Rose Gold Oval Brushes

GOOOD FREDAGSKVELD!!! Woho, da er jeg nydusjet, Lars er her og straks er jeg klar for pizza og norske talenter! I dag skal jeg slappe av 100% og kose meg, og Lars og jeg skal fortsette på Marvel-maratonet vårt, noe som vil si at vi skal se Thor i kveld. I morgen tenker vi å dra på innebadet, noe jeg gleder meg masse til, herregud jeg elsker vann haha! På søndag skal vi på Chateau Neuf for å se “Mordet på Knurringdal” som en av kompisene til er Lars er med i. Så, man kan si at det forhåpentligvis blir en veldig koselig helg!

For en uke siden bestilte jeg meg noen Oval Brushes som jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Tidligere denne uka fikk jeg dem og i dag har jeg fått testet dem litt. Jeg har ikke fått et 100% klart inntrykk av dem ennå, men førsteinntrykket mitt er at de ikke er så bra for meg til flytende produkter, som foundation og concealer. Derimot funket de veldig bra som contouring. Jeg har ikke prøvd dem til verden øyenbryn eller øyenskygge ennå, så det kan jeg ikke si noe på.

Da jeg kom hjem fra jobb og sminken hadde vært på i mange timer var sminken som vanlig ikke like jevn og fin. Derfor prøvde jeg meg på å bruke en av de største børstene, til å jevne ut sminken litt, og akkurat dette funket faktisk sykt bra.

KAN KJØPES HER kr 200 kr 299

Børstene er selvfølgelig supermyke, og ikke minst innmari fine! Det er tett i tett med hår på børstene. Dette føles veldig deilig ut, men samtidig føler jeg at det kan bli litt vanskelig å påføre sminken på grunn av dette. Det føles rett og slett ut som at sminken dras litt bortover. Men, vi får se hva slags inntrykk jeg får senere! Om dere ønsker kan jeg gi en nærmere vurdering når jeg har testet de mer, eller hva tenker dere?

Har du prøvd Oval Brushes?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#sminke #makeup #brushes #børster #koster #sminkekoster #ovalbrushes #makeupmekka #skjønnhet #beauty

Fyldig, supergod smoothie

God kveld alle sammen! Når dette innlegget publiseres sitter nok jeg i møte sammen med alle SFO?ene i kommunen jeg er lærling i. Pizzaen vi skulle få først ligger nok godt ned i magen og jeg har fått møtt noen venninner som også er lærling i samme kommune som meg. I dag har det vært skikkelig grått og trist ute, og jeg blir så innmari påvirka av været, noe som vil si at jeg har halvveis har vært i dvale i hele dag. På jobben hadde jeg lyst til å gjemme meg på do for å ta en power-nap, men det kan man selvfølgelig ikke, haha! Tror nok senga blir ekstra god i kveld, ja 😀

Ananas Smoothie  //  BÆRBOMBE-smoothie

I går laget jeg meg en ny smoothie, ettersom jeg har fått helt dilla på dette til frokost. Det er så enkelt og greit å blande frukten i en pose dagen før og blende det sammen på morgenen, før man kan ta den med ut døra på vei til jobb. Denne ble innmari god og er nok blant min nye favoritt!

DU TRENGER:
3ss gresk yoghurt eller kesam
1dl melk
1 cup mango
1 cup ananas
1 cup jordbær
1/2 banan

*1 cup vil si en kopp som rommer ca. 2dl
Bland alt sammen i en blender og husk å legge gresk yoghurt/kesam og melk på bunn slik at smoothien enkelt blandes sammen.

Kommer du til å teste denne? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#smoothie #oppskrift #recipe #drikke #kosthold #frukt #sunt #bær #mango #ananas

OUTFIT: Army Green

Heisannheisann og god kveld 😀 Da kan jeg puste litt ut etter to timers trening. Jeg hadde først en BodyPump-time på Fresh Fitness, før jeg var med på BodyAttack. Fysøren, endelig ville kroppen samarbeide på sistnevnte timen. Dette er den tyngste timen vi har på Fresh Fitness, og de siste månedene har kroppen virkelig ikke klart å henge med. I dag klarte jeg derimot å presse meg selv, få opp pulsen og la det svi litt – sykt digg 😀 Så nå har jeg tatt meg en dusj og skal fikse meg litt middag før resten av kvelden mest sannsynlig går til serietitting og Paradise Hotel (ops, hihi!)

