OMELETT PÅ 1-2-3!

Omelett kan jo mikses og trikses masse med, og man kan så og si putte oppi hva enn man måtte ønske. I tillegg er det jo superdigg og egg inneholder alle næringsstoffene du trenger bortsett fra vitamin c – og derfor er det perfekt med et glass appelsinjuice ved siden av.

DU TRENGER (1 porsjon):
3 egg
Gressløk og pepper
3ss melk
Kyllingfilet-pålegg
Ekstra lett ost fra Synnøv
e

SLIK GJØR DU:
Bland sammen egg, gressløk, pepper og melk i en liten bolle og visp godt sammen. Finn fram en stekepanne og tilsett gjerne litt smør/olje hvis nødvenidg. Sett ovnen på middels varme, hell oppi røra og topp med kyllingfilet og ost. Sett lokk på stekepanna og la det stå noen minutter. Følg med så omeletten ikke setter seg fast i panna. Når du ser at den fortsatt er litt rå på toppen, men fast nok til å snu, så flipper du den rundt, skrur av plata, og lar den ligge i stekepanna i ca. et halvt minutt før du tar den over på en tallerken.

Liker du omelett? 😀

NY MUMMIKOPP: Vennskap

Wiii sjekk denne nydeligheten! Som om jeg trengte enda flere mummikopper… Haha! Denne mummikoppen har fått navnet “Vennskap” og blir egentlig bare solgt i butikker Finland, men heldigvis får man også kjøpt den på Moomin sin nettside også. For meg som er glad i farger er denne koppen midt i blinken, og jeg fikk den på bursdagsfesten min nå i helgen. Det vil si, jeg fikk den på tirsdag ettersom den var forsinka, men den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves, og jeg har jo ikke bursdag før på mandag.

Kan kjøpes HER  –  Se en oversikt over alle mummikopper HER

Så, hva synes dere om den nye mummikoppen? 😀

OUTFIT: Part Two Pants

Hei alle sammen og god onsdag! Her ser dere gårsdagens antrekk med denne fiine buksa jeg fikk i bursdagsgave på lørdag. For en uke sida var jeg nemlig i butikken der bestevenninna mi jobber hvor de selger både blomster og klær. Da måtte jeg selvfølgelig prøve litt og falt skikkelig for denne buksa på tross av at den var ganske dyr. Den er nemlig fra et dansk design; Part Two, men var heldigvis på salg til halv pris, så da hjelper det ganske mye og er perfekt å ønske seg til bursdagen, sin, hihi!

I går var jeg i Asker for å være sammen med Lars. Jeg prøver å få inn litt mer aktivitet i hverdagen, spesielt de dagene jeg ikke trener, så jeg gikk likegjerne de 3km fra stasjonen til han. Det var egentlig bare skikkelig deilig, og jeg føler meg hvertfall mye freshere om jeg får bevegd litt på meg. Lars og jeg møttes på Asker Museum for å ta disse bildene – det er jo sååå vakkert der, og hver gang vi er der sammen føler jeg meg bare så avslappet og bra! Resten av kvelden gikk til å kose seg med litt omelett, i tillegg til at vi sovna i sånn 1,5 time, haha – ops. Det ble hvertfall en veldig koselig og perfekt tirsdag!

Hvordan var deres tirsdag? 😀

UKEN SOM GIKK #uke34

UKAS ANTREKK
Tirsdagens, onsdagens, fredagens og lørdagens antrekk! Må jo si selv at jeg elsker bursdagskjolen min, hihi♥

UKAS HUMØR
Humøret mitt forrige uke var egentlig ikke helt på topp på tross av at jeg gjorde masse koselig. Jeg har rett og slett bare sett skikkelig dårlig på meg selv og følt meg dritt. Så nå har jeg bestemt meg for å ta bedre vare på meg selv; komme meg på trening og ordne opp i kostholdet, for jeg vet at det kommer til å få meg til å føle meg mye bedre med en gang!

UKAS FINESTE KOMMENTAR
Herlighet for en kommentar! Jeg blir sååå smigret, at folk kan si sånt gjør meg virkelig superglad♥

UKAS BESTE DAG
Ukas beste dag må jo bli lørdagens bursdagsfeiringen for venninna mi og meg! Det var dansing, herlige folk, piñata, gaver, kahoot og enormt mye rot og søling som jeg heldigvis fikk masse hjelp til å rydde, haha! Det så seriøst helt bomba ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKAS INSTA-POSTER
Følg meg gjerne på @vildesinspiration.

