OPI – Skating on Thin Ice-Land

Heisann dere! Fredag og høstferie! Fysøren for en herlig følelse 😀 Jeg hadde jo egentlig forberedt meg på å ikke ha ferie før til jul, men da jeg fant ut at jobben var stengt i jula og jeg hadde en uke ferie til overs tok jeg den like gjerne ut nå! Da hadde jeg mulighet til å være litt med Lars ettersom han studerer og også har høstferie. Planene til uka er å ta en tur til København med Lars og to kompiser. Vi skal først ta båten og overnatte der, før vi har et døgn i København, og har båtturen tilbake igjen. Jeg blir nesten alltid sjøsyk på veien fremover, så gjett hva jeg skal skaffe meg på apoteket – hehe!

I går fikk jeg endelig testet ut denne neglelakken fra OPI som jeg fikk til… jul(?). Haha, jeg har jo rundt 80 neglelakkflasker så det er alltid litt mye å velge mellom. Nå som det er høst fant jeg derimot ut at denne måtte passe perfekt! Se så fin lillafarge da 😀 Jeg toppet det med litt confetti for å gjøre det litt mer spennende, i tillegg til at den passet veldig godt til fargen “Skating on Thin Ice-Land” fra OPI.

Nå har jeg hatt treningsfri i to dager på rad, noe som er ganske uvanlig for meg i hverdagen, men jeg merker at det var akkurat det jeg trengte! Så nå er jeg klar for litt trening igjen i kveld, før det blir en veldig rolig fredag for min del med pizza, TV- og serietitting. Håper alle får en flott fredag og evt. en fin ferie 😀

Hva synes dere om neglelakkfargen?

OUTFIT: Fall Edition

Herregud på morgenen i dag klarte jeg å ta feil buss til jobb! På tirsdag fant jeg nemlig ut at jeg også kunne ta en annen buss enn den jeg vanligvis tar. Så da det jeg trodde var den andre bussen jeg kunne ta, kom, gikk jeg selvsikker på og satte meg ned. Plutselig legger jeg merke til at bussen ikke svinger inn der den skal og jeg er rask med å reise meg opp for å spørre bussjåføren hva som er første stopp, noe som var et lite stykke unna. Derfor hadde jeg ingen andre valg enn å sitte på til første stoppested, og ta bussen tilbake 15min for å komme på jobb. Jeg rakk det heldigvis sånn halvveis og kom 15min forseint. Menhallo, tenk så stressa man blir når man plutselig sitter på feil buss til jobb! Herregud, er det mulig…typisk meg! Heldigvis var jeg i godt humør i dag i motsetning til tidligere i uka, ellers hadde det nok klikka for meg.

>  FALL EDITION  <

I dag fant jeg frem et skikkelig høstantrekk med sennepsgul genser og vest. Vesten har jeg seriøst hatt i 5-6år! Husker jeg fikk den til bursdagen min i 8./9.klasse, men jeg elsker den fortsatt. I tillegg vil jeg ikke si at den er godt brukt ennå, så jeg har ingen planer om å fjerne meg med den. Må innrømme at det også var veldig vanskelig å holde håret på plass i dag med all den vinden. Det flyr ut i alle kanter, og i dag som jeg hadde krøllet håret så fint og greier, haha!

Har dere noen gang satt dere på feil buss?

5 tips til en bedre klesstil

Først og fremst vil jeg bare si at det selvfølgelig ikke finnes en fasit over hvordan man skal kle seg, og man kan vel så det ha en utrolig bra stil uten tipsene nedenfor. Det varierer veldig fra person til person, men nedenfor har jeg samlet 5 tips som fungerer for meg, og som jeg bruker. Finn gjerne inspirasjon i det, men om det ikke er noe for deg, så bare gå videre. Vi går jo selvfølgelig i hva vi selv vil og føler for 😀

Jakker
Det første tipset jeg vil gi er: jakker! Altså, jakker kan sette hele standarden for antrekket og gjennomføre det. Om du har en råkul skinnjakke gjør dette helt klart stilen mye mer rocka, mens med en blazer blir du med en gang mer “classy”. Bomberjackets gjør deg derimot litt mer “cool” og avslappet, mens en trench coat kan gi et ganske casual, men fint inntrykk. Årstidene vår og høst er perfekt for bruk av dette, mens på sommeren kan det ofte bli litt varmt, dog det motsatte på vinteren.

Farger
Ikke vær redd for å bruke litt farger! Selvfølgelig er det lov å gå “black n’ white” også, men ikke prøv å skjule deg bak svart og grått. Farger er virkelig ikke noe farlig, og så lenge du finner en farge som passer ditt utseendet så kan du se mye freshere ut med en gang!

