NEW IN FROM KEPAZA

Reklame | Kepaza

Heiii dere! Da er det onsdag og det betyr INSP♥ Nå skal jeg straks ut døra og ned til byen hvor jeg først skal kjøpe en kjole til INSP sin lanseringsfest neste torsdag, før jeg tar toget til Skøyen for dagens INSP-event. Nå ble det mye INSP-snakk her, men ja, det er altså planen idag. Etter INSP skal jeg besøke Lars for å gi han litt av sjokoladekaka jeg la ut oppskrift på HER igår. Namnamanm!

Ihvertfall her kan dere se mine nye klær fra Kepaza som jeg har fått av fineste Pernille! De siste ukene har jeg faktisk begynt å like blått mye mer, denne blåfargen er jo fin og fresh, love it 😀

GENSER    //    BLUSE    //    SKJØRT

Hva skal dere idag? 😀

HALLOWEEN-SJOKOLADEKAKE

Det er halloween imorgen, og ettersom jeg bruker enhver unnskyldning til å spise søtsaker har jeg nå laget en sjokoladekake med grønn glasur og spindelvev! Jeg fikk oppskriften og inspirasjon fra houseoftreats.org, men nedenfor kan du se hva jeg brukte og hvordan jeg lagde den.

DU TRENGER:

KAKE:
3 egg
4,5 dl sukker
250 gram smør
5 dl hvetemel
3 ts vaniljeessens
3 ts bakepulver
3 ss kakao
3,5 dl melk

GLASUR:
750gram melis
200 gram kremost
2-3 ss fløte/melk

SPINDELVEV
100 gram melkesjokolade
1 ss melk

SLIK GJØR DU:

KAKE:
1. Sett ovnen på 180 grader, finn frem en form på ca. 23×33 cm og dekk den med et bakepapir.
2. Rør egg og sukker hvitt og luftig.
3. Smelt smøret og ha det oppi blandingen, i tillegg til vaniljeessens.
4. Bland hvetemel, kakao og bakepulver i en egen bolle og mål opp melken. Ha dette vekselsvis oppi røren og bland godt sammen for hver gang.
5. Ha røren i bakeformen og stek i 30-40minutter. Følg med ettersom det kan variere. Stikk en pinne/tannpirker inn i kaken for å se om den er ferdig. Hvis den kommer ut tørr uten noe røre på seg, er den ferdig. Avkjøl.

GLASUR:
1. Rør melis og kremost til en fast masse i kjøkkenmaskinen.
2. Ha oppi fløte, se litt an hvor mye du trenger, den skal være myk så du kan spre den ut, men fast nok til at det ikke renner utover.
3. Ha oppi grønn konditorfarge til du får den fargen du ønsker. For en sterkere farge kan du heller bruker geléfarger.
4. Dekk hele kaken med glasur og sett kjølig.

SPINDELVEV:
1. Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav varme i en kjele og la den kjøle seg ned litt før du tilsetter litt melk.
2. Fikk frem en frysepose/brødpose/sprøytepose, hell sjokoladen oppi og lag et lite hull i det ene hjørnet.
3. Ta ut kaken og begynn å dekorere kaken. Start med linjene som er rette, en på tvers av kaken, en på midten på langs, og en fra hjørne til hjørne. Da har du en slags stjerne.
4. Fullfør pynten ved å tegne forsiktig små buer fra strek til strek. Begynn innerst og jobb deg utover, rad for rad.
5. Tørk av eventuelt søl fra brettet, og kaken er klar!

Kommer du til å teste denne?

OUTFIT: White Accessories

Goood søndagskveld alle sammen! Wow, for en morsom innflytningsfest det ble igår. Vi dro jo allerede hjemmefra rundt klokka fem ettersom festen var i Sandefjord og vi skulle plukke opp folk og spise noe på veien. Som vanlig startet festen litt rolig, men plutselig gikk det megafort og før jeg visste ord av det maste Lars på at vi måtte dra hjemover ettersom han begynte å bli trøtt og skulle kjøre. Klokka var jo trossalt tre (les to, ettersom klokka ble stilt tilbake), så selvom jeg drøyde det så lenge jeg kunne måtte jeg til slutt også sette meg inn i bilen, haha! Vi var ikke tilbake i Asker før nærmere halv fem, så da sovna jeg rimelig fort.

