NÅ ER JEG KLAR!

- IT'S CHRISTMAS TIIIME -

in about four hours…

Åh, dere, nå kan desember bare komme! Dere aner ikke hvor lenge jeg har gleda meg! Jeg gleder meg til julekalendere, til å åpne en ny luke i adventskalenderne hver dag, spise julekaker, høre på julemusikk, pakke inn julegaver, haha, ja, dere skjønner 😀 Det er jo ikke alle som er juleglade som meg, men det er heldigvis flere der ute å dele gleden med! Fremover nå blir det nok litt juleinnlegg her på bloggen, så hvis du liker jul like godt som meg er det bare å følge med. Tenk at det bare er noen timer til 1.desember – what!? Jeg er så klar!

Jeg pleier egentlig ikke lage særlig mye rundt juletider, rett og slett fordi det bare blir kastet ettersom det er grenser for hvor mye vi her i familien kan stappe i oss, haha! I år valgte jeg hvertfall å lage sjakkruter, og herregud det er så godt. På mandag skal jeg mest sannsynlig lage risboller med bestemoren min, i tillegg til at hun alltid lager krumkaker – så litt kos blir det åpenbart i jula! Det må jo være lov, eller hva?

Hvordan er ditt forhold til julen? 🙂

#jul #christmas #kake #cake #sjakkruter

GI JULEGAVE TIL NOEN SOM TRENGER DET!

Har du noen gang tenkt over at det er barn som ikke har råd til julemat på julaften? Barn som ikke har familie rundt seg som gir dem gode førjulsminner? Familier som ikke har råd til å kjøpe julegaver til barna sine og ikke kan gi dem de gode juleminnene mange av dere har fra barndommen? Ja, det har jeg og. Jeg har alltid vært veldig glad i jul, og har alltid hatt familie rundt meg som har gitt meg gode minner fra julen. Mange her husker nok gleden over julegaver på julaften – det var jo høydepuntket! Det er utrolig trist at ikke alle kan oppleve dette, og selv om jeg ikke får gjort så veldig mye, kan jeg og du faktisk hjelpe!

Her i Drammen har det vært en tradisjon i mange år å gi gaver til barn til jul. Jeg hadde ikke hørt om det før i år, men synes selvfølgelig dette var en veldig god sak! Det er ganske enkelt og greit, og alderen du skal kjøpe til blir valgt ut ifra forbokstaven i navnet ditt. I tillegg skal ikke gaven koste over 250kr, så det er jo noe mange kan ha råd til. Jeg har fikset en dokke+flaske til ei 1-4 årig jente, i tillegg til at jeg kjøpte gave for pappa som hadde samme aldergruppe, men ønsket å gi duplo til en gutt. Så hyggelig og fort gjort! Dette gir jo barna en enorm stor glede som ikke ord kan beskrive engang.

TING DU KAN GJØRE FOR Å GI EN GAVE TIL NOEN SOM TRENGER DET
(trykk på navnet til det du vil gjøre for å få mer informasjon):

JULEGAVEAKSJONEN 2017 I DRAMMEN
RØDE KORS “KJØP JULEGAVE MED MENING”
GI PENGER TIL BLÅ KORS BARNAS STASJON
KIRKENS BYMISJON “GI MIDDAG”
GI PENGER TIL FRELSESARMEEN

Skal du gi gave til en som trenger det i år? 🙂

#jul #christmas #gave #gift #julegave

Livet er for kort til å ikke føle seg bra!

Heyhey, og god tirsdag! Når dette innlegget skrives er egentlig klokka halv ti, men ettersom jeg ikke får tid til å oppdatere i kveld tenkte jeg å forhåndslage et innlegg. Vanligvis ville jeg aldri hatt tid til det, ettersom jeg aldri står opp tidligere enn jeg må, men i dag hadde det kommet så mye snø at jeg spurte pappa om jeg kunne sitte på med han, ovenfor å ta bussen som jeg gjør på tirsdager. Ettersom jeg ikke starter før kvart over ti, kunne jeg dermed slappe av litt hjemme før vi dro. Derfor tok jeg litt bilder av dagens antrekk! Denne dressjakka slår virkelig aldri feil!

