EN NY FAVORITT I SKAPET

– SESONGENS FINESTE OG DEILIGSTE KÅPE –

Dere har sikkert alle sett at butikkene er stappfulle av disse kåpene for tiden. Altså, før jeg bestemte meg for at valget skulle falle på denne fra Vero Moda hadde jeg prøvd andre fra H&M, Monki, Lindex og Cubus. Til slutt stod det mellom denne og en fra Cubus, men dette var helt klart den fineste etter min mening♥ Dessverre ser den ut til å være utsolgt de fleste steder allerede, men som sagt finnes det mange ulike der ute.

Nå er det kun noen timer igjen til 1.desember og jeg kan nesten ikke vente, haha! Jeg er virkelig som et lite barn når det kommer til jula – julekalendere, julemusikk, julekaker, julepynt og julegaver♥ I morgen skal jeg levere gaver til “God Jul, Lille Venn” på Drammens Teater. Dette er en dugnad hvor man gir julegaver til familier som har litt mindre å rutte med, så det er virkelig en fin måte å starte julemåneden på!

Gleder du deg til desember?♥

OUTFIT: Golden Room

Hey’ooo og god tirsdag! Da er det ny uke og igår var jeg faktisk på et jobbintervju – bare som julehjelp et par uker, men jeg var fortsatt veldig spent. Kun noen timer etter intervjuet ringte de og sa at jeg hadde fått jobben! Woopwoop, så nå blir det et par uker med jobb på meg i desember, endelig 😀

Helga mi var hvertfall vært superbra med bursdagsfeiring av ei venninne på fredag og thanksgiving på lørdag! Thanksgiving-mat er sååå digg – synes jeg hvertfall, så jeg gleder meg allerede til neste år, haha 😀

Her har vi forrige mandagens antrekk på laneringen av Mira Craigs kleskolleksjon. I morgen skal jeg innover til Oslo igjen med INSP for å høre enda mer om Mira Craigs kolleksjon og bli litt bedre kjent med henne, så det blir morsomt 😀 Må også nevne hvor mye jeg gleder meg til 1.desember på lørdag, iiik, jeg bare elsker adventstiden så jeg kan neste ikke vente!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere denne uka?

Lansering av Mira Craigs kleskolleksjon

Reklame | (Invitert)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg kort nevnte i forrige innlegg var jeg altså på Mira Craigs kleskolleksjonslansering på Grand Hotel på mandag! Merket heter MIRA MIRA og kolleksjonen har fått navnet SkyFashion og har klær både til kvinner og menn. Arrangementet fant sted i Rococco-salen – helt nydelig lokale med andre ord, herreguuud! Det var flere (inkludert meg selv) som sa “Her skal jeg gifte meg!”. Haha, vet ikke om jeg faktisk ville gjort det, men det var hvertfall slående vakkert der inne og jeg kan absolutt se for meg et bryllup der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble både servert små drinker og fingermat og de to første timene gikk bare til å mingle rundt, ta litt bilder og kose seg med gjengen dere ser ovenfor fra INSP + noen til! Litt utover kvelden ble det filmvisning av kolleksjonen som nesten kunne minne litt om små musikkvideoer hvor Mira Craig selvfølgelig stod for musikken i bakgrunnen. Etter dette var det et lite moteshow hvor litt av kolleksjonen ble vist fram. Ved hjelp av gliselåser på klærne var det massevis av muligheter å style antrekkene på, noe som er superkult og gjør disse klærne enda mer unike enn de er fra før av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det må også nevnes at toalettet var like stylet og fint som resten av hotellet, hallo, sjekk denne sofaen da!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OUTFIT: Pinstriped Blazer

God kveld alle sammen Hvordan går det med dere? Når dette innlegget publiseres er jeg nok på Mira Craig sin kleskolleksjonslansering i Oslo – følg meg på instagram @vildesinspiration for å se oppdateringer eller vent med å se på bloggen her imorra! Uansett; på fredag var det overraskelsesbursdag for broren til bestevenninna mi og her er altså kveldens antrekk.

Haha fyyy så mye energi jeg brukte på å ta disse bildene. Jeg måtte prøve å balansere kamera loddrett på et bord og sette opp masse greier, passe på at lyset ble bra og ta ca 100 bilder før jeg følte meg fornøyd og var helt død i beina, haha! Jaja, jeg ble hvertfall fornøyd så jeg tror det var verdt det. Kvelden var hvertfall veldig koselig og broren ble ganske overraska for å si det sånn!

