OUTFIT: White Sweater

Heihei! The very last fall day of 2016 er her, er det ikke sykt? Altså, føles ut som jeg nettopp skrev “Da var vi i årets første høstmåned”, men neida, i morgen kan jeg skrive “Nå er vi i årets første vintermåned”, herregud! Julen nærmer seg; altså jeg er som et lite barn innvendig, og lykken over at det er desember i morgen får meg til å hoppe av glede og nynne på julesanger dagen lang, haha 😀 Må rydde litt og finne en plass til julekalenderene mine for i år – de trenger virkelig en spesiell plass for å få opp julestemningen. Nå mangler det bare snø, det trengs virkelig for å få inn stemningen. Enig?

I dag brukte jeg dette supercozy men også veldig fine antrekket. Hvit strikkegenser med en olavest er veldig enkelt og greit, men med “skinnbuksa” og de superstilige vinterskoa mine blir det råstilig – synes jeg hvertfall 😀

Bukse og sko fra nelly.com HER og HER.

Gleder du deg til desember? 😀

Julekalendere – hvilken er din favoritt?

Heisann dere! Kun én dag igjen til desember, og er det noe jeg gleder meg til så er det julekalendere. Dette har gitt meg julestemning fra jeg var liten og jeg har mange favoritter blant de 10 julekalenderne nedenfor. Noen har ikke noe spesielt forhold til julekalendere, mens andre er kanskje like frelst som meg! Nedenfor har jeg samlet de ti mest populære julekalenderne her i Norge (med mindre jeg har glemt noen? Kanskje Julefergå og Nissene på Låven?). I år kommer det også en ny julekalender på NRK kalt “Snøfall”, og jeg kommer nok til å ta en liten titt på denne for å se hvordan den er. På TV2 Zebra sendes The Julekalender, mens på TVNorge sendes Den Unge Fleksnes og Nisser over skog og hei. De fleste julekalendere er å få tak i på DVD eller finnes på nettet, så ikke fortvil om favoritten din ikke går på TV.

Jeg synes det er veldig spennende å se hvilke julekalendere dere har et forhold til og liker best. Jeg har personlig mange favoritter, men den jeg alltid gleder meg litt ekstra til er Jul i Svingen. Selvfølgelig elsker jeg også The Julekalender, Jul i Skomakergata og Vazelina Hjulkalender ettersom jeg har vokst opp med disse, i tillegg til Jul på Månetoppen. Haha, med mange favoritter kan dere tro jeg sliter med å velge ut hvem som skal se hvert år! Føler meg helt merkelig med å være så opphengt i julekalendere, men vær så snill og fortell meg at det er flere av dere der ute, hehe 😀

Avgi din stemme på hva som er favorittjulekalenderen din nedenfor helt gratis og anonymt 🙂

Laster inn …
Hvilken er din favoritt? Skal du se på en julekalender i år? 😀

Eggerøre og laks

Namnam, nå har jeg nettopp kost meg med en veldig lettvind lunsj/middag, nemlig eggerøre og røkt laks. Fysøren, så digg! Så et av barna på jobben som hadde det til lunsj, så jeg måtte stikke en tur innom butikken etter jobb for å kjøpe laks; min livrett, hehe! At noe så enkelt kan være så godt skjønner jeg virkelig ikke, men dette blir nok spist oftere fremover. Noen som har smakt kornmo knekkebrød? Fysøren, elsker de! Det har vært min everyday-breakfast i flere måneder nå, og de er også mye mer mettende enn andre knekkebrød, noe som gjør at man bli mett av to, ovenfor ti. Anbefales sterkt!

På jobb i dag fikk jeg male litt på vinduene, da vi driver og pynter til jul på SFO. Ei annen hadde malt trær på vinduene, mens jeg fikk i oppgave å male litt snø på “bakken”, trærne og male noen snømenn og snøfnugg. Til slutt teipet vi på “halve” julenisser slik at det så ut som de tittet opp fra trærne eller opp fra snøen. Sykt koselig og stemningsfullt 😀 Nå gleder jeg meg bare enda mer til torsdag, altså 1.desember, da kan man ihvertfall unne seg alle julegoder, for det varer jo tross alt bare en måned! Gjett hvem som nå hører på julemusikk og slapper av i sofaen, aah. Det må være lov før det blir trening i kveld, eller hva?

