MIN HELG I KØBENHAVN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heii alle fine, tålmodige lesere! Vet det ikke er så mange av dere som har klikket dere inn i denne stille helgen, men tusen takk til alle som har det♥ Jeg valgte rett og slett å legge fra meg mac’en hjemme da jeg skulle til København med hele familien til Lars denne helga. Jeg hadde uansett ikke hatt noe spesielt med tid til å oppdatere dere, så da tenkte jeg heller å gi litt mer lyd fra meg nå. Denne helgen har hvertfall vært helt fantastisk og minnerik, så nå tenkte jeg å dele en kort oppsummering av min helg, også kommer det enda litt flere bilder senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg dro rett fra skolen og inn til Oslo for å møte resten av familien til Lars på togstasjonen, før vi gikk bort til DFDS-båten. På båten fikk vi slappet av litt, spist middag og drukket litt i baren, selv om musikken var langt i fra vår smak, haha! Jeg og Lars tok også en liten tur innom spillrommet hvor jeg kjørte motorsykkel og vant den søteste, lille elefanten♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha kommet i land og vandret vi litt rundt i København fikk vi satt oss ned i Nyhavn for å spise en etterlengtet lunsj. Guurimalla Nyhavn er sååå fint! Som dere ser nedenfor fikk vi også sjekket inn på hotellet som hadde det perfekte designet for min smak – masse blomster og farger, hihi 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shopping ble det også litt av selv om jeg ikke har kjøpt noen store mengder; kun et par sko, en sekk og en t-skjorte, i tillegg til en parfyme og litt alkohol på flyplassen. Jeg er veldig fornøyd altså, så det gjør egentlig ingenting at det ikke ble så mye nytt! I går tok vi flyet hjem igjen, noe som var veldig deilig ovenfor å ta båten, ettersom det bare tar en kort time, og i natt sov jeg virkelig som en stein. sliten etter en super helg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vært i København? Liker du deg der? 😀

KINO OG ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann søte lesere! I dag kjenner jeg at jeg nesten er litt tom for ord etter 5 intense timer med nynorsktentamen. Blæ, satt faktisk til siste sekund og nå krysser jeg alt jeg har på at det gikk bedre enn jeg tror. Uansett har jeg vært ganske travel de siste dagene, og nå er første gang jeg har tid til å oppdatere dere litt! På tirsdag var jeg på konsert med Niall Horan – fysøren så sykt bra, han er virkelig alt for undervurdert. Med andre ord koste jeg meg masse! Ooog gjett hvem som drar til Køben imorra, woopwoop, gleder meg masse♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg på kino i Sandvika for å se den nye Avengers-filmen, åh har gledet meg så lenge til å se den! Herreguuud så bra! Jeg er rimelig sikker på at jeg ikke var alene om å kose meg glugg igjel gjennom hele filmen. Hvis du er Marvel-fan som meg og har fulgt med på de andre filmene må du garantert få med deg den siste! Heldigvis kommer det flere Marvel-filmer ut i løpet av året, men når vi får fortsettelsen på den siste Avengers-filmen vet jeg ikke – og jeg trenger virkelig svar NÅ! Haha, flere enn meg som allerede har sett den og forstår hva jeg mener?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har deres uke vært til nå? 😀

FØLG MEG HER

Heisann! Akkurat nå står jeg i kø for å komme inn på Sentrum Scene! Jeg og venninna mi skal nemlig på Niall Horan-konsert i dag som de gamle One Direction-fansene vi er. For å få tida til å gå tenkte jeg bare å tipse dere om min instagram: @vildesinspiration. Her oppdaterer jeg story daglig, sier fra når jeg har lagt ut nytt innlegg her på bloggen og poster selvfølgelig noen bilder i uka. Følg meg gjerne så følger jeg tilbake 😀

Hva heter du på instagram? 😀

Den perfekte neglelakken!

