HALLOWEENFEST 2017

T h e  J o k e r  –  V i k i n g  –  B a c o n  –  P r i s o n e r  –  W i t c h  –  I T

H A L L O W E E N

Her har vi litt bilder fra lørdagens halloweenfest, som jeg virkelig må si at var vellykket! Vi dukket opp litt over sju, og etter en litt stressende dag merka jeg at jeg var veldig klar for å ta noen glass, ha det moro med alle disse fantastiske menneskene og nyte kvelden! Det er selvfølgelig ikke alle som gidder å kle seg ut så veldig mye, men det er jo heller ikke nødvendig – de er skumle nok fra før av, haha – neida,joda…

Jeg tror de aller fleste ble i ganske god form i løpet av kvelden, og i tillegg til at klokka ble stilt en time tilbake ble kvelden en time lenger. Rundt klokka tre befant vi oss på McDonalds i Asker; et sted jeg gjennomsnittlig er en gang i året, haha! Så, det ble åpenbart litt nattmat på alle sammen etter en kveld med masse moro som jeg kan innrømme at jeg ikke husker alt av. Da må det vel ha vært en bra kveld, eller hva? Det tilsier hvertfall videoene jeg har lagret, og som selvfølgelig fant sin vei til My Story på Snapchat… Bare meg som begynner å spamme noe enormt i fylla? #tvilsomt

  Vi kan jo ikke bare være skumle i løpet av kvelden, hihi! 

Hva var du/skal du være/ville du helst vært på halloween? Haha! 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#halloween #halloween2017 #party #fest #kostyme #costume #halloween2017mood

HALLOWEEN LOOK 2017

Søndag, dagen derpå, og klokka er stilt én time tilbake, noe som gjorde gårsdagens hjemmefest blr litt lengre! I går var det nemlig klart for halloweenfest, noe jeg ikke tror jeg var alene om å være på. Allerede rundt klokka fire begynte jeg å sminke meg, og en time senere kom også Katrine så jeg kunne sminke henne også! Vi skulle nemlig matche litt; jeg skulle være rosa, og hun svart – nesten litt sånn “evil twin sisters”, om det er innafor å kalle det. Håndjernene var på en liten stund, men det tok ikke så lang tid før begge var lei av å dra hverandre i hver sin retning, haha!

Looken ovenfor fikk jeg inspirasjon fra en video jeg fant på facebook, som dere kan se HER. Hun som har laget videoen er åpenbart veldig flink og hadde mye produkter jeg ikke hadde tilgjengelig, så derfor ble det ikke helt likt, men kult synes jeg allikevel det ble! Looken nedenfor av Katrine er gjort akkurat likt, bare med sorte farger og rosa lipliner! Kult, eller hva? 😀 Jeg ble hvertfall innmari fornøyd med at jeg klarte å gjøre det såpass bra, og det er vel lov å innrømme?

Linser var overraskende vanskelig å sette inn, haha, men vi fikk det til. Disse er kjøpt hos fargedelinser.no, og du kan finne dem HER. Husk at det kun kommer én linse i hver pakning, noe som var litt skuffende, men det ble allikevel ganske stilig, eller hva? Neste helg er det allerede duket for enda en halloweenfest og jeg gleder meg til å se hvordan looken min ender opp da, hehe 😀 Følg meg i kveld eller i morgen, for da kommer det ut litt rå bilder fra gårsdagens kveld!

Hva synes dere om årets halloween look? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#halloween2017look #halloween #look #makeup #sminke #party #saturday #fest #kostyme #costume

OUTFIT: Color Bomb!

flower top  ♦  yellow coat  ♦  orange purse

COLOR BOMB

Ah, dere vet hvor mye jeg elsker farger, og dette antrekket må nok gå blant mine favoritter akkurat nå. Også fordi den nye veska mi er med, og det gjør meg happyyy! I dag har jeg hatt en max lat dag, ettersom jeg sluttet 12 på skolen, dro rett hjem og har bare slappet av etter det. Jeg er veldig usikker på om jeg skal ta en liten treningsøkt inne eller ikke – det skader jo ikke, men gidder man? Haha, jaja, i morgen er det faktisk allerede fredag og dere aner ikke hvor gira jeg er for helga; det er jo halloween – og i år er jeg virkelig superspent på om kostymet/sminken blir like bra som jeg håper! Jeg gleder meg hvertfall 😀 Sikker flere der ute som synes halloween er innmari overvurdert, noe jeg halvveis er enig i, men jeg synes allikevel det er så kult!

Skal dere på noe halloween-party i helga?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #høst #autumn #torsdag

Endelig er den MIIIN!

