7 ting jeg gleder meg til

Hyttetur
Førstkommende helg skal jeg på hyttetur med venner noe jeg gleder meg innmari mye til! Vi var der i fjor også og det var veldig koselig og morsomt så jeg håper det blir minst like bra i år.

Bursdagsfeiringen min
26.august skal jeg feire bursdagen min og jeg har allerede invitert venner og venninner til å feire sammen med meg! Har i tillegg bestilt masse kule ting fra wish.com ettersom jeg elsker å pynte og gjøre det litt stilig, så det gleder jeg meg veldig til 😀

Være ferdig med lærlingsperioden
Dette høres kanskje litt fælt ut, men uansett hvor koselig det er å jobbe med de fantastiske damene på SFO så gleder jeg meg litt til å være ferdig med lærlingsperioden. De siste to årene har vært en berg og dalbane med både barnehage og SFO/barneskole, og med et bestått fagbrev gleder jeg meg til det er over.

Komme tilbake til rutiner
I sommer har jeg for det første nesten ikke trent, og kostholdet mitt har nesten vært non-eksisterende. Jeg har virkelig kost meg, men nå er det på tide å komme inn i mine kjære rutiner igjen.

Date med venninna mi
For to år siden laget jeg og venninna mi, Ida, en tradisjon 11.august om å dra ut å spise sammen, og det skal vi selvfølgelig i år også noe jeg tror blir superkoselig!

Starte på skolen
Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg gleder meg litt til å starte på skolen. Det kommer nok noen tider hvor jeg angrer på at jeg sa det, men akkurat nå er faktisk skolebenken litt mer fristende enn jobb.

20-årsdagen min
Og sist men ikke minst, at jeg blir 20 den 3.september. Jeg har ingen planer for denne dagen, men selvfølgelig gleder jeg meg til å bli 20år, hehe 😀

Gleder du deg til noe fremover? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

4 Smoothier jeg elsker!

God kveld dere! Sommerferien min begynner å tikke ut og i dag er min nest siste sommerferiedag. Det vil si, jeg har også ferie 15.-21.august, da lærlingsperioden min er over 15. og jeg starter på skole 21. Det er så spennende at jeg starter på noe nytt igjen i høst, og det skal bli veldig rart å komme tilbake til skolebenken etter to år ute i jobb. Jaja, denne sommerferien har jeg kost meg med alt for mye godt, så nå tenkte jeg at det var på tide å minne meg selv på disse fire fantastiske smoothieoppskriftene. Spesielt elsker jeg jordbærsmoothien og bærbombe-smoothien, de må dere prøve om dere liker bær!

*1 cup tilsvarer en kopp som rommer ca. 2,3dl

ANANAS SMOOTHIE

Én mangoÉn appelsin1/4 av en ananas4ss kesam1dl melk

JORDBÆRSMOOTHIE

1 banan  ♥  1/4 mango  ♥  2 cups med jordbær  ♥  litt bringebær (valgfritt)  ♥  2ss kesam  ♥  2dl melk

BÆRBOMBE-SMOOTHIE

1 cup frosne blåbær 1 cup frosne jordbær 0,5 cup frosne bringebær 0,5 cup frosne bjørnebær 2ss kesam 1,5dl melk Litt fibersirup gold (evt. annen søtning)

SUPERSMOOTHIE

3ss gresk yoghurt eller kesam ♥ 1dl melk ♥ 1 cup mango ♥ 1 cup ananas ♥ 1 cup jordbær ♥ 1/2 banan

Er du glad i smoothie?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Aldri vært så fyllesjuk…

Goood kveld alle sammen! Eller, god og god, hehe, joda litt bedre er det nå heldigvis! Ajajaj, gårsdagen gikk visst ganske hardt for seg, men fysøren så moro jeg hadde det. Broren til kjæresten min skulle ha vors, før de skulle videre på fest, så vi fant ut at vi skulle bli med på det. Det tok virkelig ikke lang tid før alkoholen gikk til toppen og ting gikk litt i spinn. Jeg kjente egentlig ingen der, uten om at jeg hadde møtt dem en gang, men herregud så morsomt man kan ha det med nye folk også! Vorset var vel egentlig det morsomste, ettersom det var stappa med masse ukjente mennesker på den andre festen.

