DE DEILIGSTE BUKSENE!

Reklame | Kepaza

Ååh dette innlegget har jeg helt glemt bort! Nå er det jo allerede en måned siden jeg tok disse bildene etter at jeg fikk litt klær fra Pernilla Fristad med klesmerket Kepaza. Du kan se de andre klærne jeg fikk HER. Som dere kanskje skjønner er det denne herlige buksa jeg nå vil tipse dere om! Herlighet se så fin den er og så deilig den er å ha på seg♥ Den er litt lang noe som gjør at jeg må bruke høye hæler når jeg bruker den ute, men jeg digger høye hæler så jeg skal ikke klage, hehe!

DOCK PANTS WHITE

Jeg elsker at disse buksene er såpass høye i livet, og det at de er hvite gjør de bare superlekre! Selvfølgelig vil jeg ikke bruke de til enhver anledning, ettersom jeg er ganske redd for å søle på de, men jeg skal virkelig snart få brukt dem.

Hva synes du om disse buksene? 😀

ÅRETS FØRSTE HYTTETUR!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann! Hvordan går det med dere? Som nevnt forrige uke stod hyttetur med jentene mine på planen torsdag-søndag, og ettersom mobildata ikke ville koble seg til mac?en har det blitt dårlig med blogging. Etter å ha vært innom butikken og polet på torsdag kom vi oss til slutt opp til hytta, lagde istand burger og potetbåter og koste oss ute! Vi tok oss også en tur ned for å se på utsikten og gikk innom det gamle toget som står rett nedenfor hytta. Det er seriøst nesten litt skummelt, ettersom det er helt mørkt der inne, masse glasskår overalt og rett og slett bare et ødelagt, gammelt, tog, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredag hadde jeg faktisk min første morgenjoggetur for i år! Det ble ikke en lang joggetur, men formen min er ikke akkurat på topp nå så jeg ble ganske sliten allikevel. Senere tok vi turen til Rjukan egentlig bare for å ha noe å gjøre og handle inn litt mer mat og drikke. Som i fjor tok vi turen innom en café der og tok oss en is – det måtte vi jo ha i denne varmen for å si det sånn. Da vi kom tilbake tok vi turen for å bade også like ved hytta, og for meg som elsker å bade så storkoste jeg meg selvfølgelig. Det ble selvfølgelig tacofredag, spill og litt drikking på kvelden – er det ikke det hytteturer er til for?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag var det meldt masse regn, men vi tok oss en liten biltur allikevel, jeg badet i vannet og vi badet i regnet! Herregud, gøy det var, haha – noe av det morsomste jeg har gjort på lenge faktisk, og superdeilig etter all den varmen. Vi koste oss også en amerikanske pannekaker til frokost! Skikkelig digg♥ I tillegg så vi fire filmer – Hannah Montana The Movie og alle High School Musical-filmene! Haha, da snakker vi perfekt jentekveld på hytta 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OUTFIT: Red Floral Skirt

MITT NYE FAVORITTSKJØRT DERE!!! Wiii, husker jeg har sett dette mye på Line Cecilie, og alltid sikla litt etter det. Gadd allikevel ikke dra innom Cubus og bruke 299 kroner på det, noe som egentlig er veldig teit, men på lørdag kom jeg plutselig over det på salg til 150kr! Dere kan tro jeg løp inn i prøverommet, så det passet perfekt og var så gira at jeg klarte å glemme mobilen i prøverommet, haha. Heldigvis var dama som kom etter meg snill nok til å løpe bort til meg og spørre om den var min. Uansett fikk jeg kjøpte det, eller, det vil si, Lars spanderte ettersom jeg hadde lagt igjen lommeboka hos han haha!

I går var jeg en tur sammen med broren min og pappa på Akershus Festning, ettersom de ville en tur dit. Alltid koselig med en tur ut så jeg slengte meg på. Egentlig skulle vi jo inn på slottet, men det var selvfølgelig stegt på grunn av bygningsarbeid, så da tok vi heller en tur på Norges Hjemmefrontmusem ettersom broren min er veldig interessert i historie. For min del; ikke så spennende, menmen! Etterpå tok vi oss en tur på EGON og spiste middag der. Jeg spiste samme burgeren som alltid og ble like mett som alltid, hehe.