BOMBER JACKET: nakd.com HER (annonse)  –  T-SKJORTE: Bik Bok HER 
JEANS: Vero Moda HER  –  SKO: Adidas Zalando HER 
(annonse) –  SEKK: Bershka

I dag gikk jeg for en litt annerledes combo for min del: militærgrønt og rosa. Bomber Jacket’en kjøpte jeg faktisk til rundt 150kr, og ikke ante jeg at originalprisen lå på over 500kr, før jeg så det nå, så akkurat den fikk jeg faktisk et innmari godt tilbud på! Det er så sykt deilig å finne frem mine kjære hvite adidas igjen, føles nesten ut som å lette fra bakken når jeg går utendørs. Jeg nekter å godta noe minusgrader eller snø nå, og det tror jeg ikke jeg er alene om, haha 😀 Flere har nok fortsatt snø, og et fåtall liker det nok, men for min del er jeg rett og slett drittlei mørketida, og kjenner humøret letter helt utrolig mye når det fortsatt er lyst etter trening!

Hvordan har din lillelørdag vært? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #trend #antrekk #outfit #ootd #bomberjacket #adidas

Middag på 15 minutter!

God kveld alle sammen! Enda et gult innlegg sa du, sa du? Haha! Nå tenkte jeg hvertfall å gi dere nok et tips på en enkel, god og proteinrik middag du kan lage – evt. passer det også veldig godt til lunsj! Det ble litt sein middag i dag ettersom jeg ikke var ferdig på trening før klokka ni, men dette enkle måltidet tok jeg meg lett tid til. Akkurat nå sitter jeg og ser på Paradise Hotel; så stereotypisk som jeg er! Haha, kan ikke si at jeg følger 110% med, men jeg får med meg hva som skjer, selvom jeg ennå ikke har lagd meg noen spesiell mening om hvem jeg heier på ennå.

LES: Middag på 20 minutter!

DU TRENGER (1pers):
200 gram kyllingbiter
Rapsolje
Valgfritt krydder (jeg brukte grillkrydder, aromat, pepper og timian)
2 egg
Brokkoli
Cottage Cheese (valgfritt)

SLIK GJØR DU:
1. Kok opp en kjele med vann og tilsett brokkolien når vannet koker. La ligge til vannet koker opp igjen.
2. Mens du venter på at vannet til brokkolien skal koke, finner du frem en liten bolle og blander sammen 3ss rapsolje og tilsetter litt av det krydderet du ønsker. Bland inn kyllingbitene og gjennomstek dem i en stekepanne.
3. Når kyllingen er gjennomstekt tilsetter du 2 egg og blander det inn med kyllingen.
4. Finn frem en skål/tallerken og legg på brokkoli, kylling/egg og legg gjerne ved litt cottage cheese ved siden av (dette kan også blandes inn med kylling/egg under steking).

Er dette noe du kommer til å prøve?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mat #food #sunt #sunn #kosthold #kylling #egg #middag

– vårfølelsen –

Kjenner dere den? Vårstemningen? Det gjør hvertfall jeg, og jeg aner ikke hvordan været er ellers i landet, men her i Drammen har sola steget opp, varmet og gjort meg endel gladere. Dessverre er det meldt dårligere vær de neste dagene, men bare å få lukte og kjenne på litt vårfølelse er så fantastisk! Jeg tror ikke jeg er den eneste som går inn i en liten depresjon i vintermånedene, og selv om jeg ikke merker det i noe særlig stor grad føles det ut som å klekkes ut av et skall når det endelig blir varmere og lysere. På lørdag kjøpte mamma og pappa også inn disse nydelige, gule blosmtene til påske! Gult er jo min favorittfarge, og det er jo perfekt når det er vår og snart påske – for gult hører jo med til påsken, ikke sant? 😀

Nå er det faktisk bare 8 jobbdager igjen før det er 10 dagers ferie (om vi tar med helgene). Føler meg ganske heldig som får fri alle dagene i påsken ettersom SFO er stengt. Egentlig har jeg ingen store planer uten om et par bursdagsfester i påskeferien. Selvfølgelig må jeg også gjøre klart et påskeegg og sånn ellers blir det nok my eggspising (haha) og forhåpentligvis fint vær! Noe finner jeg alltids på. For å si det sånn er det sjeldent jeg sitter stille en hel ferie (eller egentlig bare en helg). Litt bortskjemt har jeg nok blitt der, ja, ettersom det alltid skjer noe i helgene på planen min. Men det er sånn jeg halvveis liker det, så lenge det ikke blir for mye påen gang.

Har vårfølelsen kommet til deg ennå? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

En mandag uten om det vanlige

OPPSKRIFT PÅ PROTEINPANNEKAKER HER.

