Slik var min MAI-MÅNED!

Heihei alle sammen! Ok dere, jeg tror jeg blunket rundt femten ganger akkurat nå før jeg klarte å skrive noe mer, fordi det er altså juni(!!!) i morgen. Nei og nei og HURRA. Nei fordi det nettopp føles ut som det var nyttårsaften og HURRA for første sommermåned. Mai har faktisk vært en veldig fantastisk måned hvor vi i Norge har smakt på alle mulige årstider. Jeg har gjort veldig mye fint, vært med masse fantastiske mennesker og virkelig kost meg! Nå er det én måned to go før det er sommerferie, og iiip, jeg gleder meg så mye 😀 Nå tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på mai-måned og vise dere noen gullkorn!Månedens mest leste innlegg

Denne månedens mest leste innlegg ble en av mine antrekksposter: Party Outfit in May. Disse bildene innrømmet jeg at jeg var innmari fornøyd med, og det er jeg fortsatt. Trykk HER for å se bildene!

Månedens antrekk
Snøen er borte, sommeren er nesten i gang, og med det blir det flere og flere antrekksbilder noe jeg personlig er veldig glad i! Liker dere det like godt som meg? Her er månedens seks antrekk:
1.MAI & SOFTIS  //  White Flower Shorts  //  Pink, Leather & Jeans 
Party Outfit in May  //  Girlsnight Outfit  //  Striped Pants

Månedens personlige innlegg
Månedens personlige innlegg ble innlegget “HELT UTEN SMINKE“, trykk på tittelen for å se bilder og lese innlegget 🙂

Månedens nedtur
Månedens nedtur var garantert da vi hadde fest hos Lars og det oppstod noe som gjorde at jeg ble ganske irritert og usikker på en av mine gode venner. For meg som så og si aldri er i diskusjon med noen og veldig sjeldent virkelig blir irritert på noen, så var det er kjempevond følelse å plutselig bli usikker på om man kjenner en person så godt som man trodde. Heldigvis ordnet vi opp i det og er gode venner igjen nå!

Månedens negledesign
Pink Roses Nails  //  Årets Siste Vårnegler

Månedens opplevelser
Som nevnt ovenfor har jeg opplevd innmari mye fint denne måneden, og for å nevne noen av de fine opplevelsene jeg har hatt så kan vi starte med 1.mai, søndagen som startet på Gjøvik med Lars. Jeg spiste årets første softis og også en pølse, samtidig som været var fantastisk – flott start på mai! Helga etterpå hadde jeg jentekveld med noen jeg ikke hadde sett på lenge, og det må jeg faktisk innrømme at var månedens BESTE kveld. Så fantastisk! Dagen etterpå møtte jeg noen andre gode venner hvor vi spiste taco, drakk litt og sang karaoke.

Så dere, 17.mai. Ikke mye skjedde, men det ble allikevel en koselig kveld med tre venninner, samtidig som jeg fikk stappet i meg både kake, is, pizza og pølser, haha! 20.mai; festen hos Lars som ikke gikk helt som forventet. Allikevel var det en veldig fin kveld i starten og jeg koste meg! Jeg har også vært på “Margaritas & Taco-kveld” med noen fra jobben, vært på roadtrip og hatt nok en jentekveld. YES, håper juni blir minst like bra 😀

Hvordan var deres mai-måned? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Striped Pants

Heisannheisann! Hvordan har deres tirsdag vært? 😀 For min del startet jeg dagen som vanlig med å sminke meg, blende sammen en smoothie, kaste meg ut døra, på sykkelen og sykle til jobb. På jobb i dag må jeg innrømme at jeg var ganske så energiløs og jeg tok hver mulighet jeg hadde til å sette meg ned eller evt. finne på noe for å få tida til å gå. Det endte med at jeg på SFO fant meg ei bøtte og en spade, satte meg i sandkassa og laget sandslott, haha! Etterhvert kom det også noen barn bort som gjerne ville være med, hvor vi plutselig endte opp med å bygge “den snille landsbyen” og “den slemme landsbyen” – jaja, jeg fikk ihvertfall tida til å gå og fikk også med barna i en fin lek.

