Outfit by the White Bridge

God kveld alle sammen! Herlighet er klokka allerede åtte!? Wow, føles ut som jeg nettopp startet dagen med en bolle havremelsgrøt (oppskrift her) og satt i senga mens Lars gamet. Ok, skal vel innrømme at dagen ikke startet før tolv-ett i dag, så det er kanksje ikke så rart at tida går unna. Uten om å sove lenge har jeg sminket meg mens jeg så på gårsdagens SKAM episode; flere som følger med regner jeg med, haha? 😀 Jeg og Lars tok også turen ned til CC Gjøvik hvor jeg fikk svidd av litt penger, altså ny kjole, skinnjakke, et par skjønnhetsprodukter, den nyeste mummikoppen og selvfølgelig mat! Er det mulig, altså, jeg som liksom skal spare litt penger… fungerte faktisk veldig fint inntil i dag, men jaja, sikker på at jeg ikke er den eneste.

Endelig fikk jeg tatt litt blder i en liten park som er her på Gjøvik, det har jeg ventet lenge på! Bildene ble i grunn litt mørke, men heldigvis reddet mac sitt redigeringsprogram meg ganske godt. Hva skulle vi gjort uten litt lysredigering dere? Jeg tror de fleste forstår meg, haha!

Nå sitter jeg og Lars i senga, klare til å se Captain America: Civil War, woho! I morgen skal vi på kino for å se Guardians of the Galaxy 2, og jeg gleder meg faktisk overraskende mye. Noen som har sett den ennå? Senere i kveld blir det ferdiglasagne (#late) og kanskje en film til? Hvem vet, tiden får vise, hehe!

Hva har du gjort i dag? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #clothes #foto #photo

Fire innlegg til dere jenter!

Heisann jenter (og eventuelle gutter)! 😀 I dag tok jeg en titt tilbake på noen av mine mest leste innlegg og kom over innleggene nedenfor. Dette er innlegg mange har likt og derfor tenkte jeg å publisere fire av dem som hovedsaklig er til dere jenter, men som også noen gutter kan kjenne seg igjen i, selvfølgelig. HUSK; Det som står i disse innleggene er overhodet ikke fasit på noen ting, og det er viktig å huske at alle er forskjellige. Derimot er dette ting som gjerne går igjen hos mange som dere kanskje kjenner dere igjen i! Kanskje har du sett innlegget før hvis du har lest bloggen min lenge, men for dere nyere lesere håper jeg dere finner noe spennende. Dere vil også kunne se av disse innleggene er eldre på grunn av bildene og designet, hehe 🙂

10 TEGN PÅ AT HAN LIKER DEG
På 2.plass over mine mest leste innlegg – tydeligvis noe vi er ganske så nysgjerrige på, hehe! Tegnene ovenfor gjelder nok en del gutter om de er interessert, men alle vil nok ikke vise de samme tegnene. Om du virkelig skulle vært i tvil kan det jo hjelpe å sjekke ut disse punktene, hehe!

8 TING VI HATER MED MENSEN
Ok, dette innlegget vet jeg at mange kjenner seg igjen i. Finnes det noe mer irriterende enn mensen?

10 TING JENTER SOM VIL HA KJÆRESTE FORSTÅR
Dette innlegget skrev jeg faktisk ca.1 måned etter at jeg selv hadde fått min første kjæreste, men da jeg kom over disse punktene jeg fant på en nettside måtte jeg rett og slett dele dem fordi de er ganske så sanne!

8 TING GUTTER IKKE FORSTÅR (med oss jenter)
Hehe, denne vil jeg hvertfall påstå at stemmer ganske så godt. Ikke for alle, men for mange!

Hvilket innlegg likte du best?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Åtte antrekk til mai

Heisann dere! Mai nærmer seg med stormskritt og jeg krysser virkelig fingrene for varmere dager og at man muligens kan ta seg skjørt/shorts uten å fryse igjel – hvertfall når vi kommer mot midten av mai. Klærne blir så mye lettere med en gang og jeg liker ihvertfall å kjøre på med litt klarere farger. I mai er selvfølgelig “rødt, hvitt og blått” de fargene som kommer frem i lyset, og nedenfor har jeg samlet åtte ulike antrekk fra nelly.com i nemlig rødt, hvitt og blått. Det kommer nok et innlegg med litt inspirasjon til 17.mai-antrekk senere, så følg med!

