk, men da jeg kom hjem kom pluselig mamma med kommentaren “så fin du er på en tirsdag a!” – så selv når jeg ikke prøver å kle meg fint, så gir jeg visst et annet uttrykk til verden, haha!

Nå tenkte jeg å slappe av resten av kvelden, og ta livet med ro før det blir en ganske lang dag imorgen også. Men, det gjør meg faktisk ikke så veldig mye akkurat nå, jeg er faktisk i overraskende godt humør – det er jo tross alt ting å glede seg til også 😀 Som f.eks denne helga hvor det er sommerfest med kollegaene på Fresh Fitness, og neste helg der igjen møter jeg Lars igjen + at vi skal en tur til tusenfryd. Neste helg der igjen er det fest, så woho, masse ting å se frem til også!

Har du noe å se frem til?

For en DRITTdag!

Sorry overskriften…men, for en drittdag, haha! Da jeg våknet idag regnet det selvfølgelig fortsatt. Helt uten grunn – eller kanskje fordi det er mandag og jeg må stå opp klokka fem – var jeg i dårlig humør. Alt var bare ork, selv om jeg heldigvis hadde kjæresten min, Lars, som var våken på snapchat og fikk meg i litt bedre humør. Jeg kom på jobb klokka sju, jobba med oppgaver i 2,5time, før jeg hadde pause 30min, og hadde møte i 1 time. Resten av dagen var rett og slett bare kaos og støynivået inne blant barna var veldig høyt. Jeg er faktisk veldig stolt over hvor god tålmodighet jeg hadde idag, for hadde det vært opp til meg hadde jeg gått på veggen. Da jeg var ferdig halv tre var jeg bare supersliten og følte meg rett og slett bare feit og stygg. Her strålte selvfølgelig også Lars opp og var supersøt, men det jeg virkelig følte for var å sove. Så nå har jeg fått sovet et par timer og sitter og spiser middag – fiskepinner, ris og grønnsaker, enkelt og greit.

Det er virkelig ikke moro når man går rundt og henger med hodet uten å helt vite hvorfor. Jeg kan til en viss grad vite hvorfor, men det er allikevel ikke noe moro. Tror også regnværet påvirker litt, så håper på litt bedre vær snart 😀 Denne uka er fullstappa med ting å gjøre, men jeg skal prøve å holde bloggen oppdatert også, samtidig som jeg må få til trening, og alt jeg skal, haha!

Hvordan har deres start på uka vært?

AKKURAT det jeg trengte!

Da var denne helgens store planer allerede over, og jeg sitter på den sju timers lange bilturen på vei hjem igjen fra vestlandet. Dette har egentlig vært en ganske fin avveksling fra hverdagen, og jeg tror virkelig denne turen var akkurat det jeg trengte nå.

På fredag fikk jeg slutte to timer tidligere på jobb med tanke på den lange bilturen jeg og familien hadde foran oss. Bilturen gikk faktisk ganske greit unna ettersom jeg var så innstilt på å sitte lenge i bil. Etter litt soving, spising av mengder med usunnheter, blogging og titting på Sex and the City var vi fremme på hotellet og fikk sjekket inn. Da vi hadde fått kommet oss litt etter turen dro vi til spisestedet "Samson" for å få i oss litt mat. Etter dette dro vi på karaokebar og møtte litt familie, samtidig som jeg også fikk sunget en sang (søren heller, nå må jeg faktisk ta opp synginga igjen)!

Lørdagen var faktisk helt perfekt på morgenen, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne hatt det sånn oftere! Jeg startet dagen med en god hotellfrokost, før jeg tok meg ca. en times joggetur, etterfulgt av et bad og en cider. Fysøren akkurat da smilte virkelig livet til meg! Etter dette måtte jeg få stelt meg istand både med sminke, hår og kjole for å bli klar for konfirmasjon. Jeg er ikke superfan av sånne formelle selskaper, så jeg skal være helt ærlig å si at det ikke var helt toppers for min del, men det var koselig til tider (og god mat, haha!).

Da vi var kommet oss tilbake på hotellrommet hoppet jeg rett i pysjen og sovnet litt på senga, før foreldrene mine vekket meg fordi de skulle en tur ned i pianobaren på hotellet. På grunn av streiken var baren stengt, så selvom noen satt der å spilte bra musikk gikk vi tidlig opp på hotellrommet igjen. Dermed ble det en ganske koselig kveld med familien og litt skyping med kjæresten før jeg la meg! Nå er jeg som sagt på vei hjem igjen og satser på å være hjemme til rundt seks – borte bra, men hjemme best, faktisk.

Hva har dere gjort i helga?