OUTFIT IN RIGA

God kveld kjære lesere 😀 Jeg er nesten litt tom for ord her jeg sitter, ganske så sliten etter å ha gått rundt i gatene i Riga, spist lunsj på verdens kuleste restaurant og bar og shoppa bittelitt. Og med bittelitt mener jeg faktisk bittelitt, for noe storhandling har jeg ikke gjort her nede ennå. I morgen skal vi derimot på et av de største kjøpesenterene her, så da kan det hende at jeg velger å gå litt amok, haha!

I dag tok vi oss friheten til å ligge i senga til klokka ti før vi måtte gå ned for å få i oss litt frokost. Herregud, hotellfrokost er bare så fantastisk (selvfølgelig ikke overalt, men jeg har heldigvis kun gode oppleveser på det planet), og det er så vanskelig å begrense seg når man ønsker å prøve alt det gode som er der, som man aldri spiser til frokost ellers. Etter frokosten slappet vi litt mer av før vi dusjet, jeg sminket meg og Lars spilte (regner med at flere har det sånn i forholdet?)

Nå har vi som sagt vandret rundt i Riga’s gater, ihvertfall gamlebyen, og det er fint! Det er ikke all verdens med butikker, men restauranter, barer og ulike suvenirbutikker er det hvertfall nok av. I tillegg er det veldig koselig, og jeg elsker fargene og muren på veggene, i tillegg til at de har beholdt gatesteinene. Vi kom også over verdens kuleste restaurant og bar med 50’s-stil, hvor hele interiøret var som å komme til en bar på 50-tallet i Amerika (tror jeg, ihvertfall synes jeg det var innmari godt gjennomført), og de hadde både godt utvalg av mat, milkshakes og coctails til en billig penge! Nam, sier jeg bare – dit skal jeg igjen!

Hva har dere gjort i dag? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #riga #latvia #bar #restaurant #food #mat

Fremme i Riga!

Heisann alle sammen! Da var jeg og Lars fremme i Riga, i Latvia og slapper max av på hotellrommet. Akkurat nå gomler jeg i meg et halvt skolebrød som vi kjøpte på Gardemoen og etterpå skal vi ut i gatene for å se oss litt rundt i området. Jeg kom meg opp av senga halv sju i dag for å fikse meg før jeg og Lars rakk toget klokka åtte fra Asker til Oslo Lufthavn. Flyet gikk ikke før halv tolv så vi hadde veldig god tid, men bedre med god tid enn dårlig tid, eller hva? 

Flyturen gikk veldig fint, og vi kom oss veldig greit frem til hotellet fra flyplassen med taxi. Jeg er alltid skikkelig surrete i hodet og småstressa inntil jeg kommer frem på hotellrommet, men nå kan jeg puste litt ut. En sjokolade har også forsvunnet fra minibaren, hehe! Det er jo helt sykt hvor billig det er her! Jeg er så vant til at alt koster minst 30kr, men her var det 1,5euro (13kr) for sjokoladeplata, og da nøler ikke jeg med å ta en bit.

Vi har egentlig svært lite planer på denne turen, noe som er veldig deilig. Hvis noen vet om et sted man bare innom i Riga, eller noe vi virkelig bør gjøre så er det bare å si i fra i kommentarfeltet! Vi vet heller ikke hvor vi skal spise ennå, så det er bare å komme med forslag 😀

Har du vært i Riga før?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

2016: Mai-August

Wow, ok, gjør dere klare for å se en oppsummering av mai, juni, juli og august. Dette er nok absolutt de månedene jeg likte best fra 2016, og jeg storkoste meg med masse som skjedde og var innmari glad for de supre sommermånedene! Kjenner jeg gleder meg allerede til de månedene kommer i år.

SE → 2016: Januar-April

MAI

Russ 2016
Russetiden startet, og jeg kan ikke skryte på meg at jeg gjorde så veldig mye ut av det. Jeg fikk brukt russebuksa en del og hadde noen morsomme dager med tre andre venninner som var russ, hvor vi både gjorde litt russeknuter og var en tur i tønsberg! I tillegg til at vi festet ute natt-til-17.mai. Morsom tid, men skulle gjerne gjort mer ut av det. Heldigvis har jeg mulighet enda en gang i 2018 ettersom jeg da går på påbygg.
Mest leste innlegg om russetiden: ANGRER SOM FAEN!

