Smakstest av SKYR

Hei dere! Nå tenkte jeg å gi dere et litt annerledes innlegg enn vanlig, nemlig en smakstest av den islandske yoghurten Skyr, som jeg ofte bruker som mellommåltid. Dette er absolutt et av de bedre utvalgene av yoghurt om man ønsker å velge en litt sunnere type. Om man er aktiv kan det allikevel være litt knapt med kalorier som et mellommåltid. Den er veldig god å blande med blant annet cottage cheese eller ulike kornblandinger.

Alle begerene inneholder 16gram protein og ca. 100 kalorier, i tillegg til at de kun inneholder et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt/bær. På den andre siden er det tilsatt søtningsstoffer og innholdet av frukt og bær er lavt. Nedenfor kan dere se min vurdering av smakene på disse 😀


Skyr med Blåbær og Vanilje
Denne er veldig fyldig og god. Allikevel kan den smake litt kunstig, så jeg skulle ønske det var en litt friskere blåbærsmak.
Terningkast: 4/6


Skyr med Jordbær og Lime
Det her er min absoutte favoritt, hvor jeg synes det er en perfekt balanse mellom søt og sur smak!
Terningkast: 6/6


Skyr med Grønn Te og Sitron
I denne yoghurten kommer virkelig smakene frem, da spesielt smaken av grønn te. Jeg er ikke superglad i grønn te, i tillegg til at den er litt for sur for min smak, men tommel opp for fyldighet og masse smak!
Terningkast: 4/6


Skyr med Fersken og Bringebær
Denne synes jeg til tider kan bli litt for søt, men den er også veldig fyldig og god!
Terningkast: 5/6

Gi gjerne din mening i kommentarfeltet! Liker du skyr? 😀

HALLOWEEN 2016

God dag, god dag! Hvordan er deres søndag til nå? Min er faktisk overraskende fin etter gårsdagen, og nok en gang sklir jeg forbi hangover’en, hehe! Gårsdagen var virkelig fantastisk, og den gikk så alt for fort. Masse bra og morsomme kostymer, i tillegg til godt humør og en kveld full av latter. Jeg kan vel ikke legge skjul på at jeg var rimelig borte store deler av kvelden, selvom jeg på en annen side også var veldig tilstede, hehe! En morsom og minnerik kveld ble det ihvertfall, og jeg gleder meg allerede til neste gang 😀

Vampyr, fange, hekser, bacon, djevel og the joker var blant annet det folk kom utkledd som! Jeg ble ekstremt overrasket over hvor godt den røde leppestiften min holdt i løpet av kvelden! Det ble selvfølgelig litt påfyll, men jeg skal virkelig tipse dere om denne leppestiften i et eget innlegg, så følg med 🙂

I løpet av kvelden hadde vi også pakkeleken (noe som var mitt forslag), og det ble virkelig en slager! Supermoro for alle som var med og fikk noe, og kanskje en smule kjipt for de som ikke fikk noenting. Dette er en lek som passer så og si overalt. Om dere ønsker å lese hva den går ut på, så kan dere lese det her.

Hadde dere en fin kveld i går? 😀

Halloween Costume 2016

Heisann dere! Hehe, da var jeg klar til halloween. Skulle kanskje ønske at jeg hadde valgt en skumlere look, men slik ble det altså ikke i år. Jaja, dere ser hva jeg er eller? DJEVELEN fra helvete…eller himmelen? Hehe! Neida, nå er jeg hvertfall klar for halloweenparty med masse fine mennesker, og jeg satser på en helt rå kveld! Dette kostymet kjøpte jeg på coolstuff.no, og valgte det egentlig ut ettersom det var et av de billigste. Denne “høygaffelen” fant jeg tilfeldigvis på søstrene grene på onsdag, og jeg må innrømme at det topper hele antrekket, eller hva?

Kjærsten min skal være så mye som… BACON! Virkelig Relationship Goals! Haha, jeg dør av det kostymet – og det verste er at det på en merkelig måte er litt skummelt. Skal ta litt bilder i løpet av kvelden, så følg med i morgen om du vil se baconkostymet og mange andre kule kostymer fra kvelden.

Kler du deg ut i dag?

To nye øyenskyggepaletter

Æææh omgomgomg, se på disse fantastisk vakre lekkerbiskene!!! Denne måneden var jeg fast bestemt på å spare penger, men på onsdag gikk jeg plutselig helt amok, haha! Jeg bestile disse to palettene, en eyebrow gel, to proteinbarer som jeg gleder meg til å smake, i tillegg til at jeg dro på senteret med pappa og shoppet litt kalendergaver på en halvtime + en siste finish til halloweenkostymet mitt. Altså, synes den delen med sparing av penger gikk veldig flott, haha! Neida, lover å spare penger videre, men litt goder måtte jeg bare unne meg.

