15 Selfies from January

Heihei! Jappsi, the selfie-queen is in the house, haha! Altså, jeg elsker selfies – spesielt om jeg føler meg bra, og jeg som alle andre har en typisk vinkel og et typisk uttrykk man alltid bruker. Jeg synes det er litt moro å dele litt mer “personlige” bilder med dere, selv om det ikke er noe nytt å se meg her, haha! Allikevel er det litt annerledes med bilder fra mobilen som jeg gjerne tar hver dag. Så, bare for å nevne det; i morgen er det altså allerede februar (WHAT!?), så her har jeg samlet 15 selfies fra januar – og uansett hvor kleint det er så må jeg rett og slett dele mine fantastiske selfie’er med dere, haha! Stakkars kjæresten min som får sikkert hundre av disse hver dag (ok, litt overdrevent).

Andre måned av 2017 (holdt på å skrive 2016), starter som sagt allerede i morgen, og jeg vet at denne måneden også kommer til å bringe mye godt! Januar har vært en veldig fin start på året, og om man skal sammenligne med januar i fjor har jeg virkelig hatt det helt fantastisk til nå. Februar bringer mange fine stunder sammen med gode venner, noe jeg gleder meg veldig mye til, og hele måneden skal brukes til å se frem til den 2-3dagers vinterferien jeg får i starten av mars. I tillegg ønsker jeg å holde fokuset på kosthold, trening og bloggen 😀

Hvordan har din januar-måned vært?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sunn matpakke på 1-2-3!

Heisann alle sammen! Tirsdagen er i gang, og dagens lunsj er virkelig en god’ing 😀 I dag tenkte jeg å dra rett på trening etter jobb så da trenger jeg litt påfyll, også ettersom jeg tenkte å trene et par timer. I går var det akkurat som jeg hadde en strekk i låret, men det er heldigvis bedre i dag, så jeg får prøve å ta det litt rolig. Muligens overkroppen får kjørt seg litt i dag, ellers håper jeg på å snike inn litt kondisjon selvom styrke selvfølgelig er favoritten. Motivasjonen er jo helt på topp etter de nye treningsklærne som kom forrige uke, og i går følte jeg meg fresh på trening, hehe!

Dagens lunsj er tre speltlomper; en med skinke, en med laks og en med tunfisk – alle toppet med cottage cheese. I tillegg har jeg med en skyr og en liten matboks med ananas og druer. Matboksen er forresten fra TGR, stilig, eller hva? “Bringing a snack is the new black”, altså hallo, selvfølgelig må man ha litt snacks hver dag, og da er jo frukt og grønt perfekt å putte i matboksen. For å snu helt om må jeg også nevne at jeg i går kjøpte meg to kakebokser; en med doble sjokoladeflarn, og en med punsjboller, og fysøren så fristende det er! Blir nok en (eller flere) smakebiter i løpet av uka også, hehe 🙂

Hva spiser du til lunsj i dag? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 nye treningsfavoritter!

Ææh, wii, nå er treningsgarderoben oppgradert og herregud sjekk ut disse godbitene 😀 Alle disse fikk jeg i posten forrige uke, og jeg gleder meg masse til å teste de ut på trening. Alle tightsene hadde ganske forskjellige passformer og satt ganske ulikt på, så det blir veldig spennende å prøve ut. Jeg er ikke superfornøyd med toppene, men kanskje jeg liker dem bedre etterhvert. Den tightsen som jeg etter førsteinntrykk liker best er nok den blomstrete fra “We Are Fit” – den var både innmari fin og satt veldig godt på beina! Ellers likte jeg veldigveldig godt den fargerike fra Aim´n, og til slutt den ICANIWILL ettersom den var veldig stram i midjen (noe som også på en andre siden er positivt slik at den sitter godt på) 😀

Aim´n White Loose Fit Singlet

Aim´n Tropic High Waist Tights

We Are Fit Shape Rose

ICANIWILL Perform Tank Top Black

ICANIWILL Leopard Tights V2 Pink

Likte du noen av disse? Ønsker du en vurdering av hver enkelt tights? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Green Lace Top

Altså, forrige lørdag kom det et innlegg med “Green Bomber Jacket“, og tidligere i uka la jeg ut enda et innlegg med “OUTFIT: Green Winter“, green, green, green! Grønn er absolutt ikke yndlingsfargen min, men militærgrønnfarger er faktisk innmari stilig – spesielt på denne tiden av året. Nå sitter jeg her på Gjøvik hos Lars, vi har nettopp vært ute for å se etter nye gardiner til rommet hans her. Men ettersom han snart skal flytte hjem igjen ba jeg han vente med det til han finner sin egen leilighet. Vi fikk allikevel kjøpt oss en pølse på narvesen, og fått en tur ut – noe vi trengte.