Da jeg kom hjem var jeg så død at jeg la meg ned på sofaen i nesten 1,5 time, er ikke ofte jeg tillater meg å ligge så lenge i sofaen midt på dagen, men i dag måtte det bare til! Nå skal jeg få i meg litt pannekaker med havremel, proteinpulver, banan og egg samtidig som jeg skal se en Gossip Girl-episode. Jeg har virkelig fått helt dilla og det er nesten et must å se minst én episode hver dag, hehe! Er det ikke sånn det er med serier? Etterpå skal jeg på trening hvor det blir trening av kjernemuskulatur, mage og skuldre.Jeg kan ikke tro at jeg sluttet å bruke disse buksene. Herregud, de er jo fortsatt like stilige, 5 år senere! Selv om jeg ikke har fått noen kommentarer på buksene føler jeg meg fortsatt helt rå i dem, og jeg må innrømme at disse kommer til å bli brukt mer frem i tid – håper jeg. Denne lip cream’en er også innmari fin og ble faktisk kjøpt på wish.com til 24kr. Jeg vet man skal være litt forsiktig med å bestille sminke på disse sidene, men denne har hvertfall funket veldig fint til nå og jeg har ikke merket noe ubehagelig med den. Den kan kjøpes HER (farge #5).

Hva synes dere om stripete bukser? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #mote #fashion #striped #pants

JENTEKVELD

Hei igjen dere! Her er bildene jeg lovet dere fra gårsdagens jentekveld. Som nevnt i forrige innlegg, Girlsnight Outfit, var det virkelig en herlig kveld med mye latter, dans og moro! Hjemmelaget lasagne ble det også, da en litt annerledes men fantastisk oppskrift fra moren til hun vi var hos; Emilie. Hun ene som også var der i den lange blå kjolen ovenfor ser jeg dessverre veldig sjeldent, men fysøren så sinsykt koselig det er når vi først møtes! Heldigvis skal vi starte på samme skole og forhåpentligvis samme klasse neste år, så det blir veldig stas 😀

Hvor herlig ble ikke disse bildene??? perfekt og virkelig ekte smil og glede! Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg virkelig savner å kunne se disse menneskene hver eneste dag, noe vi gjorde for snart 2-3 år siden da vi gikk på VG2 sammen. Vi er alle sammen nå vært lærlinger i to år, og er snart utdannet barne- og ungdomsarbeidere. Noen av oss vil videreutdanne oss og jobbe noe innenfor dette, mens andre, inkludert meg ønsker å gå en helt annen vei. To år hvor vi alle har vokst og lært mye av oss selv har det hvertfall vært, og jeg gleder meg til å starte på et nytt kapittel til høsten.

Emilie, Inghild ogSandra

Hvordan tilbringer du lørdagen? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Girlsnight Outfit

Hey’ooo alle sammen! Wii, nå har jeg virkelig hatt en super start på søndagen min med både en times trening og nesten en times øvelseskjøring. Så produktiv er jeg virkelig aldri på søndager, men mer skal jeg få unnagjort da jeg må rydde litt på rommet og lage lunsj til hele neste uke (les: Lunsj til hele uka på 30minutter!). I dag var det 4. gang jeg kjørte bil, og jeg følte virkelig at jeg hadde litt mer kontroll i dag enn på fredag. Jeg har også bestemt meg for å at jeg ønsker å øve med automatgiring helt til jeg er trygg på det, lære meg teori også gå over på manuelt gir. Dette er det jeg føler er best for meg, uavhengig av hvordan alle andre gjør det 😀

I går møtte jeg tre venninner som jeg gikk med på 2.året på videregående fordi vi skal til London helt i starten av juli! Derfor fikk vi bestilt litt ting vi ønsker å gjøre, som Madame Tussauds og London Eye. I tillegg kombinerte vi det med en liten jentekveld, noe som alltid er sykt koselig! Vi spilte “5 Seconds Rule“, drakk litt vin+, tok bilder og stelte istand hjemmelaget lasagne – mmh, så godt 😀 I løpet av kvelden fikk vi også brent en del kalorier (tror jeg) da vi hoppet, løp og danset rundt over hele verandaen, så slitsomt, men så moro! Følg med senere i kveld, for da kommer litt flere bilder fra gårsdagen 😀


