Mine 8 siste innkjøp

Heihei og god torsdagskveld! Én dag til sommerferie for meg nå, herregud så deilig, og på søndag drar jeg til London! 😀 Gleder meg supermye, og i en liten stund nå har jeg prøvd å spare opp litt penger til shopping der nede, men lille meg har ikke klart det 100%. Litt har jeg hvertfall begrenset meg, selv om vi her kan se de siste innkjøpene jeg har gjort fra nelly.com og reebok.com. Klærne jeg kjøpte på reebok var på salg for litt siden og var ikke så dyre som de er nå til full pris. Et par av tightsene kostet bokstavelig talt 30kr (alt ble tilsammen rundt 150kr)! I tillegg får jeg rabatt på alt fordi jeg er instruktør på Fresh Fitness, altså herregud det klager jeg hvertfall ikke på – de har jo så mye fint! Tightsene (uten om den grå) var forresten litt store i størrelsen, så hvis du skal kjøpe dem ville jeg gått ned en størrelse. Innkjøpene jeg har gjort på Nelly nå er virkelig noen nye favoritter hos meg, iiik!

– reklame –

VELVET CROSS STRAP BODY * 299kr 149kr

MIX&MATCH PUSH UP BRA 149kr  –  BRAZILIAN BIKINI PANTY 99kr

FANCY FLORAL BOMBER * 499kr 249kr

REEBOK STONE WASH MUSCLE TANK 329kr

REEBOK WORKOUT READY SMOKE PRINT LEGGING 449kr

ELEMENTS MARBLE LEGGING 349kr

HIGH RISE LUX BOLD LEGGING 599kr

Likte du noe av dette? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Den siste SKAM-episoden

Akkurat nå sitter jeg med en litt tom følelse inni meg egentlig… Akkurat den følelsen man får når en serie er ferdig; vedder på at alle her har hatt den følelsen, haha! Den siste episoden av SKAM, dere. SKAM er jo en serie som har tatt helt av, og uansett om du har sett den eller ikke har du sikkert hørt og lest enormt mye om den. Jeg har egentlig hatt veldig delte meninger om serien hele veien, da jeg synes den er veldig fin og spennende til tider, mens på den andre siden har det til tider gått litt tregt. Uansett er alle fire sesongene ferdig nå, og hvor trist er ikke det!?


Bildeadresse her

Noen synes sikkert jeg er patetisk for å skrive et innlegg om SKAM, men det er faktisk ganske sykt hvor mange som har blitt påvirket av denne serien, og hvor mange den har hjulpet og inspirert. Jeg kan ikke si at jeg har blitt ekstremt inspirert av serien, men noen bra tips og underholdende øyeblikk har de absolutt klart å skape. Det jeg synes er så bra og annerledes med denne serien er at det er mye som faktisk kunne skjedd i virkeligheten, ovenfor mange andre serier hvor alt er “ting som kun skjer i film”. Skuespillerne er også innmari dyktige og jeg tror flere har kjent seg igjen i ulike situasjoner i serien. Spesielt er jeg veldig glad for at de laget en normalitet rundt legning og at de har laget en serie som faktisk folk i alle aldre kan se på og kjenne seg igjen i.


Bildeadresse her

Siste episoden av SKAM var egentlig ganske grei. Jeg synes det var veldig spennende å få noen små innblikk i de andre karakterene sine liv, selv om det var veldig lite. Den ene timen gikk ekstremt fort, og selv om jeg gjerne skulle ønsket at det skjedde noe mer, synes jeg det er bra at de lager en serie og en slutt som faktisk gjenspeiler seg i virkeligheten, og gjør at vi som seere kan sitte til slutt med litt ulike tanker. Det er absolutt ikke en typisk serie (selv om ikke alt der er noe som skjer hver dag), og hvor smart er det vel ikke å skape det litt annerledes slik at de kan bygge opp frustrasjon, glede, sorg og få folk til å diskutere seg i mellom? Jeg satt ihvertfall med en tåre i øyekroken da serien var ferdig (selv om det ikke skal mye til, haha!).

