Den perfekte lillelørdagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heiisann fine folk! Ja, jeg vet det var lillelørdag i går, men dette blir altså et litt forsinket blogginnlegg ettersom jeg og Katrine storkoste oss i hele går kveld. Vi passer nemlig to hunder og en katt og i den anledning passer vi også huset til eieren, hihi! Jeg skulle egentlig bare overnatte fra i går til i dag, men siden vi koste oss mye igår overnatter jeg likegjerne til lørdag. Så i dag skal vi kjøpe inn taco og få besøk av et par venner med noe godt i glasset. Det er deilig på kvelden når det blir litt kjøligere ute og jeg ikke blir helt slått ut av varmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går stelte vi istand en enkel middag; laks med pesto, pasta og brokkoli – so goooood! Må innrømme at det ble litt lite søvn i natt ettersom Katrine ikke klarte slutte å tulle, i tillegg til at det var kjempevarmt på rommet, hehe. Allikevel koste vi oss masse, og jeg har følt meg overraskende våken i dag selv om det bare ble 4-5 timer søvn. I morgen skal jeg faktisk på konsert med Demi Lovato med to venninner, så da er jeg så og si borte hele dagen. Flere som skal dit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort de siste dagene? 😀

10 TING JEG VIL GJØRE I SOMMER

HYTTETURER
Altså, hytteturer med mine fineste venner er noe av det beste jeg vet! Gleder meg sååå mye♥

FESTE
De fleste som kjenner meg vet at jeg aldri sier nei takk til en bra fest, så jeg håper selvfølgelig på fine sommerfester fremover også!

TRENE
Nå begynner jeg å komme inn i treningsrutinene jeg virkelig har savnet igjen, og det skal jeg fortsette med også i sommerferien.

BADE MASSE
Jeg eeelsker å bade, så i sommer skal jeg nyte vannet supermye så lenge det holder seg like varmt som det er nå!

SPISE IS
Namnamnam. Nå er ikke is min absolutt favorittgodsak, men på sommern kan man ikke takke nei til masse is.

TA MASSE BILDER
Sommeren er den perfekte årstiden å ta masse fine bilder på, så jeg må nesten få til å ta masse bilder. Umulig å ikke bli glad når man ser så frisk, sommerlige bilder♥

NYTE LANGE SOMMERKVELDER
Noe av det beste med sommeren er jo å sitte ute med noe godt i glasset, gjerne med venner eller familie til langt ut på kvelden eller natta. Så fantastisk!

VÆRE MED VENNER
Håper vennene mine har like mye tid som jeg har til dem i sommer, ettersom jeg nesten ikke har noen spesifikke sommerferieplaner, hihi!

GÅ TURER
Det er jo ikke til å legge skjul på at norsk natur er noe for seg selv. Jeg vil gjerne gå litt turer i sommer – ikke på smale stier og midt mellom hundrevis av trær hvor man kan tråkke på hoggorm hvor som helst, men på fine, åpne stier, gjerne med et utsiktspunkt som mål.

FILME VIDEOER
En siste ting jeg har veldig lyst til å begynne med er å filme videoer med både sminke-looks og klestips. Hadde det vært interessant? 😀

Noe spesielt du vil gjøre i sommer? 😀

Mine tanker om andres kropp!

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men etter et par dager i bikini og noen virrende tanker i hodet føler jeg for å skrive ned litt. Kroppspress har alltid eksistert – like mye som det gjør i dag, bare at vi setter mye mer fokus på det nå. Sommerkroppen er et ord man hører, leser og snakker om flere ganger i året, og sorry, men jeg er så lei! Greit at du vil føle deg bra til sommeren, men hvorfor skal alltid fokuset være på hvordan vi ser ut ovenfor hvordan vi er som person? Uansett hvor jeg går skal folk snakke om kropp, og jeg skjønner ikke hvorfor dette skal være et så forbaska stort tema!?

