Off-Shoulder Top


Wow, jeg kan ikke tro at det nå kun er én dag til sommerferie, og også bare en dag igjen som lærling i barnehage. Det blir veldig rart å skulle omstille seg på nytt sted og nye rutiner igjen når jeg i august starter opp som lærling på barneskole. Gleder meg allikevel, og er veldig spent på om jeg trives der bedre enn i barnehage, hvor jeg har funnet ut at jeg ikke har noe interesse av å jobbe. På den ene siden føles det ut som at det nettopp var mars 2015 da jeg fikk lærlingplass, mens på den andre siden har jeg opplevd så mye og føles ut som jeg har vært der kjempelenge. Rart det der altså!
Så, i morgen drar jeg nesten rett på hyttetur med venner etter jobb, og gjett hvem som klarte å få mensen idag! Meg selvølgelig! Wow, takk for den liksom. Det forklarer ihvertfall ukas søtsug, gårsdagens grining og det faktum at ringen var strammere på fingeren idag (hvis du ikke har fått det med deg så blir noen ganger fingrene litt tykkere når man får mensen). Så ja, jeg bare satser på at det blir en rolig mens denne gangen, for jeg orker ikke det styret på en hytte med masse venner haha (spesialt da hvor 6/8 er gutter og ikke skjønner det der).

Uansett, her er en topp jeg kjøpte både i militærgrønn og svart på New Yorker i tønsberg – fin? Jeg trodde først ikke jeg skulle like dem på meg, men etterhvert som jeg har brukt dem liker jeg dem mer og mer! Synes det er litt opp og ned med slike topper ettersom jeg både har brede skuldre og har mange kviser der, men denne er jeg veldig fornøyd med!

Hva synes du om off-shoulder topper?

SUMMER SANDALS

Kan ikke skryte av at været har vært på topp akkurat idag, men selvom det ikke er på det varmeste, og det har vært litt regn i det siste, så håper vi på bedre tider så vi kan gå i disse nydelige sandalene! Her har jeg samlet 10 flotte sandaler fra nelly.com, til litt forskjellige anledninger og antrekk. Disse er sikkert superfine å ha i sommer, og jeg kunne selv ønske meg et par nye sandaler, så kanskje jeg skal investere i noen?

Inneholder annonselinker


1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10

Fant du noen du likte her?

100minutters joggetur

Sååå, woho, gjør dere klare for et skryteinnlegg! Neida, men joda, jeg er ganske fornøyd med dagens treningsøkt. De siste ukene har treningen falt ut litt, og selv om jeg har fått til minst tre treningsøkter i uka har jeg ikke hatt det helt slik jeg ønsker. Kan ikke love at det blir noe bedre ukene fremover ettersom jeg starter ferien min på fredag som varer 1mnd, men jeg skal få til så mye som mulig! Nå var det nesten to uker siden sist jeg jogget, så jeg trodde kroppen kom til å vært skikkelig død, men jeg hadde masse energi, og tok meg derfor en tur på 100minutter/12,5km. Jeg er ikke den raskeste joggeren, men holder derimot ganske lenge ut uten å stoppe. Det er så deilig at det endelig er sommeren og at man har muligheten til å jogge ute uten massevis av klær!

Idag jogga jeg altså til et sted som heter batteriet, det er sinnsykt fin utsikt der, og rett nedenfor her tar jeg bussen til jobb hver dag. Nå er jeg utrolig fornøyd, sitter og slapper av med to venninner og har nok planer om å bli her mesteparten av kvelden. Det er veldig sjeldent jeg får mulighet til å være med dem i hverdagen, men nå som de har ferie, og jeg snart har ferie så bryr jeg med ikke. Bare 3 dager igjen nå, så er det søren meg sommerferie på meg også – endelig!

Liker du å jogge?

KONKURRANSE: Stor Giveaway!!!