Denne playsuiten tror jeg at jeg kjøpte for et par år siden på H&M, og den har virkelig blitt alt for lite brukt. Se så fin den er da, og dette var sikkert 2. eller 3. gang jeg brukte den. Sølvskoene kjøpte jeg i Riga da jeg var på tur der med Lars i vinterferien, og de er jo bare helt rå! Gleder meg til å kunne bruke dem mer utover sommeren 😀 Hatten må jeg bare få nevne at jeg virkelig strevde med å finne! Altså, jeg gikk rundt i alle Bik Bok-butikker i nærheten for å prøve å finne den, før jeg faktisk ringte rundt overalt for å spørre om noen hadde den. Til slutt fant jeg den endelig, da de hadde den tilgjengelig på Bik Bok i Asker! Dette er nå rundt 3 år siden, og jeg angrer virkelig ikke på at jeg brukte litt tid på å få tak i den.

Hva har du gjort til nå i dag? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #mote #fashion #ootd #girlsnight #playsuit #sko #shoes #party

Årets siste vårnegler

Jeg vet at de aller fleste nå sikkert er opptatt med alt annet enn å lese blogger, for de siste dagene har det jo vært helt fantastisk vær! I går fikk jeg faktisk gjort en del, på tross av at kroppen min blir litt utmattet når denne varmen plutselig kommer. Altså, kan ikke kroppen bare nyte det!? Haha, jaja, vi får håpe det blir bedre etterhvert. Uansett fikk jeg hjulpet pappa med å kaste den gamle skinnsofaen vår, jeg fikk vært innom polet; trenger jo litt vin når sommeren plutselig kommer innom! I tillegg fikk jeg også trent ettersom jeg hadde time på Fresh Fitness. Jeg var helt overbevist om at ingen kom til å stille opp når været var fint, men fire herlige pump’ere tittet visst innom og trente med meg 😀 Etter trening fikk jeg faktisk også øvelseskjørt for tredje gang i mitt liv, selv om jeg var på grunnkurs for 1,5 år siden. Jeg har nok ennå ikke helt kontroll selv om jeg begynner med automat. Hvis jeg vil ha lappen må jeg nesten sette av litt tid til øvelseskjøring fremover, men det byr også på utfordringer når jeg er så mye opptatt.

For å nevne enda en ting jeg fikk gjort i går så fikk jeg lakket neglene igjen. Årets siste vårnegler, dere! Bare 4 dager igjen til årets første sommermåned, hvor sykt er ikke det? Nå har jeg og pappa nettopp vært en tur på senteret for å kjøpe ny sykkel! Sykkelen jeg har brukt til og fra jobb i det siste er sikkert nesten 15 år gammel (selv om det faktisk ikke ser sånn ut), og nå begynte det virkelig å bli på tide med en ny. Derfor fant jeg en ganske billig på g-sport hvor jeg valgte en som var hvit og lilla ovenfor en som var litt bedre som var svart og turkis. Hehe, utseendet har litt å si, eller hva tenker dere?

Hva synes du om dette designet?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skjønnhet #negler #nails #nailart #neglelakk #nailpolish

Roadtrip to Tønsberg

   

All the food and goodieees… Haha, yeah! I dag skulle egentlig jeg og noen venner en tur til tusenfryd, men (heldigvis) kunne ikke så mange, og vi fant derfor ut at det var bedre å ta det litt senere. Grunnen til at jeg skriver “heldigvis” er fordi jeg i dag så at en jeg kjenner la ut på snapchat at det var ekstremt mange mennesker der, noe som heller ikke er så sjokkerende ettersom det er en helligdag. La oss juble for langhelg en gang til, dere! Wiii 😀 Hihi, så jeg og to venner bestemte oss derfor for å heller ta en liten roadtrip, noe som er spesielt koselig når man kan ta av taket på bilen, skru opp musikken for fullt og bare kjenne at man lever. På dagens roadtrip ble låter som “Rosa Helikopter” (som jeg nå har på hjernen), “Bye, Bye, Bye” av *NSYNC og låter fra High School Musical spilt av – blir det bedre eller??? Så sykt deilig, moro og koselig!