Det ble hvertfall en veldig morsom, men alt for kort fest, og jeg følte meg skikkelig bra i dette skjørtet fra mammas garderobe, med en sort bluse og hvite detaljer. Det er vel lov å si? Jaja, om noen mener det ikke er lov å føle seg bra, så er det deres problem, jeg synes jeg hvertfall vi må bli mye flinkere til å si høyt “idag føler jeg meg skikkelig bra!”, selvom det er mye lettere å si “idag føler jeg meg skikkelig dritt”…eller er det egentlig det?

Hvordan var lørdagen deres?

OUTFIT: Pink & Plastic

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heihei! Jeg stikker egentlig bare innom for å ønske alle en god helg og vise onsdagens antrekk. Her er det bare en lat fredag på agendaen med pizza og IDOL litt senere, og sevlfølgelig kommer Lars en tur for å være her i helga. Imorgen skal vi på innflytningsfest og utenom det skjer det veldig lite denne helga.

Hva skal dere i helga?

OASIS x Insp Love

Reklame | OASIS, INSP (Invitert)

KJOLE    |    BLÅ GENSER    |   ORANSJE GENSER    |    SKJØRT

Heiisann alle sammen! Har alle jentene der ute lastet ned appen INSP? Hvis ikke så må dere gjøre det nå – da er du automatisk med i trekningen på et gavekort til 1000kr! Masse antrekksinspirasjon, kjærlighet og kommentarer, i tillegg til nye konkurranser hver uke♥ Du trenger ikke laste ned bilder selv, du kan også bare bruke appen som egen inspirasjon. Søk opp Vilde Unnli og følg meg gjerne isåfall så jeg evt. kan sjekke ut dine antrekk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var jeg på nok et event med Insp Love, og denne gangen var det fine Elisabeth som jobber i OASIS, som selvfølgelig da presenterte om OASIS. Hvorfor har jeg ikke åpnet øynene opp for denne butikken før? Stilen de kjører var som en beskrivelse av smaken min i klær – farger, mønstre, glede, femininitet og selvsikkerhet. Klærne deres er kanskje litt dyrere enn det jeg vanligvis handler og har råd til akkurat nå, men det er absolutt en butikk jeg kommer til å sjekke ut mye oftere! Over nett (HER) når som helst og i butikk når jeg har mulighet♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk hvertfall prøvd på fire klesplagg og jeg må jo innrømme at jeg spesielt har lyst på den blå og oransje genseren, i tillegg til det immiterte skinn-midiskjørtet. Var mye mer jeg også ville prøve, men Elisabeth kunne selvfølgelig ikke ta med alle størrelsene, så da blir det å prøve det man passer og liker! Det var hvertfall en veldig velykket og superkoselig onsdag!

Gårsdagens antrekk kommer imorgen, og snart skal jeg også lage et innlegg med litt mer inspirasjon om hva INSP er for dere som har lurt på det. På søndag eller mandag legger jeg også ut litt informasjon om et klessalg jeg og ei venninne snart skal ha 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du handlet på OASIS før? 😀

FROM MY MOM’S CLOSET…

Jeg har faktisk begynt å se mer og mer hvor mye jeg ligner på mamma for tiden. Det er ganske rart å se, men også veldig godt. Hun er jo også den personen som jeg kan takke for at jeg er interessert i mote og skjønnhet og alt det bringer med seg. Hun hadde jo skikkelig bra stil, og det er flere ting i klesskapet hennes jeg har tatt vare på. Her kan dere se genser, bukse, sko og veske fra hennes klesskap, altså, I LOVE IT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har forresten her brukt lenka fra veska som et belte noe jeg synes ga det lille ekstra – og ettersom det var litt stort blir det ekstra fint når resten kan henge ned på siden. Jeg må virkelig også begynne å bruke mer gull, selv om jeg foretekker sølv. Det ser jo så bra ut! Og må bare understreke helt til slutt hvor mye jeg elsker disse skoene… WOW.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OUTFIT: Kepaza Essie Skirt

Reklame | Kepaza

Heisann dere! Ah, den late søndagen er godt igang og i kvled er det bare snacks og Marvel som står på lista over ting å gjøre.