Nå er vi klare for fest med noen Lars går i klasse med, i tillegg til masse andre mennesker. Helt latterlig hvordan jeg har vært på fest hver helg i det siste, tror virkelig jeg bør ta en pause snart, men vanskelig når det alltid kommer opp noe, og jeg sliter virkelig med å bare slappe av en helt lørdagskveld, haha! Flere som kjenner seg igjen eller? Jaja, så lenge man har det morsomt er det vel inget problem 😀
Topp fra NA-KD  //  Bukse fra nelly.com  //  Sko fra nelly.com  //  Veske fra Magasin i København
 

Hva skal dere i kveld? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 rumpeøvelser du kan gjøre hjemme!

Heisann alle sammen, og god kveld! Nå er jeg snart klar for å ta en tur i dusjen, etter en 7 timers jobbdag, 90minutter trening på rumpe og mage, litt bildetakning og en liten power nap. Haha, jeg tror virkelig jeg hadde sovnet i dusjen om jeg ikke hadde slengt meg litt på sofaen, jeg holdt faktisk nesten på å sovne under pausene på trening! Japp, så en liten lur var veldig deilig. Videre i kveld skal jeg lage meg middag, pakke ettersom jeg reiser til Gjøvik i morgen, og etter det skal jeg slappe max av på sofaen.

Nå tenkte jeg å dele 5 øvelser for rumpe og lår med dere. Om du er nybegynner vil disse øvelsene være perfekt. For deg som er litt mer dreven kan det vært lurt å ha noen vekter tilgjengelig. For de to første øvelsene vil jeg anbefale noe som kalles “Wrist Weights”, som kan festes rundt anklene slik at øvelsene blir tyngre. Utfør så mange repitisjoner og sett som du vil. Eksempler kan være: 7repX5sett, 10repx3sett, 15repX2sett eller hva du selv ønsker 🙂


QUADRUPED HIP EXTENSION – kne i 90grader
(TIPS: Disse øvelsene pleier jeg egentlig å gjøre med albuene ned i gulvet, for å gjøre det tyngre) Legg deg ned på alle fire på gulvet, og løft det ene beinet opp og bak, mens kneet blir i 90grader. Pass på å stramme magen, slik at ryggen holder seg rett hele veien uten å svaie.


QUADRUPED HIP EXTENSION – strakt bein
(TIPS: Disse øvelsene pleier jeg egentlig å gjøre med albuene ned i gulvet, for å gjøre det tyngre) Legg deg ned på alle fire på gulvet, og løft det ene beinet opp og bak, mens du strekker beinet ut. Pass på å stramme magen, slik at ryggen holder seg rett hele veien uten å svaie.


GLUTE BRIDGE
Legg deg ned på ryggen med beina inntil deg. Løft rumpe og hofte opp fra gulvet, og press opp mot taket. Denne øvelsen kan ofte være litt lett, så jeg anbefaler å plassere en vektskive/stang eller noe annet du har tilgjengelig oppå deg for å øke intensiteten.


ONE LEG GLUTE BRIDGE
Dette er en ganske mye tyngre versjon av den vanlige hip thrusten, hvor du holder det ene beinet opp fra gulvet med 90grader i knærne, og presser rumpe og hofte opp fra gulvet. Kan også gjøres med strake bein.


UTFALL BAK, UTAFALL FORAN, KNEBØY
En liten kombinasjon med utfall og knebøy. Start med å ta utfall bakover (ta det ene beinet bak, kom ned meg begge knærne i 90grader), og spark fra for å komme rett frem i en utfall foran (kom med beinet foran, kom ned med begge knærne i 90grader), og press deg så tilbake igjen og ut til siden i en knebøy. VIKTIG! Husk å holde vekta på hælen på disse øvelsene, og ha knær parallelt med hælen i utfall. Om man legger vekta over på tærne øver risikoen for kneskader.

Pleier du å gjøre noen av disse øvelsene? 😀

#trening #training #øvelser #rumpe #rumpeøvelselser #ass #treningsøvelser

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Kylling, søtpotet og brokkoli

God kveld alle sammen! Ah, nå har jeg nettopp storkost meg med kyllingstrimler, søtpotetbåter og kokt brokkoli – at noe så enkelt og sunt kan være godt er nok vanskelig å tro, men det smakte faktisk helt utrolig godt i dag. Kanskje er det fordi jeg har hatt en litt slitsom og stressende dag eller kanskje det er fordi jeg har trent og var dødssulten. Jeg startet dagen med en slitsom jobbdag; la meg si at det ikke er barebare å jobbe med barn. Heldigvis ble dagen bedre etterhvert og etter en super treningsøkt og denne middagen er jeg på topp igjen! Nå tenkte jeg å slappe og se litt på Sex and the City før det er natta 🙂