OUTFIT: Yellow Fall Coat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei det tok meg visst hele to uker å publisere dette antrekket, men bedre sent enn aldri! Som dere sikkert skjønner er ikke blogginspirasjonen på topp for tiden, men jeg bare gjør det når jeg føler for det. Det har heller ikke skjedd så alt for mye denne uka, utenom litt trening og jobbsøking, men jeg håper på å få til litt flere innlegg når desember starter. Da selvfølgelig med masse julestemning og greier, fordi jeg eeelsker juuul♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg digger åssen toppen og jakke mi matcher perfekt med disse putene i bakgrunnen! Altså, jeg tenkte helt ærlig ikke på det før i ettertid, men OMG så perfekt, haha 😀 Disse bildene er tatt på Moteforum i Skøyen som er der INSP holder til nå – altså det er stort og så mange bildevennlige steder der at jeg finner nok ulike bakgrunner til antrekk ihvertfall et par år fremover! Nå blir det jo så fort mørkt ute også at det er deilig å kunne ta bilder der inne med litt greit lys hvertfall.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan går det med dere om dagen?

OPPSKRIFT PÅ GROVE RUNDSTYKKER

God tirsdagskveld dere! Igår startet jeg uka med å bake noen rundstykker. Som dere ser ga oppskriften 17 rundstykker, så jeg fryste også ned noen. Hvis dere ønsker mer luftige rundstykker kan du bytte ut noe av det tørre med mer hvetemel.

DU TRENGER:
200 gram hvetemel
200 gram sammalt hvetemel
250 gram havremel
100 gram havrekli
2-3ss chiafrø (valgfritt)
2 ts salt
1 pakke gjær
6 dl lunkent vann
6 ss olje

SLIK GJØR DU:
Bland godt sammen alt det tørre (også gjæren om du bruker tørrgjær). Bland inn vannet og oljen elt godt sammen i noen minutter eller til alt er blandet sammen. Hev deigen i 45-60minutter, før du ruller ut “bollene” i størrelsen du ønsker. Du kan gjerne legge dem tett på stekebrettet da grov gjærbakst ikke hever seg i ovnen. Etterhev enda en stund til før du pensler på litt vann og strør over litt chiafrø (eller andre frø) om du vil. La de etterheve enda en stund til før du steker dem midt i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter. De skal være gyllenbrune. Nyyyt♥

LANSERINGSFEST INSP: Back to the 50s!

Reklame | INSP, Johnny Rockets

Heii alle sammen og god søndagskveld! Da har jeg endelig fått satt meg ned og redigert litt bilder til dere. Mac’en min begynner å surre ekstremt mye med bilder nå, så det er helt ærlig ganske stressende å blogge for tiden, men vi håper at det kan fikse seg. Uansett; på torsdag var det duket for lanseringsfest med INSP – endelig, i tillegg til at kleskoden var 50-tallet/pinup, noe jeg elsker. Jeg har lenge ønsket meg en slik kjole som dere ser ovenfor, og på grunn av denne lanseringsfesten fikk jeg endelig skaffet meg det på Retropiken i Drammen. Love, love, love it!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Festen startet klokka ni på den nyeåpnede restauraten Johnny Rockets i Oslo, hvor det selvfølgelig er 50-tallstema som står i fokus med burgere, milkshakes, løkringer osv. Vi fikk lov til å ta med oss fem venner, og etter å ha spurt litt rundt fikk jeg med meg kjæresten, to av mine fineste venninner og to kompiser! Vi slo oss ned i hjørnet av restauranten og koste oss masse hele kvelden med noen gratis drinker, gode burgere og bra musikk♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var sykt mange mennesker der, så det var vanskelig å få hilst på så mange nye fjes, men det var hvertfal innmari mange fine antrekk. Jeg følte meg selv helt fantastisk med denne røde kjolen med et tyllskjørt under, og hele 50-tallsstemningen gjorde meg så happy! Vi endte kvelden nærmere tolv med 50-tallsmusikk og dansing, før gutta tok en tur på McDonalds og vi satte oss på toget hjemover. En veldig fin og minnerik lanseringsfest♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liker du 50-tallsstilen? 😀

STORT KLESSALG: Når, hvor & ALT jeg selger!

Heisann alle sammen, og god mandag! Nå tenkte jeg å gi litt informasjon om et klessalg jeg og ei venninne skal ha på Oslos eldste marked, så sett av datoen og kom en tur innom:

VESTKANTTORVET
Amaldus Nielsens Plass, Oslo
10.november 09:00-16/17:00

Vi kommer selvfølgelig til å holde prisene lave og det er veldig varierende om ting er mye brukt, lite brukt eller ubrukt. Men her er ihvertfall en oversikt over prisene om du skulle være nysgjerrig:

SINGLETER/T-SKJORTER: 50kr    //    LANGERMET: 75kr    //    GENSERE: 100kr    //    JEANS: 100kr  //  BUKSER: 50kr
SHORTS/SKJØRT: 75kr    //    KJOLER: 100-150kr    //    JAKKER: 80-150kr    //    SKO: 100kr

Kommer du en tur? 😀