INNKJØP FRA ROMJULSSALGET

Alt jeg kjøpte på onsdag ble kjøpt på salg, og jeg tror jeg fikk alt dette for i underkant av 1000kr. Selvfølgelig har ikke alle råd til dette heller, og det er ikke noe galt i det, men jeg føler det er viktig å tenke på at man kan få mye for ikke så alt for mange penger. Sju plagg og et brett med ni øredobber kan virkelig oppgradere garberoben mange hakk. Disse plaggene kan jo matches med sykt mye forskjellig, både til hverdags og fest, så det er jo helt perfekt!

GLITTERTOPP fra Carlings
*
ORANSJE STRIKKEGENSER fra H&M
*
SØLVSKJØRT fra H&M
*
ROSA STRIKKEGENSER fra Carlings
*
ROSA TOPP fra Monki
*
STRIPETE SKJORTE fra H&M
*
SORT SKJØRT fra H&M
*
ØREDOBBER fra Glitter

Glitteeer, knallfarget strikk og sølvskjørt! Glittertoppen er perfekt å matche med et skjørt på fest, eventuelt et par jeans til hverdags. Strikken kan pyntes opp sammen med et skjørt, slik at det blir et hverdagslig, men fashionable antrekk. Sølvskjørt er nok veldig smak og behag, men jeg elsket det! Gleder meg sykt til å bruke det på nærmeste fest! Denne kan jo selvfølgelig også brukes til hverdags med enkle tilbehør; helt rått!

Gammelrosa strikkegenser har jeg ønsket meg i hele høst, og nå fant jeg endelig en til 200kr hos Carlings, såå deilig og fin! Den litt mer knallrosa toppen under fra Monki gleder jeg meg masse til å bruke når skolen starter opp igjen. Den blir skikkelig fin i den ellers grå hverdagen!

En egentlig ganske basic blå og hvit skjorte som alle har i dag, men med en vri – noe jeg elsker! Denne er det nemlig fugler på, og den er nydelig både alene og under en strikkegenser. Et sort langt skjørt kan jo styles med så mye forskjellig, og jeg elsket vrien på denne med rysjer! Til slutt noen basic øredobber, der jeg spesielt siktet til gulløredobbene som er noe jeg har savnet hos meg leeenge.

Har du kjøpt noe på romjulssalget? 😀

#shopping #newin #innkjøp #jul #mote #fashion

OUTFIT: Neon Yellow Coat

God kveld søte lesere! I en tid hvor bloggen blir litt nedprioritert hos meg og jeg ser at leserantallet synker litt må jeg nesten takke alle dere som fortsatt tar turen innom, legger igjen en superfin kommentar og fortsetter å følge med! Herregud så søte dere er, det er ofte jeg må smile litt når jeg leser kommentarene dere legger igjen, for det er så koselig♥ Håper dere fortsetter å følge med og sier ifra om det er noe dere ønsker å lese mer av!

På onsdag var jeg som nevnt tidligere på romjulsshopping, og dette var det jeg hadde på meg. Denne helt rå, gule kåpa fikk jeg av ei venninne – helt gratis, se så fiiin da dere! Veska var en av julegavene jeg fikk i år (se alle julegavene jeg fikk HER), og den er også sykt lekker og perfekt om du bare skal på shopping og kun trenger å ha med deg lommebok og mobil. I tillegg var det veldig digg med dette antrekket ettersom buksa er superdeilig og lett å ta av og på. Om du skal på shopping er et godt tips å kle deg i litt komfortable klær så du slipper å irritere deg grønt over at buksa faller ned eller at du svetter igjel, haha!

Hva synes dere om antrekket? 🙂

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8812720703

VIDEO: MINE JULEGAVER 2017!