Liker du eggerøre og laks?

Julegavetips til alle!

God kveld! Da kommer årets julegavetips fra meg også 😀 Ble litt seint innlegg i dag, da jeg ikke har rukket å bli ferdig før nå. Dette har vært en skikkelig opp og ned-mandag. Startet dagen med å være i litt trist humør, før det ble litt bedre utover dagen på jobb. Da jeg kom hjem brukte jeg tiden godt, men ble plutselig veldig stressa etter treningen som var ferdig halv ti. Plutselig innså jeg at jeg skulle rekke å blogge, vaske håret, spise, slappe av og sove. Altså, huff, denne mandagen kom med et PANG gitt!

Nedenfor har jeg ihvertfall nå fått samlet 12 tips til hva du kan kjøpe i julegave, og dette hjalp faktisk meg ganske mye også, hehe! Masse flotte tips til ulike priser, til både jenter og gutter og til enhver smak. Håper dere liker innlegget 😀

Brettspill er alltid morsomt både med familien, venner og på fest – finn stort utvalg av brettspill på gamezone.no HER.
Sminke
er veldig populært blant spesielt jenter, og det finnes så utrolig mye utvalg. Sminke kan for eksempel kjøpes på eleven.no HER.
Deksler
er noe det finnes masse utvalg av, og man kan finne noe som passer til alle. Kjøp billige deksler på ebay.com HER.
DVDer
– bare jeg som fortsatt kjøper det? Hehe, filmer er noe alle elsker – foreldre, barn, venner, gutter, jenter! Kjøpes på platekompaniet.no HER.

Koseklær er noe vi aldri får nok av! Kan for eksempel kjøpes på cubus.no HER.
Interiør
passer til alle, selv om det kanskje er mest populært blant jenter. Finn masse fint hos drlykke.no HER.
Gavekort
er virkelig genialt, og finnes på de fleste sentere og butikker!
Bøker
– jeg er ingen lesehest, men det finnes allikevel interessante bøker for meg også. Bøker finnes det mye utvalg av! Kan kjøpes på norli.no HER.

Polaroid er noe som er veldig kjekt å ha, og jeg elsker hvertfall mitt! Kan kjøpes hos japanphoto.no HER.
Kjøkkenutstyr
er perfekt til de som liker seg på kjøkkenet, og for de som trenger det basice. Sjekk ut kitchn.no sitt utvalg HER.
Drikke
setter de aller fleste pris på. En flakse vin, champagnie eller litt brennvin finnes på vinmonopolet.no HER.
Elektronikk
– altså, hallo, vi er i 2016, hvem lever vel ikke på elektronikk nå? Finn noe til enhver person hos elkjop.no HER.

Fikk du noen fine tips? 😀

Thanksgiving Outfit 2016

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en innmari koselig kveld med noen venner. Fire av oss spiste først på Egon, før vi dro til to andre og spiste litt chips og spilte. Akkurat slik en søndag skal være 😀 Så nå skal jeg bare slappe av med Lars de siste timene før vi må dra hver for oss og gjøre oss klare til en ny uke imorgen *blæh*! I går feiret vi thanksgiving her hos familien hans, og det var innmari koselig, og herregud så god mat! Jeg hadde gledet meg helt siden i fjor til å spise denne maten igjen, og nå gleder jeg meg allerede til neste år, haha. Kalkun med poteter, søtpoteter, stuffing og noen andre greier, høres kanskje enkelt og greit ut, men moren til Lars er virkelig en fantastisk thanksgiving-kokk, hihi! For å ikke glemme pumpkin pie, naam 😀

Denne kjolen kjøpte jeg på nelly.com i fjor, og har til nå fått brukt den to ganger, woho! Den er så innmari lekker og gjør en ellers kjedelig svart kjole, mye mer spennende. Jeg trives best i farger, men denne kjolen går faktisk helt fint an å bruke for meg også. Med røde lepper og litt dilldall gjorde det faktisk så jeg følte meg veldig fin hele kvelden, hihi!