Smykker/tilbehør
Et antrekk kan være nokså kjedelig i seg selv, men hvis du piffer det opp med masse smykker eller en stilig hatt kan det gi et helt annet syn på antrekket! Jeg elsker store, fargerike statement halskjeder som kan piffe opp antrekket litt 😀

Finn deg selv
For all del, bruk andre som inspirasjon, men ikke herm etter hva andre bruker 24/7. Finn det du føler deg komfortabel i, og det som passer deg. Det tar ofte lang tid og man prøver som regel ut veldig mye forskjellig før man delvis kan finne sin egen klesstil. I tillegg endres det jo veldig ofte, og noe man ikke liker nå kan plutselig endre seg om en måned.

Helhet
Husk at det også skal være en helhet i antrekket. Selv om både toppen og jakka er fine, betyr det ikke nødvendigvis at de passer sammen. Det å matche litt her og der er ihvertfall noe jeg er veldig glad i, og det å ha én farge som skiller seg litt ut er veldig fint! Se på helheten i antrekket; passer det best med blå jeans eller burde jeg heller brukt en sort bukse?

Fikk du noen gode tips, eller bruker du noen av disse selv? 😀

 

RITUALS…

Heihei! Nå tenkte jeg å vise dere noen skjønnhetsprodukter fra Rituals som jeg fikk i bursdagsgave. Jeg har ikke rukket å teste ut noen av produktene ennå, men de ser veldig gode ut så gleder meg masse til å prøve de ut! Under hvert bilde har jeg skrevet litt om hva som blir skrevet om prooduktene, så får vise om det stemmer! Jeg har ingen erfaring med Rituals heller, så jeg aner virkelig ikke. Noen som har brukt noen produkter fra Rituals som er fornøyd/ike fornøyd?


Mini Nail Varnish – Jelly Pink
Rosa, glinsende neglelakk. Prøvde en liten flekk på neglen og den ser skikkelig lekker ut!


Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation
Dusjskum som inneholder de økologiske ingrediensene mandelolje og indisk rose.


Soothing Shower Oil
Dusjsåpe basert på mandelolje som renser og mykgjør huden umiddelbart.


Honey Touch Body Cream
En mykgjørende og næringsrik kroppskrem som hjelper huden din med å finne sin optimale balanse.


Himalaya Wisdom Body Scrub
Skal gi huden nytt liv gjennom dyprens av en ekstra mykgjørende og kjølende kroppsskrubb med salt fra Himalaya.

Har du prøvd noen av disse skjønnhetsproduktene?

Festsko til 149,-

Tenkte bare å stikke innom for å tipse dere om tilbudet de har på nelly nå. Altså, sko til 149,-. Det jo være en bra deal, eller hva? Hvis dere ser noen dere liker vil jeg nok anbefale å bestille med en gang ettersom det er salgsvarer. Festsko bruker man jo ikke så veldig ofte, så derfor er det jo like greit å ikke bruke så mye penger på det, eller hva? Nedenfor har jeg samlet noen av mine favoritter, hvis du ønsker å se flere kan du gå HER.

1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  –  10  –  11  –  12

Skal du finne deg noen nye festsko? 😀

Innkjøp fra H&M

Heihei alle skjønne lesere! Jeg har virkelig lyst til å si at jeg er skikkelig klar for en ny uke, men vet dere hva, jeg er så og si bare klar for ferie akkurat nå. Jeg prøver å være litt optimistisk, men når kroppen er klar for litt ekstra hvile, så er den det, haha! Kun 4 jobbdager igjen så kan jeg ta livet litt med ro. I høstferien skal jeg på tur til Køben med kjæresten og to andre kompiser. Vi drar med båten over, overnatter i Køben, og drar med båten tilbake igjen. Til sammen blir vi da borte tirsdag-fredag. Håper på at det blir en avslappende og morsom tur, sånn at jeg ikke ender opp med å være enda mer sliten etter ferien.

I helgen var jeg som nevnt tidligere hos Lars på Gjøvik. Vi var innom sentert hvor jeg fikk handlet meg 4 nye topper fra H&M. Sjekk de ut nedenfor!

Rosa treningstopp til 199kr. Denne har jeg faktisk også i gult og grått/svart, og ettersom jeg er så glad i dem måtte jeg rett og slett kjøpe en i rosa også!

↑↓ La oss bare si at jeg også har blitt bitt av denne “Lace Up”-trenden. Jeg har sykt mange topper med slik snøring i skapet nå, men det er jo så stilig! Enig? Den hvite kostet 149kr, mens den stripede kun kostet 99kr!  

En sennepsgul genser til 149kr måtte jeg selvfølgelig også ha meg siden det er høst og gul/oransj er en av mine favorittfarger. Skikkelig høst-feeling!

Likte du noen av toppene?

6 ting å glede seg til i høst

Kakao og varme pledd
Eller andre varme drikker. Det er koselig å sitte inne med en varm kopp kakao/kaffe/te, med teppe rundt seg og en serie/god bok.

Halloween
Ikke alle feirer halloween, men jeg synes ihvertfall det er moro å stelle istand en fest med gode venner hvor vi kler oss ut og gjerne har litt skummel pynt rundt omkring. La oss heller ikke glemme gode kaker med gresskar i, namnam!