Dagen i dag derimot; ikke like morsom. Jeg blir nesten aldri fyllesyk, utenom å kanskje ha litt vondt i hodet, men i dag var det virkelig mye verre, så jeg misunner virkelig ikke dere som har det sånn hver gang etter fylla! Da jeg våkna spant hele rommet rundt og jeg måtte bare komme meg på do med en gang. Jeg tror jeg skal droppe å gå videre inn på det, men jeg sitter nå fortsatt her med en liten klump i halsen. Forhåpentligvis er det over til i morgen, også satser jeg på at dette var noe som ikke kommer til å skje hver gang fremover. Heldigvis pleier jeg som regel ikke å drikke mye som jeg gjorde i går heller; anbefales altså ikke, og husk at du selv bestemmer hvor grensa går for deg, ikke la deg gå med på drikkepress.

Nå har vi nettopp hatt litt familiebesøk av noen onkler og tanter som jeg så og si bare ser 1-2 ganger i året. Veldig koselig altså, også fikk jeg heldigvis litt andre ting å tenke på. Nå kan jeg hvertfall smile og le igjen selv om kroppen og hodet fortsatt ikke er helt med. Jeg snappet også helt latterlig mye i går, og jeg synes virkelig synd på de som ble spammet ned med masse tullete og sikkert irriterende snapper av meg på fylla, så unnskyld for det! Haha!

Blir du fyllesyk?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

BÅTTUR: Kvalme, moro og null fisk!

God kveld herlige lesere, og takk for alle gratulasjoner til bloggen som ble 4 år i går, hehe! Les mer og se bilder HER. I går kveld kom jeg hjem fra et par fine dager på hytta med Lars og familien hans! På disse dagene fikk jeg prøvd to nye ting; først og fremst krabber, noe som ikke falt helt i smak hos meg selv om jeg er stor fan av fisk- og skalldyr. I tillegg fikk jeg prøvd fisking i går, noe som heller ikke ble så veldig vellykket. I dag har ikke bare dagen gått til latskap, men jeg har også vært en tur på treningssenteret, noe som var skikkelig deilig etter nok en uke uten!

Vi startet først gårsdagens tur med en herlig båttur, noe jeg synes er utrolig morsomt og ikke minst vakkert når sola skinner og havet er nokså rolig. Da vi hadde kjørt et stykke stoppet vi for å ta opp fiskestengene, men med meg som hadde på strikkegenser og bølgene som veltet båten frem og tilbake var det ikke så veldig moro. For det første hadde jeg glemt solbrillene, for det andre er jeg en ganske utålmodig person og for det tredje ble jeg også en smule sjøsyk, haha! Oppå alt dette hadde også tråden på fiskestengene våre festet seg sammen mens vi fisket og laget verdens verste knute som Lars sikkert brukte 20 minutter på å fiske da vi kom tilbake på hytta. Så, vi fisket kanskje i rundt en halvtime før vi dro tilbake – ikke et veldig godt førsteinntrykk av fisking for meg altså. I tillegg er jeg helt rød i ansiktet fra sola som steika i går, så igår fikk jeg et par morsomme spydigheter fra Lars slengt i trynet, haha!

Hva synes du om fisking?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

BLOGGEN FEIRER 4 ÅR!