Ja, jeg har en kropp, du har en kropp – alle har en kropp! Nå som det er såpass varmt vil de fleste ta på seg lette klær for å ikke svette igjel, men for noen er det faktisk lettere sagt enn gjort. Mange tørr ikke gå ut i shorts, kjole eller skjørt, rett og slett fordi de ikke føler seg komfortable i det og er redd for hva andre vil tenke. For det første bør man drite i hva andre mener, for oppegående folk har ofte nok med seg selv. For det andre er det på tide å endre tankegang for disse tullingene som alltid skal kommenterte andres kropp. Jeg vet  og dere burde vite at alle der ute har sin egen historie. Alle har ulike gener, kroppsoppbygning, forbrenning, mål og syn på hvordan de ønsker at kroppen deres skal se ut. Noen spiser masse og er superslanke, andre spiser normalt og blir sett på som store. De negative tingene du kommenterer er mest sannsynlig ting disse menneskene påpeker hver eneste dag med seg selv – de trenger ikke flere til å påpeke det.

Noen ganger hører jeg andre som plutselig kommenterer “oj, hun var tynn” eller “oj, hun var feit”, og jeg blir helt sjokkert over hvor interessant det kan være å kommentere andres kropp!? Det verste er at jeg synes synd på de som sier det, for det er jo tydelig at de har et problem med hvordan de ser ut selv når de må kommentere andre? Det gjør virkelig vondt, for jeg skulle ønske alle kunne tenke som meg. Være fornøyd med kroppen sin og rett og slett drite i hva andre tenker for fy faen vi lever i et samfunn med en helt forskrudd tankegang på enkelte ting.

Jeg har alltid vært litt stor, men jeg orker ikke bruke livet mitt på å dytte meg selv eller noen andre ned med drittkommentarer. Jeg skal vise meg fra min beste side, synge høyt og smile stort – for dette er faktisk mitt liv, og det kan ingen ta fra meg!

MINE 8 NYESTE INNKJØP!

Gul kjole fra nelly.com – ønsket meg denne kjolen så lenge nå og endelig fikk jeg kjøpt den! Se så sommerlig og fin♥

Skjørt fra Gina Tricot – digger dette skjørtet – så kul detalj nederst med sømmen!

Øredobber fra Gina Tricot – ææh, se sååå fine! Statement earrings er jo så aktuelt nå, og disse kan matches med så mye♥

Playsuit fra H&M – Denne kjøpte jeg på salg, skikkelig digg å ha på seg og elsker fargen!

Jeans fra Vero Moda/Pieces – Trengte virkelig et par nye jeans og disse er perfekte. Elsker jeans fra Vero Moda/Only/Pieces!

Sandaler fra H&M – Igjen perfekt til sommeren, bare å slenge på seg! Digger også sko med sølv detaljer, hihi♥

Topp fra Gina Tricot – Look at thiiis, så gul og fin!

Kjole fra Gina Tricot – Gina har virkelig så mye fint nå, klarte ikke motstå denne lekre kjolen heller♥

Likte du noen av innkjøpene? 😀

6 ting dere ikke visste om meg!

BLIR LETT FASCINERT
Jeg blir veldig lett fascinert av små og rare men også store ting. Som for eksempel at man kan åpne en dent-boks ved å trykke foran på den eller hvordan alt i menneskekroppen faktisk fungerer sånn som det gjør…

HATER Å DISKUTERE
Du finner meg så og si aldri i en diskusjon. Altså, jeg bare liker det overhodet ikke. Jeg kunne med andre ord aldri blitt en politiker, hhaa!

TRENT SIDEN 2012
Jeg har trent jevnt helt siden jeg ble medlem hos Fresh Fitness høsten 2012, noe jeg er veldig stolt av. Mange starter og kutter ut, men jeg har holdt det ganske jevnt i 6 år nå. Har jobbet der i snart 3 år og har ingen planer om å slutte ennå!

TENKER PÅ HVA FOLK MENER
Selv om jeg liker å gi uttrykk for at jeg ikke bryr meg om hva folk mener, så tenker jeg faktisk en del på hva folk mener om meg. Heldigvis lar jeg det ikke gå helt i hodet på meg og stort sett bryr jeg meg ikke.