God kveld alle sammen! Det ble visst en sen mandagsoppdatering i dag, men jeg har hatt en mandag litt uten om det vanlige for min del, og slappet max av. Selvfølgelig startet jeg dagen på jobb som vanlig, men for å starte det litt “uvanlige” så våknet jeg med Lars ettersom han ble over til i dag. Det er ikke ofte jeg ser han på mine vanlige hverdager ettersom han bor på Gjøvik, så jeg setter innmari pris på når jeg kan våkne med han rett før jeg skal på jobb. Etter jobb møtte han meg på bussholderplassen, noe som også er uvanlig og superkoselig! Planene etter dette var egentlig å gå en liten tur, men etter å ha sovnet litt på sofaen ombestemte jeg meg og fant ut at jeg skulle ta en helt rolig mandag for en gangs skyld. Så vi stekte disse pannekakene og satte på Iron Man 2 (ettersom vi har begynt å se alle Marvel-filmene i rekkefølge).

Jeg er et rutinemenneske, så det å slappe helt av med kjæresten på en mandag er nesten “luksus” for meg. På mandager ville jeg vanligvis kommet hjem fra jobb, spist, blogget og slappet av litt før jeg hadde dratt på trening. På kvelden ville jeg igjen spist, dusjet og slappet av med litt pc- og serietitting. Nå skal vi kjøre Lars ned til togstasjonen ettersom han må tilbake på Gjøvik og på skolen i morgen. Gjør igrunn ingenting ettersom jeg allerede skal se han på fredag igjen, haha! Håper alle har hatt en fin start på uka og nyter dagene videre 😀

Hvordan starta du uka di? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

SURPRISE PARTY

ENDELIG kunne jeg slippe “hemmeligheten” jeg har holdt på i nesten tre uker! For tre uker siden bestemte jeg meg nemlig for at jeg skulle lage en overraskelsesfest for Lars, ettersom han var for lat til planlegge noe selv. Så jeg inviterte våre felles, faste venner og arrangerte en fest hjemme hos meg. Fysøren så innmari vanskelig det har vært å ikke si noe – jeg som må fortelle alt og babler i ett sett med Lars, haha! I går var det endelig tid, og jeg fikk folk til å komme litt før seks, for så å hente Lars på togstasjonen litt over seks. Like før vi kom hjem sendte jeg melding til venninna mi og sa at de kunne begynne å gjemme seg. Da vi kom inn døra klarte jeg nesten ikke å la vær å smile. Vi gikk som vanlig ned trappa og plutselig poppet venninna mi opp utenfor vinduet, og før vi visste ord av det kom folk tutende ut av baderommet og skrek “surprise motherfucker”, haha!

Lars ble helt målløs og kunne ikke annet enn å le, skifte til skjorte og bli med på festen, haha! Jeg tror han ble ganske glad, selv om han var klar for å spise ute med meg og ha en rolig kveld. Man kan vel si at det ble alt annet enn en rolig kveld, og jeg storkoste meg hvertfall selv om det skjedde litt uforutsette ting også. Jeg fikk snakket med alle de 11 fantastiske menneskene som var der! Vi danset som vanlig til høy musikk, lo masse, spiste godteri og moret oss 😀 Jeg tror og håper de fleste stort sett hadde en fin kveld, selv om jeg gjerne skulle gjort den perfekt for alle – men det går dessverre ikke.

Jeg er så glad for at jeg kjøpte denne “My little sweetshop” på TGR! Den er jo bare superfin og grei å servere litt forskjellig godteri i. Popcorn ble det også, fra popcornmaskinen jeg kjøpte til jul. Skikkelig enkel og grei og utrolig morsom, haha 😀 Jeg bare elsker å dekorere og pynte til selskap og fester!

Hvordan var deres lørdagskveld? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Diamond Purse – 150kr

Heyhoo, god helg alle sammen! Da var vi her igjen og jeg er i like godt humør som jeg vanligvis er på fredag – så digg 😀 I dag har jeg servert sikkert 100 skåler med tomatsuppe og macaroni eller macaroni og ketchup til barna på SFO #kjøkkenvakt. Så, nå er jeg faktisk ganske sliten og skal slappe av litt før jeg har trening halv seks. I tillegg må jeg få pakket ettersom jeg reiser rett til Lars i Asker etter trening. Så det ligger heldigvis en rolig fredagskveld i vente, og jeg kan ikke vente med å puste helt ut og nyte kvelden. I morgen blir det derimot litt mer stress igjen, men jeg tror også det blir en innmari morsom dag, så det gleder jeg meg masse til!

