LARS OG JEG PÅ HYTTETUR

Goood søndagskveld dere! Da sitter jeg i bilen på vei hjem igjen fra en helt fantastisk helg med Lars♥ På fredag tok vi turen ned til Bamble hvor familien til Lars har hytte, handla inn masse god mat og gjorde oss klar for en typisk hyttehelg. Vi kom fram ganske seint på fredag, så vi kjøpte med oss en pizza fra pizzabakeren og koste oss med Idol på TV2 Sumo.

Jeg våknet på lørdag og trodde klokka var rundt seks, så jeg var klar for å sove en del timer til. Da jeg sjekket mobilen var den snart ett, så jeg fikk nesten sjokk, men jaja! Vi fikk hvertfall i oss litt egg, bacon og rundstykker til den fantastiske utsikten fra hytta. Det var selvfølgelig litt irriterende med all vinden som blåste bort smørlokket, men koselig var det likevel.

Videre gikk selvfølgelig lørdagen til masse bildetakning nede ved vannet – fordi, hallo, det er så vakker der! Jeg merker at jeg blir så sykt idyllisk på sånne steder som dette, og ja, det gjør meg bare skikkelig lykkelig. Iløpet av helga har vi selvfølgelig tatt hundrevis av bilder, men som oftest blir kanskje 1/10 av det bra. Noe som på den ene siden er ganske deilig så jeg slipper å slite med å velge hvilke bilder jeg skal legge ut, men på den andre siden kan være ganske frustrerende fordi man vil ha masse bra bilder, haha!

Senere på lørdag tok vi også en tur til Valle for å kjøpe krem og marshmallows til kakao – altså hvor godt så ikke det ut på bildet ovenfor??? Til middag spiste vi ostepanetter av kylling og kalkun med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og brun saus. Litt tragisk å innrømme at vi faktisk spiste opp alt, uten om litt grønnsaker og saus som ble igjen, haha! Til mitt forsvar var det Lars som tok seg av mesteparten, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg elskerelsker fløtegratinerte poteter.

I dag har vi bare kosa oss med bananpannekaker og pizza, i tillegg til at vi tok oss en tur ned til vannet igjen for litt flere bilder og bare for å nyte stillheten sammen med svanene. Herregud det var helt sykt hvor mange svaner som svømte rundt i vannet der, det må jo ha vært nærmere tretti stykker der! Jaja, vi har hvertfall hatt en megafin helg, skulle ønske at den kunne vare et par dager til, men noen må visst tilbake til hverdagen.

Hvordan har din helg vært? 😀

18 ØNSKER FRA LINDEX

Reklame | LINDEX - Annonselinker Adtraction

Lindex har virkelig fått inn så mye fint i det siste! Det har lenge vært en butikk jeg bare har gått forbi, men i det siste har jeg begynt å ta turen innom og jeg synes faktisk har fått inn mye spennende. Derfor tok jeg en tur innom nettbutikken for å få et litt større overblikk og kom over alt det fine dere ser nedenfor! Dessverre har jeg jo ikke råd til noen ting for tida, men igjen; det er lov å drømme seg litt bort♥

ROSA GENSER  –  GUL GENSER  –  GRØNN GENSER  –  STRIPETE GENSER
ØREDOBBER  –  GRØNN VESKE  –  LILLA VESKE  –  STRIPETE SKJORTE  –  SKJØRT

Fargede strikkegensere er jo supertrendy nå og for meg som er så glad i farger drømmer jeg meg virkelig bort i alle ovenfor. Nedenfor må jeg nok si at den lange teddyjakka står øverst på ønskelista. Det er noe man ser overalt nå, og den ser digg ut i tillegg til at den er så fin!

SORT VESKE  –  SKJØRT  –  TEDDYJAKKE  –  FUSKEPELSJAKKE  –  FLERFARGET VESKE
GUL VESKE  –  RUTETE JAKKE  –  BLOMSTERJAKKE  –  KIMONO

Likte du noe av dette? 😀

OUTFIT: Pleated Pants

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndaaag og slutten på en ganske humørsvingende uke, men helga har vært suuuper! Når dette innlegget publiseres har jeg vært på bowling og sitter nå mest sannsynlig i middag med familien til Lars. Blir litt stress, men jeg liker å få med meg så mye jeg kan, og når man halvveis dobbeltbooker seg får man prøve å få til begge deler. Håper hvertfall på at det blir koselig, noe jeg regner med 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På onsdag hadde Lars og jeg vært sammen i 2,5år, så i går var vi ute og spiste for å ha en liten feiring. Vi dro først en tur på Sandvika Storsenter fordi jeg måtte fikse noen gaver til pappa som har bursdag i morgen, før vi gikk noen få meter bort til Egon. Det ble seriøst en skikkelig hyggelig kveld med løkringer, fries, quesadillas, kake og drink, så jeg var virkelig stappmett da vi kom hjem! Det var hvertfall verdt det også er det veldig koselig å ha en unnskyldning til å gå ut å spise. Føles helt ærlig ut som Lars og jeg har vært sammen mer enn 2,5 år siden vi har gjort så mye sammen allerede, haha 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har din helg vært? 😀