HATER Å SOLE MEG
Usj, jeg bare synes det er kjedelig! Gi meg heller skygge, varme og en frisk bris. Blir uansett ikke brun så hva er vitsen, haha!

BLOGGET I 5 ÅR
I juli er det faktisk 5 år siden jeg startet å blogge, noe som er helt sykt! Har jo blogget jevnt hele den tiden uten noe spesiell pause. Ligger fortsatt langt unna topplista, så vet ikke hvor god jobb jeg gjør, men jeg gjør det for hobbyens skyld♥

Kjenner du deg igjen i noe? 😀

OUTFIT: Summer Vibes

Fyttirakkern så mange fine dager vi har hatt nå med tanke på været! Ettersom vi nordmenn elsker å snakke om været må jeg nesten slenge meg på og rope hurra over at det bare er meldt sol og varme fremover også. Er det så rart etter en lang vinter? Haha! Kan vel ikke si at jeg nyter det fulleste av det ettersom jeg har sittet mye inne med Lars de siste dagene, men vi kan jo ikke være ute heeele tiden. Dessuten har jeg vært superstøl de siste dagene etter legday på fredag, herregud, har nesten ikke kommet meg opp og ned trappene, haha! Begynner heldigvis å bli bedre nå, for det er seriøst slitsomt å være så støl…

Her er uansett lørdagens antrekk! Brukte denne kjolen ifjor også da vi hadde maifest, som dere kan se flere bilder av HER. I år gikk jeg derimot for sorte sandaler og hatt for å variere litt med tilbehøret. Merket helt ærlig at denne kjolen hadde blitt litt mindre siden ifjor – den krympa sikkert litt i vask, haha! Superfin er den ihvertfall fortsatt, og jeg digger at man kan gi et helt nytt inntrykk til den ut ifra tilbehøret man bruker 😀

Kjenner du på “sommer vibbene”?

MAIFEST: Grilling, latter & sol!

God kveld fininger! Wow, for en kveld det ble i går! Hele dagen startet veldig rolig; jeg og Lars fikk til og med tatt oss en tur på Sandvika Storsenter hvor jeg fant fire nye skatter fra Gina Tricot. Da vi kom tilbake igjen begynte jeg å fikse meg istand til årets maifest, og iløpet av litt over en time var sminken, håret, kjolen og til og med hatten på plass! Lars og jeg kom litt tidligere og fikk tatt litt antrekksbilder jeg tenkte å vise dere senere, ååh, det er så utrolig fint med litt grønt gress og fine blomster på bilder igjen – takk gud for vår og snart sommer♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da gjestene begynte å komme tente vi på grillen, fant frem god mat og drikke, samtidig som smilet var godt på plass! Det er så koselig å høre musikken spille i bakgrunnen mens du ler blant gode venner. Synes det er så trist at ikke alle kan få oppleve det – skulle gjerne gitt alle muligheten til det, for jeg tror virkelig på at de aller fleste der ute fortjener det. Alle trenger hvertfall å føle litt kjærlighet og glede rundt seg, men dessverre får ikke alle muligheten til det fordi man aldri finner de rette å henge med. Uansett kan én venn være mer enn nok så lenge man tar godt vare på hverandre, husk det♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser ble det mye latter og gode stunder! Jeg setter så enormt stor pris på å kunne være en del av denne gjengen, se så flotte! Lars og jeg kom vel hjem igjen ved halv tre-tiden i går, og da kjente jeg at jeg var helt utslått, fysøren så deilig det var å sove i senga da, hihi. I dag skal vi igjen ut for å møte noen av de samme som var på festen i går – vi må jo nesten komme oss ut i det fine været- Håper alle får en flott søndag!♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjorde dere i går?

17.MAI ANTREKK 2018

Heiii alle sammen, og gratulerer med dagen på etterskudd! Håper alle fikk den dagen de håpet på i går, enten det var å være ute hele dagen å feire, sove lenge og holde seg inne hele dagen eller spise masse is og pølser. For min del ble det en perfekt 17.mai, hvor jeg lå i senga helt til kvart over elleve og hadde en maks rolig morgen. Utover dagen dro jeg, Lars og familien min ned til besteforeldrene mine for å få servert pølser, is og jordbær. Så koselig!