Wii, gjett hvem som nå for en gangs skyld skal ha giveaway på bloggen! Det er det lenge siden jeg har hatt nå, men fordi leserne mine er så herlige tenkte jeg at jeg kunne være litt snill 😀 Så nå er det tid for å gi noe tilbake til dere, og jeg har derfor samlet litt egne produkter jeg har som selvfølgelig er uåpnet og ubrukt. Nedenfor ser dere hva dere må gjøre for å være med, og det du kan vinne. Det blir én person som vinner alt sammen. VINNEREN BLIR KÅRET 14.JULI!

For å være med i trekningen må du:

1: Like facebooksiden min HER.

2: Legge igjen en kommentar nedenfor med e-post adresse slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Det meste her har jeg vært så heldig og fått av andre eller vunnet selv, men produktene fra makeupmekka, klistremerkene til neglene og caviar pearls har jeg kjøpt selv. Jeg aner ikke hvor mye dette er verdt, men det er jo uansett moro å vinne litt, så meld deg på, for det kan bli deg!


Her får dere en spray som gjør at neglelakken tørker fortere, en del kremer, både Body Lotion og Body Cream, og en pakke servietter til intimvask.


Mascara og Concealer fra Makeupmekka, Caviar Pearls til neglene, neglelakk fra Kicks, lipgloss og klistremerker til neglene.


To pakker Self-tanning, to ulike test-foundation’er fra MaxFactor, en test-pakke med Day Cream og en armbånd.

Er du med?

Innendørs Piknik

Heihei dere! Åh, for en fantastisk søndag dette har vært! Idag startet jeg dagen rundt klokka 12, spiste en liten frokost, slappet av og fikk svart på litt kommentarer. Da klokken slo tre, eller fem på tre, ringte det på døren, for idag var det nemlig duket for en liten piknik med to venninner! Hun ene gikk jeg i klasse med på VG1 og VG2, og hun andre på VG2, i tillegg til at vi mest sannsynlig kommer til å å gå påbygg sammen etter lærlingtiden om ett år. Hun ene hadde jeg ikke sett siden nyttårsaften, så det var sick morsomt å se henne igjen, fysøren, såå utrolig herlig 😀

Vi skulle egentlig tilbringe pikniken utendørs, men på grunn av regnværet hadde vi det hos meg, noe som ble nokså koselig det også! Jeg varmet opp litt baguetter, stelte istand med litt pålegg og grønt, Inghild hadde med seg litt drikke og frukt, mens Emilie tok med godteri. Hun hadde nettopp vært i Polen og på båten, og fikk dermed med seg en del billig godis. Så man kan trygt si at magen min er nokså stappa nå!

HERREGUUUD SE PÅ DISSE GRISENE!!! Dere skulle seriøst sett reaksjonen min da Emilie tok de opp fra posen. De som kjenner meg vet at jeg elsker griser (jeg aner virkelig ikke hvorfor), så det drepte meg virkelig da disse poppet frem! Og jeg må også få lov til å tipse om denne sjokoladen som du får i Polen, fysøren – NAM!!!

Imorgen kommer det stor giveaway på bloggen, så følg med!

Hva har du gjort idag? 😀

Girlsnight Outfit

Heisann! Wii, nå er jeg klar for jentekveld, og skriver i full fart fordi jeg egentlig skulle vært der for et kvarter siden. “Ehehe… jeg måtte bare blogge først…” tror de er blitt lei av den unnskyldningen nå. Men, sånn er det! Her er dagens antrekk – skikkelig fornøyd med både det nye skjørtet fra Monki og den nye toppen fra nelly.com. er det sommer altså, og jeg er klar for en herlig kveld med mine bestevenninner! Håper dere også får en superfin kveld♥

Hva skal du denne flotte sommerkvelden?