HØSTSUPPE PÅ 30 MINUTTER

Heisann dere! Ny oppskrift, og denne gangen på en helt enkel grønnsakssuppe som jeg synes er perfekt om høsten. Altså, jeg tenker helt ærlig at grønnsakssuppe umulig kan være så spennende, men herregud sååå digg. Jeg har allerede fått i meg 2 porsjoner mens sola har strålt utenfor vinduet mitt så ja, man kan si den var diiigg! Oppskriften finner du nedenfor♥

DU TRENGER:
3 gulrøtter
2 mellomstore poteter
En halv stor kålrot
3 minipurre
4-5 pølser
1,5 liter vann
3 grønnsaksbuljonger

SLIK GJØR DU:
Kutt opp grønnsakene og pølsene i ønsket størrelse og legg i en stor kjele. Hell over 1,5 liter vann og smuldre i grønnsaksbuljongene. Kok opp og rør innimellom til grønnsakene er møre. Smaker helt fantastisk og holder til ca.4-6 porsjoner.

Liker du grønnsakssuppe? 😀

OUTFIT: Dots & Roses Skirt

Goood søndag alle sammen! Enda en antrekspost – ser ut til at bloggen min blir mer og mer antrekk, og jeg håper dere få som følger med liker det og synes det er inspirerende. I går var det duket for en bursdagsfeiring for en av bestevenninene mine og meg. Det var oss og to venninner til, noe som var superkoselig og like morsomt som alltid! Vi har hatt vår lille gjeng siden ungdomsskolen og har utrolig nok holdt ganske godt sammen. Det ble taco, kake, masse snakking og latter, i tillegg til en tur ned til ungdomsskolen vi gikk på for fem(!?) år siden.

Haha, jeg kler meg totalt ulike fra alle andre i gjengen. Alle kom nesten i helsorte antrekk, også kommer jeg da… Haha, jaja, som dere sikkert har skjønt gjennom bloggen er jeg over gjennomsnittet glad i farger og har absolutt planer om å fortsette med det. Dette skjørter fra Monki elsker jeg virkelig, og har i samme mønster i bikini, hehe!

Hva gjorde dere igår? 😀

OUTFIT: 80’s Vibes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare meg som får litt sånn 80’s vibes av dette antrekket? Denim-jakke, rosa, scrunchie (riktignok en svart, kjedelig en, men…) og litt sånn løse bukser. Jeg må hvertfall innrømme at jeg liker 80-tallsstilen litt (ikke alt selvfølgelig, men noe), og er det noe jeg gjerne skulle tatt tilbake fra den tiden så er det masse farger både på klær og sminke. Scrunchie og rumpetaske har riktignok kommet inn igjen og denim-jakka gikk vel aldri ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE – New Yorker  //  BUKSE – Rebelliousfashion (HER)  //  SKO – Adidas

Woopwoop, hva synes dere forresten om mine nye bukser? Er vel litt smak og behag, men jeg elsker dem hvertfall! Jeg kom over de forrige uke på en utenlandsk side kalt Rebellious Fashion, og nå koster den i underkant av 200kr. Det tok i tillegg kun én uke før de kom i postkassa mi, så dette er absolutt en side jeg kommer til å bestille fra igjen♥

Uansett; tidligere i uka fikk jeg spørsmål av ei venninne om å være med å gå til byen for å kjøpe donuts. Så i går gikk vi 4km ned til Drammen for å kjøpe oss de gigantiske donutsene de har på Hawker Street Food på Magasinet. Jeg kjøpte i tillegg en browniebolle, som er bolle og brownie tvinnet sammen som en kanelbolle, toppet med sjokolade. Herreguuud, den smakte helt amaazing! Anbefales virkelig om du vil kose deg litt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din mening om 80-tallsstil?

VERDENS BESTE BANANBRØD!

Hvis du overhodet ikke liker banan og er ganske sensitiv til banansmaken, så er kaanskje ikke dette noe for deg, men hvis du takler en mild banansmak og et søtt brød som smaker som kake – da er dette perfekt for deg! Som jeg sa smaker nesten dette brødet som kake, og det smaker helt fantastisk med syltetøy og bunost. Jeg synes hvertfall det er perfekt å kose seg med i hverdagen♥ Jeg har lagt ut oppskrift før, men det godt at det bare deles igjen!

DU TRENGER:
2 moste modne bananer
2 dl grovt sammalt hvetemel, grovmalt/havremel (evt. annen tørrvare)
1 dl havregryn (evt. rugflak)
1 ss bakepulver
0,5 dl melk (evt. annen melk)
2 egg
2 ss mager kesam
3 ss smør
1 ts kanel og kardemomme
1 neve hakkede mandler

FREMGANGSMÅTE:
Mos bananene godt i en bolle. Bland de resterende ingrediensene godt sammen. Legg bakepapir i en liten brødform og hell røren over i formen. Stek på 180grader i 45-50min. La brødet hvile på en rist i 10 minuter før servering. Sett gjerne kjølig hvis du ønsker at det skal holde seg ferskt.

Har du smakt bananbrød før? 😀

OUTFIT: Autumn Jacket

Oouh høstfølelsen har kommet dere! Eller er det bare jeg som føler på det? Jeg kjenner hvertfall at det begynner å bli kaldere, noe jeg faktisk er glad for etter en alt for varm sommer (unnskyld, haha), og i dag har det jo regnet masse. Ekstra deilig er det å kunne sitte inne å høre på regnet, men jeg måtte faktisk en liten tur ut idag. Nå skinner jo derimot sola, noe som er perfekt ettersom jeg straks skal gå til trening for å ha BodyPum-time!

Denne hvite strikkegenseren jeg har tatt fra mammas klesskaper er sååå deilig. Det som også er så fint med en slik enkel genser er at den kan styles slik man vil ha det: sporty, chill, classy, casual – ja, dere skjønner, mange muligheter. Denne jakka er også perfekt på høsten, elsker oransjefargen og at den er i semska skinn. Yesss love it!

15 HØSTØNSKER: Klær, sminke & tilbehør

Reklame | Annonselinker Nelly

Høsten er her, og selvom jeg ikke har allverdens med penger for øyeblikket er det jo lov å drømme seg bort litt i ting man ønsker seg! Her har jeg funnet fram både klær, sko, vesker og sminke jeg ønsker meg. Jeg håper hvertfall at jeg kan skaffe meg noe av dette iløpet av høsten, selv om det neppe blir alt.

Ååh, kan ikke alt ovenfor bare poppe inn i klesskapet mitt? Dette gule skjørtet er såå meg, og de hvite sneakersene har jeg ønsket meg et par måneder nå. Fuskepelsen med stjerner fra Goosecraft prøvde jeg i våres i en lenger versjon og jeg likte den overraskende godt. Denne er dog ganske dyr, så tviler på at jeg får skaffet meg den, men det er jo lov å drømme♥

T-SKJORTE  –  SKJØRT  –  TEDDYJAKKE  –  STRIKKEGENSER  –  FUSKEPELS MED STJERNER

SNEAKERS  –  GUL VESKE  –  SORT VESKE  –  BOOTS

Okei, jeg vet det fortsatt er en stund til desember, men jeg gleder meg allerede, og er det noe jeg elsker så er det jo julekalendere. Det er ikke mange som har kommet ut ennå, men jeg ønsker meg allerede denne fra The Body Shop. I tillegg må jeg virkelig teste ut NYX sin nye foundation. Jeg har også veldig lyst på et av palettene fra Anastasia – selvfølgelig kan jeg ikke kjøpe alle, så jeg må isåfall finne ut av hvilket jeg ønsker meg aller mest.

NORVINA  –  SOFT GLAM  –  MODERN RENAISSANCE  –  MORPHE JACLYN HILL EYESHADOW PALETTE

MAYBELLINE CONCEALER  –  BODY SHOP JULEKALENDER  –  NYX CAN’T STOP WON’T STOP FOUNDATION

Noe her du også kunne tenke deg? 😀

OUTFIT: Pink Wall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goood kveld og god søndag! For en typisk lat søndag. Altså, Lars og jeg sov helt til halv ett og kom oss ikke ned for å spise “frokost” før litt over ett. Vi var visstnok ikke i seng før halv fire da, ettersom vi var på noe som i utgangspunktet skulle være en filmkveld hos Katrine. Vi prøver nemlig å få til å se alle Harry Potter-filmene igjen, men så skravlete som vi er så funker det dårlig. Den andre filmen vi så fikk jeg knapt sett noe av fordi vi bare tulla. Stakkars Lars holdt nok på å klikke på oss flere ganger, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går møtte jeg ei god venninne i Oslo. Vi møttes på National før vi tok turen til Bogstadveien hvor det tydeligvis var marked med masse tilbud. Vi gikk altså nedover hele gata og kikket litt rundt. Jeg fant meg noen godbiter inne på Monki og H&M før vi tok t-banen til Oslo S for å dra på Talor&Jørgen for å kjøpe donuts. Det var de selvfølgelig utsolgt for, så turen gikk videre bortover mot Karl Johans Gate hvor jeg også fant superfint gavepapir og et par kort på Lagerhaus – det er så mye fint der!

Etter dette holdt vi begge på å sulte igjel, så vi kjøpte oss et par cheeseburgere og litt fries på MAX, før vi avsluttet turen vår inne på den nye ZARA-butikken. Wow, det var skikkelig stort og fint der! Fant meg selvfølgelig litt fint der også, så følg meg på instagram: @vildesinspiration for å se helgens innkjøp på my story!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan var deres lørdag?