Vestlandstur
Jeg og familien var også en helgetur til vestlandet fordi vi skulle i konfirmasjon. En innmari fin helg hvor jeg fikk slappet max av! Kommer alltid til å huske det sykt deilige badet jeg tok meg med en cider etter en joggetur i nærområdet til hotellet. Deilig 😀

Konsert
I slutten av måneden var jeg på Sentrum Scene i Oslo for å se Little Mix! Fysøren for en helt rå opplevelse, de gikk virkelig over all forventning og var enda flinkere enn det jeg trodde 😀

Antrekk

JUNI

Seriøse innlegg: UPERFEKTE SELFIES

Opplevelser: SOMMERFEST og BÅTTUR

Antrekk

JULI

Sommerferie
Yeah, sommerferiemåneden! Og herregud for en fin og innholdsrik måned 😀 Jeg storkoste meg i juli med alt jeg var med på. Det ble ingen utenlandsturer, men noen andre destinasjoner ble det, og mange fine dager og netter med mine gode venner! Nei, denne måneden var virkelig fantastisk.


HYTTELIVET  –  INNFLYTNINGSFESTTUR OPP JUVET  –  HYTTETUR (HER og HER)  –  KRISTIANSAND (HER og HER) 

TIPS: 5 treningsøvelser du kan gjøre ute!

Antrekk

AUGUST

August: Nytt lærlingssted, nye muligheter! 2.august startet jeg som lærling på SFO og skole, etter å ha vært i barnehage semesteret før. Hverdagen ble heldigvis mye bedre etter å ha startet her, selv om jeg ikke vil jobbe med det heller. Det skjedde egentlig ikke noe spesielt spennende i August utenom at jeg var på jentetur til Køben, noe som selvfølgelig var et veldig fint minne!

København

Jeg og venninnene mine sov på et hostel under oppholdet vårt i København, og det var faktisk ganske greit. Vi brukte mye tid på shopping, og hadde jeg dratt med dem dit igjen ville jeg nok brukt mer tid på å oppleve byen. Vi var selvfølgelig også ute på bar, uten om siste kvelden (typisk) da vi ikke kom inn noe sted. Mh, irriterende! Hjemreisen var kaos og herregud jeg tror ikke jeg hadde hatt en så dårlig dag på lenge, huff. Heldigvis kan vi le litt av det i ettertid.

Antrekk

Hvordan var dine sommermåneder i fjor? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Today’s Makeup Look

Hei igjen alle sammen! Jæædda, da har man dulla seg opp og er klar for jentekveld med tre av mine bestevenninner. Jeg gleder meg alltid til en skikkelig jentekveld, og jeg føler meg virkelig klar til en litt crazy, men mest sannsynlig rolig kveld med taco og drikke. Det er veldig sjeldent vi jentene får møtt hverandre, så jeg er alltid glad når jeg kan være med de!

Da jeg våknet i dag var jeg helt naturlig i godt humør, noe jeg har vært de siste dagene. Det er helt sykt deilig, og jeg har en tanke om at det på grunn av sola som skinner og at lyset varer litt lenger utover dagen. Nå kjenner jeg virkelig på lengselen etter sommeren!

Her har vi altså dagens sminke-look. I det siste har jeg fått litt spørsmål om hvilken eyeliner jeg bruker, og om noen flere skulle lure bruker jeg en Eye Pen fra Monki (HER). Denne looken er ganske så lik det jeg bruker til hverdags, men med litt mer glitter på øyenlokka og litt tydeligere konturering, i tillegg til skjørt og store øredobber er jeg klar for jentekveld! Om jeg får tatt noen bilder i løpet av kvelden er usikkert da venninnene mine er veldig av og på når det kommer til å bli tatt bilde av, men vi får se 😀

Hva skal dere i kveld?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

4 pannekakeoppskrifter

God lørdagsmorgen alle sammen! I dag tenkte jeg å starte dagen med å dele mine fire favorittoppskrifter på pannekaker med dere. Alle disse, og enda flere har blitt lagt ut på bloggen før, men her har jeg samlet de jeg liker aller best. Tre av dem er av sunenre varianter, mens den siste er en kaloribombe, hehe 😀 Selv tenkte jeg å lage pannekaker til frokost i dag, men jeg er litt usikker på hvilken jeg velger ennå. Alle er jo så fantastiske! Flere enn meg som har pannekake-dilla? Jeg tullet her om dagen om at jeg bør åpne en egen pannekake-butikk ettersom jeg elsker det meste av pannekaker. Overraskende nok liker jeg som regel de sunne variantene best, mens noen ganger er det godt å kose seg med de originale.

PS: Alle oppskriftene gir 3 store eller 6 små pannekaker!
PS: Om du bytter ut havremel med havregryn må du røre det sammen i en blender.