Hei hei flotte folk! Da har jeg faktisk fått meg selv til å lage en video, noe jeg ikke har gjort på lenge. Vil virkelig starte med videoer om det slår an og dere liker det, så vi får se hva 2018 byr på. I denne videoen viser jeg hvertfall frem julegavene jeg fikk i år. Må understreke at dette ikke er for å skryte, men rett og slett fordi jeg synes det er moro å se hva andre får til jul, i tillegg til at jeg ønsket å tipse dere om noen produkter. Gi meg gjerne tilbakemelding på om du vil ha mer videoer, eventuelt om hva 😀

HUSK Å JUSTERE TANNHJULET FOR BEST MULIG KVALITET!♥

Vil du se flere videoer? 😀

#jul #christmas #julegaver #video

Christmas Outfit 2017

Hey’hoo! Endelig litt antrekksbilder her på bloggen igjen – det blir så tragisk lite at det på vinteren når det er mørkt allerede klokka tre. Rekker jo ikke komme hjem før bildene blir helt kornete og mørke – en bloggers store problemer (og jeg er ganske sikker på at de fleste andre heller ikke liker at det kun er lyst noen timer om dagen). Uansett har jeg nå fått Vlog Studio Light til jul og da skal det hvertfall bli lyse og klare bilder inne forhåpentligvis, æh gleder meg til å bruke det! I dag skal jeg på litt romjulsshopping – butikkene er sikkert stappa, men det får bare være, jeg vil også få en bit av salget, haha!

Dette er da antrekket jeg brukte både lille julaften og julaften. Lille julaften var jo hos kjæresten med noen i familien hans for å spise pinnekjøtt – for første gang faktisk! Jeg likte det veldig godt, men for min del er jo ribbe, medisterkaker, pølser og surkål tradisjon, hehe 😀 På julaften var jeg som nevnt hjemme og hadde en egentlig veldig rolig dag, noe som er utrolig deilig! Jeg vurderte å bare bli i pysjen, sminkeløs hele dagen, men plutselig bestemte jeg meg for at jeg skulle sminke meg og ta på meg årets julekjole som dere ser her. Den er ganske enkel, men sykt digg og jeg elsker fargen!

- KJOLE FRA MONKI -
Jeg kjøpte faktisk denne på salg til 100kr eller noe! Monki har jo så sykt mye kult og masse billig på salg som regel – love it♥

Hvordan var din julaften? 🙂

#jul #christmas #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion

MINE JULENEGLER 2017

Heihei igjen dere! Hadde dere en fin dag i går? Jeg koste meg hvertfall med god mat, julefilmer og pakkeåpning – herregud så mye fint jeg!!! Fikk blant annet Vlog Studio Light, så nå skal det bli bra bilder selv i mørket altså! Vurderer å lage en video med julegavene jeg fikk, kunne det vært interessant? 🙂

Rød lakk: HER  //  Gull lakk: HER  //  Gull glitter: HER  //  Confetti: Miss Mistletoe

I går fikk jeg også fiksa litt julenegler som jeg viste på story på Instagram (@vildesinspiration), mens jeg så på Hjemme Alene – blir jo ikke jul uten! Ble faktisk veldig fornøyd. Jeg har brukt rød neglelakk og gull neglelakk på annenhver negl, toppet med løst confetti på den i midten og brukt et gullglitter på peke- og ringefingeren. Alle er fra Ciaté, ettersom jeg har så sykt mange fra neglelakkalenderne jeg har hatt de tidligere årene. Klarte heldigvis å holde meg unna i år da, selv om jeg må innrømme at jeg har savnet det litt i adventstiden, hehe!

Har du fikset julenegler i år? 😀

#skjønnhet #beauty #negler #nails #nailart #nailpolish #jul #christmas #ciate #julenegler

GOD JULEMORGEN

God morgen alle sammen! Da var julaften igang, og for mange er dette en dette en av de beste dagene i året, men dessverre for mange andre der ute er dette en dag mange gruer seg til. Sender varme tanker til alle de som sliter i julen, det er synd at ikke alle kan få kjenne gleden over jul, men dessverre er livet ganske urettferdig noen ganger. Jeg skal ikke skryte på meg at julen min er helt perfekt, for det er den ikke, men jeg er allikevel optimist, liker å gjøre det beste ut av ting, i tillegg til at jeg er et skikkelig julemenneske. Så selv om ikke alt er perfekt klarer jeg heldigvis ofte å fokusere på det gode!♥

I dagens siste kalenderluke fra Lars gjemte det seg denne utrolig søte julepysjen som dere ser på bildene. Det er en heldraktspysj fra Cubus, så søt! I julestrømpa mi i dag var det en boks med sjokoladesnøkuler. Vi har nemlig alltid hatt det sånn at vi gir én ting hver dag fra julaften og et par dager fremover, ovenfor masse på julaften som de fleste får. Nå har jeg fått sett på Jul i Svingen, Snekker Andersen og The Nøtter til Askepott er selvsagt i full sving på TVen.
God julemorgen alle sammen!

