#SKJÆRTORSDAG

Heiii dere! I går var den første “offisielle” påskedagen, nemlig skjærtorsdag, noe som betyr at mange der ute enten drar på hytta/fjellet, fester, slapper av eller faktisk jobber. For min del endte det opp med drikking med venner av broren til Lars – som forhåpentligvis også er mine venner da, haha! De startet vel rundt klokka to, men først nærmere fire slang jeg og Lars oss på og videre utover kvelden ble det soling, drikking, grilling og litt spilling. Perfekt start på påsken!


Lars fikk et gigantisk påskeegg på jobben,så han delte det like gjerne med hele gjengen – skuffende nok fortsatt noen biter igjen, haha!

Hva gjorde dere igår? 😀

4 ANTREKK TIL VÅREN

Heiii dere! Hvordan er uka deres til nå? Jeg har jo ferie hele uka så for min del koser jeg meg max! I går hadde jeg vikartime på SATS, og i dag har jeg kost meg med middag hos besteforeldrene mine som jeg ikke har sett på flere måneder – noe som er litt tragisk ettersom de bor 10 minutter unna meg. Middagen til bestemor er jo bare den beste(!!!), så jeg koste meg masse!

I natt og i dag har jeg jobbet litt med å sette sammen noen vårantrekk til litt inspirasjon. Herregud så mye fint de har på zalando, og jeg drømmer meg virkelig bort. Dette er forresten ikke sponset innhold, men jeg bare elsker å style sammen litt antrekk, så jeg håper dere også kan finne litt inspirasjon i det, eller hvertfall finne noen enkeltplagg dere liker. Jeg elsker hvertfall alle kollasjene nedenfor!

PINK DETAILS


TOPP  –  SHORTS  –  HALSKJEDE  –  VESKE  –  SOLBRILLER  –  SKO

METALLIC SPRING


BODY  –  SKJØRT  –  JAKKE  –  ØREDOBBER  –  VESKE  –  SKO

THE SUMMER VIBES


VESKE  –  SKO  –  HATT  –  KJOLE  –  JAKKE  –  SOLBRILLER

CASUAL SPRING


SOLBRILLER  –  JEANS  –  T-SKJORTE  –  SKO  –  JAKKE  –  VESKE

Hvilket av disse antrekkene likte du best? 😀

#mote #fashion #antrekk #outfit #trend #vår #spring #inspirasjon

ER VÅREN ENDELIG HER?

I dag føler jeg egentlig ikke for å skrive så mye, selv om jeg ikke har oppdatert dere siden torsdag. I helgen har jeg egentlig stort sett brukt tiden med Lars, og i går var vi også en tur hos noen venner for å spise middag og ha en hyggelig kveld – noe det også var♥ Søndagen har gått til å sove lenge, og ettersom tiden også ble stilt én time frem i natt stod vi ikke opp før tolv. Vi kom oss allikevel ut en liten tur i det nydelige været; sol, blå himmel og smeltende snø – nå tror jeg virkelig våren er her!

Hvordan er deres søndag?

OUTFIT: Taste of Spring

Goood kveld ja dere! ÆH, bare én dag til påskeferien er her – det er så ubeskrivelig deilig♥ Det er jo ikke lenge siden jeg hadde vinterferie, men jeg kjenner meg faktisk allerede supersliten og gleder meg skikkelig til å kunne sove lenge og bruke dagene som jeg vil. Ettersom dette mest sannsynlig blir det siste året med så mye ferie så er det bare å nyte det! Jeg synes også påsken er superkoselig, og gleder meg til å stelle istand litt påskelunsj, påskepynt og påskeegg, i tillegg til at jeg alltid unner meg nugatti i påskeferien av en eller annen grunn, haha 😀

Her har vi antrekket jeg hadde på meg på mandag da jeg og Lars feiret 2-årsjubileumet vårt. Jeg bare elsker denne jakka; den er myk, og åpenbart sykt fin, synes jeg hvertfall! Den ble faktisk kjøpt på ebay, og finnes i mange flere farger, så hvis du også vil ha en slik jakka kan du sjekke den ut →her←. I tillegg er den jo perfekt nå som våren kommer, og i det siste har jeg virkelig kjent på vårfølelsen med snøen som smelter og sola som skinner – DET ER SÅ DEILIG!

Gleder du deg til påsken? 😀

#antrekk #outfit #mote #fashion

VI HAR VÆRT SAMMEN I 2 ÅR!