I dag var egentlig en slik dag jeg så meg i speilet og bare “fyfaen, så jævlig jeg ser ut”, men det er utrolig hva sminke kan gjøre, haha! Jeg har nemlig skikkelig kviseutbrudd for tiden, og hadde vi tatt en nærmere titt på ansiktet mitt kunne man se at det var urenheter gjennom sminken. Selvfølgelig virker det jo helt bak mål å sminke over noe som burde ligget i fred, men jeg klarer virkelig ikke dy meg. Det er jo så mye deiligere å føle seg fresh og fin hele dagen, ovenfor å gå rundt med dårlig selvbilde og føle seg dritt. Jeg synes hvertfall livet er for kort til sånt, hehe! Allikevel går det jo selvfølgelig an å føle seg og se vakker og fresh ut uten sminke, også med kviser, det er jo noe man må føle på selv, men for min del har sminke blitt en så stor del av meg at jeg gjør det helt automatisk. Sminke er jo en måte jeg uttrykker meg gjennom og får frem de gode trekkene mine på; ikke skjuler meg bak – akkurat som man helst gjør med alt annet.

Når dette innlegget publiseres er jeg nok i Oslo med jentene fra INSP; denne gangen hos veskemerket Moo! Altså, vesker, det får man virkelig aldri nok av, det er jo så fint 😀 Så jeg gleder meg masse til å høre litt mer om dem og kanskje få ta en titt på litt vesker. Håper hvertfall jeg kommer meg innover til Oslo i dag i dette været, ettersom det er buss for tog – men det burde vel ikke bli noe problem, håper vi!

Hvordan er deres tirsdag?

#antrekk #outfit  #ootd #mote #fashion

Disse produktene fikk jeg i goodiebagen!

Heihei og god kveld! Nå tenkte jeg å vise dere produktene jeg og de andre jentene fra INSP fikk fra VASS PR på torsdagens julebord. Herregud så mye, og så mye fint som jeg virkelig har troen på at fungerer! Her snakker vi skjønnhet til hår, ansikt, hud og lepper fra velkjente merker som jeg virkelig ikke kan vente med å prøve. Spesielt spennende blir det med vippeserumet, som jeg virkelig håper fungerer!

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Seal Mask
En hårkur som skal gjenopplive og beskytte håret! Gleder meg masse til å teste den ut!

Weleda Skin Food
Dette er et basisprodukt for hele familien, som skal lindre tørr og anstrengt hud! Mange gode omtaler, så den burde være bra 😀

eos Shimmer Lip Balm Pearl
Hvem elsker vel ikke eos sine lip balms? Denne i en litt “annen” variant med shimmer i – gir myke lepper og et naturlig resultat.

eos Visibly Soft Lip Balm Vanilla Mint
Enda en tube med lip balm fra eos som jeg gleder meg til å ta i bruk!

Bath and Shower Gel fra treaclemoon
Herregud disse dufter fantastisk, gleder meg sykt mye til å bruke dem!

Emma S. Sensitive Facial Oil Serum
Denne kommenterte en av jentene på torsdag at hun elsket, så den er jeg veldig spent på! Den skal gi fuktighet gjennom kun et par dråper, og den kan også blandes inn i dag- eller nattkremen din for å booste den opp.

Swiss Clinic Eyelash Enhancer
Denne er jeg veldig spent på å prøve ettersom jeg har lest at den funker. Jeg tok på første lag i dag, så er det bare å fortsette å se om det gir noen resultater!

Har du prøvd noe av dette? 😀

#skjønnhet #beauty #vippeserum #goodiebag

THANKSGIVING OUTFIT 2017


Heihei alle sammen! Beklager at det har vært litt stille fra meg denne uka, og jeg kan ikke skylde på at jeg har hatt så innmari mye å gjøre, men nok har jeg allikevel gjort, i tillegg til at forkjølelsen gjør meg enda mer sliten (of course). Det er nokså tragisk for min del å ikke ha blogga verken onsdag, torsdag eller fredag, men vi satser på litt mer oppdatering i kommende uke.

På onsdag var jeg rett og slett bare uinspirert og gjorde egentlig ingenting annet enn å sove og trene litt hjemme. På torsdag var jeg som nevnt i går på julebord, og da var det fullt kjør hele dagen, og jeg hadde rett og slett ingen tid til å oppdatere dere. Fredagen gikk også ganske i ett, da jeg først var på skolen, måtte ta meg en power-nap på sofaen da jeg kom hjem (ettersom jeg var helt utslitt etter seks timers søvn, forsoving og prøve i første time), ha gruppetreningstime på Fresh Fitness også pakke for å være hos Lars i helga. Ja, så der har dere min forklaring, hehe 😀


Så dere, i går var det igjen duket for thanksgiving med familien til kjæresten min! Dette er tredje året på rad jeg var med, og jeg gleder meg like mye til spesielt maten hvert år, haha. Moren til Lars er nemlig fra USA, så hun har holdt tradisjonen i gang med å feire, noe som er superkoselig! Jeg hadde ihvertfall en veldig deilig dag i går, hvis man ser bort i fra all hostingen. Jeg og Lars startet dagen med å ta en tur på kjøpesenteret for å fikse litt julegaver, samtidig som han fikk ordnet litt til pakkekalenderen jeg skal få av han i år! Uæh, jeg blir så gira, haha! Altså, jeg elsker å kjøpe, pakke inn og gi bort gaver, men jeg tror jeg elsker like mye å pakker, rett og slett fordi det er så spennende, og koselig at noen vil gi deg noe. Enig?