Ser du på Tre Nøtter til Askepott på julaften? 🙂

#jul #christmas #julemorgen

DETTE SKAL JEG I JULEN!

22.DESEMBER
I dag, for kun noen timer siden startet jeg juleferien min. Skoledagen ble brukt på å se «Glade Jul» på skjermen (men det ble egentlig mest latter og tull om jeg skal være ærlig, haha!), litt sang og Kahoot med alle påbyggsklassene, julelunsj og en liten quiz, før vi var ferdig halv tolv! Altså, en veldig avslappende og koselig siste skoledag før juleferie. Etter skolen tok jeg turen innom byen for å kjøpe en av de siste julegavene + litt andre småting, og i kveld blir det jentekveld med tre venninner som ikke har vært samlet på lenge! Gleder meg masse 😀

23.DESEMBER
Lille julaften er jo allerede I MORGEN! Sykt. Da skal hvertfall tiden gå til å kjøre rundt med Lars for å levere et par gaver, fikse en gave i Sandvika, etterfulgt av pinnekjøtt med Lars og familien hans. Det må jo bli en koselig lille julaften!

24.DESEMBER
Selveste julaften blir tilbringt hjemme med familien min hele dagen. Jeg starter nok dagen som mange andre med Tre Nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen med julestrømpa mi, etterfulgt av avslapning, sminking, julemat osv. – dere vet alle de typiske tradisjonene! Hehe, må innrømme at jeg gleder meg mest til maten (ribbe++) og gavene, samtidig kos med min fine familie.

1. OG 2. JULEDAG
Dette er max late dager! Haha, 1.juledag blir filmtitting og avslapning, i tillegg til at Lars skal komme senere på kvelden og overnatte til 2.juledag. Uten om dette er det ikke noe spesielt som skjer disse dagene – som jeg vet om hvertfall. Plutselig kan det jo å dukke opp noe, hehe!

27.-28.DESEMBER
Disse dagene skal jeg overnatte hos ei venninne med de jeg skal på jentekveld med i kveld. Det satser vi virkelig på at blir superkos!

Har dere noe spesielt dere gleder dere til i jula? 🙂

#jul #christmas

BILDEDRYSS FRA JULEFEST!

HOHOHO! Hihi, da har jeg slått meg til ro med at det basically er juleferie, ettersom vi kun skal være på skolen i tre timer imorgen. I dag ble vi endelig ferdig med naturfagsprøven jeg har sett så lite frem til! Det gikk som jeg trodde: helt ok, blir nok en av mine dårligere prøver, hehe. På den andre siden fikk vi endelig tilbake norsktentamen vi hadde 1.desember, og jeg fikk 5/6!!! Uæh, ble så sykt glad, og lettet ettersom jeg faktisk følte at det gikk bra.

I dag fikk jeg meg endelig til å redigere og sette sammen litt bilder fra julefesten jeg hadde her på lørdag, herregud så gøy♥ Jeg synes hvertfall det er veldig moro å se festbilder på andres blogger, så her har jeg samlet sammen et stort bildedryss fra festen vi hadde her!


Kveldens kjole som jeg nå har brukt 3 ganger iløpet av en måned. Den er jo sååå fin!


Søteste kjæresten min i midten som fikk et juleslips av meg i julekalenderen sin, hihi!


Nydeligste og morsomte bestevenninna mi!♥


Bordene ble pyntet med røde papirduker, røde kopper, juleservietter, røde lys, granbarer, julekuler og nisser.


Pakkeleken ble det også, noe som alltid fører til mye latter!


Herligste Ingeborg♥


Kaaaaos bilde, haha! Hvem vet hva som skjer her!?

Synes du det er morsomt å se bilder som dette? 😀

#jul #christmas #fest #party #julefest

DERFOR HAR JEG ET BRA LIV!

- DERFOR HAR JEG ET BRA LIV -

En ting jeg plutselig kom til å tenke på idag er hvor innmari viktig det er å rose og komplimentere seg selv! Altså, jeg vil innrømme at jeg har en god livskvalitet, og jeg føler meg ofte bra. Dette kan jo få meg til å høres litt selvopptatt ut, men tvert i mot er det så viktig å føle seg bra for å ha det bra. En av tingene som får meg til å bli glad er å fortelle meg selv hva som er bra med meg. Nesten hver dag kan jeg se meg selv i speilet eller ta et bilde og tenke «Wow, i dag var sminken on point!» eller «Herregud så søtt smil jeg har» eller hva nå enn det måtte være. Selvfølgelig avhenger jo dette veldig av hva man hører fra andre også, ettersom vi mennesker automatisk fokuserer veldig på hva andre sier om oss. I dag fikk jeg for eksempel høre av ei i klassen at jeg så fin ut i dag, og etter en skikkelig gretten morgen hjalp dette sykt på humøret!

Selvfølgelig kan man ikke føle seg super hver dag, men det at man prøver å gjøre ting man vet man kan, være den beste versjonen av seg selv og dulle seg litt opp om man vil, er absolutt viktig. Det at jeg sminker meg nesten hver dag og tar på meg noe fint som jeg trives med å gå i har selvfølgelig innvirkning på livskvaliteten min. Jeg hadde veldig lite trolig følt meg så ofte bra om jeg ikke gjorde dette – nettopp fordi jeg elsker både sminke og mote! Om du hater å dulle deg opp og lignende er dette åpenbart ikke noe for deg, men da må du prøve å finne andre ting som får deg til å føle deg bra.

Poenget mitt er at det er viktig å gjøre ting for å føle seg bra, i tillegg til å komplimentere seg selv. Selv om det noen ganger er helt umulig å tro selv, så er det faktsik noe positivt med deg! Det er alltid noe å komplimentere. Dessverre er det ikke alltid like enkelt, men det er minst, hvis ikke mer viktig å trives i sin egen kropp og sjel, som å gi andre rundt seg trivsel. Komplimenter deg selv! Du trenger det♥

Hva er ditt kompliment til deg selv i dag? 😀

JULEKOS MED FLØYELSGRØT

Ser kanskje ikke så alt for delikat ut, men fyyyf… så godt!!! Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller det gir meg skikkelig julestemning selv om jeg husker at bestemoren min like så godt lagde det om sommern som på vinteren. Jeg liker hvertfall veldig godt å lage dette én gang i desember, nesten blitt en liten tradisjon, hihi! Nå har jeg nettopp sett på Jul i Svingen, og koser meg nå med Jul i Blåfjell. Er det noe som gjør desember sykt bra er det julekalendere, love it!

Fløyelsgrøt er veldig lett å lage. Jeg starter med å sette på plata og blande sammen ca. 25gram smør og 2ss mel i en kjele. Videre visper jeg dette ut med melk, etterfulgt av mel, så melk, så mel… osv. helt til man føler man har nok til antall personer man er og har en passe tykk konsistens. Til slutt kan du gjerne tilsette enda litt mer smør og litt salt og røre godt ut. Når du lager dette er det viktig å huske på at man må røre og følge med hele tiden så det ikke klumper seg!

Nå er det bare tre skoledager igjen før ferie og bare 5 dager til julaften, herreguuud gleder meg sykt til julemat, haha! Tror ikke jeg er alene…eller? På torsdag har jeg naturfagsprøve, og jeg har rett og slett ikke noe annet å si enn: hjelp… Haha, kan nesten ingenting og hodet mitt er allerede i feriemodus, så det er søren meg ikke lett å øve, men jeg skal nå få det til sånn halvveis! Hvis ikke får det bare gå som det går. Jeg har ihvertfall ikke noen høye forventninger!

Liker du fløyels-/smørgrøt?

#grøt #mat #oppskrift #fløyelsgrøt #smørgrøt #jul #desember #tirsdag