Har du sett SKAM? Hva synes du?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#skam #serie

SANKTHANSFEST

Hei’ho og god mandag! Opp klokka fem og på jobb klokka sju, det var en fin start på uka (#ironi). Da jeg kom hjem slang jeg meg ned på sofaen og her har jeg blitt siden. Lars ble hos meg til i dag så akkurat nå sitter jeg og blogger mens han gamer. Egentlig skulle vi møte et par venninner på Starbucks, men ettersom jeg var så trøtt at jeg nesten ikke visste hvor jeg var måtte jeg bare komme meg hjem for å slappe av. Jeg klarer bare ikke å ha energi til tusen etter å ha vært oppe så tidlig og vært fem timer med barna på jobb. Nå skal det sies at jeg faktisk også spilte litt fotball på jobb og det er bare å understreke at jeg er elendig i fotball, jeg blir faktisk slått av 1. og 2.klassinger, haha! Jaja, man kan virkelig ikke annet enn å le av det 😀

Her er noen bilder fra lørdagens fest som var like herlig som alltid. Vi var 17 stykker som var samlet hos meg, med en bøtte punsj, pizza og god stemning. Dessverre var det litt kaldt så vi kunne ikke sitte ute hele kvelden, på tross av at det var sankthans. Et par av gutta ovenfor hadde også mekka sammen en vannmelon-punsj! Dere har kanskje sett de videoene på facebook hvor de tar ut innholdet av en hel vannmelon, setter inn en tappekran, gjør om vannmelonen til juice og tilsetter alkohol? Ja, nettopp en sånn en! Skulle ønske jeg tenkte på å ta bilde før det var tomt, for det var faktisk veldig kult 😀

Da alle hadde gått for kvelden, vi hadde vært ute på tur og klokka var litt over tre ble jeg helt satt ut over hvor grusomt det så ut både inne og ute, men sånn er det vel etter hver fest? Potetgull overalt på gulvet, bokser og flasker overalt, seigt gulv og pizzaesker litt sånn spredt rundt. Da jeg våkna dagen derpå kjente jeg det virkelig i hodet, men et par timer senere var jeg i ganske bra form. Heldige meg som aldri blir fyllesjuk, hehe! I tillegg hadde pappa allerede ryddet ute for oss da det var fare for regn – koselig og deilig å slippe å rydde der også.

Hva gjorde dere på sanktshans i år? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Date Night

Good dag alle sammen, og tusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått for fagbrevet de siste dagene! Det er så koselig 😀 Nå sitter jeg og slapper av max med Lars og to venner etter gårsdagens sankthansfest! Kan vel ikke legge skjul på at det er deilig å bare slappe helt av innimellom, men i dag er jeg faktisk mye mer gira på å gå en tur eller røre litt på meg. Kanskje litt senere, uh? Gårsdagen var virkelig kjempemorsom, og selv om både huset og verandaen så helt bomba ut etterpå var det virkelig verdt det!


På fredag var jeg og Lars ute og spiste på Pigen i Drammen for å feire fagbrevet mitt og fordi vi var ute og spiste sammen på akkurat samme dato i fjor. Så. Sykt. Digg. Mat! Haha, han bestilte ndrefilet (noe som ikke er helt min smak), mens jeg bestilte meg en gourmetburger. Namnam! Bare jeg som nesten alltid faller på burger uansett hvilken restaurant jeg er på? Koselig var det hverfall, og endelig fikk jeg brukt disse råkule skoene mine som jeg kjøpte for over 1,5år siden, men kun har blitt brukt én gang. Hehe…unødvendig kjøp sa du? Næh, jeg angrer fortsatt ikke ett sekund!

Hva har dere gjort i helga? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #trend #jeffreycampbell #spike #sko #shoes

JEG HAR BESTÅTT!

Hei alle sammen! Bekager at jeg har vært borte helt siden mandag, men det har altså skjedd noe hele tiden denne uka! På tirsdag dro jeg til Asker etter jobb og var der med Lars samtidig som vi var ute og spiste med noen venner. Derfor var jeg ikke hjemme igjen før rundt halv tolv og da sier det seg selv at jeg gikk å la meg. På onsdag var det siste skoledag med barna på barneskolen og like etter jobb var det duket for sommerfest med de ansatte på skolen. Veldig koselig og innmari trist å si hadet! En fin siste-kveld hadde jeg ihvertfall 🙂 I går hadde jeg første dag av fagprøven min, og etter det la jeg meg rett ned på sofaen, og der ble jeg i litt over to timer, haha! Oppgaven i går gikk ut på å lage tre aktiviteter, en dagsplan til SFO og en oppgave til, så altså tilsammen fem oppgaver. Jeg var veldig fornøyd med oppgavene jeg hadde laget og gledet meg faktisk til i dag hvor det var tid for å gjennomføre aktivitetene jeg hadde planlagt, i tillegg til å følge dagsplanen. Dagen gikk supert og jeg hadde en veldig god følelse, så da kan jeg bare si at jeg bestod fagprøven! Woho, da er jeg offisielt barne- og ungdomsarbeider (selv om jeg ikke vil jobbe med dette akkurat her og nå, haha!). For en deilig følelse å være ferdig hvertfall, da kan jeg huke av det på lista over ting å gjøre 😀