Hvordan var deres lørdag? 😀

#thanksgiving #outfit #antrekk #ootd #fall #høst

Julebord med INSP!

WHAT A GREAT NIGHT

Last ned INSP-appen ved å trykke →HER← på mobil, eller søk “INSP” på App Store 😀

På torsdag var jeg og 16 andre, herlige jenter (som jeg har blitt kjent med gjennom INSP) invitert til julebord hos Otto (whynotas) i hans nye, superfine villa i Holmenkollen! Altså, hvor sykt hyggelig er ikke det? Jeg ble hvertfall ekstremt takknemlig og synes det var ekstremt stas, og ikke minst koselig! Vi ble servert masse snacks, alkohol og sushi til middag. Altså, luksus much? Jeg skulle gjerne ønske det var en fredagskveld slik at jeg ikke trengte å dra på skolen dagen etterpå, for jeg var virkelig sykt sliten i dag – forsov meg gjorde jeg også, så dere kan tro jeg hadde en perfekt start på fredagen, haha! Jaja, worth it!

Denne nye kjolen kom faktisk i posten på torsdag! Jeg hadde egentlig planlagt å bruke noe annet, men ettersom denne dukket opp i postkassa klarte jeg ikke styre meg unna… Om jeg derimot må si en negativ ting, er det at jeg selvfølgelig, så klønete som jeg er, klarte å ødelegge kjolen nesten med en gang før jeg dro hjemmefra. Visste dere at bak veska skjuler det seg et par ganske store hull? Jeg skulle nemlig stryke underdelen av kjolen, som tåler strykejern, men med et uhell klarte jeg selvfølgelig å komme borti overtrekket, som svidde rett igjen. ALTSÅ(!!!) er det mulig å ha uflaks? Nødløsning var da altså veske over – funka fett!


SUSHIII♥

Har du vært på noe julebord ennå? 😀

#jul #christmas #julebord #party #fest #insp #insplove

6 ting jeg er STOLT av!

Okei dere, nå tenkte jeg å blogge om noe ikke alle gjør; nemlig ting jeg er stolt over ved meg selv. Altså, kanskje spesielt her i Norge lever noen etter (den fucka) Janteloven, hvor man blant annet ikke skal tro man er noe eller tro at man er bedre enn noen. Men dere; uten å skryte litt, være litt stolt over seg selv og faktisk være glad for den personen man er vil det være umulig å få et god livskvalitet.

Man må faktisk være litt stolt over ting man gjør, selv om det selvfølgelig kan bli for mye skryting. Her har jeg hvertfall skrevet ned 6 punkter jeg er stolt av ved meg selv, rett og slett fordi det er så viktig å huske og sette pris på!

KARAKTERENE MINE
Altså, jeg har fått et par dårlige karakterer til nå i år, men alt i alt er jeg veldig stolt over karakterene mine – spesielt 2.året på videregående.

BLOGGEN MIN
Jeg har jo nå blogget i over 4 år, og om jeg ikke hadde vært stolt og likt det hadde det aldri funka. Med så mange fine kommentarer jeg får her også, kan jeg ikke annet enn å være litt stolt over denne bloggen.

PERSONEN JEG HAR BLITT
De siste årene har jeg vokst så enormt som person. Jeg har blitt en mye mer utadvendt person som klarer å nyte livet og forhåpentligvis spre litt glede. Jeg klarer som oftest å være meg selv og ja, jeg er rett og slett stolt over den personen jeg er!

GJENNOMFØRT LÆRLINGSTID
Dette er kanskje noe av det jeg er mest stolt over for tiden. Etter to tunge år som lærling har jeg søren meg klart å få fagbrevet, og jeg kan ikke annet enn å være stolt over at jeg har så stort pågangsmot at jeg ikke ga meg, selv om jeg ikke trivdes så godt som barne- og ungdomsarbeider.

VENNENE MINE
Herregud, jeg er så stolt over de fine vennene jeg har! Det er så ofte jeg lurer på hva jeg skulle gjort uten dem…

JOBBE SOM TRENINGSINSTRUKTØR
Dette ser sikkert noen på som en litt rar ting å være stolt av, men jeg er så sykt stolt over å jobbe som gruppetreningsinstruktør. Jeg har gjort det i snart 2,5 år, og det har også hjulpet meg mye til å bli den personen jeg er i dag, samtidig er jeg veldig stolt over det ettersom jeg ble mobbet mye for å være “feit” som barn.