Litt senere på kvelden dro jeg og Lars sammen med noen venner ned til byen for å sjekke ut tivoliet. Kan ikke si meg megaimponert, men jeg vant en grisebamse så da går det fint, haha! Dere vet de maskinene hvor man skal klare å flytte spaken slik at man plukker opp en bamse? Ja, jeg prøvde seriøst 12(!) ganger før jeg klarte å få tak i grisen, men jeg synes absolutt den var verdt 120 kroner, haha! Gjett om jeg var glad da jeg klarte å få den på siste forsøk!

Kvelden ble avsluttet på Peppes Pizza med Lars, broren min og pappa – en tradisjon jeg og familien har hatt i mange år nå. Det ble rett og slett en skikkelig koselig dag, og nå har jeg faktisk fri til og med tirsdag, så det er bare å nyte disse mai-dagene for min del. Idag ble det en treningstur på Sats BASE, og snart skal vi se Deadpool 2 – wiii, jeg gleder meg, håper den står opp til forventningene! I morgen er det klart for vår årlige mai-fest, og ellers enn det har jeg ingen andre planer enn å forberede meg mentalt på eksamener fremover – fysøren gleder meg til det er over.

Hvordan var deres 17.mai? 😀

24 SOMMERKJOLER UNDER 499,-

Reklame | Nelly (annonselenker)

Heisann alle sammen! Jeg tror ikke jeg er alene om å kjenne skikkelig på sommerfølelsen nå, og ettersom det kun er en halv måned igjen til første sommermåned er det på tide å forberede seg litt. Nelly kjører på med masse klær til 50% avslag nå, og i den anledning har jeg funnet frem 24 kjoler derifra som passer perfekt til sommeren. Blomster, farger, black and white, blonder, lange kjoler – you name it! Kanskje du finner deg en ny favorittkjole?

1  –  2  –  3  –  4  –  5  –  –  7  –  8  –  9  –  10  –  11  –  12

13  –  14  –  15  –  16  –  17  –  18  –  19  –  20  –  21  –  22  –  23  –  24

Fant du noen du likte? 😀

#mote #fashion #dress #kjole #nelly #sommer #summer #hverdag

BACK TO THE 80’s…!

"Back to the 80's
Back to Soap
Back to Rocky and Cherry Coke, yeah
Those were the days
And we go back to the 80's"

- Back to the 80's, AQUA

Hei’aaa alle sammen! Hvordan var Eurovision-stemningen hos dere i går? Hvis dere så på selvfølgelig… Jeg og tre venninner har planlagt lenge nå at vi skulle møtes for å få med oss finalen, og endelig var dagen der! Tidligere i uka bestemte vi oss for at vi i tillegg skulle kle oss i 80-tallsstil – for hva minner vel mer om da vi vant med La the Swinge, enn litt 80-tallsstil? Nå levde jo åpenbart ikke vi på 80-tallet, men vi synes hvertfall det var veldig moro å gå over 30 år tilbake i tid!

Det ble en superbra kveld, og selv om Norge ikke vant så var stemninga på topp. Jeg synes egentlig Eurovision ikke var noe særlig i år, da det var veldig få sanger jeg virkelig likte, og egentlig ingen jeg føler at jeg komme til å høre på i ettertid… Hvor kjipt er ikke det? Uansett var vi ganske fornøyd med at Israel vant, den låta var jo råkul! Ellers likte jeg Norge, Nederland, Moldova, Tsjekkia, Ungarn og Kypros, men fortsatt ingen stooore favoritter. Bare jeg som ikke skjønner hvorfor Italia kom så høyt opp (sammen med en del andre land jeg virkelig ikke synes noe om, haha)? Jaja, vi har alle forskjellige meninger heldigvis!

Så du på Eurovision i går? 😀