OUTFIT: Mamma Mia

Heisann dere! Gjett hvem som så Mamma Mia 2 igår… Jeg har nesten vært litt for spent til denne filmen og endelig skulle jeg få se den sammen med tre venninner! Men altså, OMG, I loved it! Om du liker litt klisjé, over the top-“musikaler” og digger musikken til ABBA, så bør du få med deg denne filmen. Jeg tror faktisk jeg likte den hakket bedre enn enern, da jeg føler at denne hadde enda mer dybde og historie i seg. Digger også skuespillerne og generelt karakterene i filmen og jeg synes virkelig det ble en perfekt oppfølger!

Etter at jeg hadde vært på kino med tre venninner, ble jeg med hu ene hjem, som faktisk er den venninna jeg har kjent lengst i livet mitt. Vi tok oss et glass, snakka masse og hørte på musikk, og det var koselig! I dag skal jeg ganske spontant en tur på Akershus Festning sammen med pappa og broren min. Det er alltid litt rart å skulle dra ut med dem uten mamma, men det er jo noe man må bli vant til dessverre.

Har du/skal du se Mamma Mia 2? 😀

OUTFIT: Pinstripe Pants

Heihei alle fine som titter innom bloggen min selv på sommern! Hvordan er deres julimåned til nå? Jeg kan ikke tro at vi snart går over i august!? Altså, jeg skjønner ingenting av tida, men man får vel bare leve her og nå og se hva som skjer. Jeg har uansett mange fine planer til denne siste juli-uka, så jeg gleder meg masse♥ Jeg skal trene, se Mamma Mia 2, dra ut på byen i Oslo og på hyttetur med tre av mine bestevenninner som nå blir 3.året på rad!

Jeg fikk kjøpt meg mye fint i Gdansk, noe du kan se

Hva synes du om antrekket? 😀

INNKJØP FRA GDANSK VIDEO

Goood mandag dere, og her kommer altså innkjøpene mine fra Gdansk! Jeg la ut denne videoen allerede på fredag, men har helt glemt å dele den her. Enkelte har kanskje allerede sett den ettersom jeg har delt den på instagram, men hvis du ikke har sett den kan du gjerne ta en titt på den nedenfor eller trykke på bildet ovenfor og komme til youtube♥

Husk å juster tannhjulet nederst til høyre til høyeste kvalitet, og lik gjerne videoen om du likte den, hehe!

SPISESTEDER I GDANSK + ærlige meninger!

Heihei, og velkommen tilbake til enda mer Gdansk-snakk, haha! I dag tenkte jeg å tipse litt om steder å spise i Gdansk om du har tenkt til å ta turen dit. Dette er veldig fint å kunne se tilbake på senere, selv om du kanskje ikke skal dit akkurat nå.

Bare for å understreke det, så er ikke jeg og Lars så veldig stor fan av alt for fine restauranter med 5-retters middager, små porsjoner og masse forskjellig vin, selv om vi setter pris på det og. Selvfølgelig er ikke gatekjøkken det store heller, men en mellomting er absolutt noe vi trives med!

Derfor kommer dere til å se mest av det her, og noe som skal være sikkert og visst er at uansett hvor du spiser i Gdansk, så blir veldig sjeldent prisen like høy som i Norge – tvert i mot halvert, eller enda billigere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første kvelden spiste jeg og Lars middag på Long 52 Street som egentlig er en sportspub. Vi satte oss dog ute og hadde ikke noe inntrykk av at dette var en typisk pub. Man kan fint spise og drikke der uten å føle at man sitter på en pub og man kan fint være der hvis man ønsker å få pub-feelingen.

MAT/DRIKKE:
Her var det en meny med både utvalg av pasta, supper, kylling og fisk, men mest av alt burger og pizza. De har også et stort utvalg av drikke, og da jeg spurte om å få en søt drink, fikk jeg også en veldig søt og god drink. Burgeren jeg bestilte hadde litt lite smak, samme med pommes fritesen. Helhetlig var den allikevel god. Lars synes også pizzaen han spiste var helt grei.

ATMOSFÆRE/SERVICE:
Jeg kan ikke si så mye om atmosfæren inne på puben, men det virket koselig der, og veldig bra var det hvertfall å sitte ute med utsikt over gamlebyen. Damen som serverte oss var veldig hyggelig og som ofest tilstede. Doen derimot så helt bomba ut og hadde heller ikke såpe tilgjengelig.