Reklame | INGLOT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen og god mandag! Eller, jeg håper hvertfall dere har en fin start på mandagen – selv om det sikkert er en del blåmandager ute og går. For min del tenker jeg å starte dagen med litt frokost og gossip girl, etterfulgt av årets første joggetur. Hvor mye jogging det blir får vi se på, men for å komme i gang etter vinterdvalen må jeg bare starte et sted! Utover mandagen blir det maks øving til 2.verdenskrig-prøve – ønsk meg lykke til♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
O2M BREATHABLE NAIL ENAMEL 680

Her ser dere helgens negledesign med min nye neglelakk fra INGLOT. Tilbehøret er forresten fra ebay – kjøper alt av negletilbehør fra der eller wish da det er billig og funker like bra. Uansett var det første gang jeg testet neglelakk fra INGLOT, og jeg må si meg veldig fornøyd! fin farge, veldig pigmentert overfor andre lyse neglelakker hvor mange ofte må ha hundre lag, i tillegg til er perfekt børste til påføring. Nå ønsker jeg meg flere neglelakker fra INGLOT♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om negledesignet?

BURSDAGSFEST FOR LARS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei’jaaa fininger! Ah, for en deilig søndag dette har vært – hvis vi ser bort i fra ryddingen tidligere i dag. Fysøren det så ærlig talt helt forferdelig ut her etter gårsdagens fest – but I guess it was worth it, hehe! Heldigvis var jeg så flink at jeg stort sett samlet alt av tomme flasker og bokser før vi la oss, og det hjelper jo ganske mye. Så etter noen timer rydding, vasking og støvsuging kom vi endelig i mål!


Fineste kjæresten min som vi feira↑

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ordna med litt jelly shots til gjestene – de var borte på et blunk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går hadde jeg og Lars altså bedt over en del venner for å feire bursdagen til Lars som var for en måned siden. Jeg synes hvertfall det ble en velykket kveld og ut i fra det jeg så koste folk seg masse, og det liker selvfølgelig en host å se! Så uten om at ei venninne av meg ble dårlig var det en veldig bra kveld. Lars har også nylig skaffet seg VR-headset og var skikkelig stolt over å kunne vise det fram til de andre, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan var deres lørdagskveld? 😀

6 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG HATER Å BLI TATT I HÅRET
Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hater når folk skal ta på håret mitt. Jeg har alltid fått en del oppmerksomhet for håret mitt, og da jeg var liten skulle alltid folk ta i det, så tror kanskje jeg bare er lei det, haha!

DA JEG VAR LITEN SPISTE JEG…
Da jeg var liten spiste jeg jordbærsyltetøy med servelat på brødskiva! Altså…æsj, haha!

LETT RØRT OG TRIST AV FILMER
Jeg blir veldig lett rørt og trist av filmer/serier, og sitter alltid med tårevåte øyne når noe trist eller rørende skjer i en film.

JEG HAR 10 SKINNJAKKER
Det vil si 7 skinnjakker og 3 semsket skinnjakker (ingen av ekte skinn da). På tide å stoppe snart? Næææh…

JEG HATER SLANGER ETC.
På sommeren er jeg faktisk nesten redd for å jogge i skogen på grunn av hoggorm, og til og med stålorm som ikke er noe farlig engang. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg synes bare de er så ekle og får helt “angst” av det.

DET SKAL LITE TIL FOR Å FÅ MEG TIL Å LE
Jeg tror de fleste som kjenner meg er klar over dette, haha – ikke ofte man ser meg sur (selv om jeg kan ha et resting bitch face, haha!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjenner du deg igjen i noe? 😀

GELÉ AV FUNLIGHT-SAFT

Oppskrift-torsdaaag, wiiiho! Denne gangen noe dere sikkert har hørt om: hjemmelaget gelé med funlight-saft. Dette kan jo diskuteres om er sunnere enn vanlig gelé eller ikke, ettersom det på den positive siden nesten ikke inneholder kalorier, men på den negative siden har mye søtningsstoffer fra saften. Uansett ville jeg bare teste det for å se om det ble noe godt, og dere; det smakte fantastisk! Jeg synes faktisk det smakte bedre enn vanlig gelé, og toppet med vaniljesaus var det ikke annet enn perfekt.