Hva er du stolt av med deg selv? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

Winter Galaxy Nails

Heihå og god mandag! Ny uke – nye negler, haha! Fikk skikkelig vinterstemning av disse neglene, noe som passer bra ettersom det er snø ute. Alle neglelakkene jeg bruker er fra Ciaté og de har jeg fått i Ciaté sine julekalendere, som jeg bare eeelsker! Altså, har hatt dem 3 år på rad, men i år har jeg klart å holde meg unna på grunn av at jeg allerede har litt over 100 neglelakker. Hvis du derimot også er veldig glad i neglelakk, kan du kjøpe julekalenderen deres for 2017 HER. På neglene her har jeg først påført “Status Grow Nail Grow” som jeg bruker som en Base Coat, for at neglene skal få næring og holde seg lengre. Så påførte jeg to lag av en mørkeblå farge kalt “Pool Party” – uæh den er rålekker! Før jeg til slutt tok ett enkelt lag med “Risky Business“, en slags blått glitter/paljetter-neglelakk. Jeg skulle også brukt en top coat, men det er jeg dessverre tom for, så vi håper de holder allikevel!

I dag har jeg egentlig ikke noen spesielle planer uten om å fikse lunsj til hele uka, trene og gjøre noen matteoppgaver jeg må få innlevert. Jeg merker dessverre at forkjølelsen er på vei inn, så akkurat nå føler jeg meg ganske slapp, men jeg satser på at det slipper tak ganske fort. Hvis jeg blir syk pleier det ikke vare lenge, så vi får bare håpe at det gjelder nå også! Altså, jeg har aldeles ikke tid til å være syk, haha – hvem har vel det?

Hva synes du om neglene?

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#negler #nails #neglelakk #nailart #naildesign #ciate #skjønnhet #beauty

36 KJOLER TIL FESTSESONGEN!

Inneholder affiliatelinker

  RED CHRISTMAS

Kjole nr.11 nedenfor brukte jeg i fjor. Se den på meg HER.

Klar for julen? Det er hvertfall jeg! Jeg som mange andre er nok veldig glad i å bruke rødt i julen, så her har jeg samlet 12 flotte røde kjoler i ulike fasonger, mønstre og stoff. Personlig har jeg plukket ut nr.8 som min favoritt, så vi får se om den kanskje havner i handlekurven min!

           1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12

       …………………………………………………………………………………

♥   SPARKLY PARTY

Er du klar til å glitre inn et nytt år? Nedenfor har jeg samlet 10 kjoler, 1 playsuit og 1 jumpsuit til festsesongen – og de gliiitrer! Jeg er hvertfall veldig glad i litt paljetter og glitter – spesielt på fest, og kanskje enda mer på nyttårsaften. Hvilken likte du best? Jeg må nok si nr.8!

           1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12

       …………………………………………………………………………………

♥   I’LL HAVE A BLUE… or black…
CHRISTMAS WITHOUT YOU…

Eller kanskje du heller vil kjøre “Den lille sorte” eller en mørkeblå kjole til festsesongen? Nedenfor kan vi se masse blonder og fløyel. Blonder går jo aldri av moten og fløyel kan vi virkelig se er i fokus for tiden.Blant de nedenfor klarer jeg virkelig ikke å velge en favoritt, så fine alle sammen!

           1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12

    Fant du en eller flere favoritter blant disse? 😀

FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!

#jul #christmas #dress #kjoler #mote #fashion #nelly #fest #party

SANGVIDEO – (Cover av “Reminding Me”)

Hei alle sammen! Nå tenkte jeg å dele noe med dere som er en ganske lang stund siden jeg sist gjorde. Jeg har alltid elsket å synge, men de siste 2,5 årene har det blitt mye mindre av det, og jeg har ikke opptrådd siden. Jeg må innrømme at jeg irriterer meg grønt over at jeg tok en så lang pause, for stemmen «faller» åpenbart litt tilbake. Nå har jeg funnet ut at jeg vil gjøre det mer igjen, så i går opptrådde jeg for første gang på lenge på «Åpen Scene» i Drammen, der alle kan komme å vise frem hva de er gode for. Jeg var ganske nervøs og var inne på tanken å droppe det, men nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Det er jo så gøy! Helt perfekt ble det ikke, men jeg er ganske fornøyd selv allikevel.

Husk å justere på tannhjulet for best kvalitet 🙂

 
Liker du å synge? 🙂
 
FØLG MEG:  ⇒Facebook HER!  //  ⇒Instagram HER!
 
#sang #sangvideo #musikk #cover #music