Hva har dere gjort i helga? 😀

Beautiful Sunset

Okei jeg er sikker på at alle her fikk med seg den nyyydelige solnedgangen på fredag. Dere har sikkert allerede sett 100 bilder, og tatt en del selv, men jeg ville gjerne dele mine også, hehe! Altså, bare se på de innmari vakre fargene, er det ikke helt utrolig at himmelen kan bli så fin? Det beste er at den kan skifte farge på kun noen minutter. Først var den oransje som nedenfor, men ti minutter senere kunne man plutselig se rosa og lilla, og til slutt ble det mørkt, men man kunne fortsatt såvidt se sollyset – aah, blir helt forelsket!

Det ser jo nesten ut som en skogbrann på bildet nedenfor, himmelen bare lyser opp med de vakreste fargene, og det er så herlig å se i en ellers ganske grå hverdag nå i november. Håper virkelig at vi får se dette enda mer fremover, men faktisk så håper jeg også på at det komme mer snø. For snart er desember her! Uten snø blir julestemningen virkelig alt for svekket hos meg, noe som er superkjipt, så jeg satser på ordentlig snø og mindre glatte veier.

Så du solnedgangen på fredag?

Because it’s FRIDAY!

Omnomnom, nå sitter jeg her og koser meg med litt yoghurtnøtter jeg kjøpte på kiwi etter jobb. Kan virkelig ikke klage når det er fredag, jeg koser meg med yoghurtnøtter og cider, skal lakke neglene med dette glitteret fra ciaté, slappe av og dra på julebord i kveld! I tillegg drar jeg rett til kjæresten i Asker etter julebordet, så kan jeg endelig sovne i hans armer etter nesten to uker *smelt*. Dagen har allerede vært veldig fin til nå, så jeg håper det bare fortsetter oppover og at julebordet blir koselig. Himmelen er helt fantastisk utenfor, gjett hvem som har tatt liiitt mange bilder, he-he!

Bare følg med i helga for da får dere se bilder av den vakre himmelen, hvordan neglene blir, forhåpentligvis et par antrekksposter og en annen morsom ting, hehe! Nå må jeg nesten begynne å fikse meg litt til julebordet – negler skal fikse, håret skal krølles, antrekket skal på og jeg må pakke til helgen 😀

Hvordan er det med dere i dag? 😀

9 ting jeg gleder meg til

Hellu! Vi går en morsomt og spennende tid i vente nå, hvertfall for mange av oss. Jeg har masse å se frem til i slutten av november og hele desember, så her har jeg laget en liten liste over ting jeg gleder meg til! Ganske mye står på planen, men jeg er fortsatt åpen for mer, hehe 😀 Nå skal jeg faktisk tjuvstarte julen og lage fløyelsgrøt/smørgrøt, rett og slett fordi jeg har hatt lyst på det i en uke nå. Veldig lite næringsrikt, men jeg klarer virkelig ikke holde meg unna lenger! Skal uansett trene etterpå og hente en pakke på posten med litt julegaver i kveld. Wii *glede*!

THANKSGIVING
Først og fremt gleder jeg meg til lørdag, for da skal jeg nemlig feire thanksgiving med familien til kjæresten min, ettersom moren hans er amerikansk. Var der i fjor også, og maten var virkelig fantastisk, samtidig som det var veldig koselig 🙂

JULEBORD
Jeg har allerede vært på ett julebord, og nå gjenstår det kun to! Førstkommende er allerede i morgen, da med kolleagene på SFO, mens det andre er om to uker med de ansatte på skolen. Gleder meg alltid til litt festligheter, hehe!

DESEMBER
Selvfølgelig gleder jeg meg også generelt til desember! Da blir det kos med julekalendere og julebakst.

