4 sminkeprodukter du MÅ ha!

God lørdags…morgen(?)…jaja! Halv ett er helt klart morgen på lørdager for min del, hehe! Nå tenkte jeg å vise dere fire av mine sminkefavoritter, selv om jeg må innrømme at jeg har enda flere enn disse. Hvis dere ønsker å se enda flere, så er det bare å si fra. Her kommer hvertfall to produkter fra NYX og to produkter fra makeupmekka – begge store favoritter 😀

Inneholder affiliatelinker og reklamelinker


NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE
La oss starte med NYX sin øyenskygge! Altså, disse er virkelig fantastiske. De er pigmentert, har mange ulike farger å velge mellom og også både skygger med gltiter og uten glitter. Jeg har en annen øyenskygge fra NYX også, og den er også helt fantastisk!


NYX EYESHADOW PRIMER
Enda et produkt fra NYX. Denne øyenskyggeprimeren (noe jeg anbefaler alle å ta på før øyenskygge) er veldig bra, holder hele dagen og gjorde til og med slik at jeg slapp å få røde og tørre øyenlokk av noen av mine øyenskygger!


MAKEUPMEKKA LEPPESTIFTER
Leppestifter fra makeupmekka, yeees! Hvis du ennå ikke har prøvd disse, bør du virkelig sjekke de ut. De er kanskje billige, men de funker som bare det! Supermange farger å velge mellom, og ofte har de type salg som “10 leppestifter til 200kr”!


MAKEUPMEKKA 5XL VOLUME MASCARA
Til slutt, mascara fra makeupmekka! Denne har jeg brukt veldig lenge, og jeg føler at den gir lange øyenvipper, og også godt volum så lenge man bygger litt på. I tillegg renner eller “sander” den ikke, i tillegg til at man unngår klumper. Anbefales virkelig om du sliter med å finne den perfekte mascaraen1

Har du prøvd noe av dette? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: The Red Coat

- new coat, new girl -

THE RED COAT

God kveld, og hei igjen dere! Nå tenkte jeg å dele tirsdagens antrekk med dere, og gjett hvem som allerede har brukt sin nye, røde kåpe a dere – meeeg! Haha, fysøren se lekker, og den fargen da gitt. Dere kan tro jeg følte meg fresh der jeg vandret bortover gata med den jakka. Ingenting er bedre enn å føle seg bra med seg selv, selv om man går alene, og da hjelper det veldig å ha på seg noe man liker så godt! Alle bildene er forresten tatt av @ronjaslar.

Kåpe fra Vero Moda

Hva synes dere om kåpa? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#antrekk #outfit #ootd #red #coat #kåpe #fall #høst #foto #antrekksbilder

INSP LOVE + Baron Von Bulldog


Bilde tatt fra Kjell Nordström sin Instagram @vonbulldog

På tirsdag var jeg nok en gang med på Insp Love på Grünerløkka, som er en workshop med mote- og skjønnhetsinteresserte bloggere, youtubere og instagrammere som møtes for å få et nærmere innblikk i motebransjen. Hver tirsdag kommer det en designer/representant for et merke etc. for å snakke litt om hva de driver med, vise frem noen klær og gi tips. Denne tirsdagen var det designeren Baron Von Bulldog (Kjell Nordström) som var innom, som du ser på bildet ovenfor, og han var virkelig sykt inspirerende, fortalte om ulike opplevelser og meninger han hadde og ga meg mange nye, fine tanker!


Et lite magasin med innblikk i Von Bulldog sin nye kleskolleksjon, og noen kule armbånd vi som var der fikk med hjem!


De fleste kjolene var ganske enkle, men for anledningen hadde han tatt med seg denne kjolen som var litt mer “over the top”. Sykt fin!

