JULY OUTFITS

Heisann dere! Tenk, det allerede er august imorgen. Mange starter på jobb, noen starter kanskje ferien – uansett så går vi inn i den siste sommermåneden for i år og det må vel nytes. Jeg starter på jobb på tirsdag, så morgendagen skal nytes til det fulleste! Her har jeg samlet månedens antrekk. Denne gangen har jeg faktisk klart å ta alle antrekksbildene på ulike steder *stolt*, haha!

FLOWER SKIRT  //  BOMBER JACKET

ORANGE IS THE NEW BLACK  //  SUMMER LACE DRESS

OUTFIT IN MOSS  //  OUTFIT BY THE OSLOFJORD

LACE BODY  //  BLUE BENCH


Hvilket antrekk likte du best? 😀

Iskrem og hjemreise

Hei dere! Da var jeg og mine venner allerede på vei hjemover igjen. Denne turen har som alle andre turer gått alt for fort, og det er nesten litt trist at det er over. Dagene har bare flydd forbi med dyreparken, shopping, bading og morsomme kvelder! Jeg og de tre andre jeg kjører med tok en tur innom Kristiansand for å få med oss litt av byen og spise litt før vi tok turen hjemover. Det ble dermed Pokémon-jakt, lunsj på Egon og en liten is etterpå. Så nå er vi gode og mette for hele turen. Akkurat nå står vi i kø, noe som var ganske så forventet. Fellesferien er over, og alle skal hjem fra fine sommerturer.


 – Tror jeg brukte fem minutter på å velge is, før jeg endte opp med softis med jordbærstrøssel, min favoritt –


 – Vi var selvfølgelig uheldig med været igjen, og like etter disse bildene ble tatt pøste det ned. Vi gjemte oss under et tre, før vi måtte spurte bort til under en bru for å ikke bli alt for våte –

Hva er din favoritt-is? 😀

OUTFIT: Blue Bench

God dag dere! Wæh, siste dagen i Kristiansand, og bare tre dager igjen av ferien! Usj, så jeg gruer meg til ferien er over. Jaja, denne dagen skal ihvertfall nytes. Idag har vi tatt et “morgen”bad, altså, det var rundt ett, men vi stod ikke opp før tolv. Nå har jeg fått tatt meg en dusj, fikset meg og tatt litt bilder til dere. Ser nesten ut som jeg er i Sverige med tanke på “gult og blått”, haha! Nå skal jeg og et par andre her ned til sentrum for å kikke litt, mens de andre blir i leiligheten for å spille kortspill. Neida, men jeg vil ihvertfall ha med meg Kristiansand når jeg først er her 😀

Hva skal dere idag? 😀

Kristiansand Dyrepark

Heisann dere! 😀 Da var vi tilbake i leiligheten etter en regnfull, men super dag i dyreparken. Vi har nå byttet leilighet etter at det var så mye surr med den forrige, så nå er vi storfornøyd! Nå skal vi få slappet av litt før vi er klare for Kaptein Sabeltann-show ikveld, haha – man blir aldri for gammel for det eller???

Fikk helt klart et nytt inntrykk av dyreparken, ovenfor det jeg hadde fra de par gangene jeg var der som liten. Et av mine store høydepunkt med turen var faktisk å se på grisene, haha! Jeg elsker av en eller annen merkelig grunn griser. Ikke spør meg hvorfor, for jeg aner ikke. I tillegg er det selvfølgelig moro å se hvor store disse dyrene faktisk er, ovenfor bare på bilder. Kjøpte til og med en “liten” (okei, veldig stor) hvit tiger med meg hjem. Følg med så får dere se bilder, den er supersøt, hihi!


Kattedyr er virkelig supervakre, eller hva?

Husker jeg elsket Kardemomme By da jeg var liten, men nå var det faktisk ikke like spesielt. Kanskje fordi vi ikke var der så lenge, og regnet sprutet ned. Skal ikke klage for mye på været, men det er virkelig ikke noe morsomt å gå ute i en dyrepark når det pøser ned og alle ender opp våte.