TERNINGKAST: 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andre kvelden spiste jeg og Lars middag på hotellet vi lå på: Almond Hotel Business & SPA, hvor restauraten deres het Magiel. Et veldig fint sted hvor de lager maten i midten av restauraten, noe som kan bli litt støyete, men også er veldig fint om du vil se hvordan maten din blir laget.

MAT/DRIKKE
En meny med noe til en hver smak. Et stort og variert utvalg av mat med høy kvalitet. Mange gode smaker satt sammen. De har også et stort utvalg av vin, men Lars og jeg drakk bare øl og cider – noe som var veldig godt det og. Jeg bestilte en schnitzel med kalvekjøtt, som også ble servert med deilige grønnsaker, potetmos og et stekt egg. Veldig spennende og gode smaker sammen som smakte fantastisk! Lars spiste scampi til forrett og biff til hovedrett og synes også det var veldig, veldig godt.

ATMOSFÆRE/SERVICE
Det var veldig koselig å sitte inne på Magiel. Enda koseligere hadde det nok vært å sitte ute, men der var det dessverre fullt da vi kom. Vi satt allikevel ved vinduet og hadde fin utsikt. Damen som serverte oss var veldig på, søt og hyggelig, men presset kanskje litt vel mye på etter min smak.

TERNINGKAST: 6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tredje dagen spiste jeg og Lars lunsj hos Pankejk, som dere kanskje forstår at er et sted med masse pannekaker! Altså, dette stedet måtte vi jo bare teste ut.

MAT/DRIKKE
Perfekt sted for lunsj hvor de har pannekaker med ost, kjøtt og grønnsaker, men også søte pannekaker med fyll av krem, sjokolade og frukt. I tillegg har de masse forskjellige juice, potetpannekaker og salater.

Jeg bestilte en pannekake med vaniljekremost og oreo. Det er ikke ofte jeg synes noe blir for søtt, men denne var faktisk for søt, og kremen smakte nesten som vaniljeyogurt, noe som ble litt rart for meg. Pannekaken var heller ikke god, men det kan være på grunn av det jeg hadde på. Lars spiste pannekake med eple, kanel og pisket krem, noe han synes var superdigg, så jeg ville garantert spist der igjen, bare at jeg hadde prøvd en annen smak. De kunne også dandert det slik at det så enda bedre ut og var litt mer instavennlig, haha!

Vi smakte også på 3 forskjellige juicer. Nr. 2, 3 og 8. Veldig gode alle sammen, selv om jeg synes de kunne vært litt kaldere ettersom det var som varmt ute.

ATMOSFÆRE/SERVICE
Igjen satt vi ute langs gamlebyen/gågata her, noe som er veldig koselig. De som jobbet der var også hyggelige, men de virket litt fjerne og surrete, i tillegg til at vi hadde to servitører, ovenfor bare én.

TERNINGKAST: 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste kvelden spiste jeg og Lars middag på Billy’s American Restaurant/Diner, som egentlig var den eneste jeg hadde pekt meg ut før vi dro ned til Gdansk.

MAT/DRIKKE
Her hadde de et stort utvalg av mat og dette er virkelig et perfekt sted å spise enten du er alene, med venner eller kjæresten eller spesielt med familien. Jeg bestilte meg en sandwich med kylling, pommes frites og salat. O.M.G sååå godt! Herregud, dette måltidet var seriøst helt nydelig. Absolutt et sted jeg må spise igjen. Lars synes også maten hans var veldig god, og tydeligvis smakte fetaosten annerledes og bedre der, haha!

ATMOSFÆRE/SERVICE
Dette er en diner med 50-tallsstil, noe jeg digger! 50-tallsstilen så man mest inne, men ettersom det var så varmt satte vi oss heller utendørs langs elven, noe som var veldig fint. Betjeningen virket stresset og fraværende, og på tiden vi var det hadde vi kontakt med 4 servitører. Dette gjorde allikevel ikke oss så veldig mye, og de var heldigvis hyggelige og lyttet til oss.

TERNINGSKAST: 5+

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe her som virket fristende? Hehe!