SUNNE, LUFTIGE PANNEKAKER

♥ 2 egg
♥ 80gram havremel (evt. annen tørrvare)
♥ 4ss kesam (evt. gresk yoghurt)
♥ Melk/vann til passe konsistens 
♥ Litt salt, kanel og kardemomme

PROTEINRIKE PANNEKAKER

♥ 60gram havremel (evt. annen tørrvare)
♥ 2 egg
♥ 1ss cottage cheese (evt. kesam/gresk yoghurt)
♥ 3ss kesam (evt. gresk yoghurt)
♥ 3/4 scoop sjokolade proteinpulver (evt. andre smaker)
♥ Et godt dryss kanel og kardemomme

BANANPANNEKAKER
Image and video hosting by TinyPic
♥ 2 egg
80g havremel (evt. annen tørrvare)
1 banan 
Et dryss salt, kanel og kardemomme

AMERIKANSKE PANNEKAKER

3egg
50g smeltet smør
3dl melk
5dl hvetemel
1ts bakepulver
1ss sukker
♥ 1 salt, kanel og kardemomme

Hvilken er din favoritt? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

6 New Beauty Products

Hei igjen og god kveld! Da var dagens treningsøkt ferdig og jeg kan offisielt si at jeg har ferie fra alt av jobb i en hel uke! Jeg skal ikke på skole/SFO og har heller ingen treningstimer før neste fredag. I morgen er det klart for jentekveld, på søndag reiser jeg til Lars i Asker og på mandag drar vi til Riga! Woho, gleder meg så mye 😀 Det blir virkelig deilig å koble litt ut fra hverdagen på et sted man ikke er hele tiden ellers.

Her om dagen kom det litt nye skjønnhetsprodukter i postkassa mi fra blivakker.no. Det er jo så sykt fristende å bruke tusenvis av kroner på slike produkter, men denne gangen holdt jeg meg til ting jeg faktisk trengte. Jeg har ikke rukket å reste ut alt ennå, men til nå er jeg veldig fornøyd!


NYX Contour & Highlight Pro Palette
Et pudder-contour palette med åtte ulike nyanser for å fremheve og konturere ansiktet. På den ene siden kunne det det vært færre farger, men på den andre siden er det flott å ha så mange ulike slik at den passer de aller fleste. Jeg er veldig fornøyd med denne til nå og synes den legger seg veldig fint på huden.


Real Techniques Lash Brow Groomer
“Kosten er to-sidig, med en side som gir definerte, flotte vipper, og en kost som gir nydelige, definerte øyebryn. Den tette busten er laget av nylon, og er 100 % dyrevennlig. Håndtaket er laget av lett aluminium.” Jeg har kun testet øyenbrynskosten, og den er jeg veldig fornøyd med!


Batiste Dry Shampoo Cherry og Original
Batiste’s tørrshampoo – alles favoritt, hehe! Eller, det er ihvertfall mange som liker dem. Jeg har ikke rukket å teste ut den med duft av kirsebær, men den originale funker ihvertfall superbra, og håret virker nyvasket dagen etter om man tar det i før man legger seg.


Beauty UK Prime FX Foundation Primer
“En fantastisk primer med en silkemyk, oljereduserende formel som glatter huden og er perfekt å bruke som base under sminke. Primeren bidrar til at sminken holder seg bedre og finere på huden, og passer for alle hudtyper.” Jeg synes denne funker veldig bra til nå, og mener den holder det den lover!

NYX Dewy Finish Long Lasting Make-Up Setting Spray Dewy Finish
“NYX Dewy Finish Long Lasting Make-Up Setting Spray Dewy Finish er en spray som gjør at sminken fester seg, gir dekke hele dagen og sørger for en vakker finish. Sprayen er lett og komfortabel, og tynger ikke, slik at sminken allikevel føles lett.” Denne har jeg ikke testet ut ennå. Flere har kommentert av den lukter mye alkohol, men det synes ikke jeg i det hele tatt.

Har du testet noe av dette? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skjønnhet #beauty #nyx #innkjøp #newin #makeup #sminke #primer #batiste

KARNEVAL 2017

Hei alle sammen! Åh, nå er det endelig vinterferie 😀 I dag avsluttet vi jobbuka med karneval på SFO, og som dere ser tok jeg den helt ut! Seint i går kveld kom jeg plutselig på at jeg måtte finne noe å ha på meg, så jeg fant frem denne parykken og et par solbriller og bygget det på derifra. I år er det faktisk tredje gangen på rad jeg bruker denne kjolen på karneval. De to forrige gangene brukte jeg de i barnehagene jeg har vært i praksis i, bare at da var jeg fe. I år hadde jeg derimot denne råkule parykken og diske opp med, noen som klarer å gjette hva jeg var? Først vurderte jeg Charlie Chaplin, noe som hadde vært superkult, men dessverre hadde ingen av barna visst hvem dette var, så derfor falt valget på rockestjerne – det var hvertfall det jeg sa til barna!