Okei dere, her har vi altså veska jeg har snakka om; den jeg har tenkt på hver dag i 3 uker, hehe! Ganske basic i form, men den fargen! Jeg fikk først øynene opp for den da jeg var på Sørlandssenteret i Kristiansand i høstferien på besøk hos ei venninne. Der og da bestemte jeg meg for at jeg virkelig ikke trengte flere vesker og at denne ville jeg sikkert glemme, som alt annet. Men, etter tre uker, et gavekort på 150kr og lysten på denne veska bestemte jeg meg i går for å kjøpe den til tross for at jeg ikke så alt for mye penger nå som jeg går på skole. Men prioriteringer er viktig, dere! Haha, neida, denne veska skal brukes til enhver anlednig jeg har mulighet. Senere i dag får dere også se litt antrekksbilder hvor denne veska selvfølgelig er med, så stay tuned! 😀

   Veske fra LINDEX , 299kr HER  

Hva synes du om veska?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

Ny veske til under 350 kroner?

40% RABATT PÅ 8 AV 9 VESKER ♥

God kveld dere! Da sitter jeg i Asker hos Lars, mens jeg oppdaterer dere med litt vesker som jeg fant i pausen på skolen i dag. Altså, vesker dere; jeg trenger ikke flere, men gjett om jeg vil ha alle nedenfor, haha! Jeg kjøpte meg faktisk en veske i dag som jeg har tenkt på hver dag i 3 uker, og endelig er den miiin! Jeg tenkte å vise dere den i løpet av de neste par dagene. Den er ganske basic, men fargen er to die for! Samme gjelder veskene/sekkene nedenfor, spesielt elsker jeg rosa sekken, den står virkelig på ønskelista mi nå! Beste er at de også er ganske billige, og så fine, enig?

TRYKK DERE INN PÅ NAVNENE NEDENFOR FOR Å KOMME TIL VESKENE.

1) Pink Velvet Backpack   –   2) Burgundy Chain Bag   –   3) Flower Black Crossover Bag
4) Silver Bag   –   5) Black Hand Bag   –   6) Black Ruffle Bag
7) Black Hand Bag   –   8) Green Leopard Backpack  –  9) Crossover Ring Bag


Hvilken er din favoritt? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#mote #fashion #veske #bag #nelly #salg #sale

– HØSTBILDER –

- at this time my blood is pumpkin spice -

- resting witch face -

- autumn shows us how beautiful it is to let things go -

Greit å ta sjansen i å ta litt høstbilder nå som alle de fine fargene er her! Snart forsvinner nok alle bladene og vi kan håpe på at snøen kommer og lyser opp, ellers blir det helt grått og trist ute. Altså, ikke at jeg elsker snø med tanke på hvor kaldt det er, men når det først er kaldt kan det jo like gjerne komme litt snø – spesielt i desember, det har jeg bestilt siden i fjor, haha! Hva tenker du, snø som lyser opp, eller ingen snø? 

- the only thing getting 'lit' this weekend are my fall scented candles -

- happy halloween -

- Autumn paints in colors that summer has never seen -

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#høst #autumn #fall #foto #photo

GODE MINNER på en vegg!

Et lite innblikk i en liten del av rommet mitt, hvor jeg har samlet litt fine bilder og gode minner sammen med noen av de jeg bryr meg mest om. Altså, jeg er såpass heldig at jeg har mange mennesker rundt meg som jeg bryr meg om, så egentlig burde jeg fått opp flere bilder her, noe jeg absolutt skal. Bildet nederst til høyre har ei god venninne av meg laget – hu er veldig kunstnerisk, og som dere ser veldig flink til å tegne! Følg henne gjerne på @ruth_helene på Instagram HER. Andre bilder er blant annet fra gode minner fra jentekvelder, fester, Stockholm-tur med Lars og hyttetur. 

Over senga mi henger mange polaroid-bilder jeg har tatt også, som dere kan se HER. Jeg fyller stadig opp og bytter bilder der med masse gode minner! Innmari koselig å ha; altså, hvem liker vel ikke å se tilbake på gode minner? Denne veggen blir nok fylt enda mer opp så snart jeg får tatt bilder med flere venner! Gjett hvem som skal ta med kameraet i helgene fremover hvor jeg skal møte flere av dem igjen, hehe! 