TEATERBESØK
I desember skal jeg både på Singing in the Rain med familien, Jakten på Juleskurken med ei venninne og på Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen med de ansatte på SFO. Herregud tror ikke jeg har vært så mye på teater iløpet av ett år engang før. Jaja, selv synes jeg teater er veldig moro og koselig, så jeg gleder meg masse!

SPISE UTE
Både til søndag og i desember blir det spising ute, noe jeg alltid synes er like koselig! Både på grunn av god mat, og godt samhold 😀

JUL
Trenger jeg å si mer? Hallo, jeg elsker jo jul!

KINOOPPLEVELSER
I desember skal jeg prøve å få sett både “Fantastic Beasts and Where to Find Them ” og “Snekker Andersen og Julenissen” – noen som har sett dem?

FESTER
Det er jo helt klart den store festtiden nå, og både med julebord, nyttårsaften og andre fester gleder danseløven Vilde seg stort!

NYTTÅRSAFTEN
Nyttårsaften pleier alltid å være like koselig og moro, og selv om jeg kanskje ikke føler meg helt klar for et nytt år allerede er det på den andre siden litt deilig.

Hva gleder du deg til fremover? 😀

The Red Purse

Heihei dere! 😀 Takk for de fine tilbakemeldingene på innleggene i går – jeg føler meg helt og holdent som meg selv igjen i dag, hehe! Her om dagen maset venninna mi om at jeg skulle åpne en sein bursdagsgave fra henne, ettersom hun var sååå gira på hva jeg ville synes. Oppi pakken lå nemlig denne innmari lekre veska, og noen utrolig fine ansiktsmasker som jeg gleder meg til å prøve og vurdere. Altså, jeg har innmari mange vesker, men jeg hadde ingen røde, så denne passet veldig fint inn i samlingen min. Så elegant og fin, lyser opp et hvert antrekk og perfekt størrelse om man skal på date, shopping eller fest 😀

Veska er kjøpt HER. Yesstyle har innmari mye fint til en rimelig pris. Venninna mi har mye erfaring derifra og anbefaler den stadig vekk til meg.
NB! Veska er mørkere enn på bildene jeg har tatt. Fargen er slik som du ser i linken jeg la til.

Hva synes du om veska? Har du vært innom yesstyle.com?

So happy!

Haha, japp, hormonene til oss jenter er bare ikke til å tro. Humøret og meningene våre kan endres på et knips. Dette blir en ganske stor kontrast fra dagens tidligere innlegg “I dag vil jeg bare gråte.” Jeg følte meg virkelig helt bæsj på jobb i dag, men jeg skal innrømme at bare jeg gikk ut døra og fikk litt frisk luft ble jeg så mye roligere og litt gladere (ikke rart med 100 barn rundt seg, ehe?). Da jeg kom hjem var jeg fortsatt veldig sliten, noe som resulterte i det forrige innlegget, men nå, etter litt trening sammen med de fantastisk flotte og flinke deltakerne på BodyPump-timen føler jeg meg skikkelig happy! Det er virkelig ekstremt sjeldent at jeg er i dårlig humør etter trening, og jeg synes så synd på de som ikke føler denne lykkepillen etter trening, for den er fantastisk god!

Om jeg ramser opp alt det er å smile av i livet mitt akkurat nå, og alt jeg kan være lei meg over, så vinner helt klart lista over ting jeg kan smile for. Nå skal ikke jeg sprade rundt om hvor glad jeg er, og hvor bra jeg har det ovenfor dere som kanskje har det litt dritt, men jeg føler det er viktig å se det positive i livet, ovenfor det negative, og det er noe jeg selv jobber med for tiden. I tillegg prøver jeg heller å bli fornøyd med den jeg er, ovenfor å forandre meg selv. Jeg hadde ikke vært Vilde, om jeg ikke var slik jeg er, jeg bor med en flott familie, har innmari vakre venner, kolleager og bekjente, i tillegg til en supersøt kjæreste. Er ikke det nok? 

Ok, det var dagens kloke ord fra Vilde. Håper jeg dere for en fin kveld videre så snakkes vi i morgen 😀