The Rock NudesMaybelline New York

The Blushed Nudes Maybelline New York

Det jeg også synes var så vakkert med disse, var at øyenskyggene lå helt flatt på toppen, så for å være ærlig så det nesten fake ut da jeg så dem, haha! Men fargene er virkelig nydelige, og jeg har allerede palettet “The Nudes” som ser ganske likt ut. Jeg er ihvertfall superfornøyd med dette, så håper disse to overrasker like mye. Hvis dere er interessert kan jeg godt begynne med å vise dere noen sminke-looks. Øver fortsatt på å bli bedre, så det kunne vært fin læring for meg 😀

Hva synes du om disse? 😀

Halloween Candy

MY LITTLE SWEETSHOP… hehe! Gjett om vi er klare for halloween a – jædda… Masse sjokolade i hus, kostyme mitt er klart og i morgen er det duket for halloween-fest, woho! Tror det blir litt halloween-feiring her helt fra i dag til mandag nå… Det er vel lov? Denne supersøte godterioppbevareren kjøpte jeg hvertfall på TGR for litt siden, se så fiiin da! Alt av halloween-godteri er kjøpt på nille, og jeg kan innrømme at det faktisk er enda litt mer bak kulissene.

I dag kommer Lars til meg, og skal sove over her til i morgen, fram til vi skal på halloweenparty! Følg med i morgen for halloweenkostyme 😀 Etter festen drar vi til han og sover der til søndag, ettersom det er nærmere. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg digger halloween så mye, men jeg skal møte de vanlige, flotte menneskene, og det er veldig sjeldent det blir en dårlig kveld med dem. Vi skal også ha pakkeleken, noe som pleier å være veldig morsomt. Om dere ikke vet hva det er så følg med neste uke, da tenkte jeg å poste et innlegg med det!

Har du skaffet deg litt halloween-godis?

3 høstbilder

⇒  light breeze, colorful leaves, bare trees – it must be autumn  ⇐

Japp, jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen! Høsten er nyyydelig 😀 På tirsdag fikk jeg endelig tatt litt høstbilder, og her er noen av dem. Jeg elsker naturbilder hvor man fokuserer på en ting, og alt annet rundt er blurry. Disse bildene ble jeg ganske fornøyd med, selv om det selvfølgelig er ting som kan bli bedre. Jeg elsker ihvertfall fargene!

Må også bare takke alle som er innom bloggen for tiden, kan ikke si det nok! Uten dere hadde jeg aldri holdt bloggen gående, så bare fortsett å kommentere og dele bloggen – vi går inn i en mørkere tid, men forhåpentligvis en lysere bloggtid, hehe.

Hva synes du om disse bildene?

8 ting jeg skulle ønske jeg var flinkere til

Vi har alle våre ting vi skulle ønske vi var flinkere til, og her har jeg samlet 8 av mine punkter. Kunne selvfølgelig funnet mange fler, men her har jeg samlet de jeg tror flere av oss kjenner oss igjen i, og noen få ting som kjennetegner meg.

Pusse tenner
I år fikk jeg resept på en tannkrem som skal brukes 3 ganger daglig, og man skal pusse i 3 minutter! Altså, flere av dere ser sikkert ikke problemet, men jeg har aldri vært noe flink til å pusse tenner. Jeg pusser dem selvfølgelig før jeg legger meg om kvelden, men det å pusse dem morgen og på dagen er overraskende vanskelig – altså, er det bare meg???

Spise mindre unødvendig sukker
Denne flere kjenne seg igjen i vel? Det er så innmari fristende å ta den lille sjokoladebiten, eller en bolle, men det er jo ikke bra å få i seg dette unødvendige sukkeret hver dag. Denne uka har jeg faktisk hatt et lite mål, noe som har gått fint til nå, så vi håper det holder seg!

Legge meg tidligere
Jeg får alt for lite søvn, og det ender nesten alltid opp med litt power-naps på sofaen etter jobb. Bra? Nei… Men jeg må bare fikse det og det og det, også har plutselig klokka slått over midnatt.

Være mer tålmodig
Tålmodigheten min er ikke den beste, og jeg skulle gjerne ønske at jeg var flinkere til å vente på ting.

Å tegne
Jeg aner ikke hvorfor, men det hadde vært så moro å kunne tegne bedre! Jeg hører selvfølgelig hele tiden på SFO at jeg er flink til å tegne, fordi barns nivå ikke er like høyt som ditt eget, men tegning er virkelig ikke min sterke side, dessverre.

Ha egne meninger
Selvfølgelig har jeg egne meninger, men jeg skulle ønske jeg klarte å stå bedre for dem. Istedenfor er jeg en som er veldig lett å vippe over på andre meninger og jeg er ofte usikker på hva jeg selv mener.