Hei alle sammen, og herregud, i dag er bloggen min søren meg 4år! For min del er det helt utrolig å tenke på, og det er også sykt morsomt å se tilbake på gamle bilder som minner meg på hvor mye jeg har opplevd, hvor mye jeg har utviklet og forandret meg og ikke minst inspirerer jeg faktisk meg selv ved å se tilbake på gamle antrekksposter. I dette innlegget har jeg samlet sammen litt bilder fra 2013 fram til 2017, og dere aner ikke hvor moro det har vært å se igjennom! I løpet av disse årene har jeg blitt innmari mye mer selvsikker, lært masse om meg selv og utviklet meg masse. Her har jeg kun lagt sammen kollasjer med bilder av meg, og hvor interessant det er for dere vet jeg ikke, men for min del er det veldig moro. Del din mening i kommentarfeltet og si gjerne ifra om du ønsker å se litt andre bilder også! Nedenfor kan du hvertfall se ganske stor forskjell fra 2013-2017, haha 😀

2013

Sommeren 2013 var det året jeg plutselig bestemte meg for å lage en blogg. Om det kom til å bli en varende hobby ante jeg ingenting om. Dette var sommeren før jeg skulle starte på første året på videregående; Helse- og oppvekstfag. På denne tiden fikk jeg meg noen nye venninner og jeg begynte å bli litt mer selvsikker på meg selv, da jeg fikk en helt annen opplevelse av skole enn jeg hadde hatt før. Fritiden gikk mye til blogging, være med venner og trening på Fresh Fitness (hvor jeg jobber nå), samtidig som jeg gikk på sang. Herregud se så langt hår jeg hadde da, uæh, savner det så mye!

2014

Et nytt år begynte og jeg gikk fortsatt på VG1. Første halvåret forandret ikke livet seg stort og jeg fortsatte stort sett som vanlig. Andre halvåret kom og jeg startet på en ny videregående skole, med ny klasse i Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Dette ble igjen en helt ny opplevelse og jeg kom i en helt fantastisk klasse hvor jeg virkelig stortrivdes og hadde det beste skoleåret så langt i livet mitt. Jeg fikk nye venninner som jeg fortsatt er mye sammen med den dag i dag!

2015

2015; året der alt skjedde, haha! Selvtilliten min ble større og større som året gikk og jeg hadde en veldig fin periode i livet mitt. For å oppsummere var dette året hvor jeg for første gang: flørtet med noen, var på fest, var full, fikk jobb som treningsinstruktør, begynte som lærling, hadde mitt første kyss og fikk kjæreste. Min første flørt, kyss og kjæreste var Lars som jeg er sammen med den dag i dag, og vi møttes også på min første fest. I juli fikk jeg jobb som treningsinstruktør på Fresh Fitness hvor jeg allerede hadde trent i nesten 3 år. Dette året var fullt av forventninger og spenning da det var på tide å bli kastet ut i “jobblivet” som lærling. I august startet jeg å jobbe i barnehage, noe jeg skal innrømme at ikke var min drømmejobb, men med masse nye vennskap og flørting i livet mitt var det mye spennende som skjedde også. Seint på høsten fikk jeg meg plutselig kjæreste og livet var vel egentlig veldig ålreit!

2016

Også over til 2016; noe som faktisk ikke er så veldig lenge siden. Noe jeg har nevnt før og har vært ganske åpen om er at året startet med at min nåværende kjæreste, Lars, slo opp med meg. Det var helt klart en tung periode, og jeg tror faktisk jeg har fortrengt en del av minnene rundt dette fordi det var så vondt. Heldigvis fant vi tilbake til hverandre et par måneder senere. Lærlingstiden fortsatt i barnehagen frem til juli og dette var også en veldig tung periode på grunn av trivsel. Sommeren gikk til mye moro og må nok ha vært en av de beste sommerferiene i mitt liv. I august startet jeg på nytt lærlingssted, nemlig på SFO og barneskole. Dette ble en helt annen opplevelse og selvom dette heller ikke var drømmejobben trivdes jeg veldig godt og nøyt livet med nye beskjentskap, samtidig som jeg var mye sammen med mine fantastisk venner, dro en del til Gjøvik for å være sammen med Lars og trente mye.