OUTFIT: Golden Details

God dag fininger, og god lørdag faktisk! Altså, i ferien har man jo ikke oversikt over ukedagene i det hele tatt, men det er faktisk helg og idag har jeg vært på en liten badetur med venner, Lars har endelig skaffet seg en denim shorts og jeg fikk et skjørt jeg har sett lenge på som plutselig var på salg! Hurra! Som om jeg ikke shoppet nok i Gdansk, haha 😀

Her har vi antreket jeg brukte på dagen da jeg og Lars gikk rundt i Gdansk. Det var faktisk i varmeste laget selv om gradestokken sa 23 grader. Spesielt med tanke på at sola varma, det var tett luft og vi gikk opp 400 trappetrinn til toppen av mariakirken. Jaja, dere kan hvertfall tro det var digg å hive av seg alle klærne da vi kom tilbake på hotelrommet, haha!

Nå tenker jeg å sminke meg litt, mens Lars gamer – flere par som kjenner seg igjen? Vi ble nemlig invitert på middag ikveld med bestevenninna mi og kjæresten hennes, ettersom de skal passe et par hunder denne helgen hos ei bestevenninna mi kjenner. Jeg var der faktisk tidligere i sommer, nærmere sagt midten av mai – shit, tiden flyr! Håper hvertfall alle får en koselig og moro helg uansett hva dere måtte gjøre 😀

Hva skal dere idag?

BILDEDRYSS FRA VÅR TUR TIL GDANSK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klare for et lite bildedryss fra vår tur til Polen? Jeg har tatt sykt mange bilder som vanlig, men kan selvfølgelig ikke dele alle med dere. Her har jeg hvertfall samlet noen til dere som gjerne ville se bilder fra Gdansk. Det kommer til å bli mye Gdansk-innhold på denne bloggen de neste dagene, da det kommer litt tips om hvor man kan spise, bo og hva man kan gjøre i Gdansk. Det kommer flere antrekk og en video med innkjøpene jeg gjorde! So stay tuned♥

Bilder fra gangen som gikk over lobbyen på hotellet.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det tok oss ca. 5 minutter å gå fra hotellet til Long Lane/Old Town som er gågata i Gdansk! Dette var synet som møtte oss da vi kom fra sidegata.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I midten nedenfor kan dere se en av de kjente severdighetene: Neptune’s Fountain. Lars og jeg kikket egentlig ikke noe særlig på den – ikke alt som er like spennende!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Long Lane går fra “Golden Gate”, som er på enden av gata dere ser nedenfor, ned til “Green Gate” som er på enden av bildet ovenfor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tre neste bildene er utsikten på toppen av St. Mary’s Church! Herregud for en fin utsikt vi fikk etter 400 trappetrinn opp – ganske slitsomt, men worth it♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tok også en tur opp i AmberSky som er pariserhjulet i Gdansk. Vi tok det på kvelden så vi så byen i mørket, veldig fint selv om jeg kanskje helst ville sett det på dagtid. I tillegg fikk jeg et insekt på meg under turen som gjøre at jeg mildt sagt freaka ut, men jeg lever fortsatt, haha, jeg er så pysete!

Dette er stort sett bilder fra onsdagen, ettersom det var da vi gikk mest rundt og kikket. Tirsdagen gikk mest til shopping, noe som var like greit ettersom det regnet ganske mye, mens torsdagen gikk bare til å spise frokost og komme seg til flyplassen. Det ble altså to hele dager på å oppleve ting og jeg føler at vi fikk sett det viktigste og opplevd mye fint selv om det fortsatt er mye mer man kan se og gjøre. Et eget innlegg med ting å gjøre i Gdansk og hvor vi spiste kommer som sagt senere, og det er absolutt et sted som er verdt et besøk♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vært i eller vil du reise til Gdansk? 😀

DAY 1 IN GDANSK: Yellow Floral Skirt

Good kveld, og gjett hvem som har kommet frem til Gdansk! Vi landet vel litt over fire og kom oss smertefritt fra flyplassen til hotellet vi ligger på. Har ingenting negativt å si ennå, så det er bra! Nå har vi egentlig bare vært en liten tur ute for å ta disse bildene, og straks skal vi komme oss ut igjen og til Long Lane for å kikke litt og finne noe å spise. Det er en del timer siden vi spiste på O’Learys på flyplassen nå, så merker at jeg trenger litt påfyll.

Dette antrekket var skikkelig digg å reise i, selv om det er ganske fint. Endelig har jeg også skaffet meg en “sykkelshorts” slik at jeg unngår gnagsår mellom låra, for det er veldig lett å få når man skal gå mye. Nå får vi komme oss ut av hotellrommet og oppleve byen litt – er jo derfor vi er her♥ Skjørtet er forresten fra Monki, hvor fint er ikke det???

Hvordan er deres mandag? 😀