Innlegget inneholder annonselinker

1:  Topp  –  Jeans  –  Sko
2:  Topp  –  Jeans  – 
Sko (utsolgt)  –  Leppestift
3:  Topp  –  Shorts  –  Sko  –  Lipgloss
4:  Topp  –  Shorts  –  Jakke  – 
Sko (utsolgt)

1:  Topp  –  Skjørt  –  Sko (utsolgt, lignende HER)  –  Lipstick
2:  Topp  –  Jeans  –  Sko  –  Jakke
3:  Topp  –  Jeans  –  Sko  –  Solbriller  –  Lipstick
4:  Kjole  –  Jakke  –  Sko  –  Lipgloss

Hvilket antrekk likte du best her?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #mote #fashion #nelly #shopping #mai #may #summer #spring #clothes #klær

Kutte ut småspising og inn i rutiner!

Hey’ooo! Åh, dere er så sykt herlige – tilbakemeldingen på gårsdagens innlegg var helt fantastisk og jeg kunne ikke drømt om flottere kommentarer♥ Det virka som flere av dere virkelig satt pris på det jeg deler og gleder dere til innlegg fra meg og det setter jeg enormt stor pris på! Så tusen takk skal dere ha med deres flotte kommentarer, det setter motivasjonen på plass 😀

Så, over til noe helt annet. Rutiner dere, det er noe jeg er glad i, #rutinemenneske, haha! I påsken kan man vel si at jeg nesten ble litt nedfor av å ikke ha noen rutiner i det hele tatt, ikke trene, sløse med kostholdet og alt. Joda, det er selvfølgelig deilig innimellom å være litt spontan og gå litt utenom det vanlige, men akkurat denne påsken funket det faktisk veldig dårlig. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg lengtet ihvertfall tilbake til rutiner, og det har jeg nå kommet inn i.

Det var helt fantastisk å starte på trening igjen forrige uke, selv om jeg ikke hadde gått lenge uten. Dette er en rutine for meg til vanlig, så jeg regnet ikke med at det kom til å bli noe problem. Noe som derimot er litt verre innimellom er kostholdet. Man kan vel si at jeg er ganske så flink til å spise regelmessig og få i meg det kroppen trenger. Derimot er småspising min fiende, og helgene, huff, la oss ikke snakke om dem, haha! På søndag, da jeg tok toget hjem fra Gjøvik skrev jeg en liten kostholdsplan for mandag-torsdag. Jeg har ikke fulgt den slavisk ettersom jeg ca. vet hva jeg bør få i meg i løpet av en dag og hvordan jeg skal sette det opp. Men for en motivasjon det har vært å sette opp en slik plan og nå føler jeg virkelig at jeg er i gang. Det har bare gått et par dager, men jeg føler virkelig at dette er noe som kan funke og gjøre at jeg kan holde meg unna det unødvendige sukkeret i hverdagen. I helgen kommer jeg fortsatt til å skeie ut, men ikke like mye. Man trenger liksom ikke stappe innpå med potetgull, sjokolade, godteri, boller og brus selv om det er helg, haha!

Det å finne noe som passer for deg, får deg til å føle deg bra og finne det som faktisk kan være en sunn livsstil er ofte en livslang prosess, og det endres også med tiden. Akkurat der er jeg glad for at jeg er et rutinemenneske og klarer å sette meg inn i slikt. I tillegg er jeg veldig glad for at jeg gikk på “helse- og oppvekstfag” på VG1 der jeg lærte mye om næringsinnhold osv. Jeg kommer nok aldri til å bli helt nazi, men jeg liker å ha en viss rutine og en viss selvkontroll slik at jeg personlig føler meg bedre, men også kan kooose meg med litt godt!

Er du et rutinemenneske?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Jeg elsker å blogge, men…

Altså, jeg elsker å blogge, åpenbart, ettersom jeg snart har gjort det i fire år. Jeg setter enormt stor pris på alle som har vært innom bloggen, alle de mange fine kommentarene som har tikket inn, og ja, det gir meg virkelig stor glede i hverdagen! Det som derimot gjør det til en ulempe og som gjør meg ekstremt umotivert er leserantallet. Som sagt har jeg snart blogget nesten hver dag i fire år, men leserantallet vil aldri øke. Det står på samme sted dag ut og dag inn, og faller gjerne nedover et par hakk. Akkurat nå har jeg ikke sett noe økning på lenge, og det er veldig umotiverende med tanke på arbeidet man legger i det. Selvfølgelig er dette slikt man må regne med, ettersom det er en hobby, men allikevel er det utrolig kjipt. Desto mer frustrerende er det når noen har blogget i kanskje et par måneder og har trippelt på mange lesere som deg. Selvfølgelig ønsker jeg andre godt, og ja, kanskje de da har en bedre blogg enn meg eller jobber litt hardere. Allikevel kan jeg ikke legge skjul på at jeg gjerne skulle hatt flere lesere. At flere hadde fått øynene opp for mitt arbeid og min hobby. Det er selvfølglig ikke noe jeg kan forvente, men det er lov til å ønsketenke, eller?