Hvordan var din forrige uke? 😀

BURSDAGSANTREKK 2018

Reklame | ASOS - Annonselink

God kveld fininger! Det er nå altså 8 dager til jeg har bursdag, og i den anledning hadde jeg bursdagsfest igår sammen med ei god venninne som har bursdag til fredag 😀 Jeg ordnet opp hjemme, sminka og dulla meg opp og tok på meg årets bursdagskjole før jeg selvfølgelig fikk Lars til å ta litt bilder av meg.

Denne kjolen er kjøpt på ASOS og du kan finne den HER.

Da jeg kjøpte den for sikkert en måned siden var den på salg til 275kr, så det å få en så fin kjole så billig er jeg superfornøyd med♥ Jeg angrer heller ikke på at jeg kjøpe denne pynten til ansiktet superbillig på Reserved da vi var i Gdansk, seee så fine, OMG I love it!!!

Hva synes du om bursdagskjolen?

Et siste offisielt farvel med mamma

Det er fredag, det er fredag, det er tida hvor vi får en fridag… Aahyeah! Eller, for min del har jeg jo fortsatt ferie, men det er alltid deilig med helg allikevel. Uansett; det er fredag, og idag har jeg og noen andre i familien vært med på urnenedsettelsen til mamma – et siste offisielt farvel. Mamma elsket forresten sangen “Fredag” av Jaa9 og Onklp, så den må jo spilles.

Denne dagen trodde jeg egentlig skulle bli ganske trist, men det har faktisk vært en veldig fin dag, og av en eller annen grunn føler jeg ikke noe behov for å sørge akkurat idag.

For min del var jeg ikke avhengig av akkurat denne urnenedsettelsen, men det var helt greit å være med på. Veldig rart å se en gravstein med mammas navn på selv om jeg er så overtroisk at jeg ikke på noen måte mener at hun ligger der. Noe som dog var veldig frustrerende var at vi ba om gullskrift ovenfor svart på vår lysegrå stein, selv om de som jobbet med dette mente at gullskrift ville bli utydelig. Etter litt diskusjon kom vi hvertfall frem til at vi ville ha gullskrift, fordi mamma elsket gull – på tross av at det ble utydelig. Da pappa kom til gravstedet igår hadde de allikevel valgt svart ovenfor gull, så vi ble ganske frustrerte begge to… Nå skal de hvertfall få fiksa opp i det, for det er jo trossalt vårt valg.

I morgen er det hvertfall klart for bursdagsfest for ei venninne og meg, så jeg gleder meg masse og må både vaske og pynte her til det! Bursdagsfeiringen min i fjor var helt ærlig litt dramatisk og ble ikke som jeg ønsket, så jeg håper virkelig i år at jeg får en fin bursdag, for det føler jeg helt ærlig at jeg fortjener, haha♥

Hvordan har deres fredag vært?

LAPPER UTEN TILSATT SUKKER

MMMH, today’s breakfast! Se så digg♥ Disse lappene med kun 3 ingredienser, uten tilsatt sukker er supergode! Jeg lagde mye sunne pannekaker før, men nå er det lenge siden sist, så det var virkelig godt å lage noen igjen. Perfekt til frokost, lunsj, i matpakke, til kvelds eller rett og slett en enkel middag.

OPPSKRIFT TIL 6 LAPPER:
En halv banan (most)
2 små egg
6 ss havremel
Et godt dryss kanel og kardemomme

Bland alt sammen og sted på middels varme i en stekepanne. Topp med hva du selv måtte ønske – friske bær, syltetøy, sukker, brunost, ja, kun fantasien setter grenser. Kos deg!

Kommer du til å teste ut disse?

6 BEAUTY HACKS

OLJETE HUD UTOVER DAGEN?
Hello Pretty Powder Foundation” fra Makeupmekka er helt fantastisk til dekke over oljete hud utover dagen uten at foundationen blir helt ødelagt. Elsker den! Bare ha en beautyblender og pudder-foundationen i veska så er det bare å fylle på når det trengs!

TØRR NEGLELAKK PÅ 3 MINUTTER
Topp neglelakken din med “Essie Good to Go Rapid Dry Top Coat” så tørker seriøst neglelakken noen minutter, den er helt amazing♥

INTENS HIGHLIGHTER
Få en enda mer intens highlighter-look ved å sprute litt vann eller en spray på kosten før du tar den på huden.

TRANSPARENT PUDDER
Sett hele huden med et tranparent pudder etter alle flytende produkter. Min absolutte favoritt for tiden er “What’s Cookin’ Good Lookin‘” fra Makeupmekka, såå bra og holder streker under øynene og ved munnviken borte.

SMÅHÅR I ANSIKTET
Bruk en øyenbrynskniv til å fjerne småhårene i ansiktet som ofte kan bli veldig tydelige når man sminker seg.

LESS IS MORE – PRIMER
Ikke bruk for mye primer. Ta så lite produkt formet som en ert og smør det spesielt inn der sminken forsvinner lett iløpet av dagen. Smør det godt inn i huden slik at foundationen også legger seg på huden istedenfor som et “nytt lag” over primeren.

Bruker du noen av disse tipsene? 😀

MIN HELG: Findings, Sommerfest & SPA

Hei hei alle sammen! Da var helgen over og for mange er det skolestart og alt mulig i dag. For min del går jeg inn i min 10. “sommerferie”uke. Man kan vel nå begynne å kalle seg arbeidsløs, selv om jeg fortsatt jobber på SATS og i dag skal begynne på CV og søknad. Dette er første gang i livet mitt at jeg ikke aner hvordan høsten vil bli eller hva jeg ender opp med å gjøre. Jeg skal nå søke jobb i klesbutikk og krysse fingrene for at jeg får noe ganske fort så jeg ikke går hjemme alt for lenge uten å gjøre noe. Inntil videre nyter jeg hvertfall livet og denne helgen har vært fantastisk!

FREDAG → FINDINGS FESTIVAL 2018

Fredagen var det klart for årets Findings Festival. Jeg hadde aldri vært der før og hadde ordnet meg dagspass sammen med Lars og to kompiser. Jeg begynte selvfølgelig å fikse meg nesten rett etter frokost, for som dere kanskje ser tok jeg festivallooken på alvor, haha! Fysøren jeg ble fornøyd, selv om det var litt irriterende å nesten ikke kunne røre på panna og være redd for at den pynten skulle falle av.

Festivalen var hvertfall bra, og vi koste oss med bra musikk og dansing. Siste artisten som spilte på fredag var Tiësto, men da måtte Lars og jeg bare rømme fordi vi holdt på å bli most igjel, haha! Huff, vi stod midt i mens folk dyttet og sparket og hoppet som gærninger, noe vi virkelig ikke orket, så vi satte oss heller på tribunen før vi bestemte oss for å bare stikke. Da møtte vi plutselig på broren til Lars og noen andre venner, så da ble vi med dem og drakk litt mer før vi tilslutt kom oss hjemover. Det var hvertfall en veldig fin festivalfredag med masse fine folk, selvom jeg tror jeg kommer til å sjekke ut noen andre festivaler neste år.

LØRDAG → SOMMERFEST MED SATS

Da jeg våknet på lørdag merket jeg virkelig at jeg var sliten fra gårsdagens festligheter, men ettersom jeg skulle på sommerfest med jobben var det bare å komme seg opp og fikse seg igjen til enda mer fest. Rundt klokka sju var det klart for vors før vi skulle ned på SATS for å ha sommerfesten våres der. Det ble faktisk en skikkelig bra kveld der også. Jeg jobber jo med så mange herlige folk der, så det kunne ikke slå feil♥

Vi hadde konkurranser, stolleken (som jeg forresten vant og er veldig stolt over, haha) og dro en tur ut på byen til slutt. Jeg elsker jo egentlig å danse ute på byen, men denne gangen ble det bare til at jeg og to andre satte oss ned for å snakke, men det var også veldig koselig så jeg er storfornøyd!

SØNDAG → SPA OG MASSASJE

Åååh, det er lenge siden det har vært vanskelig å stå opp som igår, herregud… Jeg er så og si aldri fyllesyk, så for meg er det ganske “spesielt” når jeg først blir det. Heldigvis var det ikke heeelt ille, så jeg kom meg til slutt opp og fikk tatt toget inn til Asker etterosm jeg og Lars skulle på SPA og få massasje på Holmen Fjordhotell. Jeg fikk nemlig et gavekort ifjor som gikk ut denne helga, så da måtte vi bare dra. Det var deilig med massasje, selv om jeg ikke ville betalt 600kr for det igjen. Vi hadde også med oss dagspakke så vi kunne bruke boblebadet og bassenget, så det var absolutt veldig deilig og avslappende♥

Hvordan var deres helg?

FULL FACE MAKEUPMEKKA VIDEO

 
Hey ho og god fredag alle sammen! I dag er det endelig klart for Findings Festival, så jeg skal straks starte å fikse meg og få til en skikkelig kul festivallook – håper jeg. Uansett, igår postet jeg en ny video på instagram hvor jeg kun brukte produkter fra makeupmekka. Jeg som mange andre elsker jo makeupmekka sin sminke, så dette er en video jeg har tenkt på en stund.
 
Klikk gjerne play nedenfor for å se videoen. Lik og følg meg gjerne på instagram om du vil se mer♥
 
Bmi05-EnFkJ