2017

Nåtiden; nemlig 2017! Ey, vi er bare halvveis i året men det har faktisk skjedd litt. Etter å ha besøkt Lars på Gjøvik i 1,5år kunne jeg endelig ta mitt siste besøk og juble over at han flyttet nærmere. Det gjenstår kun to uker av lærlingstiden og jeg begynner på påbygg til høsten. Jeg har opplevd ting både på godt og vondt i år, og har en følelse av at dette året kommer til å gjøre meg sterkere psykisk. Nå er det bare å leve i nuet og se hva resten av året bringer meg seg!

+

Hvor lenge har du lest bloggen min? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sommerens store gleder!

Heisann og hoppsann alle sammen! I går kveld ankom jeg, Lars og broren til Lars hytta hvor resten av familien til Lars allerede var og ventet på oss. Det er så deilig å koble litt ut og være et sted hvor det ikke skjer så innmari mye. Jeg er en person som er veldig glad i å finne på noe stort sett hele tiden, men etter mye farting i sommerferien var dette akkurat hva jeg trengte nå. Ironisk sett var vi på en liten shoppingtur i dag; heldigvis ikke så lenge, men nok til at jeg fant meg et par nye deksler, et par ringer og øredobber, og en mummikopp som gikk ut av produksjon i 2015 – den kommer godt med i samlinga!

Nå har jeg og Lars vært nede ved stranda og tatt litt bilder. Kan ikke skryte av at sola har skint i hele dag, men for min del er været ganske greit, men jeg håper på at det blir hakket bedre i morgen da jeg og Lars har tenkt oss på båttur og muligens bade litt ved stranda! Etterpå skal vi spise krabber til middag, noe jeg faktisk ikke har smakt før, men ettersom jeg er veldig glad i både fisk og skalldyr satser jeg på at det smaker.

Fine hunden deres, Balder♥ Jeg er ikke noe hundemenneske, men hunder blir åpenbart litt finere når man blir kjent med dem!

Liker du krabber?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Yellow Summer

Sola skinner utenfor, jeg og Lars stod opp for nesten to timer siden og har nettopp spist ostesmørbrød til frokost. Det er sommerferien sin, det! Hehe, i kveld skal vi dra opp på hytta med hele familien til Lars, hvor jeg forhåpentligvis får skikkelig sommerfølelse ettersom hytta ligger ved havet. Kanskje får jeg prøve å fiske for første gang i livet mitt også? Vi får se; en båttur håper jeg hvertfall på 😀 Men først skal Lars sitte å se på anime, mens jeg ser på Gossip Girl, haha, her snakker vi en romantisk søndag! Kanskje får jeg dratt med han en tur ut etterpå til utsiktspunktet over Oslo – det hadde vært deilig i finværet 🙂

Her er litt bilder fra gårsdagens antrekk, åh så jeg elsker denne gule veska, og endelig fikk jeg en mulighet til å bruke hatten min! Den ble vel kjøpt sommeren for 3-4år siden, da jeg dro til Bik Bok i Asker bare for å kjøpe akkurat denne hatten. Haha, litt desperat sa du? Den er jo så kul, så jeg angrer ikke! Veska kjøpte jeg nettopp i London og er akkurat en slik veske jeg har hatt lyst på lenge. Gul er jo min favorittfarge, så det hadde vært tragisk å ikke ha en slik veske i skapet.

I går var jeg og Lars ute og spiste med tre andre kompiser på Egon, etterfulgt av å dra hjem til Lars hvor vi spilte Munchkin. Det er et kortspill som for meg nesten var helt umulig å forstå. Jeg skjønte virkelig ingenting i starten og satt der som et stort spørsmålstegn. Da jeg kom litt mer inn i det skjønte jeg mer og mer og etter å ha spilt det i nesten fire timer(!!!) endte jeg faktisk med å vinne, haha! Det var moro etter å ha sitti som et spørsmålstegn 60% av spillet, selv om de tre andre gutta bare rista på hodet over at jeg vant ettersom de faktisk skjønte det meste av spillet.