DU TRENGER:
1 liter sterk ferdigblandet funlight-saft (jeg brukte 3dl saft+7dl vann)
Én pose gelatinpulver

Bland sammen saften og kok opp 5dl (halvparten) av den ferdigblandete saften. Rør ut hele posen med gelativpulver i litt vann og la det stå et par minutter. Når saften koker tilsetter du gelatinblandingen, rører rundt til alt er smeltet og koker opp igjen. FØLG MED(!): den koker fort opp igjen! Ta kjelen av platen, tilsett resten av saften og rør rundt, før du fordeler alt i én bolle eller flere mindre. Settes kjølig i 3-4 timer.

Har du laget dette før? 😀

Goodiebag fra INGLOT

Reklame | INGLOT

Nå tenkte jeg å vise dere goodiebagen vi fikk hos INGLOT da jeg og gjengen fra INSP var på workshop hos de på fredag. Herregud så mye fint! Jeg hadde jo nesten ikke testet noe fra INGLOT før, men jeg er veldig sikker på at nesten alt nedenfor blir nye favoritter ut ifra det jeg testet i dag tidlig. Tusen takk for alle disse flotte produktene, INGLOT♥ Se og kjøp flere produkter på deres nettsider HER.

En av de tingene jeg elsker ved INGLOT er jo deres freedom-system hvor du selv velger hvilke farger og hvilket produkt du vil putte i ditt unike palett.
Klikk på navnene nedenfor for å komme til de ulike produktene.

PALETT  //  BLUSH 29  //  HIGHLIGHTER 152
EYESHADOW 355  //  EYESHADOW 285  //  EYESHADOW 303  //  EYESHADOW 298

AMC PURE PIGMENT EYESHADOW 126
Elsker disse og kan lett gjøre mer metallisk/pigmenterte ved å sprute litt vann eller setting spray på øyenskyggekosten.

AMC EYELINER GEL 77
Som dere vet elsker jeg eyeliner, og herregud jeg trodde aldri jeg skulle falle for en eyeliner i en slik boks, men fysøren jeg elsker denne! Så pigmentert og presis, enkel å påføre om du bruker kosten nedenfor↓

MAKEUP BRUSH 30T (til eyeliner)
Som nevnt, veldig presis og enkel å påføre eyeliner med!

SECRET VOLUME MASCARA
Perfekt til deg som ønsker mer volum til vippene, ovenfor en ekstrem lengde.

HD LIP TINT MATTE 17
Dette er jo en av bestselgerne hos INGLOT. Superenkel å påføre, holder kjempelenge og denne fargen passer til alle!

AMC LIP PENCIL MATTE 17
Perfekt lipliner til lip tint’en ovenfor. Enkel å påføre og har blyantspisser inkludert!

UNDER MAKEUP BASE
En primer til huden som påføres før sminke for å jevne ut porene og forlenge holdbarheten til foundationen.

DURALINE
Vannløst, flytende produkt som forvandler alle pudderkonsistenser til intense, flytende og vannfaste formler. Sammen med en skråkost fungererer det som et viskelær hvis du har påført deres vannfaste eyeliner feil. Kan også brukes i gelliner og mascara som har blitt tørre og trå i konsistensen.

O2M BREATHABLE NAIL ENAMEL 680
Neglelakken til INGLOT er laget for sensitive negler som blir gule av neglelakk, men holder like godt som vanlig og er pigmenterte!

Vil også bare legge til denne lille katalogen vi fikk med ulike tilbud de har om sminkekurs, makeovers, brynsstyling osv. Ring eller bestill i butikk, mer info HER.