I dag er det sanktshansaften og selv om været ikke er på topp i dag skal jeg og Lars ut å spise i Drammen ettersom vi gjorde det ifjor også (making some traditions, haha!). Men først er det endelig tid for trening igjen! Som jeg sa har uka gått i ett, og jeg har ikke hatt tid til å trene uten om på mandag. Fysøren så godt det skal bli å bevege kroppen og løfte litt vekter igjen 😀 I morgen skal jeg ha fest med masse fine folk, så det gleder jeg meg også masse til!
GOD HELG 😀

Hva er dine planer for helga?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Supergode tunfiskkaker på 10minutter!

God kveld alle sammen! I dag fikk jeg endelig testet noe jeg har tenkt på et par uker nå, nemlig tunfiskkaker. Om du ikke liker tunfisk er dette naturligvis ingenting for deg, men for meg som synes det er ganske greit var det veldig godt med en liten vri – spesielt med det rette tilbehøret! I dag lagde jeg det sammen med søtpotetbåter, i tillegg til kesam og ketchup, herregud så godt 😀 Dette er også proteinrikt og med søtpotet får du i deg alle de tre energigivende næringsstoffene vi trenger: karbohydrater, proteiner og fett, i tillegg til mange andre viktige næringsstoffer.

TUNFISKKAKER (2stk):
1 boks tunfisk i vann (60g tunfisk)  –  2 egg  –  litt mel  –  valgfritt krydder (jeg brukte: aromat, grillkrydder, gressløk, timian)

Stek i en stekepanne med smør/olje og form de slik du vil. Det kan være litt rennende, noe som gjør det vanskelig å forme dem, men følg med underveis.

SØTPOTETBÅTER:
Oppskrift HER.

EKSTRA:
1,5ts mager kesam blandet med valgfritt krydder (jeg brukte aromat og grillkrydder)/ketchup

Kommer du til å teste dette? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#oppskrift #mat #food #recipe #tunfisk #tuna #protein #proteinrikt #egg #sunt #sunn #kosthold #søtpotet #søtpotetbåter #tunfiskkaker

En uforglemmelig sommerfest!

Heisann, hvordan er søndagsformen deres idag? Min er overraskende fin etter en fantastisk sommerfest i går. Som jeg nevnte tidligere så skulle jeg på sommerfest med de ansatte på SFO i går og herregud for en fin dag! I tillegg til sommerfest feiret vi meg som blir 20 år i september, og ei annen som blir 40 i august, så derfor ble det satt litt ekstra stas på oss. Vi visste ingenting om hvor eller hva vi skulle, så det gjorde det litt ekstra spennende for alle sammen. Vi møtte først opp utenfor SFO klokka tre hvor jeg og hun andre fikk tildelt en gul t-skjorte med navnet og alderen vår på, denne kule maska som jeg har på ovenfor, i tillegg til en badehette og et par tøfler. Dette fikk vi beskjed om å ta på oss med en gang, så man kan trygt si at folk rundt la merke til oss.

Etter en halvtime ble alle hentet av en taxi, uten om vi to jubilantene som måtte bli stående igjen og vente på egen transport. Et par minutter senere kom en gammel bil (tydeligvis fra 1966) og hentet oss, noe som var perfekt med tanke på at jeg digger gamle biler! I bilen fikk vi servert litt drikke og ble kjørt til Hokksund til ei av de ansatte på SFO. Da vi kom fikk vi servert en liten velkomstdrink, litt pizza og kaker, i tillegg til to store bøtter med punsj – og dere: den var farlig god, haha! Gjett hva jeg skal lage neste helg når jeg skal ha fest 😀 Etterhvert fikk jeg også en superfin gave som dere ser på bildet under. Jeg har faktisk lenge tenkt på at jeg må kjøpe meg et lite gullsmykke med tanke på at jeg bare har sølv, og endelig fikk jeg faktisk dette!