Dette trenger du til 1 person:
200gram kyllingstrimler (en halv pakke)
En halv søtpotet
Olje
Valgfritt krydder
Brokkoli (fersk eller frossen)
Cottage Cheese/lettrømme

Slik gjør du:
Start med å sette stekeovnen på 225grader, og gjør klar søtpotetbåtene (OPPSKRIFT HER!). Kok opp vann i en kjele med litt salt, og putt oppi valgfri mengde med brokkoli. Brokkolien er ferdig når vannet har kokt opp igjen. Finn frem en liten bolle hvor du tilsetter litt olje (jeg brukte rapsolje) og valgfritt krydder (jeg brukte grillkrydder, pepper og aromat). Putt så kyllingstrimlene i bollen og rør rundt slik at alle kyllingstrimlene blir dekket med olje og krydder. Stek kyllingen til den er gjennomstekt, finn frem en tallerken og fyll den med kylling, søtpotet, brokkoli og litt cottage cheese/lettrømme.

Det er faktisk helt utrolig hva cottage cheese gjorde med helheten i denne middagen. Det ga virkelig det lille ekstra, i tillegg til at man får i seg litt ekstra proteiner som er supert etter en treningsøkt. Søtpotetbåter har jeg helt dilla på – det er så sykt godt, og passer like godt til middagen som til snacks. Om du ikke har prøvd det anbefales det på det sterkeste. Brokkoli kan selvfølgelig erstattes med andre grønnsaker og istedenfor kylling er fisk et godt alternativ.

Hadde du likt dette? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Green Winter

God kveld alle sammen! Gurimalla, endelig litt antrekksbilder, det er jo år og dag siden sist virker det som. Nå er jeg så kald på fingrene etter å ha gått hjem etter trening at jeg nesten sliter med å skrive. Uæh jeg savner sommeren nå, og jeg er så drittlei at det er stupmørkt om morgenen. Jeg er 110% sikker på at det ikke bare er meg, så at flere kjenner seg igjen kan jeg allerede skrive under på. I dag var det allikevel veldig fint ute ettersom det var hvitt overalt på grunn av frost, i tillegg til at sola skinte en liten stund. Lite hjelper det når man må være inne på jobb, og når man først kommer ut er det iskaldt!

Uansett, på grunn av at det var så vakkert ute i dag, var det et fantastisk lys å ta bilder i! Så jeg tok meg i nakken etter jobb og tok noen antrekksbilder. Jeg sliter alltid litt med å komme meg ut på grunn av frykten for hva i alle dager folk tenker om “jenta som står med kamerastativ og tar bilder av seg selv”. Nå har jeg gjort det så mye at alle her i nabolaget ha sett det. I tillegg er det jo ingen grunn til at jeg skal bry meg om det, jeg bare synes det er superkleint og vil helst unngå det. Allikevel angrer jeg sjeldent etter at bildene er tatt, for det er jo veldig moro, i tillegg til at bildene ofte blir ganske bra 😀


Nå er jeg helt tappet for energi, da beina mine var supertunge på trening, og energien er helt tappet ut av meg. Men, jeg må uansett øve inn noen BodyPump-låter til timen min på Fresh Fitness i morgen, før jeg skal ta meg en dusj og få i meg litt mat. Nå har jeg allerede så sykt lyst på helg igjen, og nå er det kun tre dager til jeg skal ta turen til Gjøvik og treffe Lars igjen, noe jeg selvfølgelig gleder meg supermye til 😀 I går fikk jeg også vite at jeg får 2-3 dager vinterferie, og ettersom jeg var innstilt på ingen dager ble jeg innmari lettet og glad – woho, langhelg i starten av mars, det gleder jeg meg til!

Hva har dere gjort i dag?

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #bomberjacket #winter #vinter #gull #gold #trening #training #foto #gold

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Oppskrift på Lompelasagne

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg å starte uka med en liten oppskrift på sunnere lasagne. Jeg var som nevnt tidligere med kusinen min i helga, og som den “sunnhetsfreaken” (haha!) hun er, ville hun gjerne vise meg denne lompelasagnen, noe jeg selvfølgelig ville prøve ut. Jeg kan gjerne tenke meg å prøve den igjen med litt små endringer, og denne er helt klart sunnere og mer næringsrik enn vanlig lasagne (selv om vanlig lasagne er ganske mye bedre i følge min mening, hehe!) Moro å prøve ihvertfall og jeg vil absolutt anbefale deg å prøve den også 😀

Dette trenger du:
– 400g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
– 2-3 ss tomatpuré
– 1 løk
– 1 hvitløksfedd 
– 2 dl vann 
– Valgfritt krydder (f.eks. oregano, paprika, pepper, chilli…)
– 250g cottage cheese
– 3-5 lomper eller speltlomper
– Revet eller skivet ost

TIPS! Jeg synes det kunne vært godt med litt mer lomper eller å blande grønnsaker inn i lasagnen.

Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180grader, og start med å steke kjøttdeigen i en stekepanne. Skjær opp løk og hvitløk og stek dette sammen med kjøttdeigen, det samme gjør du med tomatpureen og vannet, og lar det småkoke til det blir en tykk kjøttsaus. Krydre kjøttdeigen etter eget ønske og smak til.

Finn frem en ildfast form og legg lagvis kjøttdeig, lomper, cottage cheese et par ganger, før du til slutt topper med litt revet ost og evt. noe krydder. Stekes midt i ovnen i 15-20minutter, eller til osten er gylden. Serveres med salat eller annet tilbehør 😀

Jeg synes personlig denne lasagnen var helt grei, men jeg er overbevist om at den kunne vært enda bedre med litt mer krydder og noe spennende tilbehør!

Kommer du til å teste ut dette? 😀

#mat #food #oppskrift #recipe #lasagne #sunt #sunn #kosthold #lompelasagne

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Endelig nytt treningssett!

Heihei alle sammen, og god søndag! Da var jeg endelig hjemme etter en tur som ble litt lenger enn forventa. Jeg dro ut døra ca. klokka ett i går, og planen var egentlig bare å være med kusinen min, noe som fantastisk koselig og moro – også spesielt siden det var ett og et halvt år siden sist! Vi storkoste oss med shopping, spising, photoshoot og masse moro i leiligheten hennes i Drammen, men da jeg hadde tenkt til å dra hjem rundt halv tolv fikk jeg plutselig en telefon fra noen venner om jeg ønsket å bli med til Asker for å drikke og prate. Jeg hadde selvfølgelig lyst til å være med dem, men på den andre siden ville jeg veldig gjerne hjem til senga mi. Selvfølgelig endte jeg opp med å bli med dem, og seks timer senere, altså halv seks om morgenen, kom vi oss til sengs (eller, det vil si sofaen som jeg måtte ligge på!). Jeg hadde altså en veldig koselig natt, med litt drikking og en liten morsom sammenkomst med Katrine, Halvor og Øyvind.

I går fikk jeg også kjøpt inn litt; som et kjent fenomen er det ganske vanskelig å unngå akkurat dét når man er på shopping. Et innkjøp jeg ble spesielt fornøyd med var denne treningstighsten og denne trenings-BHen fra H&M – altså, endelig!!! Jeg ønsket meg egentlig rundt fire treningstightser og noen treningstopper fra før av, men etter å ha prøvd dette treningssettet måtte jeg rett og slett ha det. Kusina mi skulle egentlig kjøpe tightsen i en annen farge, men ettersom den var så gjennomsiktig endte vi begge opp med å kjøpe denne. Sykt fin, og jeg kan dessverre ikke love meg selv å holde meg unna litt nettshopping til innkjøp av enda litt mer treningsklær. Altså, det er jo så fint, og det finnes ikke noe bdre motivasjon til treningen 😀

Hva synes du om treningsklærne?

#trening #training #innkjøp #newin #treningsklær #hm

Green Bomber Jacket

God kveld alle sammen! Woho, for en fantastisk fin dag 😀 Nå sitter jeg hos kusina mi som har en egen liten leilighet i Drammen, og vi har hatt en skikkelig koselig dag! Vi møttes rundt klokka ett i sentrum for å ta en liten shoppingtur på gulskogensenteret, hvor jeg fant meg en ny treningstights, en ny trenings-BH og litt smykker. Følg med i morgen for å se de nye treningsklærne for i dag har vi nemlig også hatt en aldri så liten photoshoot med de nye treningsklærne, og jeg ble faktisk innmari fornøyd med alle de fine bildene vi fikk tatt! I dag har jeg også følt meg skikkelig bra med mitt eget utseendet og i egen kropp, og det er vel ingen følelse som kan overvinne den, eller hva? 

BOMBER JACKET  //  LACING TOP

Husker dere Bomber Jacket’en jeg kjøpte på NA-KD tidligere i uka? Sjekk så fin da! I dag var det faktisk så mildt ute at man kunne la de tykke vinterjakkene og vinterkåpene bli hjemme. Sykt deilig! Det er lov å håpe at det holder seg slik helt til sommeren, men det er vel litt for mye å be om. Jaja, vinteren har jo såvidt vært innom, så skal ikke klage om det kommer litt snø. Spesielt ettersom jeg kjøpte et par ski for ett år siden som gjerne skulle blitt brukt litt mer enn én gang. 

Hva har dere gjort i dag? 😀 

#mote #fashion #antrekk #outfit #bomber #newin #innkjøp #weekend #ootd