Dagens destinasjon var Tønsberg, og vi kjørte selvfølgelig en litt annen, mindre trafikkert noe som også er mye morsommere. Jeg satt i baksetet, og med taket nede kan dere se på bildet under at det ikke funket så alt for bra. Ja, det er et ansikt bak alt håret et sted, haha! Vi fikk heldigvis stoppet opp slik at jeg kunne lage en flette, noe som reddet hårdagen min, bokstavelig talt. Det er nesten litt flaut å si men i dag har jeg faktisk fått i meg is, pølse og pizza, altså; skulle tro det var 17.mai jo! Jaja, godt var det ihvertfall og nå skal jeg nyte resten av kvelden med litt rydding og Gossip Girl. Ha en fin kveld videre dere!

 

Hva har du brukt dagen til? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sommerens hotteste badetøy!


1 topp 1 underdel  //  2 badedrakt  //  3 badedrakt  //  4 badedrakt  //  5 topp 5 underdel  //  6 topp 6 underdel  //  7 topp 7 underdel

Innlegget inneholder annonselinker

Heyhoo alle sammen! Åh, været er virkelig perfekt om dagen i forhold til hva det har vært i det siste, og jeg kjenner at det er på tide å se etter litt nytt badetøy. Jeg har nå litt i skuffen, men en ny bikini må man vel få til? Jeg har egentlig også veldig lyst til å prøve meg på en fresh badedrakt, men jeg er veldig usikker på hvordan jeg ville følt meg i det og hvilken passform jeg bør satse på. Her har jeg hvertfall samlet noen av de jeg likte godt. Jeg har også prøve å finne litt ulike bikinier/badedrakter slik at dere alle kan finne noe dere liker.


1 topp 1 underdel  //  2 topp 2 underdel  //  3 topp 3 underdel  //  4 topp  //  5 topp 5 underdel  //  6 topp 6 underdel  //  7 badedrakt

Husk at du i sommer, eller når som helst på året, ikke trenger å tenke på hvordan kroppen din ser ut. Alle har sin egen kropp, og de som tenker på hvordan andre ser ut sliter mer med seg selv enn man tror. Du trenger ikke se ut som modellene på bildene, du trenger bare å være deg selv! Finn en badedrakt du kan føle deg komfortabel i, stå frem som den du er og nyyyt det! 😀


1 topp 1 underdel  //  2 topp  //  3 topp 3 underdel  //  4 topp  //  5 badedrakt  //  6 topp 6 underdel  //  7 topp

Fant du noen du likte her? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#bikini #badedrakt #swimsuit #sommer #summer #badetøy #nelly

10 ting som gjorde denne mandagen BRA!

Og der ble det visst en litt lang overskrift, hehe! Goood mandag dere, og tenk at det kun er tre jobbdager denne uka; hvertfall for meg 😀 Denne dagen har vært ganske opp og ned for min del, men for det meste bra. Jeg har hatt litt mange tanker i hodet, men jeg vil allikevel fokusere på det positive, noe jeg virkelig mener er viktig i hverdagen. Noen dager er man selvfølgelig helt på bånn hvor alt virker nyttesløst, trist og meningsløst. Men husk at det alltid er noe positivt der, selv om det noen dager kan ligge langt inne. Her kommer noen punkter som gjorde mandagen min bra!

Jeg heiv sammen en ny smoothie-oppskrift som smakte fantastisk, noe som gjorde starten på dagen veldig fin!
Jeg syklet til jobb noe som også gjorde at jeg fikk kroppen litt igang på morgenen.
På grunn av noe som skjedde i helga var jeg ganske frustrert på en venn av meg, men vi har snakket masse sammen og heldigvis stort sett ordnet opp i alt.

DISSE BILDENE! Haha, altså, bildene Lars tok av meg før festen på lørdag (de dere ser i her og i DETTE innlegget) ble så bra 😀
Jeg følte meg veldig bra med meg selv i dag! Sminken ble on fleek, håret så bra ut og jeg har generelt følt meg bra i egen kropp.
Jeg hadde enormt mye energi på trening i dag; jeg klarte å presse meg selv og kunne til og med smile til meg selv i speilet.