DIAMOND PURSE KJØPES HER

I dag tenkte jeg å tipse dere om nettsiden yesstyle.com som har veldig mye fint til en billig penge. Her snakker vi klær, accessories, sko og skjønnhet. Klærne der er åpenbart ikke alltid i super kvalitet, og størrelsene kan være litt merkelige. Noen ting går det allikevel an å satse på og jeg vet at et par venninner av meg har mye positiv erfaring med denne siden. Varene blir levert, muligens litt tregt, men det er som forventet, og de har god erfaring med sminke- og skjønnhetsproduktene, i tillegg til klærne som er i riktig størrelse. Denne veska er virkelig superfin og har ganske så grei størrelse om man ikke skal ha med seg så mye. Min er i sølv, men den finnes også i andre farger.

Hva synes du om veska? Har du vært på yesstyle.com før?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

CUPCAKES: Oreo & Cookies

God kveld dere! I dag tenkte jeg ikke å friste dere med noen sunne nytelser, for i dag kjører jeg på med noen heftige kaloribomber, hehe 😀 Det er svært sjeldent jeg baker, men nå tenkte jeg at det var på tide igjen! I tillegg hadde Lars bursdag på tirsdag, så jeg tenkte han kunne få litt å kose seg med når han kommer hjem i helga. Sinnsykt mektige, men innmari gode 😀

Nå var det utrolig deilig å sette seg ned litt, ettersom jeg startet rett på bakinga etter dagens rumpetreningsøkt, og endelig er jeg ferdig og har fått ryddet opp etter meg. Litt smaksprøver ble det selvfølgelig også, så jeg føler meg allerede litt mett, men jeg må nesten få i meg noe ordentlig mat også! Jeg har noen kyllingbiter i kjøleskapet som har siste forbruksdag i dag, så disse havner nok på middagstallerkenen i kveld 😀

MUFFINS (30 små):
En pakke TORO vaniljemuffins
En pakke TORO sjokolademuffins

TOPPING til 24 muffins:
100g kremost naturell
25gram smør
3dl melis
Oreo-kjeks
Safari-kjeks

SLIK GJØR DU:
Muffinsene laget jeg enkelt og greit med ferdigpakker fra TORO. En med sjokolademuffins og en med vaniljemuffins. Når disse var kjølt ned laget jeg “litt” kremosttopping, herregud det ble så sykt mye til overs, men oppskriften over er halvvert slik at det bør passe perfekt til 24 muffins! Så smuldret jeg ca. 4 oreo-kjeks i en pose, ca. 4 safari-kjeks i en annen pose, og delte kremosttoppingen i to boller og tilsatte safari-kjeks i den ene og oreos i den andre. Rør godt sammen, bruk en skje til å ta passe mengde på muffinsen, eller bruk en sprøytepose. Pynt gjerne med en halv kjeks på toppen!

Hvilken frista deg mest? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#cupcakes #muffins #oppskrift #recipe #kake #cake #frosting

Dere MÅ ikke følge trenden!


God kveld alle sammen! Først og fremst vil jeg bare starte dette innlegget med å si at jeg absolutt ikke ønsker å legge noe trend-press på noen, selv om jeg la ut et innlegg med “Vårens 8 største trender” i går. Ingen har reagert på det, men jeg tenkte litt over det, og jeg håper ingen føler seg truffet av at de følge en spesifikk trend. Grunnen til at jeg la ut innlegget er fordi jeg personlig synes det er morsomt å følge med på trender og se hva som kommer i butikkene. I tillegg synes jeg det er spennende hvordan man kan mikse og trikse litt med trender og gjøre så mye ulikt ut av det. Jeg mener absolutt at folk bør gå i hva de selv vil og føler seg komfortable i! Det vi går i kan ofte representere litt hvordan vi er som person, men ikke alltid. Det er helt utrolig hvordan vi kan dømme folk ut ifra hva de har på seg og stemple dem som “kul” eller “ukul”. La alle bruke hva dem vil, la deg inspirere, inspirer andre, og pass på deg selv 😀

LES OGSÅ: Hva i helvete er galt med hullete bukser?

Nå er jeg nettopp ferdig på trening, klar for å ta meg en dusj og få i meg litt mat. Det er så rart at klokka allerede snart er halv åtte, det begynner virkelig å holde seg lengre lyst nå – så deilig 😀 Yes da, så i dag gikk jeg for denne nyyydelige blomsterblazeren. Jeg kjøpte den for noen år tilbake på ZARA, og jeg bare elsker den! Personlig synes jeg den kler meg veldig godt på grunn av alle fargene og blomstene, i tillegg til at den er perfekt nå på våren når blomstene skal spire, vi kommer som sagt til lysere tider og sommeren er på vei. Kun 12 jobbdager igjen for meg til påskeferie – allerede!? Wow 😀
Har du noen tanker rundt trender? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!