Goood kveld dere! I går, som overskriften tilsier, så hadde Lars og jeg vært sammen i 2 år + 2 måneder om vi skal ta med den første gangen vi var sammen. For mange er ikke dette å ha en spesiell dato sammen så viktig, men klisjé som jeg er så elsker jeg å ha en dag hvor vi på en måte kan feire kjærligheten og finne på noe koselig sammen! For oss er altså 19.mars 2016 den datoen vi bestemte oss for å prøve igjen – ganske ut av det blå egentlig, men fysøren så bra det har funka♥

I går etter at Lars var ferdig på jobb og jeg hadde kommet meg til Asker, tok vi turen innom Intermezzo Café og Restaurant, fikk i oss litt mat og pratet litt. Ettersom Lars også har bursdag i morgen så avslørte jeg den ene 2-årsjubileumsgaven/bursdagsgaven som var et gavekort til Harald Huysman Karting! Det blir forhåpentligvis veldig morsomt å gjøre sammen en dag. Jeg har aldri prøvd go-kart, men det må jo testes ut det også, hihi.

Etter at vi hadde spist, rullet vi oss bortover til kinoen for å se på Tomb Raider. Jeg så jo den for bare 1,5 uke siden, men ettersom Lars ville se den hadde jeg ikke noe i mot å se den igjen. Den er jo bare bra, så jeg koste meg like mye som sist gang og håper allerede på en oppfølger! Mandagen ble altså fylt med kjærlighet, mat, film og litt for mye godteri – men det må jo bare nytes på slike “spesielle” dager♥

Hvordan var deres mandag? 😀

BURSDAGSFEST-BILDEDRYSS


Her skal jentene vinne altså! Må også skryte av meg selv da jeg sikkert hadde kastet 50 ganger og ikke truffet en eneste gang. MEN, når det kun var én liten kopp igjen på guttenes lag TRAFF JEG! Haha, den følelsen!

Som lovet; her er et lite bildedryss fra lørdagens bursdagsfest hvor vi feiret Emilie sine 21-årsdag! Kvelden startet som nevnt i går med taco, etterfulgt av pakkeåpning, hvorav det knallrosa innpakningspapiret↓ selvfølgelig er fra meg, hihi! Bildet nedenfor er egentlig bare kaos, men av det jeg husker skulle jeg her finne en saks sånn at Emilie faktisk kunne få opp gaven hvor det gjemte seg et 4D-historiepuslespill av London og et basketball shot-spill.


Linseluuus


Sjekk den herlige bestevenninna mi Katrine til venstre da! Går ikke ett minutt uten at vi hører latteren hennes og ser smilet hennes i løpet av en fest, haha!


Man må jo bruke bordpynten til noe, ikke sant?


Highlighter on fleek, mhmmm!


KAMERAKRIIIG!


Haha, jeg dør av dette bildet! Ingeborg er helt klar for å spille beer-pong, men dessverre for henne har alle gått på kjøkkenet!

Synes dere det er morsomt med festbilder? 😀

OUTFIT: Flower Skirt

Goood søndag dere! Åh, dette skal helt klart bli en max avslappende søndag etter fest både på fredag og lørdag. Jeg har virkelig hatt en superfin og morsom helg, men søndagen er satt av til sofaen, hihi! Kanskje jeg og Lars tar oss en tur i butikken for å kjøpe noe godt – det er jo fint vær ute så jeg må nesten få en bit av sola jeg også. Det gjør meg virkelig, med hånda på hjertet, lykkelig å se sola igjen. Det er faktisk sånn at jeg nesten ser verden i et nytt lys når sola skinner ned på oss, er det bare meg? Haha!

På fredag dro jeg innover til Oslo på en bursdagsfest for 3 stykker, der jeg kjente en av dem. Det var helt stappa der, men veldig morsomt! Venninna mi kjørte og hadde dessverre ikke en så fin kveld ettersom hun var veldig sliten og hadde vondt i hodet. Derfor ble det ikke så alt forseint, men jeg fikk avslutta kvelden med en burger og fries, så da er jeg fornøyd, haha 😀

I går var det duket for bursdagsfest for venninna mi som kjørte på fredag, og her er da kveldens antrekk! Vi startet kvelden med taco, før det ble pakkeåpning, beer-pong, dansing og masse prating. Jeg synes som vanlig det ble en veldig velykket kveld, og avsluttet med å synge av full hals til russelåter og danse som en typisk nordmann, haha! På den ene siden synes jeg det er teit, men på den andre siden er det gøy, så da er det bare å nyte livet og gjøre det som gjør en lykkelig, eller hva? I morgen kommer litt bilder fra festen, så det er bare å følge med♥

Hvordan var deres helg? Håper dere får en fin søndag

#mote #fashion #antrekk #outfit #lørdag #fest #party

5 SMINKEFAVORITTER

Heisann alle sammen! Nå starter vi rett og slett helga med litt sminkefavoritter, ettersom jeg åpenbart er veldig glad i sminke! Jeg har skaffet meg noen nyheter i det siste og fått flere nye favoritter jeg virkelig vil dele med dere. Nedenfor ser dere derfor 5 av mine sminkefavoritter for øyeblikket♥


MORPHE 35B EYESHADOW PALETTE

Altså SE på det her da dere! Morphe har utrolig gode øyenskygger, og ettersom jeg liker å bruke litt knæsje farger på øynene noen ganger gikk jeg for dette palettet da jeg først skulle kjøpe noe fra dem. Pigmenterte, drøye i bruk og god kombinasjon mellom matte og shimmer øyenskygger.