Kjell har designet en kleskolleksjon som heter “Black Rose”, hvor han har tatt utgangspunkt i “Den Lille Sorte”, og da tatt inn mennesker fra ulike land, kulturer, aldre (spesielt litt eldre mennesker), størrelser og kjønn (jenter, gutter og transpersoner) for så å skreddersy hver enkelt sorte kjole, tilpasset til personen som skal bruke den. Han tenkte nemlig tanken “Hvordan ser egentlig en kvinnekropp ut i dag?”, og det finnes det jo egentlig ikke noe fasit på. Ikke alle har mulighet til å gå i butikken å finne noe som passer dem ut ifra hva de ønsker å gå med og med tanke på størrelser. Både de som er litt større, men også de som er høye og tynne kan ha vanskeligheter med å finne noe i de vanlige klesbutikkene, inkludert mange flere. Derfor brukte han tre ganger så lang tid på denne kolleksjonen ovenfor en “vanlig” kolleksjon, for å skreddersy én kjole til hver enkelt person han ønsket å ha med. Dette for å vise at du ikke trenger å ha en “typisk” modellkropp for å uttrykke deg gjennom klesstilen din – noe jeg nylig delte mine meninger om i avisa. Derfor traff dette meg veldig, og jeg synes det var helt fantastisk å høre på hans meninger! Kjell virket også som er utrolig hyggelig og morsom person, så jeg fikk virkelig sansen for han. I tillegg la han vekt på at dette er en kolleksjon som skal vare i mange år, bare med få justeringer, rett og slett fordi det er for drøyt at vi ikke rekker å sette oss inn i én trend, før det kommer en ny en! Han ønsker at vi skal ha få klesplagg og tilbehør som vi kan bruker om og om igjen, ovenfor å hamstre inn store mengder med klær.

Disse blomstene er håndlaget!!! Så rått, og sjekk DEN sløyfa bakpå!

Har du hørt om Baron Von Bulldog? Hva synes du om tankene hans?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

5 produkter mot oljete hud!

Hei dere! Nå tenkte jeg å tipse dere mot fem produkter mot oljete hud. Før sleit jeg veldig med oljete hud, og jeg merker fortsatt at jeg får oljete hud om jeg bruker sminke i mange timer. Allikevel har jeg funnet noen produkter og noen triks som faktisk toner denne glansen i ansiktet ned, og som hvertfall har hjulpet meg. Jeg har både litt tørr og litt oljete hud, så hvis du kjenner deg igjen i det kan disse produktene kanskje være til nytte! Det beste er at dette også er BILLIGE produkter, og det blir jo ikke bedre enn det. Sikkert mange andre bra produkter som funker enda bedre enn disse også, så kom gjerne med tips!

Reklamelinker


REVLON COLORSTAY Combination/Oily

Denne har jeg brukt en god stund nå og tipset om før. Jeg synes den har veldig god dekkevne og holder seg en stund matte. Må dog innrømme at jeg har veldig lyst til å prøve Estée Lauder, ettersom jeg har høst mye bra om den, så kanskje det kommer en ny favoritt på bloggen snart? Hehe!


MAKEUPMEKKA MATTE On the Go Baked Powder Transparent

Dette pudderet har jeg hatt ganske lenge, men det er først nå jeg tar det i bruk.
TIPS: Påfør etter primer, før foundation, jeg har merket stor forskjell etter at jeg beynte med det!


NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray
Yes, denne sprayen må dere ha! Før brukte jeg NYX sin “vanlige” setting spray (ikke for matte finish), men nå som jeg har brukt denne merker jeg stor forskjell!


GARNIER Pure Active 3 in 1
Denne har jeg brukt hver morgen i noen år nå, og jeg merker veldig godt at den gjør det den skal. Den matter ned huden og hjelper også på urenheter!


MAKEUPMEKKA Mineral Sapphire Loose Setting Powder
Jeg har ikke engang anelse på hvor mange år jeg har brukt dette pudderet. Det er virkelig et must hos meg, og jeg legger et lett lag på huden helt på slutten av sminken. Den jevner ut sminken og går også lett an å fylle på utover dagen.

Har du prøvd noen av disse produktene? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Verdens beste EPLEKAKE!

Det er høst, og på søndag var det pappas bursdag, noe som betyr pappas favorittkake, nemlig EPLEKAKEEE! NAM, denne eplekaka har jeg vokst opp med da det er en oppskrift mamma har spart på fra et blad som sikkert kom ut før jeg ble født, eller isåfall tidlig i livet mitt. Den er god, og det er jo ikke noe tvil om at høsten er den beste årstiden å lage eplekake på. For pappas smak tok jeg nok litt for lite epler, så hvis du glad i masse epler på eplekake så er bare å pøse på, for denne kaka vokser enormt i ovnen!

DU TRENGER:
200g smør
4dl sukker
2 egg
8dl hvetemel
4ts bakepulver
ca. 3dl melk/fløte

TOPPES MED:
Epler, kanel, sukker

SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 180-200grader. Smør en middelsstor, rund form med smør. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene og rør kraftig i noen minutter. Gland bakepulveret med hvetemelet og ha vekselsvis i mel og melk/fløte. Hell røren i formen. Strø over kanel og sukker. Vask og skrell eplene, skjær dem opp i passe båter og dekk formen men epler. Hvis du er glad i masse epler, så kjør gjerne på med to lag epler. Strø enda mer kanel og sukker på toppen, og gjerne noen smørkladder/flytende melange på toppen hvis du vil. Stekes i 45 min nederst i ovnen på rist.

Liker du eplekake? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

HVA SKJER???

Altså hallooo, hva skjer??? Her snakker vi garantert ny leserantallrekord for meg og min lille blogg! Så sykt gøy! I dag tidlig klikket jeg meg som vanlig inn på bloggen for å sjekke statistikken, og det tok ikke lang tid før jeg hoppet opp av sofaen og bare “Hva faen?”, “Hvafaen?”. Lars spurte selvfølgelig hva som gikk av meg, og jeg viste han leserantallet som viste over 600 lesere! For mange av dere er det kanskje ikke så mange, men for meg som har 60-100 lesere per dag er det helt sykt! Hvis dere lurer er det den gule streken som viser antall unike lesere, som vil si hvor mange ulike mennesker som har vært innom.

Som dere ser nedenfor er det innlegget “Verdens beste sjokoladekake” fra juni som har ført til at leserantallet har tidoblet seg fra i går, og jeg aner ikke hvor det har blitt delt som har ført til så mange klikk, så hvis noen av dere vet hvorfor, så si gjerne ifra, haha! Måtte bare dele denne gleden med dere, for det er klart at man blir glad når man får så mange klikk innpå en så stor hobby som man bruker mye tid på 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

– Mine 6 nye innkjøp –

Wiii, sjekk ut disse tingene da! I går unnet jeg meg å dra på shopping med pengene jeg fikk i bursdagsgave, i tillegg til at jeg måtte kjøpe en gave til faren min som har bursdag i dag. Jeg er superfornøyd med innkjøpene, og er det spesielt to ting jeg bare eeelsker og ikke klarte å gå fra i butikken er det den første jakka, og den rød kåpen. Den rød kåpen prøvde jeg virkelig å holde meg unna; jeg gikk til og med ut av butikken for å ta en tenkerunde, men etter en halvtime måtte jeg løpe tilbake og kjøpe den, haha! Nå blir høsten virkelig enda ett hakk bedre! Det er ikke ofte jeg setter av en lørdag til shopping, og spesielt ikke alene, men det var virkelig deilig å gå litt rundt alene og kunne prøve ting uten å ha masende venner over seg.


JAKKE fra H&M, 599kr


TOPP fra H&M, 75kr


SKJØRT fra H&M, 299kr


T-SKJORTE fra H&M, 49kr


KÅPE fra VERO MODA, 749kr


BLUSE fra MONKI, 250kr

Likte du noe av dette? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

SMINKE ER EN SYND(!?)

Hvem skulle tro at jeg kunne bli fornøyd av sminkeløse bilder? Altså, jeg har ikke noe i mot meg selv uten sminke som regel, men jeg foretrekker åpenbart å bruke sminke ettersom det på en måte har blitt en del av meg og er noe jeg uttrykker meg gjennom. Men herlighet dere, location’en på disse bildene er bare perfekt, de nyyydelige høstfargene lyser opp genseren og håret mitt – synes jeg. Altså, greit å ikke skryte for mye av seg selv, men litt fornøyd må man få lov til å være innimellom – ellers blir det veldig vanskelig å leve i sin egen kropp og sitt eget sinn. Jeg ble hvertfall innmari fornøyd med disse bildene!!!