Ikke få så dårlig samvittighet for alt
Samvittigheten min er helt syk, og jeg får dårlig samvittighet for nesten alt! I tillegg unnskylder jeg meg alt for mye…

Spare penger
Ok, denne kjenner vel alle seg igjen i? Har vært lærling i over 1år nå, og kan ikke skryte på meg at jeg har spart så innmari mye… Hvor blir alle pengene av?

Kjenner du deg igjen i noe?

EGGEMUFFINS

Heisann alle sammen! Endelig fikk jeg prøvd eggemuffins som jeg så lenge har drøyd med å prøve. Visste at det kom til å ta kort tid og være enkelt, men allikevel har jeg alltid stekt omelett istedenfor. Eggemuffins er egentlig akkurat det samme som omelett bare i muffinsformer. Namnam! Dette skal jeg garantert lage igjen – sjekk ut oppskriften under bildet.

Til 8 eggemuffins:
– 5 egg
– 5ss melk
– valgfritt krydder, jeg brukte: aromat, pepper, timian og chilipowder
– valgfritt tilbehør, jeg brukte: paprika, ost og smårettkylling

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 180grader og gjør klart muffinsformer/brett med former. Visp sammen egg, melk og krydder i en bolle. Legg tilbehøret i formene, bestem selv hvor mye du ønsker. Hell så røren oppi muffinsformen (nesten helt full), og sett de på midterste rille i rundt 15-20min. Følg med! Nytes like godt varme som kalde – perfekt i matpakke, til frokost, middag eller kvelds 😀

Har du prøvd disse? 😀

PINK TUESDAY

Heisann alle herlige lesere! Da var det allerede tirsdag, og bare tre jobbdager til helg, hihi. Jeg teller ned med små skritt ettersom jeg denne helga skal på halloweenparty! Gleder meg like mye hver gang – elsker når folk kler seg litt skummelt og man kan ha en unnskyldning til å spise masse godteri. Haha, neida, men joda! Nå begynner det virkelig å være skikkelig høst ute, og jeg fortsetter å utnytte muligheten til å ta litt antrekksbilder i de fine høstfargene. Det er så innmari mange ulike locations i nærområet hvor man kan ta antrekksbilder. Jeg holder meg gjerne innenfor den trygge komfortsonen min, men i dag gikk jeg noen meter ekstra hvor jeg er til syne for litt fler. Jaja, så får de tenke hva de vil, også får jeg holde styr på mitt, hehe 😀

Jeg har den siste tiden funnet fram høst-/vinterkåpene mine og i fortvilelse lagt fra meg de litt lettere jakkene. I går fant jeg derimot ut at det er fullt mulig å bruke både skinnjakker og trench coats fortsatt, om man bare har litt klær under + skjerf! Og det funker veldig fint, så lenge man ikke skal være mye ute. Vottene som jeg er sååå fornøyd med er selvfølgelig også på plass, så nå kan været bare holde seg slik en liten stund til, takk!

Skal du feire halloween i helga?

MIN HUDRUTINE

God dag dere, og god mandag! I dag tenkte jeg å vise dere min hudrutine/ansiktsrens-rutine for morgen og kveld. Jeg har litt ulike rutiner for morgen og kveld for å kunne bruke alle de type produktene som fungerer på min hud. Jeg sliter og har alltid slitt med kviser og uren hud, og det er ikke å legge skjul på at det er sinnsykt irriterende. Kan ikke skryte på meg at jeg har prøvd alt mulig, men ut ifra det jeg har prøvd er dette det jeg har funnet ut at fungerer for meg.

Hver morgen og kveld skyller jeg først ansiktet med kaldt vann, og på kvelden fjerner jeg også først sminken med renseservietter fra simple.


GARNIER Skin Active Pure Active 3 in 1
Denne bruker jeg hver morgen på fuktig ansikt, og smører lett inn før jeg skyller det av igjen med kaldt vann. Renser og matter ned huden!

GARNIER Skin Naturals Moisture Matte + Combination to Oily Skin
Matter ned huden samtidig som den gir rikelig med fuktighet.


L’ORÉAL PARIS Age Perfect Cleansing Milk Mature Skin
Denne gjør huden så innmari myk og god, og hjelper ofte mot kvisene mine! Smøres lett på fuktig hud, la gjerne virke på huden et par minutter, og skyll av.

BASIRON AC For behandling av akne
Denne har jeg brukt i mange år, og de fleste som sliter med kviser har vel prøvd denne. Jeg vil ikke si at den fjerner kvisene på et blunk, men den holder kvisene vedlike og gjør ihvertfall ikke at du får flere kviser.

Bruker du noen av disse produktene?