MAKEUPMEKKA POWDER FOUNDATION
Denne hadde jeg hørt veldig mye bra om, og selv om pudderfoundation ikke er noe jeg hadde tro på, så klarte denne å overbevise meg! Jeg liker å bruke den over min vanlige foundation der jeg ønsker ekstra dekk, ellers er den faktisk også nok alene om man vil ha en enkel look.


RCMA MAKEUP NO-COLOR POWDER
Dette er et baking-/setting-powder, noe som virkelig er undervurdet! I love it – den holder huden min mye mattere enn før, og setter sminken kjempegodt.


MAKEUPMEKKA PERFECT BROW POMADE
Denne har jeg vært fast bruker av i sikkert tre år eller noe. Jeg synes den fyller inn bryna utrolig godt, varer kjempelenge uten å tørke og er lett å jobbe med.


UNICORN HEART RAINBOW HIGHLIGHTER
(kjøpt hos NORMAL)
Dette er ikke min favoritthighlighter, men jeg synes den er lekker, og den er jo veldig fin å bruke om man vil pynte seg litt ekstra, sååå søt♥

Har du prøvd noe av dette? 😀

#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #favoritter

HVILKET ANTREKK LIKER DU?

Hei dere, og god onsdag! For dere som har sett mitt forrige innlegg med mine planer for uken, så har dere kanskje lest at jeg skal på fest både fredag og lørdag. Ettersom jeg er innmari glad i å sette sammen litt forskjellige antrekk, tok jeg meg selvfølgelig tid til å prøve litt forskjellige antrekk til helga. Jeg ender jo alltid opp med å ta det jeg trives best i selv, men det er alltid morsomt å høre andres synspunkt på ting, så jeg tenkte derfor å spørre dere hvilket antrekk dere liker best. Jeg må nok nesten si 1 og 3, men det er alltid gøy å ha antrekk “til overs”, så de jeg ikke velger nå kan lett brukes senere♥

Hvilket antrekk likte du best? 😀

#mote #fashion #antrekk #outfit

UKAS PLANER: Trening, fester, ski++

Nå går vi allerede inn i uke 11 og det er bare to uker til påske! Hvordan er det mulig at vi snart er i midten av mars!? Hallo, da jeg var ute på lørdag tenkte jeg at vi var i midten av februar, men kalenderen viser noe annet… Jaja, det går alt for fort men sånn er det.

Denne uken har jeg bestemt meg for å komme inn i rutiner igjen. Jeg kjenner at kroppen trenger å komme inn i treningsrutinene jeg hadde for ett år siden og kostholdet må bare komme på plass igjen. Jeg er jo trossalt et rutinemenneske, og har kjent at noe ikke har vært som det skal de siste månendene. Så nå må jeg åpne en ny side i boka og rett og slett komme tilbake til livet jeg har hatt og vil ha. Her er ukas planer, ikke så alt for spennende nei, menmen!

MANDAG:
Fri som vanlig. Øve til matteprøve.
Lage istand poser med frossen frukt til smoothie som alltid (lager dette til frokost og tar med på skolen tirsdag-fredag).
Prøve klær til bursdagsfest på fredag og lørdag.
Øve inn nytt BodyPump-program og trene Crosstraining på SATS Base.

TIRSDAG:
Skole 1015-1545. Matteprøve.
Kjøpe gaver til ei venninne og Lars.
Øve inn nytt BodyPump-program, og to kompiser kommer for å fikse lyset på badet vårt, haha!

ONSDAG:
Skole 0835-1405.
Stå på ski med ei venninne.

TORSDAG:
Skole 0835-1405.
Ha BodyPump på SATS Base, endelig med et nytt program!

FREDAG:
Skole 0835-1500.
Stor bursdagsfest i Oslo hvor sykt mange er invitert, haha, hjelp! Godt flere av vennene mine også skal!

LØRDAG:
Lars er hos meg. Bursdagsfest for ei venninne på kvelden med masse herlige folk!

SØNDAG:
Mest sannsynlig en lat, typisk søndag med Lars, hehe!

Hva skal dere denne uka? 😀