Har du vært i Kristiansand Dyrepark før? 😀

Fremme i Kristiansand

God kveld! Da var jeg framme i Kristiansand! Rettere sagt rundt klokka tre idag, hehe. Vi dro fra Drammen rundt klokka ti, og med ett lite stopp gikk det smertefritt bort. Før vi dro til Hamresanden Resort, som er der vi ligger. Nå har jeg og de sju andre jeg er på tur med funnet oss til rette, og jeg er ganske fornøyd selv om det er enkelte andre her som klager på alt mulig, haha! Nå har vi nettopp fått i oss litt taco etter et slag volleyball, og er klare for en herlig kveld videre 😀

Skal innrømme at det ikke ble så mye til spill på volleyball-banen, men mye moro var det ihvertfall! Etterhvert kom det også noen barn som ville spille, og de tok egentlig over hele spillet. Fikk til og med litt kjeft for dem for å ikke treffe ballen, haha, barn altså!


Haha, så fabulous!


Var noen som delte ut gratis maarud-chips med 30% mindre fett, så vi fikk masse poser med det, haha!


Er ikke kjæresten min utrolig vakker (til høyre)? Haha, huff!

Har du vært i kristiansand? 😀

10 ting å gjøre når man kjeder seg

Film
Klassisk tips – se en film. Enten en film du har sett hundre ganger før, eller utforsk en ny film!

Prøve ut nye sminke-looks
Mange av oss holder oss til å gjøre det samme hver dag på sminkefronten, men hvor moro er det vel ikke å prøve ut nye ting? Om du ikke skal noe allikevel kan du like gjerne ta sjansen til å prøve ut nye looks!

Teste ut nye hårfrisyrer
Jeg har veldig ofte lyst til å teste ut nye fletter og ting man kan gjøre med håret, men jeg glemmer det hele tiden. Kanskje lurt å gjøre det på en dag hvor man ikke gjør noe?

Trene
Trening er selvfølgelig for noen kjedelig, men en gåtur er absolutt tidsfordriv, og i tillegg kan du etterpå ha god samvittighet!

Rydde
Rydding er vel ikke noe de fleste liker, men det å få orden i ting er alltid deilig!

Ta bilder
Ta bilder av ting inne, ute, hva som helst – kanskje du til og med kan lære deg litt manuell innstilling på kameraet ditt?

Lær deg noe nytt
Hvis du kjeder deg kan det være en idé å lære seg nye ting. Det kan enkelt og greit være alt fra å lage en frosk av et ark til å lære seg et nytt språk!

Finn ny musikk
Lei av den samme gamle musikken? Sjekk ut litt ny musikk og lag en ny, fresh spilleliste!

(Nett)shopping
Enten du ønsker å sitte inne, eller gå ut – dra på shopping. Kanskje lurt å ha litt penger også selvfølgelig, men om budsjettet er stramt kan du ta turen innom ebay.com hvor de har masse spennende til en billig penge!

Utforsk nye blogger
Det finnes tusenvis av blogger der ute, og jeg er 100% sikker på at det finnes mange flinke, uoppdagete bloggere der ute. Se om du kan finne deg en ny favoritt da vel!

Har du noen flere tips? 😀

Nytt Bloggdesign

Hei dere! Ser dere noe forskjell på bloggen idag? Jeg har endret design 😀 Endelig fant jeg et jeg likte! Jeg har lenge ønsket meg litt større bilder på bloggen, og endelig fant jeg et hvor man laster opp bildene i 1000 px ovenfor 800 px som jeg har hatt tidligere. Dessverre må jeg endre dette manuelt på tidligere innlegg, noe jeg nå har gjort på alle innleggene fra juli i år. Hvis dere ser at eldre innlegg har mindre bilder i forhold til designet er det rett og slett fordi jeg ikke har gjort det om ennå. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med det nye designet, og gleder meg til å høre hva dere synes? 😀

Dette og flere design kan kjøpes på kvdesign.no!

Forresten var bloggen min 3år(!!!) på mandag, og jeg glemte helt bort å feire det! Ønsker dere et innlegg med litt oppsummering og minner å se tilbake på? Det er ihvertfall utrolig moro å se for meg selv hvordan bloggen har blitt bedre med årene, og har vokst 🙂

Hva synes dere om det nye designet?