Litt senere på kvelden skulle vi nok en gang videre og fikk beskjed om at vi måtte gå et lite stykke. På veien fikk jeg og hun andre jubilanten en lapp hver hvor det stod “Kveldens utfordring: 1. Spørre bandet om å få være kordame i en sang eller 2. By opp og danse med minst 2 mannlige partnere. PS: Premie!”, så jeg tror vi begge ble rimelig stressa. Jeg hadde først bestemte meg for nummer én, men utover kvelden var nummer to mye lettere, og jeg fikk overraskende nok denne gokjent og fikk en liten pose med noen småpremier. Storfornøyd ble jeg hvertfall, og jeg stooorkoste meg hele dagen! For en fantastisk gjeng 😀

Hva gjorde dere i går?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Min nye regnjakke!

Heisann alle sammen! Da var det visst fredag igjen og jeg må innrømme at jeg ikke hadde verdens største fredagsfølelse før i dag, men nå som jeg har hatt min faste fredagstreningstime med mine fantastiske medlemmer så begynner helgefølelsen å smuge seg innpå! Denne helga har jeg litt planer som vanlig. I morgen skal jeg på sommerfest med de ansatte på SFO, noe jeg satser på at blir superkoselig. Ingen (uten om de som har planlagt det) aner hva eller hvor vi skal. Eneste beskjeden vi har fått er å møte opp klokka tre og at vi da skal bli hentet av taxi, og at henting hjemover igjen er bestilt ved midnatt, så det blir en ganske lang dag! På søndag skal jeg endelig møte Lars igjen etter to uker, og denne helga flytter han også hjem for godt, så jeg gleder meg masse 😀

Sjekk denne flotte regnjakka fra Bik Bok a’ dere! I utgangspunktet kjøpte jeg den for det første fordi jeg trengte en regnjakke, men også fordi vi skulle på sommerfest ute for et par uker siden hvor det var meldt regn og jeg derfor tenkte å se litt fresh ut med en fin regnjakke. Denne fantes i flere farger, blant annet min yndlingsfarge: gul, men den rød falt faktisk mer i smak for min del! Den kan kjøpes HER.

Hva synes du om regnjakka? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Verdens fineste kopp!

Hei’ooo og god torsdagskveld dere! En god torsdag har det vel forsåvidt vært, hvis vi ser bort i fra bussjåføren som mest sannsynlig har til hobby å irritere. Haha, neida, men arg, rekk opp hånda de som ikke har villet slå ned en som jobber i et yrke hvor man skal yte god service??? Fysøren så frustrerende, respektløs og lite serviceinnstilt det går an å bli. For å ikke bare snakke dårlig skal det sies at han også smilte til de som kom på bussen og både sa “Hei!” og “Hadet!”. Uansett, sjekk hva pappa plutselig la ned på bordet til meg i dag; den nyeste mummikoppen! “Enda flere mummikopper?” sier nok de som kjenner meg og har lest bloggen min lenge, men sånn er det å være samler.

Denne koppen er ganske spesiell, da dette er et design Tove Jansson (forfatter av mummidalen) faktisk har malt selv. Hun var også maler og i 2017 åpner det tydeligvis et museum hvor maleriene hennes henger. Nå er jeg ganske lite interessert i kunst, men når jeg ser bildet på denne koppen blir jeg veldig nysgjerrig! Se så nydelig da, og de flotte fargene, er det mulig? 😀 Hvis du vil, kan du se oversikt over alle mummikoppene som finnes HER.

Hva synes du om koppen? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

20 Wanties from Nelly.com

Hei igjen kjære lesere, og herlighet dere aner ikke hvor mye jeg har lyst til å shoppe for tiden. Jeg prøver virkelig å spare penger frem mot sommerferien, men det er søren meg ikke lett når det er fristelser rundt hvert hjørnet på nettet. Jeg kan vel ikke legge skjul på at jeg selvfølgelig titter litt etter nye ting også, men det er jo umulig å unngå. Spesielt når nelly.com nylig kom ut med nytt salg, og lysten etter å kjøpe nye treningsklær er stor. Sommeren er jo også her noe som vil si at man gjerne vil kjøpe nye bikinier, nye kjoler og litt sommerlige topper, samtidig som lysten min etter nye sko også er stor nå. Trenger jeg det? NEI! Vil jeg ha det? JA! Haha, shoppesyken, noen som kjenner seg igjen?

–  REKLAME  –

1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12  –  13  –  14  –  15  –  16  –  17  –  18  –  19  –  20
Klikk på tallene ovenfor for å komme til din favoritt!

Hvilke var dine favoritter? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!