Noe du fikk lyst til å teste her? 😀

#inglot #sminke #makeup #skjønnhet #beauty

Insp Love x INGLOT

Reklame | Invitert av INGLOT

Hei og god mandagskveld fininger♥ Da var uka igang, dagens trening er gjennomført og nå må jeg nesten øve litt på morgendagens norskpresentasjon, men først må jeg jo fortelle dere litt om den superfine workshop’en jeg var på hos INGLOT på fredag! Jeg kom jo tre kvarter forseint og gikk dessverre glipp av en liten introduksjon og small talk på balkongen med resten av gjengen. I tillegg måtte jeg gå tidligere enn jeg ønsket fordi jeg skulle møte noen venner etterpå. Jaja, selv om jeg kun var der i underkant av et par timer var det virkelig en fantastisk kveld hos INGLOT.

INGLOT er et sminkemerke som ble etablert for over 30 år siden og de blir bare mer og mer kjent med tiden! De har over 700 butikker i hele verden og ble først etablert i Polen av en kjemiker. Det som er så bra med dette er at en kjemiker virkelig vet hva han holder på med og kan stoffenes/ingrediensenes positive og negative sider. Dette gjør at INGLOT også fokuserer på at ingen ingredienser er testet på dyr og det liker vi! Visste dere forresten at INGLOT var de første til å komme med flexi-paletter gjennom deres “Freedom System”? Altså kan du kjøpe et tomt palett og fylle inn slik du ønsker selv – ååh, jeg elsker det!

De to fra INGLOT som stod for opplegget tok i mot alle med et smil og virket så søte og snille! Vi ble møtt med et glass spruddel og en fantastisk goodiebag jeg tenkte å vise dere i morgen. Like etter jeg kom satte de også i gang en liten sminke-demo hvor de viste masse smarte tips og triks enten du skal gjøre en hverdagslig eller mer pynta sminke-look. Det var virkelig moro og spennende å høre på for en sminkeentusiast som meg!

På kontoret deres hadde de selvsagt også masse sminke fra INGLOT som vi med glede bare kunne teste så mye vi ville – og herregud for en drømmeverden! Jeg tror ikke jeg var alene om å bli gira eller nærmest satt ut av det lille sminkerommet med alle de godbitene i! Det beste av alt er jo at INGLOT virker som et fantastisk merke; ikke bare på grunn av produktenes kvalitet, men også alt de bra de står for. Elsker forresten de Pigment Eyeshadow’ene dere ser over her og nederst i innlegget, iiik jeg vil ha alle!

Har du testet sminke fra INGLOT? 😀

EN DAG PÅ SLALOM

Heisann igjen dere! I dag har jeg virkelig hatt den mest perfekte søndagen – nemlig en etterlengtet tur på Drammen Skisenter! Jeg og Lars stod jo på slalom en gang i fjor og fant ut at vi nesten måtte gjøre tradisjon ut av det. I år har vi derimot drøyd det alt for lenge, og bakken skulle jo egentlig stenge i slutten av mars. Heldigvis var vi så heldige at bakken holdt oppe til og med i dag, så jeg, Lars og tre andre venner tok turen opp dit og fikk kjørt oss noen runder. gøy, og det beste av alt var at jeg klarte å holde meg på beina hele turen, haha! Ingen knall og fall på denne jenta, nei.

Jeg trodde faktisk jeg kom til å være blant de “dårligste” og at alle kom til å kjøre fra meg, men det viste seg visst at jeg endte opp med å vente på de andre (uten om Lars som fyker avgårde på alle sånne ting). Da jeg var 12-13 år gikk jeg jo en del på slalom, men ettersom jeg ikke hadde noen å gå med sluttet jeg med det. De andre her hadde derimot ikke gått så mye, og han ene gikk på snowboard for 2.gang, så da er det kanskje ikke så rart at det ble en del pauser på vei ned.

Hvordan har din søndag vært? 😀