Ebay Finds

Hell yeah! Ebay – my best freind. Igjen har jeg vært litt på jakt og sett på ting på ebay. Derfor tenkte jeg å dele noen av mine favoritter med dere. Spesielt elsker jeg dekslene og kjolene, i tillegg til flash tattosene og clutchene! Flytemadrasser er jo også utrolig deilig – og hvor kul hadde du ikke sett ut med de nedenfor? Haha! Nå regner jeg med at de fleste sitter og ser på VG Lista på TV, med mindre dere er der. Håper alle får en super fredagskveld videre 😀


1: Klokke, 15kr  –  2: 9 Ark Flash Tattoos, 40kr  –  3: Clutch, 37kr
4:
Marble Deksel,
10-14kr  –  5: Flytemadrasser, 8-380kr  –  6: Puter, 27kr
7:
Kjoler,
95kr  –  8:  Solbriller, 30-35kr  –  9: Bikini, 90-106kr

Var det noe du likte her?

Sankthans Antrekk


God dag, dere! Da var det igjen duket for litt antrekksbilder. Idag har jeg fått to-tre komplimenter på antrekket mitt, og det er jo alltid superkoselig å høre! Denne t-skjorta kjøpte jeg faktisk for 80kr igår, og den er jo skikkelig fresh og sommerlig, så den blir nok brukt en del 😀 På jobb idag brukte jeg naturligvis noen andre sko, men jeg skal nå ut på date med Lars ettersom det er St. Hans. Jeg pleier ikke markere dette, men det er jo allikevel koselig å gå ut å spise, så da inviterte jeg på en liten date! Så nå gleder jeg meg masse til god mat på Pigen i Drammen, etterfulgt av dessert på Big Horn, omnomnom.

Sommer, mat, kjærestekos, sol og varme, lette sommerklær – blir det bedre???

T-skjorte fra Monki – Skjørt fra Topshop – Ring fra Bik Bok – Sko fra nelly.com – Veske fra Mango


Feirer du Sankthans? 😀

Watermelon & Strawberries

Hei og hopp – her kommer jeg med mine inspirerende fruktbilder igjen! Haha, jeg vil bare starte dette innlegget med å si at jeg idag også har fått i meg årets første softis i kjeks med jordbærstrøssel (for å være nøyaktig!). Så, nå hadde jeg behov for å føle meg litt sunn med vannmelon og jordbær, i tillegg til at Lars også tvinger meg til å se Star Wars 2, noe som betyr at jeg må kose meg litt. Ok, skal innrømme at Star Wars 1 ikke var så ille, men 4-6 var helt gørr i mitt hodet, så jeg bare håper på at jeg ikke sovner under den andre. Vil bare ønske dere en fin kveld videre, så håper jeg dere blir litt inspirert av disse friske bildene (det blir ihvertfall jeg, haha!).

Liker du Star Wars?

I’M IN LOVE

Ææh, fysøren see på denne – jeg blir helt i ekstaase! Haha, dette er seriøst den fineste planleggingsboka jeg noen gang har sett – I’m in love! Denne kom på posten igår, og gjett hvem som var skikkelig gira på å hente den! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan bli såå glad over en planlegginsbok, men denne er så fin at jeg rett og slett blir lykkelig, haha!

FÅ DENNE SKJØNNHETEN FOR 399KR HER.
Sjekk ut flere planleggingsbøker HER.

Denne planleggingsboka går over 18 måneder, og hver måned er det en ny fin side med et fint quote, eller bare et fint mønster. I tillegg er det en liste hvor du kan notere hva du leser for tiden, tenker på, drømmer, spiser osv. i tillegg til viktige datoer og bursdager – herlig, eller hva?

Som dere ser nedenfor er det først en side med en liten oversikt over hele måneden, før det er en side for hver uke hvor du kan notere litt mer. På den første uka for hver måned er det også et fint sitat nederst, som dere f.eks. ser nedenfor: “Don’t dream it. Be it.” Nå gleder jeg meg til å ta i bruk denne boka, og forhåpentligvis gjør jeg faktisk det, og ikke bare glemmer den som alle mine andre planleggingsbøker.

Hva synes du om denne planleggingsboka?