At jeg har så fantastiske venner som jeg kan snakke med og som jeg føler at er glad i meg.
Det er fri på torsdag og fredag 😀
Jeg fikk plutselig planer onsdag kveld da noen på jobben gjerne ville møtes for å drikke litt og ha en fin kveld!
Alle kommentarene dere la igjen på gårsdagens innlegg, sååå fantastiske dere er, tusen takk alle sammen ♥ 

Hva har gjort din mandag bra? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Party Outfit in May

Good søndagskveld alle sammen! Da kommer det endelig litt lyd fra meg igjen. I går fikk jeg dessverre ikke tittet innom da jeg var opptatt hele dagen med å gjøre istand til fest som vi skulle ha her hos Lars. heldige vi var med været og alt! Folk kom til ganske ulike tider, så vi startet kvelden med å bare prate sammen og jeg delte ut velkomstdrink til gjestene som rakk å komme før det var tomt, haha 😀 Når de fleste hadde kommet tente vi grillen og plutselig stod nesten alle rundt grillen og skulle legge på sitt. Jeg følte vel at jeg fløy litt frem og tilbake hele tiden i starten, i tillegg til at det var så mange forskjellige folk jeg gjerne ville snakke med og gi oppmerksomhet til. Derfor føler jeg vel litt at jeg ikke fikk snakket ordenltig med noen, men jeg tror de fleste koste seg stort!

Etterhvert som folk hadde spist opp maten ruslet vi innover og samlet oss der for å prate. Vi var tilsammen 16 stykker så det var en ganske stor gjeng, noe som i utgangspunktet ikke gjør noe så alle har noen å snakke med! Kvelden gikk videre til litt drikkeleker, masse skravling og en tid som bare fløy avgårde. Altså, helt ærlig kan jeg nesten ikke forstå hva i alle dager tiden gikk til…eller så husker jeg ikke, hehe! Senere på kvelden skjedde det litt ting som jeg gjerne skulle vært foruten og samtaler som gjorde at kvelden ikke ble helt som jeg skulle ønske, men sånn er det innimellom. Det kan ikke alltid bli som man vil. Jeg tror uansett de aller fleste hadde det veldig moro selv om jeg følte meg veldig fraværende de siste timene.Jeg må bare nevne at herregud så bra jeg følte meg i går, haha, er det lov å si? Denne kjolen er sååå nydelig, og da jeg kjøpte den på Gina Tricot for litt siden har jeg gledet meg stort til å bruke den! Jeg brukte også en ny metode å krølle håret mitt på og jeg ble virkelig storfornøyd. Så jeg kan lett si at dette er en look jeg med glede kommer til å satse på en senere gang også 😀 Så perfekt vær og location også med tanke på bilder!

Hva gjorde dere i går? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #kjole #dress #ginatricot #fest #party #sommer #summer #hverdag

Nye treningssko fra Reebok

God dag og god fredag alle sammen! Gjett hva jeg hadde fått hentemelding om da jeg var ferdig a? Yesda, disse godingene hadde kommet på Kiwi og var klare for å hentes! Hentestedet ligger rett ved siden av jobben, så på 4minutter rakk jeg å løpe inn på butikken og løpe ut igjen for å rekke bussen. En liten pakke fra Zalando til 499kr på fredagen er virkelig ikke galt! Disse skal prøves ut om en liten halvtime, for da har jeg nemlig BodyPump på Fresh Fitness og jeg gleder meg sånn til å se hvordan de er å trene i. Sålen var skikkelig myk hvertfall, så vi får se om det er positivt eller negativt.

Kan kjøpes HER (499kr) (annonselink)

Jeg har allerede vandret litt med dem rundt huset og til nå virker de veldig gode! Disse skoene finnes også i svart og hvis de er veldig gode kommer jeg nok til å bestille det også senere. Nå er det en god stund siden sist jeg kjøpte nye treningssko så det var jammen meg på tide. Disse skal kun brukes til innetrening ettersom de er hvite, men det gjør igrunn ingenting for meg med tanke på at jeg for det meste trener inne. Disse var også helt normale i størrelsen og hadde veldig gode anmeldelser på zalando.no 🙂

Hva synes du om disse skone? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!