Personlig kommer jeg nok ikke til å slutte å blogge på en stund ettersom det har blitt en så stor del av hverdagen min, en rutine og noe som gir meg stor glede i hverdagen. Det å dele bilder, tanker og idéer med dere, opplevelser, inspirere og motivere er en fornøyelse, men når leserantallet aldri øker er det vanskelig å vite om det blir satt så mye pris på som jeg skulle ønske. Altså, ikke ta meg galt opp her, dette er selvfølgelig ikke det verste problemet man kan ha her i verden, men dette er en ting som påvirker min hverdag, og ettersom jeg synes det er viktig å dele meninger og være ærlig, så er jeg det nå. Dette er nemlig noe som har preget meg veldig lenge, og jeg tenkte akkurat det samme for to år siden da bloggen lå på samme leserantall som den gjør den dag i dag.

Til slutt må jeg derimot få nevne at jeg synes det er fantastisk å lese de flotte kommentarene dere legger igjen og jeg sette stor pris på alle som klikker seg innom og leser det jeg deler! Dere holder virkelig motivasjonen oppe 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

HOW TO: Winged Eyeliner

God kveld dere! Ahyes, endelig kommer et innlegg som jeg tror noen er litt nysgjerrige på – nemlig hvordan jeg legger min winged eyeliner (som jeg så kjærlig bruker så og si hver dag). Eyeliner er noe jeg nå har brukt i rundt 3år, og når man først begynner å bruke det, så blir det faktisk en del av deg, haha! For min del blir det helt rart å bruke sminke uten eyeliner nå, så det skjer aldri. Jeg kan love dere at denne “winged eyelineren” ikke så like bra ut før, for akkurat dette handler for det meste om øvingøvingøving, som alt annet. Jeg vil ikke akkurat kalle denne her perfekt heller, men bedre enn før er den hvertfall!

Jeg bruker liquid eyeliner ettersom dette er mye lettere å påføre med. Min er fra MONKI – HER.

STEG 1: Tegn en tynn linje inntil øyenvippene fra hjørnet av øyet til kanten.
STEG 2: Sett en liten strek deg du ønsker at den winged eyelineren skal ende.
STEG 3: Tegn slik at de to strekene møtes, så rett du kan.
STEG 4: Tegn en strek fra kanten av streken og ned til ca. midten av øyet. Fyll inn og tegn inn slik at streken blir så rett og jevn som mulig.
STEG 5: Hvis du skulle bomme litt kan du bruke en concealer-brush (kan kjøpes HER) med litt concealer på for å jevne ut og bruke som et “viskelær”.
STEG 6: Bruk en børste med sort øyenskygge nederst på øyet mot vippene for at det skal se mer naturlig ut.

Slik blir altså sluttresultatet. Jeg kan vel innrømme at eyelineren ikke helt ville samarbeide den dagen jeg tok disse bildene, for det gjør den virkelig ikke hver dag, men ganske så grei ble det til slutt etter å fiksa og triksa. Om du skulle lure på noe mer angående dette eller ha eventuelle tilbakemeldinger så er det bare å skrike ut i kommentarfeltet 😀

Hva synes du om winged eyeliner?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#eyeliner #wingedeyeliner #winged #sminke #makeup #DIY #skjønnhet #beauty #howto

Lakseburger med søtpotetbåter

Åh, se så godt a dere! I går prøvde jeg meg på lakseburger for første gang, og det var innmari enkelt og sykt godt! Jeg valgte å servere med søtpotetbåter, og selv om de ble litt svidd var det veldig godt til. Disse burgerbrødene er kjøpt på butikken, men jeg kan nesten ikke forestille meg hvor godt det hadde vært med hjemmelaget burgerbrød. Det må prøves en gang. Både jeg og Lars koste oss hvertfall veldig med gårsdagens middag, og hvis du også er glad i laks kan jeg absolutt anbefale dette for store og små! Personlig elsker jeg jo laks, så det meste med laks faller i smak hos meg. Samme oppskriften kan selvfølgelig gjøres med annen type fisk, det kunne sikkert vært veldig spennende og godt. Bruk fantasien!

DU TRENGER (2 personer):
4 tinte laksefiléter
1 stor eller 2 små søtpoteter
Rapsolje/solsikkeolje
Valgfritt krydder
Burgerbrød
Evt. annet tilbehør som salat og dressing

Se oppskrift på OVNSSTEKTE SØTPOTETBÅTER HER.