Hva skal din søndag brukes til? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #yellow #sommer #summer

Årets Sommerkjole

God dag alle sammen! Jeg kan nesten ikke tro det, men jeg fant nettopp ut at på tirsdag er bloggen hele fire år! Hvor utrolig er ikke det? Og hvor tragisk er det ikke at jeg fortsatt har samme leserantall? Haha, jaja, allikevel føler jeg at jeg får flere faste lesere oppgjennom tiden og det er fortsatt en like stor hobby som det var da jeg startet. På tirsdag kommer det da en liten oppsummering med bilder gjennom disse årene, og det blir jo ekstra morsomt for meg å gå gjennom!I går var jeg på en aldri så liten jentekveld med fire venninner og da fikk jeg endelig brukt denne sommerkjolen! Den er kjøpt på H&M og er fin, samtidig som den er litt irriterende, med tanke på at splitten foran er alt for stor og kjolen har en tendens til å falle ned foran slik at BHen synes. Jaja, det kan igrunn fikses med litt sikkerhetsnåler for jeg har ikke noe imot å bruke denne igjen. Skoene kjøpte jeg i Stockholm og de er jeg også stor fan av; de er både fine og innmari gode å gå i, samtidig som de både kan brukes til hverdags og fest!

Hva synes dere om kjolen? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Sunne, supergode vafler!

Heihei alle sammen! 😀 For en deilig torsdag det har vært til nå. Jeg ble liggende lenge i senga, noe jeg virkelig elsker (så lenge det ikke blir alt for lenge og hele dagen blir sløst bort), ordnet meg frokost og så som vanlig på en episode av Gossip Girl. I dag kom jeg meg også endelig tilbake på treningssenteret etter tre uker! Herregud, etter å vanligvis være der flere ganger i uka har det vært rart å være borte i flere uker. Litt deilig har det selvfølgelig også vært, men nå måtte jeg ta meg sammen og komme meg tilbake for å øve på nytt BodyPump-program til august. Til middag ble det disse grove vaflene, og jeg kan love dere at de smaker helt fantastisk – hvertfall ifølge min smakssans 😀 Perfekt med friske, søte bær også!

GROVE VAFLER (til 6 plater):
3 egg
90 g havremel
30 g valgfri tørrvare
150 g mager kesam
2 ss fibersirup gold (evt. annen søtning)
1 ts kanel og 1ts kardemomme
1 ts bakepulver
Vann til passe konsistens

Miks sammen alle ingrediensene til en glatt og fin røre. Juster røren med vann til du har en passelig tynn røre. Nyt med ønsket pålegg!

Har du smakt grove vafler før? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

7 ting dere ikke visste om meg

Jeg samler på gamle biler, altså “leke”biler
Jeg kan så og si ingenting om biler, og jeg aner ikke noe om gamle biler heller, men av en eller annen grunn har jeg falt fladask for de og har nå fem ulike eldre biler fra 1955-1967.

Jeg elsker å synge
Ah, sang er virkelig en stor del av livet mitt selv om jeg ikke driver med det like aktivt lenger og opptrer.

Jeg får lyst på vann når jeg spiser kremis
Litt rart, eh?

Jeg gikk på Hip Hop tilsammen 1,5år da jeg var 11-13år
Jeg elsker fortsatt å danse men gjør det dessverre veldig sjeldent.

Jeg spiser heller hamburger og pommes frites ovenfor en fem-retters fin middag
Jeg kan vel ikke være alene om det?

Da jeg var rundt 10år gikk jeg på teater i 1år
Åh, jeg digger virkelig teater og kunne godt tenke meg å drive mer med skuespill (selv om det er for skummelt, haha).

Da jeg var liten kunne jeg vekke mamma og pappa på morgenen for å sette på Karlsson på taket på VHS
Haha, jeg elsket (elsker) Karlsson på taket og generelt Astrid Lindgren-filmer.

Kjenner du deg igjen i noe?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!