Mange av barna så ihvertfall helt forskrekka ut og lurte på hva i all verden jeg var og ikke minst hvem jeg var. Til og med noen av de voksne sleit med å kjenne meg igjen, haha! Innmari moro å kle seg ut når man finner et så morsomt kostyme og nesten er ugjenkjennelig. Barna fikk slå på en stor pinjata som var fylt med en liten godtepose til hver som inneholdt rosiner, eventyrsjokolade, smurf og en liten potetgullpose. Vi voksne var også så heldige å få en, så nå har jeg allerede slukt i meg eventyrsjokoladen – ah så godt, og ikke minst barndomsminner! .

Hva synes du om kostymet mitt?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Bildene som ikke kom på bloggen

Heihei alle sammen! Åh, jeg vet dere elsker disse innleggene, og jeg kan love dere at det gjør jeg også! Det blir mange uheldige og “stygge” bilder når man eier en blogg og tar så mange bilder av seg selv i løpet av ett år. Her har jeg samlet noen gullkorn fra de siste månedene hvor bildene kanskje ikke var like heldige, og jeg tullet litt, hehe 😀 Ettersom jeg er en person som ikke tar meg selv så veldig høytidelig så nyter jeg å dele disse bildene med dere! 


HELLO THERE


“Vent litt a, må bare ta på meg jakka først”  //  “Åh gaahd, nå orker jeg ikke mer, ok last pic!”


Tror det er flere enn meg som sliter med å holde seg helt normal under en bildetakning, selv om den bare varer et par minutter. 


“Også tar du bilde mens jeg snurrer rundt, ok? Ok”  


Uææh, I’m a devil!


Photoshoot eller dansetime? Ingen vet…

Synes du bildene var morsomme? 😀 

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Vi reiser på mandag!

Husker dere jeg snakket om hvor reiselysten jeg var her om dagen? Om hvordan jeg sjekket ut ulike destinasjoner, men kom til å ende opp med å droppe det? Vel, på mandag bestemte jeg meg for å hoppe ut i det. Jeg har snakket mye med kjæresten om å dra på ferie, men ettersom vi begge var litt i tvil lot vi det ligge. På mandag så jeg etter billige destinasjoner som kunne være trivelig å dra til. Jeg trengte ikke noe super-fancy, bare det å reise litt bort. Så derfor bestilte vi en tur til Riga, Latvias hovedstad. Woho, noen ganger er det virkelig morsomt å være litt spontan (ettersom jeg så og si elsker å planlegge alt til punkt og prikke).Så, fra mandag til torsdag drar vi på tur sammen. Jeg gleder meg innmari mye, og for meg som er veldig lite erfaren innenfor reising er det ekstra spesielt. Altså, la meg bare si det sånn at jeg ikke har vært noen andre steder enn Norge, Sverige og Danmark… Derfor er gleden stor over at jeg i år både skal til Latvia og England. Kanskje ikke så spesielt for alle andre som reiser overalt hele tiden, men for meg er det mer enn nok. Spesielt når man skal sammen med noen man er veldig glad i, selv om det høres utrolig klisjé ut, haha!

Har du vært i Riga før? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

 

Ananas Smoothie

Heisann alle sammen 😀 Da var jeg endelig hjemme igjen etter jobb og trening. Kjenner virkelig det er deilig å sette seg ned å slappe av litt, og nå venter jeg egentlig bare på at pappa skal komme fra butikken med kylling og søtpotet. Jeg har som vanlig egentlig noen ting jeg bør få gjort, men jeg tror nok kvelden går til litt bloggjobbing og Sex and the City, hehe!

Morgenen i dag startet med denne herlige smoothien med mango, ananas og appelsin. Jeg har fått helt dilla på smoothier i det siste og blander de sammen kvelden før slik at jeg slipper å bråke så mye på morgenen. I tillegg får jeg mer tid til å fikse meg, og det er aldri feil! Denne smoothien var veldig god da jeg laget den i går kveld, men i dag hadde den blitt ganske bitter etter å ha stått over natten. Derfor må nok denne drikkes rett etter den er laget.

DU TRENGER:
Én mango
Én appelsin
1/4 av en ananas
4ss kesam
1dl melk

Blend alt sammen i en blender. Husk å legge melk og kesam i bunnen slik at det lettere blendes. Jeg vil ikke anbefale å la denne stå over natten ettersom den da blir veldig bitter. Eventuelt kan du tilsette litt banan eller bytte ut noe med banan.

Håper det smaker! Kommer du til å teste ut denne? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!