I går var jeg på bursdag hos fettern til Lars og det ble faktisk en veldig bra kveld! Det sykeste av alt var at jeg fant ut at onkelen til Lars og en annen som var på bursdagen tydeligvis hadde gått i parallellklasse med moren min på skolen da hun bodde på Toten. Altså… what – verden er så liten! Og dette fant jeg først ut nå, etter å ha kjent Lars og familen hans i 3 år.

På tirsdag kom det en pakke i posten fra Kepaza – fire nye plagg inn i klesskapet mitt! Blant annet dette fine skjørtet i blått som er såå digg – altså, jeg elsker at den, som alle andre klær fra Kepaza, har disse geometriske formene. Det gjør det liksom enda mer unikt og er ment for å fremheve kvinners former♥

ESSIE SKIRT HER

Hvordan har deres helg vært?

Fredag, kutt i fingern & dårlig legesenter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må nesten bare starte dette innlegget her med å si unnskyld for at disse bildene er så “airbrusha”, haha! Skjønner dere hva jeg mener? De er så perfekte liksom… men jeg trykket på en knapp på kameraet som jeg ikke visste hva betydde, og da jeg lastet ned bildene skjønte jeg plutselig hva det var, haha!

Det er hvertfall fredag og jeg har nå kommet meg til Lars og vi har spist pizza og sett på IDOL – min vanlige fredagsrutine altså. Ellers har jeg bare vært max lat i hele dag – håper ikke det bare er meg, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, det er seint på fredag nå og som jeg nevnte igår klarte jeg å kutte fingeren min. Pappa kjørte meg ned på legevakta, men vi gikk aldri inn da vi på utsiden snakket med ei som måtte vente én time bare for å snakke med de i resepsjonen – og hun trengte egentlig ganske akutt hjelp. I tillegg hadde de vært superfrekke og ikke tatt hensyn i det hele tatt. Hun som jobbet hadde tydeligvis kommet med respektløse kommenatrer  og skreket til en døv mann, altså, det skulle jo ikke vært lov på et legesenter! Jeg blir helt sjokkert – selv om det er mye å gjøre og for lite folk på jobb må man nesten prøve å ta det med ro og være hyggelig. Uansett; ettersom kuttet mitt var ganske på grensen til å trenge noen sting fant jeg ut at jeg ikke gadd å sitte der hele natta. Det er allerede mye bedre så jeg får bare la det gro av seg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, hvordan har deres fredag vært?

OUTFIT: Red, Red & Red

“When in doubt, wear red.” – Bill Blass

God kveld! Eller…god og god da – dagen gikk overhodet ikke som planlagt! Altsååå, jeg skulle jo ha treningstime fra seks til åtte, men gjett hvem som klarte å kutte seg ganske greit i fingern en time før!? Joda, det var meg! Jeg avlyser aldri timene mine og tenkte etter at det hadde sluttet å blø at jeg kunne ta timen. Da jeg kom på trening sier han ene jeg jobber med at jeg må må dra på legevakta å sy. Altså, det er ikke ille, men litt dypt var det, men pappa som har ganske høy terskel mente at jeg ikke trengte å sy. Så, haha, hva gjør man? Jeg har hvertfall bestemt meg nå for at vi skal ta en tur ned på legevakta og spørre, så oppdaterer jeg dere imorra, haha!

JAKKE – Vero Moda (fra ifjor, men finnes lignende)  //  T-SKJORTE – Sinsay  //  BUKSE – Pull&Bear  //  SKO – H&M

Liker du rødt? 😀

SUSHI DATE NIGHT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ingenting som kan slå feil på en onsdag når kjæresten ikke bare tar turen til deg, men også tar med sushi! Altså, det var selvfølgelig jeg som ba han om å ta det med – tror det aldri hadde falt han inn å overraske meg med det. Han tok hvertfall turen til meg igår, tok litt antrekksbilder av meg som dere får se ikveld og ja, vi hadde en skikkelig koselig kveld sammen før han måtte dra hjem igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må faktisk innrømme at jeg nettopp stod opp. Jeg bestemte meg for å skru av alarmen og bare sove ut, og herregud så deilig det var! Hvorfor ikke nyte det når man fortsatt har muligheten? I dag tenker jeg hvertfall å filme en ny antrekksvideo til instagrammen min (@vildesinspiration), før det ikveld er klart for å ha to timer på SATS Base! Gleder meg virkelig, tror det blir skikkelig bra stemning idag 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA