Overraskelesfest

Heisannheisann 😀 Phov, ok, da blir det en rask tur innom før jeg må løpe ned trappa der de andre står og venter på meg! I dag skal jeg, Lars, noen andre kompiser og masse andre folk jeg ikke vet hvem er på overraskelsesfest for noen jeg har møtt én gang. Så, jeg er klar for party og har nå hatt god tid til å fikse meg på søsteren til Lars sitt rom. Bildene ble også tatt der, ettersom hun var ute av huset, hehe! Nå må jeg løpe, ha en fin kveld 😀

Hva skal dere i dag? 😀

NEON YELLOW

Wiiho, sjekk den freshe toppen jeg fikk tak i på Monki for en uke siden a! Mer min stil blir det faktisk ikke. Gult er som sagt ørten gangen en av mine favorittfarger, og jeg kler det også veldig godt. Da når fargen også er “neon” er det søren meg perfekt. Neon gul, neon rosa, neon grønn, allt neon-farger er jo bare elsk – enig? Uansett, nå skal jeg og mamma og pappa ut å spise. Etter at jeg hadde fått trent en time i stad fant vi plutselig ut at vi måtte finne på noe, og da ble det ut å spise! Om jeg kjenner meg selv rett faller jeg på burger som alltid – hallo, de er jo så gode!

Jeg fikk som nevnt trent i stad; endelig. Jeg hadde ikke trent siden torsdag, altså bittelille julaften, og det merka jeg veldig godt på kroppen. Jeg har rett og slett vært mer sliten og trøtt, og ikke hatt noe overskudd. Trening, eller generelt bevegelse har sykt mye å si for min del hvertfall (og jeg er overbevist om at det gjelder de aller fleste andre også, enten om dere vet det eller ei).

Liker du neon-farger?

2016: Januar-April

Okei dere, da var det på tide med en oppsummering av året fra min side også. Jeg deler det opp i “Januar-April”, “Mai-August” og “September-Desember”, slik at det ikke bli alt for mye i ett innlegg. Jeg husker januar-april som en ganske tung tid på grunn av at kjæresten slo opp, og på grunn av at jeg mistrivdes veldig i jobben min. Derimot når jeg ser tilbake på det nå ser det ut som en ganske fin tid med masse moro. Kanskje på tide å rette fokus mot det positive? Er så lett å glemme det fine i en travel, stusselig og noen ganger utrivelig hverdag. Så, januar-april, en ganske tung tid, men med noen minnerike stunder!

JANUAR

Breakup
Januar-måneden startet ganske tungt for meg fordi han som nå er kjæresten min (igjen), slo opp. Det vil si, vi kaller det en pause nå i ettertid, det var rett og slett bare litt justeringer som måtte til for at følelsene skulle være helt på plass. Men 2,5 måned senere, i mars, ble vi sammen igjen.

Jentekveld og fest
Jeg hadde en innmari koselig jentekveld med noen av mine venninner – håper det kan gjøres igjen med ei venninne til! I tillegg var det bursdagsfest for et par venner, noe som var veldig moro og ganske kjipt, ettersom (ex-)kjæresten min var der, hehe.

Antrekk og negledesign


FEBRUAR

Februar var egentlig ikke en veldig minnerik måned, men det skjedde litt av hvert. Blant annet fikk jeg kjøpt meg ski, og gikk en gang på gudene ved hvor mange år. I tillegg var jeg med venninner på MAX for å spise burgere, se Deadpool på kino og bowle. Et sent julebord med jobben fant også sted på Jonas B i Drammen, en ikke så veldig velykket kveld for min del på grunn av ulike ting som skjedde, men alt i alt en veldig fin måned!

Favorittbilde

Personlig innlegg: DØMT TIL Å HATE KROPPEN SIN

Antrekk


MARS

Bursdagsfeiring x2
I mars ble det både feiring av venninnen min, noe som bør ha vært en veldig bra kveld ettersom jeg ikke husker alt, i tillegg til at det ble en liten feiring av kjæresten min på selve dagen med noen kompiser. Vi spiste først på Egon, før alle ble med hjem til Lars for å drikke og ha en morsom kveld!

Singellivet tok slutt igjen
Og vipps så var jeg og “ex’en” sammen igjen! Hehe, heldigvis valgte vi å prøve igjen, har nå vært sammen i 9mnd og har et innmari fint forhold.

Antrekk
Det begynte å bli litt mildere ute, og dermed flere antrekksposter, woho! Fysøren så jeg ser frem til lettere jakker og større utvalg av sko.


APRIL

Midt i vårperioden, og for en finfin måned. Måneden og første lørdagen i april startet med en liten shoppingtur og tacokveld med gode venner. På søndag tok jeg en spontantur til gjøvik for å være med Lars i noen timer, for så å måtte ta toget hjem igjen – desperat sa du? Haha! Helgen etterpå var det klart for å feire Lars sin bursdag; en veldig morsom kveld hvor jeg tror alle koste seg. Videre i april ble det en morsom jentekveld, en utrolig flott helg på gjøvik med Lars, før vi avsluttet måneden med en fantastisk bursdagsfeiring for venninna mi!

Favorittinnlegg: Dette betyr kvisene dine  //  8 ting menn ikke forstår med kvinner

2 nye favorittsminkeprodukter!
Disse prøvde jeg for første gang i april, og siden det har de vært ved min side, haha! Ingen planer om å bytte ut verken primer eller foundation ennå.

Antrekk

Hva husker du fra januar-april i år? 🙂

Alle disse lakkene fikk jeg i desember!

Hei hei 😀 Japp, da var det kun 5 dager igjen av 2016. Jeg har virkelig ikke ord til å beskrive hvor sykt det er, hallo, hvor har året blitt av!? Et tilbakeblikk ville nok vært veldig moro – hva har man vel blogg til? Vanskelig å huske alt man har gjort, men om jeg setter meg ned og tenker godt igjennom alt 2016 har bydd på så er det hvertfall helt klart at jeg har forandret meg en smule, blitt sterkere og stort sett hatt det bra! Nå begynner snart 2017 og jeg er spent på hva det kan by på.

I går gikk dagen nesten i ett så da tok jeg en pause fra bloggingen. Jeg sov over hos Lars, og klokken 12 måtte jeg opp for å fikse meg ettersom vi skulle på lunsj hos besteforeldrene til Lars og familien hans. Veldig koselig, og jeg er ekstremt lettet over hvor godt de tar meg i mot, og hvor hyggelige de er! Vi ble der i ca. 3 timer før vi måtte dra til Lars å hente tingene mine, for å dra hjem til meg å spise middag med familien min. Så da ble det ribbe, medisterkaker og pølse for 3. og siste gang i år. Etter middagen bestemte jeg meg for å dra på fest med noen kollegaer++, så der endte jeg opp med å tilbringe resten av kvelden. Selvom jeg ikke var i 100% party-humør hadde jeg det veldig moro og fikk vist frem mine fantastisk danse-skills i løpet av kvelden!

På bildene her kan dere se alle lakkene (+en neglefil) som jeg fikk i Ciaté sin julekalender. Ååh, se så vakre! Nå har jeg ikke rukket å teste ut alle, men jeg vet av erfaring av Ciaté sine lakker er en av mine favoritter. Både på grunn av holdbarheten, utvalget av farger og børsten som er perfekt for påføring uten å søle. Jeg skal ihvertfall få satt dem inn i min gigantiske samling av neglelakk, og håper at 2017 byr på enda mer negledesign og inspirasjon.

Hva har dere gjort de siste dagene? Hvilken lakk likte du best her?

Antrekk Julaften 2016

God 1.juledag alle sammen 😀 Da var julaften 2016 over, og det ble som vanlig en rolig kveld med mamma, pappa og broren min. Vi spiste ribbe, medisterkaker, pølse, surkål (og rødkål som jeg ikke liker) og poteter. Mmh, for meg er dette tradisjon, og fysøren så godt det var! Vi skal kose oss med det både i dag og i morgen også, så jeg har helt klart noe å se frem til. I dag skal jeg bare slappe helt av, før jeg drar til Lars i kveld, ettersom jeg ble invitert på lunsj med familien hans i morgen. Etter lunsjen skal vi dra hjem igjen til meg for å spise middag, hehe!

I går natt begynte jeg plutselig å rydde og omorganisere på rommet mitt så nå er det litt kaos. Jeg har jo mye dilldall! En av gavene jeg var fikk i går var nemlig et sminkespeil med lys, som stod øverst på ønskelista mi. Derfor måtte jeg flytte om sminkesakene mine fra nattbordet til skrivebordet, da jeg vanligvis sminker meg foran et stort speil over nattbordet. Gleder meg til å teste det ut! I tillegg er det masse rot på rommet mitt for tiden, så det er søren meg på tide med litt organisering og rydding.

Her har vi mitt julaften-antrekk i år. Kjolen er kjøpt på nelly.com HER, og jeg er veldig fornøyd med den! Som flere skrev i kommentarene på kjolen er brystpartiet litt lavt, men det gjorde ingenting da jeg brukte en BH uten stropper. Disse skoene må jeg innrømme at er bare for bildenes skyld, haha – de er helt grusomme å gå i lenge, så ettersom vi bare var hjemme gikk de like fort av som på.

Har du noen planer for 1.- og 2.juledag?

Christmas Nails

HEY HO! God jul alle sammen 😀 For en deilig morgen det har vært. Jeg kom meg opp klokka elleve for å se på Tre nøtter til Askepott, etterfulgt av å pakke inn litt gaver og titte på Reisen til Julestjernen. Videre har jeg kost meg med enda litt mer jul på TV, ribbelukta er fylt i hele huset, og jeg klarer nesten ikke vente til julemiddag og åpning av pakke i kveld! I dag har jeg også brukt en del tid på å stelle istand litt julenegler, og nå skal sminken settes. Håper alle får en veldig fin kveld; gjør det som gjør deg lykkelig, og slapp godt av.

Hva synes du om juleneglene mine?

OUTFIT: Green Coat

Heisann alle sammen! Ohmygad, det er faktisk juleferie 😀 Så sinnsykt deilig! 2 dager til julaften, herregud. Nå sitter jeg og ser på gårsdagens episode av Jul på Månetoppen, med Lars ved siden av meg. Jeg sovnet med han i senga litt da jeg kom hjem fra jobb, men da klokken nærmet seg fire begynte mørket å komme, så da dro jeg med Lars ut for å ta litt antrekksbilder. Gidder nesten aldri å ta det nå på vinteren ettersom bildene blir kornete uansett, men jaja, det ble jo faktisk helt greie bilder 😀

Legg merke til den superlekre kåpa jeg kjøpte på Monki i går! Litt kaldt var det, men det er så vanskelig å la være å bruke nye innkjøp. Den stripede blusen kjøpte jeg også på Monki i går, og selv om det ikke synes er den faktisk en blanding mellom lyserosa, hvit og beige. Haha, helt hvit er den ihvertfall ikke.

Hvordan er deres torsdag? 😀

Gratulerer med dagen mamma!

Heisann alle sammen! Sen oppdatering i dag, rett og slett fordi dagen har gått i ett. Startet på jobb åtte, og var der frem til tre, før jeg tok bussen strake veien ned til drammen før å møte mine fem herlige venninner! Alle fem har ikke vært samlet på år og dag, og selv om det ikke var så lenge var det superdeilig å se dem alle igjen. Jeg fikk brukt bankkortet mitt på Monki også, noe jeg ikke er superstolt over, men herregud for noen fine ting jeg fikk tak i! Etter jeg var ferdig i Drammen, tok jeg bussen hjem igjen og fikk tatt litt bilder før jeg og familien dro på Peppes Pizza for å feire bursdagen til mamma. I dag blir hun nemlig 55 år!

Jeg kan virkelig ikke tro at hun er 55 år, så fantastisk fin og så innmari god! Jeg kan dele alt med mamma og jeg vet at hun alltid støtter meg, kommer med gode råd og blir like irritert som meg på folk som har vært bitches! Haha, jeg er virkelig glad for å ha henne, og la oss ikke glemme å nevne hvor sinnsykt vakker hun er, ikke sant? 😀 So B-E-A-U-T-I-F-U-L!

Hva har dere gjort i dag? 😀

CHRISTMAS TAG

1. Gløgg eller kakao?
Åh det er seriøst helt umulig! Drikker nok mest kakao, men gløgg er også sjukt godt 😀

2. Hva gleder du deg mest til med julen?
Jeg har gledet meg veldig til å se på julekalendere nå i desember, og videre gleder jeg meg til julemat, nyte tid med familie, også kan jeg ikke legge skjul på at gaver alltid er spennende 😀

3. Ekte eller plastikk juletre?
Ekte er selvfølgelig koselig på grunn av lukta, men jeg synes faktisk plastikk er like greit.

4. Favoritt julesang?
Jeg elsker virkelig nesten alle julesanger, helt umulig for meg å velge en favoritt!

5. Hvilke lukter minner deg om jul?
Pepperkaker, ribbe/generelt julemiddag, gløgg…har jeg glemt noe?

6. Har du begynt å kjøpe julegaver/er du ferdig?
Nå er jeg snart i mål, mangler kun gaver til faren min 🙂

7. Hva ønsker du deg til jul?
Til jul ønsker jeg meg mye forskjellig, blant annet sminkespeil med lys, noen filmer, Carrie Taylor-klokke, parfyme og mummikopper/skåler.

8. Favoritt julefilm?
Det må nok bli Hjemme Alene, Polarekspressen og Julenissen!

9. Favoritt julegodt?
Ååh denne er vrien!!! Er det noe jeg hvertfall ikke liker så er det marsipan, så favoritten må nok bli alt av julesjokolade.

10. Kjøpe eller lage julekaker?
Jeg synes absolutt det smaker best når man lager det selv, men jeg er veldig dårlig til å sette av tid til å bake noe, i tillegg til at jeg vet at det er mye som ikke blir spist opp. I år har jeg bare laget pepperkaker av ferdigdeig, fått krumkaker av bestemor, i tillegg til at vi har en kjøpt kransekake (noe jeg ikke liker). Skulle gjerne hatt andre julekaker også, men gidder liksom aldri, hehe!

Kjenner du deg igjen i noe? 😀

Jeg turte ikke åpne for postmannen!

Haha, så, i dag opplevde jeg noe litt fllaut. Ikke at det er superflaut, men litt teit er det lov å føle seg etter denne lille episoden. Så, mandag kveld lå jeg på sofaen og hadde sovnet. Riktig nok mye lengre enn jeg hadde tenkt, men heldigvis hadde jeg ingen planer. Plutselig ringte det døren. Jeg tror jeg kun våknet halvveis de første ringene, før jeg kom til meg selv og skjønte at det ringte på døren. Jeg ble liggende litt til for å se an om det var noen i familien som likegjerne kunne bruke nøkkelen, eller om det muligens var noen barn som bare tullet ettersom dette hadde skjedd tidligere på dagen. Det fortsatte å ringe på, helt febrilskt, og jeg kjente at pulsen steg litt, og at jeg måtte åpne for å sjekke. Jeg reiste meg opp fra sofaen, og gikk med lette skritt bort til døren.

Da jeg var borte ved døren, skrudde jeg opp låsen, og holdt døren litt tilbake mens jeg åpnet den. Haha, jeg er jo så sinnsykt pyse, og tok en bitteliten titt ut døren før jeg lukket den fort igjen da jeg ikke så noen utenfor døren. Plutselig hører jeg en stemme “Hallo? Hallo?”, og blir enda mer stressa. “Hvem i all verden er det som er der ute?” tenkte jeg, da han plutselig begynte å banke på døra. Jeg beit meg litt i leppa, før jeg forsiktig åpnet døra igjen. Der stod postmannen, med en pakke til “Vilde”, haha! Jeg pustet lettet ut og så på han og pakken mens jeg sa “Åja, det er meg!”, og for å komme på en halvveis unnskyldning sa jeg “Trodde det var noen barn som tullet, hehe!”. Han så på meg uten et svar, og ba meg signere på denne maskinen med fingeren. Jeg smilte lett, signerte og fikk pakken i hendene. Og hvis noen lurer var det to små øyenskygger som jeg bestilte forrige uke fra UK – i denne store pakken, haha! Jaja, det var mandagskvelden min. Er ikke rart jeg blir litt skeptisk og redd med alle disse merkelige historiene man hører på nyhetene for tiden med ranere og mordere som kommer på døren, haha!

Har det skjedd noe spennende med dere i dag?