Har du noe lignende dette på rommet ditt? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#foto #bilder #tirsdag #inspirasjon #inspo #minner

63 JULEKALENDERE 2018!

Okei jeg må starte med å si unnskyld til alle som føler at jeg ødelegger julegleden med å legge ut et innlegg som dette tidlig, men til mitt forsvar er det allerede hundrevis av folk som titter innom de tidligere innleggene mine med julekalendere fra 2016/2017. Derfor velger jeg å publisere dette innlegget allerede nå, så folk kan få tak i sin favorittjulekalender til desember – for mange julekalendere blir utsolgt så tidlig som i oktober. Ganske sjukt, men sant, haha! I tillegg kan dere jo her se hvor enormt mange julekalendere som allerede ligger ute for salg.

DETTE INNLEGGET OPPDATERES JEVNLIG GJENNOM OKTOBER/NOVEMBER.

ASOS THE FACE+BODY ADVENT CALENDAR, 688,-

FEELUNIQUE THE LITTLE BEAUTY PARCEL, 816,- (VERDI: 2825,-)

GLOSSYBOX ADVENT CALENDAR, 1399,- (VERDI: over 4000,-)
(denne har jeg bestilt meg, iiik, gleder meg!)

LOOKFANTASTIC ADVENT CALENDAR, 1100,- (VERDI: 3250,-)

 

THE BODYSHOP JULEKALENDER, ORIGINAL, 998,- (VERDI: 1512,-)

THE BODYSHOP JULEKALENDER, DELUXE, 1399,- (VERDI: 2140,-)

THE BODYSHOP JULEKALENDER, LUXURY, 1899,- (VERDI: 3900,-)

 

RITUALS ADVENT CALENDAR, EXCLUSIVE, 625,- (VERDI: 1125,-)

RITUALS ADVENT CALENDAR, DELUXE, 925,- (VERDI: 1380,-)

 

YANKEE CANDLE WREATH ADVENT CALENDAR, 372,-

NYX PROFESSIONAL MAKEUP SUGAR TRIP ADVENT CALENDAR, 829,-

MAKEUPMEKKA JULEKALENDER 500,- (VERDI: 1946,-)

ESSIE ADVENT CALENDAR, 829,-

 

CIATE MINI MANI MONTH ADVENT CALENDAR 2018, 588,-

L’OCCITANE CLASSIC ADVENT CALENDAR, 599,-

L’OCCITANE PREMIUM ADVENT CALENDAR, 999,-

 


MAKEUP REVOLUTION ADVENT CALENDAR, 465,-

LUMENE BEAUTY ADVENT CALENDAR, 592,-

MAKEUP REVOLUTION CHRISTMAS TREE ADVENT CALENDAR, 1565,-

 

DECLEOR ADVENT CALENDAR, 1099,- (VERDI: 2684,-)

CHARLOTTE TILBURY ADVENT CALENDAR, 1382,-

 

BAYLIS & HARDING WHITE ADVENT CALENDAR, 299,-

BAYLIS & HARDING RED ADVENT CALENDAR, 299,-

TECHNIX RELAX AND PAMPER ADVENT CALENDAR, 299,-

SAFFRON FRAGRANCE ADVENT CALENDAR, 399,-

 

YANKEE CANDLE TOWER ADVENT CALENDAR, 1012,-

YANKEE CANDLE FOLD OUT ADVENT CALENDAR, 420,-

 


PUKKA ADVENT CALENDAR, 179,-

CEMA GOURMET TEA ADVENT CALENDAR, 149,-

TEA24 ADVENT CALENDAR, 199,-

ENGLISH TEA SHOP, 159,-

 

CEMO GOURMET CHOCOLATE/LICORICE/TEA ADVENT CALENDAR, 299,-

ESTATE COFFEE ADVENT CALENDAR, 399,-

COCOA+ PROTEIN ADVENT CALENDAR, 129,-

 

TECHNIC NAIL POLISH ADVENT CALENDAR, 299,-

HOTMAKEUP ADVENT CALENDAR, 899,-

TECHNIC COSMETIC CUBE ADVENT CALENDAR, 349,-

TECHNIC CHIT CHAT COSMETIC ADVENT CALENDAR, 299,-

STYLE & GRACE ADVENT CALENDAR, 349,-

TECHNIC MAKEUP ADVENT CALENDAR, 269,-

 

WELEDA NATURE’S COLLECTION ADVENT CALENDAR, 392,-

MAYBELLIN COUNTDOWN ADVENT CALENDAR CHRISTMAS GIFT (12 LUKER), 560,-

ESPA COMFORT AND JOY ADVENT CALENDAR, 1456,-

MAC ADVENT CALENDAR, 1400,-

 