Finhakk laksefilétene og putt det i en bolle. Før du putter de i en bolle kan du gjerne presse ut en del vann fra laksefilétene. Tilsett valgfritt krydder (salt, pepper, chilikrydder, hvitløkskrydder, gressløk etc.) og bland godt sammen slik at det blir en farse. Du kan evt. kjøre alt i en mikser. Form til to burgere og stek i en stekepanne med olje, ca. 2minutter på hver side (følg med). Server med burgerbrød (gjerne hjemmelaget) og hva du selv skulle ønske med dette.

Kommer du til å teste ut dette? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#lakseburger #laks #mat #oppskrift #middag #søtpotet #søtpotetbåter #kosthold #burger #food #salmon

Livet er for kort til å…

God morgen alle sammen! Når dette innlegget blir publisert ligger jeg mest sannsynlig fortsatt i senga til Lars og nyter en fin lørdagsmorgen (forhåpentligvis). Når dette innlegget skrives befinner jeg meg på toget til Gjøvik for å treffe Lars. Det vil si, jeg skal gå av på Raufoss ettersom noen i klassen hans skulle ha fest, og jeg går jo aldri glipp av en fest, hehe! Denne helgen har jeg faktisk ingen andre planer enn å slappe av, selv om jeg sikkert finne på noe, om jeg kjenner meg selv rett. Jeg tenkte nå å komme opp med et innlegg hvor jeg nevner ting som livet er for kort til å unngå å gjøre eller gjøre ifølge mine meninger. Dette er et innlegg for å både minne meg selv på hvor viktig det er å nyte livet, og jeg håper også dere setter pris på det.

…bry seg om hva andre mener om deg

…være grinete for filleting

…ta alt alvorlig og være seriøs hele tiden

…la mennesker som ikke betyr noe for deg dytte deg ned

…ikke gå i hva du selv vil

…gjøre noe du overhodet ikke liker

…henge med mennesker som gjør deg vondt eller stjeler energien din

…unngå å kose seg med søtsaker og god mat innimellom

…tenke på filleting som at leppene dine er for små eller at låra dine er for store – DU STRÅLER PÅ DIN EGEN MÅTE

…bry seg med hva alle andre driver med

…gjennomføre alvorlige, kriminelle handlinger eller hakke på noen andre

Hva synes du om et slikt innlegg?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Banan- og peanøttbiter

Wiiho, fredag igjen dere, og det føles deeeeilig! I dag har jeg mine vanlige fredagstime på Fresh som skal gjennomføres, før jeg tar toget til gjøvik seint i kveld. I går prøvde jeg meg på disse energibitene med banan og peanøttsmør. I originaloppskriften er det egentlig laget som kuler, men jeg fulgte ikke oppskriften 100% og derfor ble mine litt for klissete og rennende til å formes som kuler. De ble ganske så gode hvis du liker banan og peanøtter. Bare husk at de må holdes kjølig for å ikke smelte og falle fra hverandre. Nyt helga deres 😀

DETTE TRENGER DU:
1 banan
80g havregryn
20g peanøttmel (eller peanøttsmør)
20g proteinpulver (jeg brukte sjokolade, men i originaloppskriften står det vanilje)
15g fibersirup (eller yacon/honning)
0,5ts kanel
En klype salt

SLIK GJØR DU:
Mos bananen med en gaffel og tilsett til andre ingrediensene og rør sammen til en seig masse. Ha plastfolie på en tallerken og smør massen utover tallerkenen eller lag kuler. Legg det i fryseren en halvtimes tid og skjær opp i biter om det trengs.

Kommer du til å teste ut dette?

14 favorittsko til under 300,-

Heisann alle sammen og god kveld! Da var torsdagens trening gjennomført, jeg har dusja og er nå i full gang med å slappe av med alt mulig av serier, haha 😀 Jeg skal straks se den nye Pretty Little Liars-episoden, ENDELIG! Altså, det er vel åtte måneder siden siste episoden gikk og jeg har ventet og ventet, noe jeg ikke tror jeg er alene om. Nå er det kun 10 små episoder igjen av hele serien, og det blir innmari spennende! Flere som følger med på den serien?

I det siste har jeg vært skikkelig gira på å kjøpe et par nye sko, noe jeg virkelig ikke trenger! Allikevel titter jeg litt rundt på sko (selvfølgelig), og på nelly.com har jeg funnet noen av mine favoritter under 300kr. Det er jo superbillig, og at man kan finne så mange fine og kule sko til en så billig penge er jo fantastisk! Personlig likte jeg veldig godt nr.4 og nr.14, men jeg tror jeg skal klare meg uten å bestille de. Jeg tror jeg er mer gira på å finne noen litt mer hverdagslige, fine sko med litt lavere hæl. Kanskje du finner noen du liker!

Innlegget inneholder annonselinker

1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12  –  13  –  14

Fant du noen du likte? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!