 

OUTFIT: Lace Body

Hei dere! En liten sein oppdatering idag. Jeg og Lars kom hjem for litt siden, etter å ha vært på kino, tatt masse bilder, vært på pokemonjakt (rette sagt han) og kjøpt litt sushi! Vi så den nye Istid-filmen på kino, absolutt underholdende selv om jeg vil si at de første fortsatt er bedre 🙂 Etter kinoen tok vi alt for mange bilder, ettersom jeg aldri ble fornøyd med lys og kvalitet. Dette var bildene vi tok til slutt bare for å ha litt ekstra. Ser i ettertid at det er her vi burde tatt bilder fra starten av, men jaja. Det er virkelig vanskelig å få noen som ikke ha peiling på kamera til å ta fine bilder med manuell innstilling (Lars) – noe som er forståelig.

Myggstikkene jeg fikk fra hytteturen jeg nettopp var på dreper meg fortsatt. Spesielt de på føttene – arrg, så irriterende! Da jeg la meg igår natt var det også en susende mygg i øret mitt, og skvetten som jeg er kaster jeg alt rundt meg og prøver å skremme den vekk. Det funket…etter sånn fire ganger, haha! Tror jeg hadde kommet opp i 40 myggstikk om jeg skulle telt alle jeg har på kroppen nå – den elsker meg virkelig…

Hvordan har deres dag vært? <3

Omelette in a bowl

Hei dere! Så, dere har vel hørt om fenomentet “Smoothie in a bowl”? Smoothie skal jo egentlig være i glass, så idag tenkte jeg å presentere “Omelette in a bowl”! (Som egentlig skal være på tallerken). Haha! Neida, jeg bare tuller. Dette ble ihvertfall dagens frokost, og straks skal jeg komme meg ut døra for å trene. Nå må jeg virkelig komme igang litt igjen og øve på BodyPump, som starter opp allerede neste fredag. Vil helst ikke knekke sammen på første time etter over en måned, så nå er det bare å komme seg ned på Fresh Fitness å trene.

Sjekk det søte mummi-settet a! Dette er den eneste mummibollen jeg har, sammenlignet med… 18 mummikopper(?). Ups, mulig noen nye mummiskåler skal slippe til før flere kopper kjøpes. Idag kommer Lars til meg igjen. Planene våre er å dra på kino for å se på den nye Istid-filmen. Man bli aldri for gammel for en skikkelig familiefilm, eller hva? Noen som har sett den?

Liker du omelett? 😀

Jeg stresser meg igjel

Jeg skriver veldig sjeldent ned mine innerste tanker her på bloggen, men nå følte jeg virkelig for det, så nedenfor får dere en smakebit av hva som er i hodet mitt akkurat nå. Som jeg skrev har jeg det ikke ofte sånn, og vi har alle våre dager hvor hodet lever sitt eget liv. Dette var nok min sånn dag denne måneden.

Akkurat nå sitter jeg her og er helt tom og full i hodet på en gang. I det siste har jeg vært i en slags sommerferieboble, hvor jeg bare har opplevd fantastiske ting og egentlig ikke tatt meg noe særlig tid til å slappe av i den forstand at jeg har settet meg ned alene. Jeg føler egentlig at jeg slapper mest av når jeg gjør hyggelige ting med herlige folk, så når jeg først setter meg ned helt alene, uten noe å gjøre, så blir jeg av en eller annen merkelige grunn stressa. Stressa over at hverdagen snart kommer tilbake, over hvor mange fine ting jeg har opplevd og gledet meg til som nå er feridg og stressa over å ikke ha noe å gjøre. Jeg er svært sjeldent sånn her, så når jeg først er sånn vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Derfor bestemte jeg meg for å skrive litt her, og jeg føler faktisk allerede at det hjelper. Jeg har masse ting å se frem til, og det er at ikke skjer noe akkurat her og nå er vel ikke farlig, eller hva?

Tankene bare flyr frem og tilbake, og jeg vet egentlig ikke hva jeg tenker i det store og det hele. Jeg tror rett og slett jeg bare må finne på noe å fylle tankene mine med – pakke ut, se på serie, glede meg til resten av sommerferien og ting som skjer fremover, og være glad for alle de flotte minnene jeg tar med meg videre.

 Hva pleier du å gjøre når du føler deg stressa?