GULLFUNN ADVENT CALENDAR, 1699,-

PASCAL ADVENT CALENDAR, 455,-

ELEVEN CHRISTMAS CALENDAR, 1259,-

CHARLOTTE TILBURY ADVENT CALENDAR, 1392,-

HARRODS CHOCOLATE ADVENT CALENDAR, 371,-

AVEDA 12 DAYS OF NATURALLY GREAT HAIR ADVENT CALENDAR, 733,-

CLINIQUE ADVENT CALENDAR, 695,- (VERDI: 2339,-)

MAKEUP REVOLUTION LIP ADVENT CALENDAR, 476,-

BAREMINERALS ADVENT CALENDAR, 899,-

BIOTHERM ADVENT CALENDAR, 745,-

NANOOKA CHOCOLATE ADVENT CALENDAR, 269,-

KICKS ADVENT CALENDAR, 449,-

ORIBE LUXURY COLLECTION ADVENT CALENDAR, 1999,-

DIPTYQUE ADVENT CALENDAR, 3650,-

HOT MAKEUP ADVENT CALENDAR, 899,-

HØYKVALITETSTE JULEKALENDER , 999,-

KORRES ADVENT CALENDAR, 699,- (VERDI: 1340,-)

LANCÔME CHRISTMAS CALENDAR, 795,- (VERDI: 2829,-)

JO MALONE LONDON ADVENT CALENDAR, 5075,-

OUTFIT: Autumn Wonderland

→  A U T U M N   W O N D E R L A N D  ←

– asker museum –

Heihei! Nå sitter en litt reservert Vilde i sofaen, etter en morsom tur ute i går med masse fine folk! Vi vorset først et par timer hos meg, før vi tok bussen ned til Drammen. Byturen kunne vært bedre, men jeg hadde absolutt en bra kveld, noe som merkes i dag, hehe! Det var sykt godt å se igjen masse fintfolk, selv om det ikke er så alt for lenge siden jeg så mange av dem. Da skal det hvertfall bli fint med tre festhelger fremover med dem, hehe! De to neste helgene er det halloweenparty, og helga etter det er det slav-bursdagsfest – det skal bli så bra (håper jeg)!!!

Her kommer endelig litt av bildene jeg og Lars fikk tatt forrige lørdag. Jeg ble hvertfall veldig fornøyd, ettersom Asker Museum er et ekstremt fint sted, med mange fine omgivelser som er perfekt til en “liten photoshoot”. Tror nok det blir flere bildetakninger her fremover, så lenge vi klarer å få det til før det blir mørkt! Det er virkelig det verste for de som elsker å ta bilder; det blir så fort mørkt om høsten og vinteren, så man får sjeldent tatt bilder med det perfekt lyset – med mindre man for eksempel har et Studio Light (som jeg forresten ønsker meg, hehe).

Hva gjør dere i dag?♥

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER

#mote #antrekk #outfit #ootd #natur #foto #høst #fall #autumn #blogg

Årets 6 mest leste innlegg!

Et litt oppsummerende innlegg på fredagskvelden, hvor dere får et innsyn i 2017’s mest leste innlegg til nå. Et par av innleggene inenholder oppskriften, et par av innleggene inneholder personlige opplevelser også har vi litt klissklass med date og mine kjære mummikopper! Klikk på bildene nedenfor for å komme til innlegget du ønsker å lese mer av!

VERDENS BESTE SJOKOLADEKAKE!

Dette er faktisk årets mest leste innlegg, fordi det har blitt delt ett eller annet sted slik at det har fått helt enormt mye trafikk. Altså, jeg hdde plutselig over 1000 lesere en dag, og rekorden min før det var vel 400 (noe som ikke skjer ofte), så det må jeg innrømme at var en gledens dag, haha!

HVORDAN BLE DET SÅ MANGE?

Mummiinnlegg blir alltid delt på “Mummikopper” sin facebookside, og får derfor ofte mer trafikk. Og dere, se disse nydelige koppene da!

SLIK VAR DATEN VÅR I GÅR!

Dette innlegget kom plutselig på forsiden til blogg.no, og popp så var dette på 3.plass i årets meste leste innlegg på min blogg. En veldig koselig 1,5års-feiring med min fineste Lars!

MIDDAG PÅ 15 MINUTTER!

Middag på noen få minutter slår alltid an, og det ligger flere matinnlegg på mest-leste-lista mi fra 2017. Trykk på bildet for å få oppskrift.

JEG BLE MOBBET HELE BARNESKOLEN!

Veldig personlig innlegg som ble lest av mange kjente og ukjente. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på dette innlegget!


JA, MAGEN MIN TYTER UT!


Et av mine nyeste innlegg hvor jeg normaliserer at magen tyter litt ut når man sitter (eller står). JA, det er ganske normalt!

Hvilket av innleggene over likte du best? 🙂

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER