ORANGE SWEATER

Heihååå, alle sammen! Phjov, da var jeg endelig hjemme, godt planta i joggisen og kan slappe litt av. Ikke at jeg har gjort så alt for mye i dag, man det er alltid like deilig å komme seg hjem og slenge seg nedpå. Rett etter skolen i dag dro jeg nemlig til Starbucks for å øve til naturfagsprøve. OK, helt ærlig tok jeg først turen innom H&M, hvor jeg egentlig bare skulle kjøpe et par sokker, men så var det jo selvfølgelig et megasalg, så da måtte jeg bare prøve noen skjørt, hihi! Jeg hadde dessverre glemt bankkortet hjemme og fikk derfor låne kontanter av ei venninne, så jeg fikk bare (heldigvis) kjøpt én ting, nemlig verdens råeste skjørt♥ Følg med til helga så kommer det nok noen bilder av det!

Nå skal jeg lage litt tomatsuppe (matchende med dagens antrekk, haha!) og se på Farmen Kjendis når det starter om en halvtime. Nå er det bare to dager igjen av skole før helg, og jeg er så gira på helg denne uka! Det er nemlig bursdagsfest for to kompiser, og nå har det ikke vært skikkelig fest på en stund. Som den festelskeren jeg er kan jeg virkelig ikke vente, og jeg gleder meg sykt til å møte alle de fine menneskene igjen! På den andre siden vil jeg ikke ha for høye forventninger, i tilfelle det plutselig ikke skulle bli så bra, haha, flere som kjenner seg igjen?

Hvordan har din onsdag vært? 😀

#hverdag #onsdag #mote #fashion #outfit #ootd #antrekk

Disse 24 skoene står på min ønskeliste!

REKLAME

Heiii dere! I dag har jeg virkelig kost meg på zalando.no med å scrolle meg gjennom hundrevis av sko! Altså, jeg har jo egentlig nok sko (får man egentlig nok sko?), og har ikke planer om å bruke penger på det akkurat nå, men det må jo være lov å drømme seg litt bort. Så jeg la til *kremt* et par *kremt* sko på ønskelista mi, og de ser dere her, hihi… Herregud se så mye fiiint da dere! Jeg blir rett og slett helt forelsket jeg altså, og jeg kan ikke nekte for at alle disse godt kunne vært mine. Dessverre er det lite sannsynlig, men igjen; gjør som meg og drøm dere litt bort!

1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  6  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12
13  –  14  –  15  –  16  –  17  –  18  –  19  –  20  –  21  –  22  –  23  –  24

Hvis jeg skulle valgt seks av disse jeg virkelig må kjøpe meg, må jeg nok si 5, 6, 7, 11, 20 og 23, ooog 18 til trening! Haha, skal vedde på at kjæresten rister oppgitt på hodet om han ser dette innlegget, for “hvem trenger vel mer enn 2 par sko; ett til sommer/høst og ett til vinter/vår?”. Nei og nei, noe jeg virkelig ønsker meg når jeg flytter for meg selv er et walk in closet hvor man kan se alle mine vakre sko, flere som kjenner seg igjen?

Fant du noen favoritter her?

#mote #fashion #sko #shoes #zalando #ønskeliste

8 LYKKELIGE ØYEBLIKK I 2017 – del 3

DEL 1 →HER
DEL 2 →HER

KRISTIANSAND
I høstferien i 2017 tok jeg turen til venninna mi som studerer i Kristiansand, og det var virkelig en velykket tur! Vi (hun) fikk tatt masse bilder av meg, noe jeg ble veldig fornøyd med, haha. Vi fikk shoppet, spist, drukket og hadde rett og slett noen utrolig koselig og morsomme dager sammen♥

“PHOTOSHOOT” PÅ ASKER MUSEUM
I høst tok jeg og Lars turen til Asker Museum, som har så innmari fine omgivelser, for å ta litt bilder. Det ble etter min mening noen veldig fine bilder, og ettersom jeg koser meg veldig foran kameraet når det bare er oss to, så ble det en veldig velykket dag!

HALLOWEENFEST
Haha, jaa, vi hadde masse fantastiske fester iløpet av 2017, men dette må jo være en av de beste. For en fantastisk kveld med masse kule kostymer, kjente og nye folk, latterkuler og rett og slett masse gode minner. Jeg koste meg gløgg igjel her, og kan nesten ikke vente til helga når det er klart for en ny fest med disse folka her!

JULEBORD MED INSP-GJENGEN
Åh, dette var også en innmari koselig kveld med alle de fine jentene fra INSP! Vi fikk komme på besøk til Otto (som hadde vært hos oss på INSP 3 ganger med ulike brands) i hans nye villa på Holmenkollen. Så mange fine jenter samlet på ett sted kan ikke gå feil, og selv om kjolen ble ødelagt rett før jeg dro (dekker det over med veska, haha), så ble det en super kveld 😀

BURSDAGS-/SLAVPARTY
Enda en feest med disse folka, haha! Denne gangen var det bursdagsfest med slav-tema, hvor folk kunne komme i joggedress eller felleskjøpsdress. Ikke at felleskjøpsdress har noe med det temaet å gjøre, men ettersom jeg fikk dette i bursdagsgave fikk jeg lov til å bruke den, haha – for et behagelig festantrekk, og for en velykket kveld 😀

JULEFEST
Julefesten hos meg i desember ble hellet ikke annet en velykket. Jeg skal innrømme at det var noen tidspunkt jeg stressa og løp rundt som en gal fordi jeg var vert, men alt i alt ser jeg på det som en veldiiig fin kveld, selv om jeg ikke husker alt, haha!

JULAFTEN
Julaften ble for meg som vanlig en veldig behagelig, rolig dag. Startet som vanlig med TV-titting, godteri og masse god mat utover kvelden, og noen fantastiske julegaver! Du kan se video med julegavene jeg fikk HER.

NYTTÅRSAFTEN
Helt til slutt; nyttårsafteeen! Dette ble en rolig, koselig og morsom kveld med noen av mine nærmeste. Vi var bare 5 stykker, men det ble allikevel en fin slutt på 2017 og en fin start på 2018! I tillegg hadde jeg den fineste kjolen ever, fra nelly.com HER (annonselenke), hehe♥

Hvordan var 2017 for deg? 😀

VI REISER OM 1 MÅNED!

Heiii dere og god søndag! Wii, da har Lars og jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur ute i winter wonderland, tatt oss en dusj og sitter nå godt planta i stolen og senga. Han gamer og jeg blogger = #couplegoals, haha! Uansett, for noen uker tilbake bestilte jeg og Lars oss en liten tur til vinterferien. Selv om jeg ikke har så alt for mye inntekt for tiden ønsker jeg virkelig å oppleve litt steder og reise. Derfor drar vi til Praha om 4 uker!

Praha er ikke det stedet jeg aller, aller helst vil dra på jord, men jeg tror absolutt det er verdt et besøk og blir morsomt å oppleve! Det pleier uansett aldri å slå feil når jeg drar sammen med han fineste fyren her♥ Så nå har vi fiksa flybilletter og hotell, og gleder oss masse til avreise om noen uker – det kommer jo til å gå så fort! Hvis noen her har vært i Praha og har noen steder dere absolutt vil anbefale å få med seg er det bare å skrike ut i kommentarfeltet. Wii, jeg gleder meg!

Skal dere på noe ferie i nærmeste fremtid? 😀

HAR DU VINTERDEPRESJON?

Jeg vet med sikkerhet at flere sliter med symptomer som energimangel, mer behov for å sove, mer matlyst og sosial tilbaketrekning på denne tiden av året. Dette er noen av symptomene til den såkalte «vinterdepresjonen» ifølge NHI, og jeg er helt sikker på at flere kjenner seg igjen. Siden forrige uke har jeg følt meg ganske sliten, litt trist og matlysten har økt – altså, denne uka har jeg seriøst vært sulten nesten hele tiden, og søtsuget har økt skikkelig! Det er så sykt irriterende, og forrige uke kunne jeg spesielt merke at jeg helst ville trekke meg unna sosiale sammenkomster – noe som ikke er likt meg i det hele tatt. Uansett hva jeg sa til meg selv så var det bare noe i kroppen min som sa imot meg.


#bustehue, haha

Selvfølgelig blir jeg halvveis stressa når jeg føler meg sånn, og lurer fælt på hva som egentlig feiler meg. Så kom jeg på denne vinterdepresjonen; en psykisk lidelse som dukker opp i mørketiden. Noen forskere mener denne lidelsen eksisterer, mens andre ikke. Jeg er ihvertfall helt sikker på at dette er noe flere kan merke i mørketiden, fordi dagene blir kortere og det blir fortere mørkt (selvfølgelig). Nå som jeg har lest meg litt opp på det også blir jeg faktisk ganske lettet, fordi det da forhåpentlig blir bedre snart! Ifølge NHI er dette noen forebyggende råd:

1. Oppsøk lys 2. Lys opp omgivelsene: 3. Lad opp batteriene 4. Sov godt 5. Beveg deg
LES MER HER

Kjenner du deg igjen i dette?

6 FAVORITTER TIL LEPPENE!

Heihei! Nå tenkte jeg å gi dere en liten anbefaling på noen av mine favoritter når det kommer til leppene. Jeg prøvde å plukke ut fra ulike merker, og det er selvfølgelig noen jeg bruker oftere her enn andre, men alt i alt er dette leppeprodukter jeg liker veldig godt! Kanskje du finner en ny favoritt♥

MAKEUPMEKKA LIPSTICK “Rosy Kiss”
Dette er faktisk den eneste leppestiften jeg noengang har brukt opp. Den er så myk og enkel å påføre, i tillegg til at den har en veldig naturlig farge.

MAYBELLINE COLOR DRAMA “610 Stripped Down”
Denne kjøpte jeg nylig hos VITA, etter at jeg så Agnes anbefale den på youtube. Denne er også veldig enkel, pigmentert og gir en nydelig finish!

MAC RETRO MATTE LIPCOLOUR “Rich and Restless”
Dette må jo være den som holder best av alle sammen her. Denne holder seriøst i mange timer og har en frisk farge! Kanskje jeg skal unne meg en til av denne i en annen farge en gang?

KYLIE JENNER LIQUID LIPSTICK “Dazzle”
Denne fikk jeg endelig til jul av ei venninne, og jeg synes den er veldig bra! De kunne vært hakket bedre med tanke på prisen, men jeg elsker hvor godt den legger seg, i tillegg til at den lukter godt, og holder nokså lenge!

MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID “Rebel Red”
Dette er min favoritt når det kommer til rød leppestift. Jeg er ganske sikker på at det finnes en bedre der ute, men til en billig penge og ut ifra de jeg har prøvd må jeg si at denne er mine røde favoritt.

MAKEUP REVOLUTION
Da jeg hadde Makeup Revolution sin julekalender fikk jeg blant annet denne lilla leppestiften, og den er så kul! Det er ikke en av de jeg bruker så ofte, men om du ønsker at leppene skal skille seg litt ut er denne perfekt. Med en god lip liner under holder den seg også godt på!

Etter å ha tatt på alle disse leppeproduktene på armen prøvde jeg å skylle dem under vann for å se hvilke som holdt best, og best ut i testen kom MAC sin Matte Lipcolour – mest sannsynlig fordi den tørker inn, etterfulgt av Kylie Jenner sin Liquid Lipstick. Det var vel kanskje makeupmekka sin som falt fortest av etter å ha gnikket litt, men der må jeg også understreke at det samme ikke gjelder liplinerene deres – de sitter som et skudd!

Har du prøvd noen av disse? 😀

#sminke #skjønnhet #makeup #lepper #lips #lipstick

Red Coat and Grafitti on the Walls

Goood søndagkveld alle sammen! Jeg regner med at de fleste av dere akkurat nå slapper av samtidig som dere forbereder dere på en ny uke. For min del er jo jeg så heldig at jeg har fri på mandager, så jeg tar det fortsatt med ro og later som at uka mi ikke starter på ordentlig før tirsdagen, aah, så deilig! I dag har jeg uansett hatt en utrolig fin søndag med skøyting (3.uka på rad nå og jeg må innrømme at jeg begynner å bli flinkere, haha) og soving, samtidig som jeg og Lars nettopp er ferdig med å se på disney pixar-filmen Brave. Så med det kan man offisielt kalle dette en typisk søndag!

Disse bildene tok jeg i går da det ble en skikkelig date-night på meg og Lars. Vi vurderte egentlig å ta en tur ut på byen med noen venner, men ettersom nesten ingen kunne bestemte vi oss brått for å dra på kino for å se “Jumanji: Welcome to the Jungle”; en film jeg absolutt må si at jeg synes var morsom og spennende! Noen andre som har sett den?

Etter at vi hadde vært på kino gikk vi bort til Pigen i Drammen for å få i oss litt mat, der det ble burger på meg og indrefilet på Lars. Kan med hånda på hjertet si at det ikke har vært mangel på mat og snop i helga hvertfall, herregud! Det er jo helt tragisk hvor mye man kan stappe innpå innimellom… Flere som kjenner seg igjen eller? Jaja, gjort er gjort og spist er spist som faren min sier – ingenting å gjøre med det. Derimot kan jeg velge å ta litt sunnere valg fra og med i morgen, haha!

Hvordan har helga deres vært? 😀

5 vårtrender – 20 klesplagg!

Bildekilde

Hei dere! Nå er jeg nok ikke alene om å glede meg til våren, og her om dagen kom jeg over at Bik Bok hadde delt fem vårtrender som kommer inn i 2018. Altså, nå må det bare understrekes at jeg overhodet ikke ønsker å presse noen til å følge trender, du må rett og slett kjøre din egen stil. Allikevel synes jeg som moteinteressert det er veldig morsomt å følge med på hva som er inn og hva det mest sannsynlig kommer mer av i butikken fremover! Ikke minst er det jo spennende å se om jeg liker noe av det, og i år må jeg virkelig si meg superfornøyd! Hverfall om vi skal se på hva som ble vist på catwalken av de store designerne! Hvis du vil se flere trender og bilder kan du klikke deg inn →HER←♥

PRINTS: FLOWERS

ONLY  –  River Island  –  ONLY  –  ONLY

THE NEW DENIM

New Look  –  Vila  –  Tommy Jeans  –  Missguided

TRENCH COATS

Ralph Lauren  –  Glamorous  –  River Island  –  NLY Trend

SEE-THROUGH

New Look  –  New Look  –  Object Collectors Item  –  New Look

POP-COLOURS

NLY Trend  –  Samsøe Samsøe  –  Glamorous  –  NLY Trend

Hvilken trend liker du best? 😀 Jeg må nok si Pop-Colours!

#mote #fashion #trend #trender #klær #vår #spring

I dag har jeg en dårlig dag…

Vet dere de dagene? Hvor du bare våkner opp og uten at du aner hvorfor er hodet ditt stilt inn på “negativ”. Jeg er ganske sikker på at alle her opplever vonde dager, noen opplever vonde uker og måneder, men i dag har ihvertfall jeg en slik dag. Som regel klarer jeg alltid å tenke positivt om meg selv. Ikke i den forstand at jeg vaser rundt og snakker om hvor bra jeg er, men rett og slett bare føler meg bra med meg selv. I dag er ikke en sånn dag.

Bloggen er som regel et sted jeg føler for å spre glede og inspirasjon, men jeg ønsker også å belyse det at jeg også har dårlige dager, og at det er helt lov å tillate seg selv å ha det. Det er superviktig å ta vare på psyken sin og skrive det ned eller snakke med noen om man trenger det!

Helt siden jeg stod opp klokka sju i dag var det noe i meg som fikk meg til å ville gråte, og jeg aner ikke hvorfor. Skoledagen var også preget av det, selv om distraksjoner og fine mennesker fikk meg over på andre tanker. Nå har jeg vært hjemme et par timer og heldigvis skal jeg på jobb på SATS BASE etterpå og ha en BodyPump-time med alle de fantastiske medlemmene som møter opp! Hvis ikke jeg skulle det i dag måtte jeg nok funnet på noe annet, for jeg orker virkelig ikke sitte inne å la meg råtne i mine negative og vonde tanker – det gjør jo så vondt. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan noen overlever med å føle seg sånn over lengre tid, jeg har jo nok med én dag! Huff, jaja, jeg håper hvertfall at morgendagen blir bedre og at jeg kommer meg opp fra gjørma. Nå får jeg sette meg godt ned og se litt på min favorittserie, Sex and the City, for å få tankene over på noe annet.

Hva gjør du om du har vonde dager?

ÅRETS FØRSTE SKITUR

GLIIIS! Da var jeg faktisk hjemme fra årets første skitur. Herregud jeg har jo ikke stått på ski på 2 år, og før det igjen var det enda lenger siden! Da jeg kom frem til skiløypa var selvfølgelig ikke lysene på, så jeg freaket halvveis ut og ble ganske oppgitt ettersom jeg endelig hadde kommet meg ut og gått 10 minutter opp til løypa. Jeg bestemte meg allikevel for å gå ut i mørket, og da jeg kom litt innover var det heldigvis lys. Jeg ble letta og storkoste meg virkelig på ski! Og dere, jeg tryna ikke en eneste gang – hvor bra er ikke det? Jeg klarte å stake, bremse og følte meg stort sett veldig flink til å ha gått så lite på ski. Det er vel lov å være litt stolt? 😀 Nå skal jeg videre til et lite kveldsmøte på treninga/jobben, noe jeg godt kunne vært foruten, hihi!

Liker du å stå på ski? 😀