Flotte farger
Jeg elsker virkelig de varme fargene som høsten bringer med seg. Oransj, gult og rødt er virkelig farger jeg elsker gjennom hele året, men på høsten passer også de andre varme fargene som brun, mørke grønntoner, gull og gråtoner inn.

Thanksgiving
Nå høres det ut som jeg er amerikaner, men saken er at kjæresten min har en mor fra USA, og de feirer thanksgiving. I fjor ble jeg invitert, og jeg håper selvfølgelig på å bli invitert i år også. Det ga faktisk skikkelig høstfølelse, for å ikke glemme den gode maten, naaam!

Høstmote
Er det bare jeg som digger høstmoten? Joda, kan innrømme at jeg liker sommer en del også, men høstfarger kler meg veldig godt, noe som gjør at klesstilen også blir veldig bra for min del. Japp, gleder meg til å finne enda flere antrekk til høsten!

Se frem til jul
Det er åpenbart ikke alle som er like begeistret for jul, men jeg gleder meg som en liten unge hvert år! Derfor bruker jeg gjerne høsten på å glede meg litt til julemusikk, adventskalendere, julepynt og forhåpentligvis litt snø for julestemningens skyld.

OUTFIT: Pink Fall

God kveld dere! Lørdag igjen, og jeg har endelig fått slappet skikkelig av. I dag kom jeg meg ikke opp av senga før rundt klokka to da jeg og Lars lå og drøyet lenge i senga. I tillegg la vi oss ikke før rundt halv fem i natt fordi vi så på Pirates of the Caribbean. Vi kom bare halvveis før jeg måtte kaste inn håndkle og legge meg til å sove. Det ble en ganske lang dag i går ettersom jeg ikke rakk toget fra Oslo til Gjøvik klokka ni, og måtte vente til elleve. Derfor var jeg ikke fremme før ett på natta, men det gikk faktisk helt fint. På togturen fikk jeg sendt litt forespørsler til ulike nettsider om eventuell sponsing, så det blir spennende å se om jeg får et postivt svar!

I dag har jeg og Lars vært en tur på senteret hvor jeg fikk kjøpt gave til faren min som har bursdag i dag, i tillegg til at det ble litt shopping på H&M. De hadde faktisk veldig mye fint nå, og jeg sier ikke neitakk til en liten oppdatering i klesskapet med tanke på at inspirasjonen og kreativiteten min har vært ganske lav på det stadiet i det siste. Allikevel har jeg funnet masse fine antrekk hver dag denne uka, og jeg blir alltid like overrasket over hvor mye forskjellig som kan matches sammen!

Hva har dere gjort i dag? 😀

20 favorittkjoler

God kveld dere! Hvordan har deres fredag vært? For min del har jeg vært ganske sliten, og jeg skal nå snart ta toget for å dra til Gjøvik. Jeg skulle egentlig rekke toget fra Oslo S klokka ni, men selvfølgelig mista jeg toget med sånn 30sekunder fra Drammen, noe som førte til et lite utbrudd for min del med tanke på at jeg var så sliten. Men nå skal jeg ihvertfall dra i god tid slik at jeg rekker toget fra Oslo S klokka elleve istedenfor!

Nedenfor har jeg samlet 20 av mine favorittkjoler ut ifra bestselgerne på nelly.com. Her er det både hverdags- og festkjoler. Alle kjolene her hadde nok ikke kledd meg like godt, men etter min smak er allikvel alle veldig fine og ulike, så jeg håper derfor at dere finner en dere liker 😀


1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12  –  13  –  14  –  15  –  16  –  17  –  18  –  19  –  20

Likte du noen av kjolene?

Er det lov å slappe av?

Er det lov å slappe av? Hvile er viktig. Men har jeg ikke hvilt nok? Jeg trente ikke på tirsdag. Sliten. Psykisk. Fysisk. Ja. Nei. Hvorfor? Vet ikke. Kanskje.

Jeg føler bare altfor mye akkurat nå. Jeg har virkelig følt på at kroppen har vært sliten de siste dagene og det er et ekstra slit å stå opp om morgenen. Jeg aner virkelig ikke hvorfor. Selv om jeg har trent mandag, onsdag og i dag, og vært på møte på tirsdag har jeg fått slappet av en del. Det er mulig at det er fordi vi går mot høsten, ettersom jeg ofte merker årtstidsskifte på kroppen. Heldigvis er det fredag i morgen og i helgen skal jeg til kjæresten på Gjøvik så da skal jeg slappe max av for en gangs skyld!

Nå skal jeg prøve å ikke stresse, slappe av og ta det med ro. Ja, kroppen trenger hvile og min svakhet er virkelig å lytte til kroppen min når den er sliten. Jeg fortsetter alltid som vanlig og later som alt er bra, men akkurat nå er jeg både sliten fysisk og psykisk. Håper det går over til neste uke, og som motivasjon kan jeg jo trøste meg med at det kun er 6 arbeidsdager til høstferie, woho! Håper dere får en fin og avslappende torsdag videre 🙂

Hvordan føler du deg for tiden?