Men dere; selvom disse sminkeløse bildene ble utrolig fine ligger fortsatt sminke til hjertet mitt, og jeg er faktisk glad for at jeg føler meg bedre med sminke enn uten, selv om det kanskje ikke høres riktig ut i deres hode. Jeg føler at det er så mange der ute som hakker ned på andres sminke, generelt sminke eller at det nesten er en synd å bruke det for å sette det på spissen. Altså, en ting er om man tvinger seg selv hver dag til å bruke sminke fordi man føler seg tvunget til det fordi samfunnet setter så høye standarder – det er bare trist. Derimot er det oss andre som faktisk trives med sminke, det gjør oss ikke noe å putte ting i fjeset for å dolle oss litt opp, fordi det gjør oss glad! Herregud da, hva er galt med sminke liksom? Men, hallo, det er da ikke noe galt med naturlighet heller? Gjør hva enn som gjør deg glad. Ikke føl deg presset til å bruke sminke, men for all del; ha det gøy med sminke og utforsk!

Tror jeg nesten må ta flere turer med kameraet ut i nydelig natur med disse vakre høstfargene. Jeg er virkelig superglad i høst; hvertfall starten hvor det ikke er alt for kaldt, men ikke for varmt – da kan jeg endelig bruke alle jakkene jeg er så innmari glad i, haha 😀

Disse bildene ble tatt på hytteturen i helgen, og det var Katrines idé at jeg skulle sette meg her slik at Lars kunne ta noen bilder. Tanken slo meg også, men ettersom det var vått på bakken og bæsj over alt fra dyrene, var jeg litt skeptisk, men nå angrer jeg ikke for at Katrine fikk meg til å sette meg ned her for å ta noen bilder. Lysinnstillingene satt også virkelig som et skudd, noe jeg føler jeg begynner å få litt teken på nå!

Bruker du sminke fordi du føler deg presset, eller fordi du liker det?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

OUTFIT: Wine Red Skirt

Hei hååå, og god kveld! Jeg har ingen anelse om jeg skal si at dette har vært en lat eller aktiv dag. Altså, jeg var på skolen frem til to og dro rett på trening etter skole, men etter trening slang jeg meg på sofaen og her har jeg blitt siden. For å gjøre opp for meg selv trente jeg en aldri så liten intervall på tredemølla, noe jeg ikke har gjort på leeenge. Nå sitter jeg og ser på Bloggerne på TV2 Sumo; må jo sjekke ut bloggernes liv, haha! Blir jo faktisk ganske inspirert og får et helt annet syn på disse menneskene på godt og vondt, men jeg henger meg virkelig ikke så mye opp i det; la folk være seg selv så lenge de ikke ødelegger for andre, sier nå jeg!

Her er gårsdagens date-antrekk. Fysøren jeg bare elsker det når jeg endelig får mulighet til å bruke disse Jeffrey Campbell-skoene. Jeg har hatt de en del år nå, men det er søren meg ikke ofte man får brukt dem. Jeg angrer allikevel aldri på at jeg kjøpte dem, for se så fine da! Ekstra fint er det jo når kjæresten fortsatt er like gøy selv om jeg bruker dem, eller hva? Haha! Vi hadde hvertfall en superkoselig date og kveld i går. Sjeldent det ikke er det med Lars, hihi!

Likte dere antrekket? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Slik var daten vår i går!

Som nevnt tidligere var Lars og jeg på date i går, på Glass Grill og Bar i Drammen. Jeg hadde aldri spist her før, og hadde heller ikke så høye forventninger ettersom jeg hadde lest og hørt at det tydeligvis var dårlig service og kanskje ikke den beste maten. Allerede da vi kom inn døren skjønte jeg derimot at dette IKKE stemte. De som jobbet der i går var hvertfall superkoselige, smilte og tok oss godt i mot – også fordi det ikke var så mange der i går selvfølgelig. Selve restauranten var veldig fin, og jeg følte de hadde en meny med ganske greit utvalg.

Vi bestilte først noen løkringer til forrett, ettersom dette faktisk har blitt en type tradisjon for meg og Lars hver gang vi er ute og spiser, haha! De var superdigge, og etterpå spiste vi hamburger – som er en selvfølge fra min side. Den var også veldig god, og både jeg og Lars var storfornøyd! Vi, eller hvertfall jeg, foretrekker å gjøre det så enkelt som det, og er ikke særlig begeistret for type gourmetmiddager. Det blir ofte litt for spesielt for meg.

Hva foretrekker du? Burger eller gourmetmiddag?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!